Huishouden kan leuk zijn


Op 16 april, 2005 plaatste danielle dit sexverhaal in de categorie Werk, en is inmiddels 13506 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 229. Geschatte leestijd: 2 minuten

Vandaag een prima dagje om de ramen te lappen. Emmertje met sop, spons, zeem en trekker bij de hand en starten maar. Eerst maar eens flink wat sop op de ramen smeren. Wauw wel een beetje veel , ik kan bijna niet meer naar buiten kijken. Oeps,.. ik verlies mijn evenwicht en bots met mijn borsten tegen mijn raam. Oh jeetje, T-shirt helemaal nat en kijk eens, je kan mijn tepels er helemaal doorheen zien. Snel maar het sop van de ramen afhalen. En tot mijn grote schrik staat er iemand voor mijn raam uitgebreid naar me te kijken. Mijn wangetjes kleuren rood en mijn tepels worden alleen nog maar harder. De man wenkt me om hem naar binnen te laten. Ach waarom ook niet, ben toch alleen thuis. Voor ik het weet staat hij mijn borsten te masseren in de gang, trekt mijn T-shirt omhoog en neemt mijn tepels heerlijk in zijn mond. Ik kan het kreunen niet voorkomen, zo heerlijk zuigt hij. Mmmmmmmm, ik voel zijn hand mijn slipje ingaan en zijn vinger binnendringen. Ik maak zijn rits open pak zijn harde lul en zuig er aan. We belanden op de gangmat in standje 69, zuigend en beffend. We komen beide heerlijk tot een orgasme oooohhhhhhhhh. We staan op en gaan ieder weer onze eigen gang. Het heeft even geduurd maar de ramen zijn prima gelapt. Geschreven door Danielle

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie