aanstaande bruid in satijnen herenpyama


Op 13 september, 2012 plaatste christel dit sexverhaal in de categorie Straight, en is inmiddels 9263 keer gelezen.

dit heb ik echt mogen beleven om als jonge vrouw een satijnen herenpyama aan te moeten doen van de verkoopster in de bruidswinkel,samen met mijn vriendin heb ik een bruidsjurk gekocht voor mijn aanstaande bruiloft,samen zijn we naar een winkel in bruidsjurken geweest in den haag,toen we binnenkwamen en mijn idee had kenbaar gemaakt aan de verkoopster vroeg ze me om me geheel uit te kleden voor de hygiene voor de jurken die ik aan zou krijgen,ze wees me een kleedkamer aan en gaf me een herenpyama mee die ik moest aantrekken nadat ik me had ontkleed,ik trok hem aan met alleen mijn slipje aan,even later ging ik de kleedkamer in waar het passen ging gebeuren,daar stond ik dan met mijn vriendin en de verkoopster in een herenpyama van een glimmende en gladde stof,ik zag mijn vriendin geil naar me kijken in mijn mannenpyama,daarna werden er diverse jurken gepast en bewees de satijnen pyama zijn diensten omdat de jurken er mooi overheen vielen door de gladde stof,ook een paar wit satijnen jurken werden gepast over de pyama wat een bijzondere ervaring was omdat ze heerlijk over me heen gleden en er een geil gevoel bij kreeg door het gladde satijn,toen ik klaar was met jurken passen zag mijn vriendin dat de satijnen pyamabroek vochtig was geworden van mijn geile ervaring van de pyama,ook de verkoopster zag dit en zei me dat dit wel vaker bij het passen voorkwam en de paspyama zo ze dat noemde na elke pasbeurt gewassen word als de klant de winkel verlaat,na me weer in de gewone kleren te hebben gestoken en mijn keus gemaakt kwam de volgende klant binnen die verzocht werd om zich om te kleden en kreeg ook zo,n pyama mee die ze uit een kast haalde en ik er vele glimmende pyama,s zag liggen

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie