Mijn leuke speeltje


Op 8 april, 2005 plaatste Daniel H dit sexverhaal in de categorie Ranzig, en is inmiddels 12114 keer gelezen.

Het sm-feest waar wij samen naar toe waren geweest was minder leuk dan we van tevoren hoopten. Behalve veel in het leer gestoken mannen, en enkele alleen voor vrouwen toegankelijke voorstellingen was er niet veel te zien geweest. Maar dat ik mij nu nog zo goed kan herinneren wat er gebeurde toe we thuis kwamen, komt omdat ik op het feest geen pilsjes wilde halen toen je erom vroeg. Enige aandrang van jou kant over de verhoudingen had mij niet kunnen overtuigen en uiteindelijk was je zelf bier gaan halen. Thuis gekomen haalde ik een biertje voor ons samen. Ik wilde gaan zitten om nog even na te praten over het saaie feest, maar je stuurde me naar de douche, om me te wassen en beval me om naakt terug te komen als ik klaar was. Kennelijk had het feest me toch meer gedaan dan ik mezelf wilde toegeven, want ik voelde direct mijn lid in mijn broek groeien. Ik deed wat mij was gezegd. Het was koud op de gang tussen de douche en de kamer, waardoor er, toen ik weer terug was in de kamer weinig van mijn opwinding te zien was. Je liet me staan en alsof het de gewoonste zaak van de wereld was deed je een leren lapje, dat van binnen vol zat met stalen pinnetjes, om mijn pik en zei me dat ik schone kleren aan moest gaan trekken. Ik had in de seksshop wel eens naar dergelijke penisknevels gekeken, en me afgevraagd wie dat soort pijnlijke zaken kon verdragen, maar in de praktijk bleek je het ding nauwelijks te voelen. Enigszins teleurgesteld kwam ik even later aangekleed en wel terug in de kamer en je begon een gesprek over het feest. Je bleek het even saai gevonden te hebben als ik. De biertjes waren intussen leeg en toen ik voorstelde er nog een te drinken zei je dat het goed was, maar dat je eerst even ging douchen, en dat ik dan alvast nieuwe biertjes kon halen. Het idee dat we misschien toch nog een spel zouden doen, deed mijn lid een beetje zwellen, waardoor ik herinnerd werd aan mijn tuigje.Terwijl jij je waste ruimde ik de tafel een beetje op en haalde nieuwe pilsjes. Op het moment dat je de kamer weer binnen kwam, kreeg ik een eerste indruk van het effect van mijn peniskoker. Je was supersexy gekleed in een wel heel korte leren rok, met daarboven een diep uitgesneden blouse, die mij net zoveel zicht gaf op de BH die je daaronder droeg dat ik hem kon herkennen als de BH waarvan ik wist dat je tepels er net bovenuit staken. De lichte pijn in mijn penis, veroorzaakt door de koker zorgde ervoor dat ik geen onbeschaafde bobbel in mijn broek kreeg. In het voorbijgaan naar de spiegel gaf je me een kusje op mijn voorhoofd, en na een tevreden blik in de spiegel zei je vragend: ‘mooi?’ Wat heet mooi dacht ik, prachtig, maar ik antwoordde enigszins verlegen ‘ja heel mooi’. ‘Laten we maar in de andere kamer gaan zitten’ zei je. Terwijl we naar de andere kamer liepen en ik even onbeschaamd naar je kon kijken, viel me op dat de nieuwe slipjes die je gekocht had kennelijk nog kleiner waren dan ik dacht. ‘Wat was dat voor brutaliteit, op het feest, geen pilsje halen als ik er om vraag?’ Ik had het kunnen weten, je had het niet voor niets over ‘de verhoudingen’ gehad toen ik geen bier wilde gaan halen. Het feit dat wij nooit eerder in het openbaar iets van een spel gespeeld hadden was natuurlijk geen goede rede. ‘Ik wist niet dat je het zo bedoelde’ mompelde ik sukkelig ‘Laat maar zitten voor deze keer, maar laat het niet weer gebeuren. Ga op de grond zitten.’ Ik deed wat je me opdroeg. Verlegen om wat er komen ging, keek ik naar je op. Onder je korte rok keek ik recht tegen je kut aan. Het waren dus niet die nieuws slips die zo klein waren. Mijn lid groeide en de peniskoker hield het niet echt tegen, en dat kon ik voelen ook. De pinnen veroorzaakte een dragelijke maar duidelijk aanwezig pijn. ‘Ik wil dat je naar me kijkt, en misschien, straks, me ook streelt’ Het was me niet duidelijk of je begreep wat er in mijn broek gebeurde. In ieder geval liet je het niet merken. Ik probeerde me te concentreren op iets onbenulligs om mijn lid klein te krijgen. Je deed je bloesje uit, en ik zag je tepels pront boven je BH uitsteken. Je hand gleed over je tepels. ‘Dan wil ik dat je mijn tepels groot maakt, en me vertelt over mijn borsten. Het was onmogelijk aan iets onbenulligs te denken. De grens van pijn die ik kon verdragen was bijna bereikt dacht ik. ‘Waarom doe je dat overhemd niet uit, zodat ik ook jouw tepels kan zien en ze strelen’. Mijn god, hoe moet dit aflopen dacht ik. ‘Wat treuzel je, vind je me niet mooi?’ ‘Ja, ja maar eh..’ ‘Nu, schiet een beetje op’ Ik besloot me maar te laten overkomen wat toch zou gebeuren, en deed mijn overhemd uit. ‘Kom eens dichterbij, op je knieën’ Op mijn knieën schuifelde ik naar je toe. Met één hand trok je mijn hoofd naar je borsten, terwijl je met je andere hand met mijn tepel begon te spelen. Ik kon mijn geilheid niet meer bedwingen, en de pijn werd werkelijk ondragelijk Het kostte me moeite om het niet uit te schreeuwen. ‘Vind je het niet leuk, je trekt zo’n raar gezicht? Een klein tikje met je schoen tegen mijn gekwelde kruis was voldoende om me in tranen te laten losbarsten. ‘Ach liefje, vind je mijn speeltje niet leuk. Je zal vast niet meer weigeren een biertje voor me te halen hè’. ‘Ik wil alles doen, als dat ding maar uit mag.’ ‘Echt alles liefje?’, en zachtjes tikte je weer met je schoen tegen mijn kruis. ‘Alsjeblieft . Ja echt alles.’ ‘Vooruit dan maar, doe je broek maar uit’ Voorzichtig haalde je de peniskoker van mijn keiharde lul af. ‘Kom dan ga ik naar bed en dan mag jij gezellig kijken hoe ik mezelf klaarmaak, en daarna ga je fijn op de grond slapen’. ‘Onthoud voortaan maar goed wat een leuk tuigje ik heb’ Beteuterd en met een lul die nooit meer klein zou willen worden liep ik achter je aan de trap op voor mijn eerste nacht naast je, op de grond.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie