rukken in de bus


Op 14 april, 2005 plaatste Harry der Helde dit sexverhaal in de categorie Straight, en is inmiddels 4510 keer gelezen.

Ik was laatst op reis met de bus. Ik ga altijd helemaal achterin zitten want dan is alles lekker te overzien enzo. Er ging een bloedmooi meisje naast mij zitten en ik had het eerst niet zo door, maar ik kende haar dus. Ze had bij hetzelfde bedrijf gewerkt als waar ik werk en daar geilde ze me altijd al zo op. Zonder erbij na te denken, keek ze wat om zich heen, ging naast mij zitten(ik zat in het hoekje) en begon ze mijn broek los te maken! Voordat ik er erg in had, zat ze mij achterin die redelijk gevulde bus zalig af te trekken. Ik voelde dat ik bijna klaar ging komen en ze had dit blijkbaar door want ineens hield ze op, haalde een kaartje uit haar jaszak en legde die naast mijn gespannen leuter neer. Ik denk dat ik haar volgende week ofzo maar ga bellen..

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie