nicht ontmaagd mij


Op 22 juli, 2010 plaatste Anoniem dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 15156 keer gelezen.

Ik ben Willem ben 16 jaar. Mijn ouders moeten regelmatige een paar dagen weg voor hun werk en de ene keer blijf ik alleen thuis en de andere keer slaap ik bij mijn opa en oma. Een paar maanden terug was het weer zo ver mijn ouders waren weg en ik ging logeren bij opa en oma. Toen ik daar kwam bleek dat mijn nicht Lisa die 19 is ook een paar dagen bij mijn opa en oma was omdat ze van kamers ging wisselen. En hier dan een paar dagen kon slapen tot dat ze alles konden gaan verhuizen. We kennen mekaar goed en praten vaak over de feestjes waar we zijn geweest en met welke meisjes ik iets had of heb en zij vertelde mij weer over haar vriendjes. We hadden het dus ook vaak over sex en zo. Ik ging via de achter duur de tuin in en ja hoor daar stond ze in een strak kort rokje en topje waar haar borsten bijna na uit barsten, dat was ook niet zo gek want ze is tussen de 1.65 en 170 m lang. Dus haar topjes zijn vaak iets te klein voor haar borst om vang, en ze had me eens verteld dat ze geen groter topjes wilden komen omdat dat niet mooi stond want die pasten dan weer niet mooi. Maar goden wat waren die borsten lekker. Die avond om een uur of 12 ging mijn opa en oma naar bed en bleven wij samen achter voor de tv. Na een half uurtje was de film af die hadden zitten kijken en mijn zei: “ik ga me nog even douchen en dan ga ik ook naar bed.” “ok” ik zap nog ff en dan ga ik ook naar bed.” Ze liep naar boven en heel zacht hoorde ik de douche aan gaan aangezien er niks op tv was kon ik het niet helpen dat ik over begon te fantaseren. Ik begon aardig geil te worden van het idee om mijn nicht naakt te zien met die heerlijke kont en prachtig borsten van haar, die als ik het zo moest in schatten minstens cupmaat DD waarschijnlijk zelfs E hadden. En nu zog ik dan voor het eerst haar kutje. Prachtig glad geschoren. Ik werd nu zo geil dat mijn pik aardig begon te groeien in mijn broek. Toen bedacht ik mij dat ik niet over mijn nicht hoefde te fantaseren ze stond immers naakt onder de douche. Snel deed ik de tv uit en sloop naar boven. Boven aan de trap hoorde de ik de douche noch steeds. Mijn opa en oma slapen op de 2e verdieping dus ik hoefde niet bang te zijn dat ik betrapt zou worden. Zachtjes sloop ik naar de douche, heel voorzichtig deed ik de deur een stukje open. En daar was ze dan nog lekkerder dan ik had gedacht en stond ze zich ook nog lekker stevig in te zepen. Mijn pik knalden zowat uit mijn broek. Heel rustig haalden ik mijn lul uit mijn broek en begon me zelf af te trekken. Na ze het zeep sop van zich had af gespoeld deed ze meteen de douche uit, ik was me zelf nog steeds aan het af te trekken en ging daar zo in op dat ik nog maar net op tijd kon duiken zonder dat ze me zag snel ging ik naar de logeerkamer, gelukkig er stonden zog steeds 2 bedden(soms zet mijn opa er 1 in een andere kamer voor de provisie). Snel deed ik mijn kleren en uit met alleen mijn boxer aan dook ik in bed pakte mijn boek en deed als ik niks bijzonders had gedaan. Een paar minuten later kwam mijn nicht binnen “nu al boven had jou pas over een half uurtje verwacht of zo” zei ze. Ik keek op van mijn boek om te zeggen dat er niks op tv was, maar ik kon geen woord uitbrengen. Mijn nicht had alleen maar een klein handdoekje om zich heen en die was lang niet groot genoeg om alles te bedekken. Als de handdoek een halve cm lager zat zag ik haar tepels en 3 cm hoger en ik zij haar mooie gladde kutje kunnen zien. “wat is er” zei ze. “ik dacht dat na alles wat je daar net zag hier niet meer zo onder de indruk van zou zijn”. Ik had eindelijk de rust gevonden om wat te antwoorden toen ze iets deed waar ik helemaal van achteroversloeg. Ze liet haar handdoek van zich af vallen en zei “kan ik bij jouw komen liggen het is anders zo koud onder de dekens”. Zonder op antwoord te wachten kwam ze tegen me aan liggen en kroop tegen me aan. “Aaah dit is veel lekkerder” zei ze. Ik begon weer een beetje bijtje komen, en sloeg mijn armen om haar heen. “Dit is inderdaad veel fijner” zei ik. We begonnen elkaar lekker te tongen en drukte steeds meer tegen mekaar aan. Nu begon haar handen mij steeds meer naar onder te strelen en het duurde niet lang om ze belanden bij mijn pik die nu kaars recht over uit stond en mijn boxer zowat deed open scheuren. “Oooh wat is dit wind ik je zo erg op neefje”zei ze poeslief. Langzaam trok ze mijn boxer uit. “zozo had niet gedacht dat jij al zo’n grote had neefje”. Mijn pik nu zeker 20 cm lang en stak nu fier naar voren. Ze nam hem in haar mond en begon hem met haar lippen en tong te verwennen en goden wat was dat heerlijk. Net toen ik klaar wilden komen stopten ze even en zei “geef het ff aan als je komt dat is iets fijner dan dat je opeens me helemaal onder spuit”. Voor dat ik kon antwoorden hervaten ze haar werk weer met nog meer passie en genot. Het was zo lekker dat ik alleen maar kreunend kon aangeven dat ik bijna klaar kwam ze knikte even en verhoogde het tempo zelfs nog wat. En toen had ik het lekkerste orgasme dat ik ooit had gehad. ik had nog nooit zoveel gespoten maar ze zoog het allemaal op. Het sperma van haar lippen likkend zij ze “nu mag jij mij verwennen” ze ging op haar rug liggen en spreiden haar benen wat onbezonnen viel ik meteen op haar kutje aan naar een paar aanwijzing wist ik wat ik moest doen en het duurde niet lang of zij begon steeds harder te kreunen opeens sloeg ze een ingehouden gilletje. “dat deed je erg goed neefje van me scheelde niet veel of ik had iedereen wakker gegild “. “nou nu wil ik je in me hebben”. ze ging op haar ellebogen en knieën ziet en richten haar kotje iets op. Mijn lul stond meteen weer over eind. Langzaam schoof ik mijn pik naar binnen, ze had een nauw kutje. Mijn pik paste maar net maar het voelde daar door wel extra lekker aan. Ik begon te stoten en duurde heel even voor dat ik het juiste tempo had. Maar toen ik dat een keer had gevonden verhoogde ik het tempo. Ze begon nu te kreunen en Ik greep haar heerlijke borsten en begon nog harder en wilder te nemen. Ze had het kussen in haar mond genomen om de geluiden te smoren en dat was ook wel nodig te horen aan de geluiden te horen die uit het kussen kwamen. Met een onder drukte kreun kwam ik klaar en spoot haar hele kutje vol. Ze was nog niet gekomen dus bleef ik maar door stoten en ze begon steeds harder te kreunen. Ze begon zelfs gilletjes te slaan die half werden gesmoord door het kussen. Na nog een paar fikse stoten kwam ze kreunend klaar en je zag haar lichaam gewoon kronkelen terwijl ze klaar kwam. Maar ik wilden nog een 2e keer in haar klaar komen en hield haar vast toen ze me probeerde weg te duwen. Ik begon haar nog dieper te nemen en voelden haar kutspieren samen trekken dit zorgde voor een heerlijk gevoel bij mij wat het nog lekkerder maakten. Met een jammerend stemmetje fluisterde ze “ga van me af, het doet pijn” “bijna klaar” zei ik en stoten nog een paar keer wild naar binnen, bij iedere kreunde ze maar nu van niet van genot. De tranen stonden haar in de ogen. Toen ik leeg gespoten was liet ik haar los en draaide van haar af. “zo nog een keer zei ik”. “vanavond niet meer die lul van jouw heeft mijn hele kut uitgescheurd. Je moet me niet meer zo diep nemen dat kan ik niet hebben. Die lul van jouw is te groot voor mijn kleine kutje, die laatste paar stoten deden gewoon pijn. Okey zei ik. “maar dit is zeker voor herhaling vatbaar hoor” zei ze. en zo hebben we 3 dagen lang iedere keer bij elkaar in bed gelegen en waarneer het maar kon met lekker met elkaar geneukt.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie