16 Jarige ontmaagd


Op 25 augustus, 2009 plaatste Sjonnie dit sexverhaal in de categorie Tieners, en is inmiddels 23657 keer gelezen.

Ik was 16 jaar, Ik ben pas 21 geworden, Ik heb een ervaring al 5 jaar in me hoofd zitten en ik wil hem nu toch wel eens kwijt. Ik was 16 ik zat buiten met vrienden jointjes te roken totdat er opeens 5 meiden aan kwamen lopen van 17 tot 19 jaar.. Ik zocht er al meteen een lekkere uit met dikke tieten en een geile strakke kont, Ooh die ene meid toen ik haar zag kreeg ik al een paal in me broek.. Je had een mini rokje aan, En een bikini, Meer niet ze had zoeen geil lichaam.. Met het geluk liep ze naar me toe.. Ze zei dat ik een geile jongen was voor die leeftijd.. Naderhand kwam ik erachter dat ze Kim heette, We hebben de hele avond met de groep gechilt, Toen vroeg Kim mij mee naar haar huis.. Ik zij natuurlijk ja, Ik was heel erg stoned dus ik weet niet meer goed wat ik deed.. Ik begon haar te kussen terwijl ze mij voorstelde aan haar ouders.. Gelukkig maakte dat haar ouders niks uit.. Ze nam me mee naar boven en vroeg of ze bij me mocht zitten. Ik zei natuurlijk kom maar sgatje.. Opeens trok ze mijn broek uit en begon me flink te pijpen, Ze likte langs de randjes, en oooh wat was dat lekker.. Ik trok haar bikini uit en begon met haar cup d borsten te spelen.. Ondertussen was ik al flink klaargekomen! En zat alles al onder de sperma, Ik schaamde me omdat ik zou vlug klaarkwam, maar het was allemaal gewoon zo verdomd geil. Ooh wat was dat toch allemaal lekker als eerste ervaring… Ze vroeg of ik haar wou beffen ik wou dat wel doen.. Ik begon haar te likken ze gaf me wat aanwijzingen.. Dat ik over haar kietelaartje moest likken.. Ze begon steeds harder te kreunen dat betekende dat ik ook steeds betere ervaringen opdeed.. Ondertussen zij ze dat ze mij wilde voelen, Dus ik deed mijn pik in haar natje kutje.. Het was zo lekker warm en nat daar.. Ik werd zo geil.. Haar kutje was zo nat als een dweil.. Ik begon weer te spuiten en ik was zo lekker klaargekomen.. Ik ben toen nog even doorgegaan.. En toen heb ik haar zover gekregen.. We hebben samen nog gedoucht.. Ik ben toen naar huis gegaan.. Ik kon niet slapen.. Ik vond het zo geil.. Momenteel hebben wij samen een kind en een woning.. En gaan wij over 4 maanden trouwen. ————————————— M.v.g Sjonnie © Copyrights 2009-2010

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie