Koopavond in de lingeriewinkel


Op 6 oktober, 2005 plaatste Betty_Les-Moniek dit sexverhaal in de categorie Lesbisch, en is inmiddels 16844 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 5,308. Geschatte leestijd: 27 minuten

Koopavond in de lingeriewinkel. Betty; Ja en ik naar jou, antwoordde ik op de opmerking dat je naar me verlangde en ik stuurde je een wink met een kloppend hart. Kus schat en ik sloot de computer af. Je moest eens weten hoe snel we aan ons verlangen, toe zouden kunnen geven. Nog één nacht slapen en dan zou ik als verassing voor je neus staan. Een vervanger voor mijn werk morgen, had ik al geregeld en ik werd al erg opgewonden bij het idee van weer een ontmoeting. De eerste stond me nog vers in het geheugen, zaterdag zo vlak voor sluitingstijd in de winkel. Ook ons samenzijn in een recreatiegebied was geweldig en opwindend en ik kon haast niet wachten tot morgen. Wat zou jij opkijken, ik lachte inwendig. Wat heerlijk dat we altijd zo openhartig praten over ons doen en laten. Anders had ik nooit geweten dat je morgenavond een lingerieset zou gaan kopen en zeker niet waar. Het adres van de lingerieshop had ik al opgezocht op internet en ik zou ruimschoots voor je aankomst een plaatsje in de buurt van de winkel opzoeken. Ik zag het helemaal voor me, ik weggedoken achter een krant in afwachting van mijn vriendinnetje Moniek. Als je eenmaal binnen zou zijn , zou ik je nog een minuut of 5 geven om het reeds uitgezochte setje te vinden en mee te nemen naar de paskamer. Het was een kwestie van de kleur en passen, had je me verteld en dat kwam mooi uit. Ik zou je graag helpen de juiste keuze te maken. Alleen al de gedachte aan wat er dan zou gebeuren, maakte me opgewonden en nat, dus tijd om het echtelijke bed op te zoeken. Rik lag op zijn buik en ik streelde hem over zijn rug, zachtjes met mijn nagels, lijntjes trekkend. Een zacht gekreun was het antwoord, maar erg veel activiteit was nog niet te merken. Dat zou niet lang meer duren en ik trok mijn shirt en string uit. Met mijn borsten wreef ik over zijn warme slaperige rug en mijn tepels plakten zachtjes op zijn huid. Hij begon wat te schuiven en ik merkte dat hij nog steeds droomde, maar dat de droom wel een andere wending begon te krijgen. Mijn handen schoof ik onder zijn heupen en ik voelde hoe opgewonden hij ook was geworden. Ik kuste hem achter in de nek en hij draaide zich om op zijn rug. Droomde hij nog of deed hij alleen maar alsof? Hij schoof zijn boxer naar beneden, alsof hij zeggen wilde ga je gang maar. Ik trok zijn broek uit en mijn mond vond zijn stijve, die ik in mijn mond nam en zacht begon te verwennen. Zijn ring tussen mijn tanden en er dan zachtjes aan trekkend. Rik kreunde, opende zijn ogen en lachte naar me. Mmm. “dit is zeker de voorbereiding voor je snode plannen morgen met Moniek” zei hij breeduit lachend. “Nou Rik in zekere zin wel, al zal dat wat ik met haar doe heel anders zijn dan met jou hoor” en ik ging verder met hem verwennen. “Ze mist wel wat, ze zou eens moeten weten hoe lekker je kunt pijpen” kreunde Rik. “Wat ik bij haar doe wordt anders genoemd, maar komt op hetzelfde neer” zei ik, nu vastbesloten om niet meer te praten. Lekker zijn harde stijve penis in mijn mond en mijn tong ging over al zijn gevoelige plekjes heen. Mijn handen kneden zijn ballen en billen, beide afwisselend. Ik wist dat zachtjes in zijn ballen knijpen, hem geil maakte en ik merkte het ook aan zijn handen. Hij pakte met één hand mijn hoofd vast en duwde die nog dieper over zijn eikel heen. Met de andere kneep Rik in mijn tepel, een zalig gevoel. “ Draai je eens om op je hurken”fluisterde Rik en ik nam graag één van mijn favoriete standjes aan. Op deze manier kon ik hem diep in me voelen, zijn piercing lekker langs de wanden van mijn kutje schurend. Mmm, hij schoof lekker, ritmisch en diep heen en weer, zijn ballen tegen mijn billen stotend en met zijn handen mijn borsten masserend. Met mijn vinger kon ik mijn eigen klitje verwennen en ik werd al natter en natter. Ook Rik kon het merken, want hij gleed in en uit als een warm mes door de boter. Dit was voor ons beiden één van de favoriete manieren om sex te hebben, zeker wat er nu ging gebeuren. Rik trok zijn stijve penis uit mijn natte poesje, nam hem in de hand en draaide me op mijn rug. Ik stopte met het verwennen van mijn opgezwollen klitje en trok mijn lipjes van mekaar. Hij had zo niet alleen een goed uitzicht op mijn openstaande zeer natte poesje, maar hij kon zo ook bepalen waar hij ging spuiten. Heerlijk tussen mijn lipjes en over mijn klitje. Ik zag Rik schokken en een warme straal sperma voelde ik mijn klitje raken. Mmmmm, heerlijk warm en veel en ik zoog de laatste druppels eruit. De dikke witte klodders liepen nu van mijn klitje tussen mijn billen en Rik volgde nu met zijn vinger dezelfde weg. Mijn openstaande natte, kutje vroeg om meer en ik voelde zijn tong binnendringen. Af en toe mijn sappen opzuigend, wat een zalig gevoel was. “Laat je maar gaan Betty”, zei Rik en stopte 3 vingers in mijn poesje. Hij ging ritmisch heen en weer, soms plagend ze er even uithalend……Weer stopte hij er een vinger bij en ik begon zelf mijn klitje te verwennen. Rik zoog, likte en vingerde en al snel voelde ik mijn hoogtepunt naderen. Zo zou het morgen ook zijn. Dan zou ik Moniek zo verwennen als ik nu verwend werd en alleen al die gedachte maakte me zeer geil. “Oooh, ja” was het enige wat ik kon uitbrengen en ik liet me gaan. Mijn vocht voelde ik stromen en Rik probeerde zoveel mogelijk op te zuigen. Dat dit niet helemaal lukte maakte niets uit, morgen het beddengoed maar weer even in de was. Morgen, ja morgen, ik sloot mijn ogen, om bij te komen en om in gedachten morgen al te beleven. Ik voelde de kus van Rik op mijn mond en opende mijn ogen. “Dat mannen altijd gelijk na de sex in slaap vallen is niet waar hoor, jij kunt er ook wat van”, zei hij lachend, me nogmaals kussend. “En schat geniet van morgen en doe Mo de groeten”. Met de gedachte aan Rik en Moniek viel ik in slaap, ik was toch beslist een geluksvogel. Met een zalig gevoel werd ik de volgende dag wakker, straks zou het weer zover zijn. Een vrije dag en een ontmoeting met mijn vriendinnetje, wat wilde ik nog meer. Na koffie en de krant besloot ik in bad te gaan en me klaar te maken voor later. Ik verwende mezelf op alle mogelijke manieren, met badolie en een heerlijk bodylotion na het bad. Elk plekje van mijn gladde lichaam smeerde ik in, wat extra aandacht aan mijn borsten bestedend. In gedachten voelde ik jou handen al over mijn borsten gaan en ik was blij dat ik nog geen slipje droeg, want die zou nu al nat geweest zijn. Ik vermande mezelf en besloot me even met de administratie bezig te houden, een klusje waar ik mijn hoofd bij moest houden. Eerst even werken en dan straks feestvieren. Nou zijn denken en doen niet helemaal hetzelfde, maar toch lukte het me uiteindelijk, de administratie bij te werken. Eenmaal klaar besloot ik nog even snel te douchen en me klaar te maken. Ik zocht mijn meest flatteuze T-shirt uit, eentje waar mijn borsten mooi in uit zouden komen, zeker met zo’n mooie naadloze sport bh. Aangezien het doel van mijn reis al vaststond besloot ik onder mijn witte strokenrok een veter string te dragen. Deze zou je niet hinderen om me te verwennen zoals de laatste keer en alleen de gedachte daaraan al, deden me blozen. Wat een geluk dat het weer ineens weer zo mooi en warm was geworden, want ons samenzijn zou stukken ongemakkelijker verlopen, met dikke kleren aan. Wat zal je opkijken als ik straks voor je sta en ik je de koopavond van je leven ga bezorgen. Mijn hart begon wild te bonken, want dat zou niet lang meer duren. Ik naderde namelijk de winkel, die je mij in je onschuld zo duidelijk had beschreven. Lang leve het internet en de info die je zo gemakkelijk en niets vermoedend aan elkaar doorgeeft. Soms heb je van die dagen dat alles lijkt mee te zitten en dat gold zeker voor deze dag. Het parkeerplaatsje wat net vrijkwam, bood me een mooi uitzicht op de winkel en de andere parkeerplaatsen. De wetenschap dat je zo zou komen en dat het een kwestie van hooguit 15 minuten zou zijn, eer ik je weer zou kunnen aanraken, deed mijn zintuigen heftig reageren. Dat gevoel werd nog erger toen ik je de bocht om zag komen en je 3 auto’s van me af parkeerde. 5 minuten krijg je, bedacht ik me grinnikend en ik keek op mijn horloge. Voor mijn gevoel waren dit de langste 5 minuten van een heel lange tijd, maar nu ging het gebeuren. “Kan ik U helpen” vroeg de verkoopster bij binnenkomst en ik maakte duidelijk dat ik even wat wilde rondkijken. Speurend tussen de setjes in mijn maat, pakte ik een roze set en liep richting de pashokjes. Alle 4 waren bezet en door het kiertje in het gordijn zag ik een schimp van mijn vlechtje. Ik duik wel bij mijn dochter in het hokje, hoor zei ik tegen de verkoopster, toen ik langs haar liep. De daad bij het woord voegend, opende ik het gordijn een stukje en dook naar binnen. De verbaasde blik in de spiegel deed me smelten en toen jij je omdraaide en mij in mijn armen vloog, wist ik weer wat ik gemist had. Sssstttttt, fluisterde ik je toe, toen je me losliet. Ik hield je op een armlengte afstand en bekeek je in je uitdagende lichtblauwe lingerieset met kousen. Oh je ziet er geweldig uit en ik raakte je borsten even aan. Een siddering voelde ik door je lijf gaan en voorzichtig kuste ik je op je warme, openstaande lippen. “Lukt het dames” hoorden we de verkoopster vragen en al grinnikend kon ik alleen maar, “zeker weten”uitproesten. Jij deed er nog een schepje bovenop door te zeggen dat het alleen niet allemaal even snel en gemakkelijk ging zo met je moeder in één hokje! Ondertussen had jij je pakje los gemaakt en liet je deze naar beneden glijden. Je mooie naakte lichaam, je volle borsten en zacht gewelfde buik, maakten me ontzettend opgewonden en met mijn handen streelde ik je borsten. Je tepels werden gelijk stijf bij mijn eerste aanraking en door de manier waarop jij mij aankeek, wist ik dat ook jij die zelfde gevoelens van opwinding had. “Kleed je aan, we gaan afrekenen en dan zoeken we een rustige plaats op”zei ik en kuste een borst. Jaaaaaaaa, we gaan en de daad bij het woord voegend, begon je jouw kleren weer aan te trekken. Het door mij uitgezochte pakje liet ik voor wat het was en toen we naar de kassa liepen, hing ik het snel terug. Aan de wat merkwaardige blik van de verkoopster konden we merken, dat ze ons moeder en dochter verhaal niet helemaal geloofde en dat was ook niet echt verwonderlijk. Jij met je blonde haren en ik met mijn behoorlijk donkerbruine haar. Met de ogen van de verkoopster nog in onze rug, verlieten we al proestend de winkel en doken jouw auto in. Niet helemaal uit het zicht van de winkel ontrokken, gaven we toch aan de verleiding toe, elkaar hartstochtelijk te zoenen. Mmmm, wat had ik je gemist en ik streelde je door je haren en kuste je gezicht. “We moeten maar gauw hier weg, ik verlang naar” zei je en ik kon weinig anders dan beamend knikken. “Ik rij wel in mijn eigen auto achter je aan, schat”.Tijdens het rijden probeerde ik steeds een glimp van je in de achteruitkijkspiegel op te vangen, maar ik was blij dat je stopte, want dit kwam de veiligheid niet ten goede. Ik sprong zowat de auto uit en je sleurde me aan mijn hand mee. Het begon al een klein beetje te schemeren, maar dat was logisch zo half augustus en dat kwam ons nu goed uit. In de ondergaande avondzon zag ik het meer schitteren en ik begreep dat dit de plek was, waar je van de week heen gefietst was. Je had inderdaad gelijk, het was hier heerlijk rustig, zeker nu zo ’s avonds. We vonden een plek, rustig, onttrokken uit het zicht en je begon je kleren uit te trekken. Ook ik ontdeed me van mijn kleren en naakt kwam je tegen me aan staan. Onze borsten raakten elkaar en ik voelde je keiharde tepels prikken. Mijn handen konden niet van je afblijven en ik liet me zakken. Met mijn handen opende ik je natte, warme poesje en mijn tong vond je zalige klitje. Je kreunde en pakte mijn hoofd vast. Wat was je nat en smaakte je natte sappen zalig. Mijn tong ging in je natte kutje en met mijn vingers wreef ik over je opgezwollen klitje. Ik bracht drie vingers van mijn hand nu helemaal in je kutje en ze dropen van het vocht. Voorzichtig bracht één vinger in je kontje en deze gleed zonder problemen naar binnen. “Ga liggen” fluisterde ik en ik dook tussen je gespreide benen. Ik streelde met een vinger je klitje en zag hoe je hierop reageerde. De aanblik van dat zalige, natte, openstaande kutje maakte me zo ontzettend opgewonden. Mijn andere vingers stopte ik weer in je natte poesje, om daarna nu met 2 vingers in je kontje te verdwijnen. Ik zag en voelde je kronkelen, 2 vingers die diep achterin stoten en 4 andere vingers die je natte kutje in en uit gingen. Ik zag je steeds natter worden en voelde dat je bijna je hoogtepunt zou bereiken. Dat wilde ik rechtstreeks proeven en met mijn lippen omsloot ik je poesje en begon te zuigen. Mijn vingers gingen achter ritmisch heen en weer en al zuigend voelde ik je komen. Je spoot mijn mond vol en ik genoot van de smaak en de hoeveelheid, terwijl ik je kontje voelde samentrekken en mijn vingers omsloten werden. Voorzichtig haalde ik ze eruit en zoog je helemaal leeg, af en toe mijn tong nog even naar binnen dringend. “Pffff zalig” kreunde je en ik streelde je borsten met de keiharde tepels. Je trok mijn hoofd richting de jouwe en je gaf me een zalig, tedere tongzoen. “Lekker ik proef mezelf, murmelde je “zo direct wil ik jou proeven” Je vroeg me plaats te nemen op de bank bij de picknickplaats en knielde tussen mijn benen, die ik op de bank had geplaatst. “Wat een lekkere lipjes heb je toch” en je nam er één in je mond en begon er aan te zuigen. Mijn sappen begonnen al te lopen en je keek hoe er een straaltje op de bank liep. Je trok mijn lippen van mekaar en bekeek aandachtig mijn wijd openstaand, zeer nat kutje. Alsof het een ijsje was ging je met lange halen van je tong over mijn openstaand kutje en klitje. “Til je billen eens op, dan kan ik je in je kontje vingeren” en met gemak schoof je er 2 vingers in. “Laat zien hoe je komt Betty, ik wil je zien……………” Met mijn vingers begon ik mijn klitje te verwennen en jouw vingers verplaatsten zich van mijn kontje naar voor.’’Toe maar” en je keek aandacht naar wat komen ging. Jaaaaa, ik kom en ik kneep in mijn tepels, die hard en stijf waren geworden. Door mijn heftig orgasme, spoten de sappen in je gezicht en je begon te zuigen. Ohhhhh, een tweede orgasme volgde, want je bleef me op een waanzinnige manier verwennen met je vingers. Mijn hele lijf schokte en krampte en uitgeput steunde ik met mijn armen op de tafel. Je vingers trok je langzaam uit mijn samengetrokken kutje en een stroom vocht kwam mee. Oh Moniek, wat was dat heerlijk, kom hier en ik trok je op mijn schoot. Jouw benen langs de mijne en onze borsten die elkaar raakten. Onze tepels plakten tegen elkaar aan en ik nam je hoofd tussen mijn handen. Je gezicht kwam dichterbij en we kusten elkaar vol overgave. De smaak van je zoen was een combinatie van ons beiden en ik kreeg kippenvel van opwinding. Het was net of de sex tussen ons nog beter was dan de vorige keer en aan de blik in je ogen kon ik zien dat jij ook nog wel meer wilde. Ik klemde je tegen me aan, met het idee je nooit meer los te laten. Ik streelde je rug en ik voelde jou ook rillen en je stijve tepels prikten tegen de mijne. Ik schoof je iets naar achteren en begon je borsten te strelen, om vervolgens aan je stijve tepels te zuigen. Je natte poesje voelde ik op mijn benen en je schoof langzaam heen en weer, zodat je natte lippen mijn been vochtig maakten. Mijn benen opende ik voorzichtig en daardoor dus ook de jouwe. In v- vorm zat je op mijn benen en je lippen spreiden zich, je ringetje werd zichtbaar en je lekkere roze klitje. Ik kon je goed bekijken en zag dat je genoot van mijn vingers die binnendrongen. Ik likte ze af en dat wond je zichtbaar op, want je sloot je ogen en begon je eigen borsten te strelen. Mijn vingers vulden beide gaatjes en ik voelde je reageren. Je kutje werd steeds natter en je kontje sloot zich nauw om mijn 2 vingers. Je begon te kreunen en al hijgend begon je me te zoenen. Ik voelde je komen, haalde mijn vingers eruit en sloot mijn benen. Je vocht liep over mijn bovenbeen, warm en veel. Ik wachtte tot het verminderde en tilde je van mijn schoot en legde je in het gras. Met mijn handen opende ik je benen, likte en zoog me vast op je poesje, je klitje haast vacuüm zuigend, Dit zou ik straks voor een bepaalde tijd weer moeten missen………….. Je streelde mijn haren en trok me naast je. “Geef me eens een kus” en onze lippen vonden elkaar. Mmmm, we rilden beiden even, van dat gelukzalige gevoel, maar ook omdat het frisser werd.Het was inmiddels al behoorlijk laat geworden “Ik moet gaan schat, het zit er weer op” en ik trok je aan je handen omhoog. We plukten onze kleren van de grond en kleedden ons aan! Met een laatste lange kus nam ik afscheid, wetende dat er weer enige tijd overheen zou gaan, voor ik je weer zou zien. Ik hou van je en tot gauw op MSN. “Of op de Chat lieve Betty” zei je en ik dacht weer aan onze eerste ontmoeting daar! Ja, op de Chat en ik stapte uit om je nog één keer te kussen. Er volgde nog een hartstochtelijke kus, waarna ik wachtte tot je ook instapte. Ik volgde je, richting de snelweg. Met een zeer dubbel gevoel knipperde ik toen onze wegen zich scheidden. Ik had genoten en voelde me fijn. Maar ook verdrietig, want wanneer zouden we elkaar weer zien, jij en ik? Les-Moniek; Onderweg naar huis voelde ik mijn string plakken aan mijn natte poesje,onder het rijden deed ik mijn hand in mijn string en dacht weer aan……jou Betty. Betty die me meerdere keren klaar liet komen met haar vingers en haar warme natte tong. Lekker nog even na genieten van deze ontmoeting en met de hoop dat er nog vele zullen volgen.Ik moet wel even op de weg blijven letten dacht ik en ik haalde mijn hand uit mijn string en stak de twee natte vingers die in mijn poesje hadden gezeten in mijn mond,mmmm lekker.Langzaam stuurde ik mijn auto de provinciale weg op richting huis naar Jo die over enige uren ook thuis zou komen.Een maal thuis keek ik of er een boodschap van Jo op mijn gsm stond oh ja dus,ik las de boodschap die bestond uit een paar zinnen.Ben tegen 12 uur thuis en ik hou van je kusssss,hoop op iets spannends met je.Mijn schoenen lagen in snel tempo onderaan de trap en ik liep direct naar de slaapkamer,ik pakte het lingerie setje uit het tasje en begon me van mijn kleding te ontdoen.Ik lag het op het bed en liep naar de badkamer,draaide de kranen open van het bad en pakte de fles met badschuim.Ik bekeek mezelf voor de spiegel en liet mijn handen over mijn borsten gaan,mijn tepels reageerden alweer op mijn aanraking.Ze begonnen alweer stijf aan te voelen,met mijn andere hand voelde ik aan mijn poesje.Gedachten schoten alweer door mijn hoofd,ik zag Betty alweer voor me staan.Ik stapte in het warme en naar olie geurende water,langzaam ging ik in het bad liggen en het voelde heerlijk aan.Ik dacht weer even aan wat er gebeurt was met Betty,ik droomde even weg en kwam weer bij mijn positieve toen ik de telefoon hoorde.Snel stapte ik uit bad en pakte een badhanddoek,sloeg deze om en liep naar de slaapkamer.Bij mijn telefoon aangekomen stopte deze ermee,ik keek in de display en zag bericht gemist.Bericht van Jo,ik belde haar en kreeg vrij snel contact.Ja hallo hoorde ik haar zeggen,ja hallo met mij antwoordde ik en ze zei dat ze richting huis ging en dat ze er over een half uurtje zou zijn en met de woorden ik verlang naar je nam ze afscheid.Ik voelde me nog behoorlijk opgewonden van mijn ontmoeting met Betty ,ik voelde mijn kutje nat worden en ik besloot om mijn genots balletjes te pakken.Uit het nachtkastje pakte ik de balletjes en maakte ze nat met mijn speeksel,ik ging op bed zitten en spreidde mijn schaamlippen.Voorzichtig duwde ik de balletjes diep in mijn natte kutje en ik stond weer op om mijn lingerie setje aan te trekken. Eerst stapte ik in mijn string en ik stopte het touwtje van mijn genotsballetjes in mijn string. Ik pakte mijn bh en deed deze aan en ik keek in de spiegel hoe het stond,ik tilde mijn borsten wat op en bewonderde mijn figuur.Ik ging op het bed zitten en trok mijn kousen aan en toen ik alles aan had keek ik nog even in de spiegel en liep richting de trap.Toen ik de trap afliep voelde ik de balletjes lekker in mijn kutje bewegen,in de woonkamer zette ik mijn pc aan en keek ik of Betty alweer op MSN zag.Ik stak wat kaarsen aan en dempte het licht verder en ik keek op de klok,zo nog een kwartiertje en dan is Jo er weer.Even later hoorde ik de voordeur open gaan en ik stapte het halletje in waar Jo net haar jas uit stond te doen. Ooohhh wat zie je er sexy uit en ze begon me te kussen,ik voelde haar handen op mijn heupen en haar tong diep in mijn mond.We stopten met kussen en ik draaide me om,ik toonde haar mijn lingerie en pakte haar bij de hand en we liepen de huiskamer binnen.Het gedimde licht en de kaarsen maakte het extra gezellig,ik pakte een wijntje voor Jo en gaf het haar.Ze ging lekker op de bank zitten en ik vroeg vindt je het mooi ? jaaaaa,echt wel alleen jammer dat je het zo uittrekt.Ze begon te lachen en ik begon mijn lingerie uit te trekken terwijl zij onderuitgezakt op de bank zat met haar benen uiteen,haar rokje omgeslagen en met haar hand in haar string.Als laatste deed ik mijn string uit en ze keek naar het touwtje wat uit mijn kutje hing,oh ja je balletjes weer in en ze pakte het touwtje en trok er voorzichtig aan en de balletjes schoten een voor een uit mijn natte kutje. Mmmm,wat een geil gezicht zo die balletjes. had je ze er al lang in vroeg ze en ik zei ; ja al een tijdje en het voelt echt heerlijk als je er mee rond loopt. De balletjes verdwenen naast de bank en ik knielde tussen haar benen,ze hield het kruisje van haar string opzij terwijl ik met mijn tong haar natte poesje verkende.Ik spreidde haar schaamlippen met mijn vingers en stak mijn tong ertussen,ik likte langzaam richting haar klitje.Ik voelde haar klitje verstijven toen mijn tong erover heen ging,met mijn natte warme tong draaide ik in kringetjes over haar klitje.Ik likte en zoog het dieper in mijn mond,ze hijgde en kreunde toen ik wat sneller likte.Mmmmm wat lekker ik wil wat in mijn kutje voelen hoorde ik haar zeggen en ik stak mijn hand naar haar uit en ze likte mijn vingers.Mijn vingers waren nat van haar speeksel en ik spreide haar schaamlippen en stak voorzichtig twee vingers in haar kutje en begon ze langzaam heen en weer te bewegen terwijl ik haar klitje likte. Haar kutje werd behoorlijk vochtig en ik likte het op,wat ben jij geil zeg mmmm lekker hoor. Ik hoorde haar heftiger kreunen,oooohhhh ik kom bijna goh wat lekker zeg laat me klaarkomen. Haar kutje voelde erg nat aan en terwijl ik haar verder vingerde en haar klitje in mijn mond zoog kwam ze heftig klaar. Ik haalde mijn vingers uit haar kutje en stak ze haar toe,ze likte ze af en zoog erop. Ik likte haar kutje schoon en stapte op,oh wat was dat lekker schatje en ze kuste me. Ik voelde haar tong tussen mijn lippen gaan en ze begon me lekker te tongen. Zullen we op bed verder gaan vroeg ze en ik knikte haar toe,we liepen naar de slaapkamer en ik ging op bed liggen terwijl zij zich van haar kleding ontdeed. Enige tijd later stond ze naakt naast het bed en haar hand ging richting haar kutje,je hebt me alweer erg vochtig gekregen schatje. Zo nu jij zei ze en ze ging naast me liggen,ze kuste me op mijn wang en met haar hand streelde ze mijn buik richting mijn navel. Met een vinger draaide ze rondjes om mijn navel,ze fluisterde opwindende lieve woordjes in mijn oor. We begonnen elkaar innig te kussen,onze tongen speelden een opwindend spel en ik voelde haar hand richting mijn kutje gaan. Haar vingers streelden mijn van opwinding gezwollen klitje,ze trok voorzichtig aan mijn klitringetje en liet het ringetje toen weer los. Mmmm lekker zeg,probeer je me soms te plagen zei ik tegen haar en ik kneep in haar tepel. Zal ik je eens heerlijk verwennen met mijn tong Moniekje zei ze tegen me,nou graag schatje zei ik en ik pakte een kussen en lag het onder mijn kont. Ik spreidde mijn benen wat verder en trok ze op, mijn natte kutje lag te wachten op haar tong. Zo je bent al behoorlijk nat geworden,je lipjes glinsteren van het vocht mmmm lekker en dat is allemaal voor mij. Ik voelde haar warme adem tegen mijn kutje,met het puntje van haar tong verkende ze mijn klitje en ik voelde hoe ze mijn ringetje tussen haar lippen nam en er aan trok. Ze stak voorzichtig twee vingers in mijn kutje en begon mij lekker te vingeren,eerst langzaam en toen wat sneller. Terwijl ze me vingerde likte ze mijn klitje,ze haalde haar vingers uit mijn kutje en liet me ze aflikken mmmm lekker zeg. Wil je een speeltje vroeg ze en ik zei ; nee eerst even lekker met je vingers en tong. Oooohhhh wat is dit lekker Jo, Jo stopte drie vingers in mijn kutje en vingerde me verder. Ze likte nog steeds mijn klitje en enige tellen later pakte ze mijn favoriete speeltje,ze gaf hem aan mij en ik maakte hem nat met mijn speeksel en gaf hem aan Jo terug mmmm lekker ding maar te groot voor mij zei Jo. Zo groot is hij niet hoor Jo, niet zo overdrijven zei ik lachend tegen haar en ze duwde voorzichtig de vibrator tussen mijn schaamlippen. Ze duwde hem verder dieper mijn natte kutje in en begon hem heen en weer te bewegen,ik voelde een aangename trilling door mijn kutje gaan en Jo begon mijn klitje nogmaals te likken,het voelde zo lekker aan en ik voelde me bijna al klaar komen met de trillende vibrator die heen en weer ging in mijn natte kutje. Oooooh wat heerlijk kreunde ik tegen Jo, die goed haar best deed om me een heftig spuitend orgasme te laten geven. Mijn kutje sproeide een ruime hoeveelheid vocht toen ik schokkend klaar kwam en Jo haalde de vibrator uit mijn kutje en likte eraan mmmm lekker zeg,je smaakt zo lekker wil je proeven en ze stopte hem weer diep in mijn natte kutje en haalde hem er weer uit en hield hem voor mijn mond,ik likte en zoog erop en proefde mijn eigen geil. Keer je eens om liefje zei ze en ik ging op mijn buik liggen met mijn kontje omhoog,ik voelde haar tong over mijn billen richting mijn kontgaatje gaan. Ze draaide met haar tong rond mijn gaatje,het kriebelde zo lekker. Ze stopte even met likken en maakte haar vingers nat,ik voelde hoe ze het topje van haar vinger in mijn kontje duwde,lekker vroeg ze en ik kon alleen van opwinding kreunen. Ik voelde hoe ze mijn kontje begon te vingeren met twee vingers en even later volgde er nog een vinger en ze bewoog ze alle drie heen en weer tot ik wat ruimer aanvoelde en toen zei ze ; zo tijd voor je lievelings speeltje,ik zag dat ze wat glijmiddel op de vibrator deed en ik hield mijn billen wat uiteen terwijl zij de vibrator tegen mijn kontgaatje duwde. Ik voelde de top van de vibrator in mijn kontje gaan en Jo begon het ding voorzichtig te bewegen. Met haar andere hand streelde ze mijn klitje,de vibrator zat voor de helft in mijn kontje en het ding voelde ik heerlijk trillen,terwijl ze de vibrator dieper in mijn kontje duwde voelde ik twee vingers diep in mijn natte kutje dringen. Ik hoorde haar fluisteren kom dan lieverd kom dan klaar voor me,ik wil het vocht uit je kutje zien spuiten. Ik kon me niet meer inhouden en voelde mijn orgasme naderen,ohhhh wat lekkerrrrr aahhhhhh ik kom voor je Jo. Mijn kutje sproeide een ruime hoeveelheid vocht over de hand van Jo en ze trok de vibrator uit mijn kontje,Jo likte haar vingers die in mijn kutje hadden gezeten af en keek me lachend aan. Was het weer lekker vroeg ze en ik antwoordde; jaaaaa echt wel en we begonnen elkaar heftig te tong zoenen. Even later sprongen we onder de douche en zeepten we elkaar lekker in en knuffelden nog wat met elkaar en later lagen we in lingerie op bed,Jo lag haar hand op mijn boven been en zei; ik hou van je lieverd en ze kuste me op mijn wang. Ze draaide zich bovenop me en kuste me innig,ik hou zo veel van je lieverd zei ze en ik zou alweer seks met je willen hebben. Ik hou ook erg veel van jou,zullen we maar gaan slapen er is morgen weer een dag. Ze rolde van me af en kuste me nog een keer op mijn wang en deed het licht uit,de dekens trok ze over ons heen en we vielen in diepe slaap. Betty / Les-Moniek

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie