Avontuurtje op een Bounty eiland (2)


Op 9 november, 2005 plaatste Gforce49 dit sexverhaal in de categorie Groepsex, en is inmiddels 8152 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 2,110. Geschatte leestijd: 11 minuten

De Duiktrip Het was al weer twee dagen geleden dat ik John en Irvin had ontmoet en een geil avondje op het strand met hen had beleefd. Ik moest er de volgende dag toch wel even van bijkomen. En niet alleen van de sex die we hadden gehad maar ook de drank en de joint hadden me een behoorlijke koppijn bezorgd. Ik kwam die vrijdagmiddag net terug van een tripje dat ik had gemaakt op het eiland met een leuke Zweedse vrouw, die ik daags daarvoor had ontmoet. Nog even een drankje aan de bar, want met deze temperatuur moet je er wel voor zorgen dat het vochtgehalte op peil blijft. “Hé, hallo!” hoorde ik achter me. Ik draaide me om en zag Irvin die net terug kwam van het strand. We wisselden een paar kussen uit en hij kwam naast me zitten aan de bar. Met een schalkse blik in zijn ogen vroeg hij me of ik “er nog last van had gehad”. “Nee hoor”, verzekerde ik hem en bood hem een drankje aan. “Ik heb er echt van genoten en zal dat avondje niet zo snel vergeten.” We praatten wat over de dingen die we de laatste twee dagen hadden ondernomen en Irvin vertelde me dat ze gisteren hadden gedoken. Vandaag een rustdag, luieren op het strand maar voor morgen hadden ze met een paar anderen een boot gehuurd om nog eens te gaan duiken op een andere locatie. Hij nodigde me uit om een dagje mee de zee op te gaan. Ik vertelde hem, dat ik nog nooit had gedoken, maar dat een boottripje wel een aangename afwisseling zou zijn. “Ok, dan zie ik je morgenochtend om een uur of tien aan de pier. Het is een wit motorjacht, je kan er niet omheen.” Met een kus namen we afscheid en we spraken af voor de volgende morgen. Het was weer prachtig weer en al lekker warm toen ik naar de pier liep. Voor een dagje op zee had ik niet veel nodig en ik had me gekleed in mijn bikini, een dunne omslagdoek die ik als jurkje om mij heen had geknoopt en een paar platte sandalen, die ik op de plaatselijke markt had gekocht. Aan het einde van de pier lag een jacht dat er wezen mocht. Ik heb geen verstand van boten dus vraag me niet wat voor type het was. Wel zag ik dat het gauw een meter of 12 lang was. John stond bij de reling en hielp me aan boord. Met een kus begroetten we elkaar en hij stelde me meteen voor aan de anderen die al aan boord waren. Er was een ander Nederlands echtpaar, Wim en Suzanne. Hij was duiker, zij niet. Ze waren achter in de dertig en zagen er allebei leuk uit, hij redelijk goed in vorm en zij blond en een leuk lichaam. De ander die ik nog niet kende was een Deen, Björn. Na alle plichtplegingen en begroetingen gooide John het touw los en kozen we het ruime sop. De zon was heerlijk op het dek en we genoten er allemaal van. Suzanne en ik lagen al in onze bikini en de mannen hadden ook alleen nog maar hun zwembroek aan. Na een half uurtje varen uit de kust minderden we vaart en kregen we te horen dat we op de plek van bestemming waren. De mannen gingen hun duikspullen klaarmaken en Suzanne stelde mij voor om samen even te gaan snorkelen. Zo gezegd, zo gedaan en een paar minuten later lagen we op onze buik in het water. De mannen waren ondertussen klaar en lieten zich een kwartier later ook in het water glijden voor hun eerste duik van een half uur. Tijd voor ons om weer aan boord te gaan. Suzanne en ik gingen weer languit boven op de boot liggen maar omdat we echt wilden bruinen besloten we onze bikini uit te trekken. Daar lagen we dan, twee geschoren kutjes naast elkaar. Ik had mijn ogen dicht en voelde na een paar minuten ineens een hand op mijn borst. Suzanne was op haar buik gedraaid en keek naar me. Ze vond me leuk zei ze en zou graag even met me willen kroelen. En aangezien ik dat ook een aardig idee vond duurde het niet lang of onze monden hadden elkaar gevonden en zoenden we elkaar. Heerlijk geil, zo met een leuke vrouw. Onze handen streelden elkaars lichaam, zacht en teder, anders als mannen dat doen en we vonden elkaars intiemste plekje. Onze vingers speelden met de schaamlippen en clitorissen, gleden zachtjes bij elkaar naar binnen en we vingerden elkaar. En daar bleef het niet bij… Ook met onze tong lieten we elkaar genieten van het heerlijke gevoel als je kutje wordt gezoend en gelikt. Hoe lang we bezig zijn geweest, ik weet het niet maar opeens kwamen er vier duikers boven water die het schouwspel aanzagen. We deden alsof we het niet in de gaten hadden en gingen gewoon door. John was de eerste die zich van zijn gear had ontdaan en naar ons toe kwam. Hij had voor het gemak ook zijn zwembroek maar uit gedaan en stond in volle glorie bij ons. “Zo dames, genieten jullie een beetje, vroeg hij. Als ik dit zo zie heb ik wel zin om even mee te doen.” En de daad bij het woord voegend kwam hij tussen ons in zitten en pakje mij bij mijn knieën. Hij duwde ze licht uit elkaar en spreidde zo mijn benen. “Zal ik eens afmaken waar we van de week mee bezig waren?”zei hij. En voor ik het wist lag hij boven op me en voelde ik zijn erecte lid in mijn vagina naar binnen glijden. Hij had er zin in en zonder mij maar tijd te gunnen er op te reageren neukte hij er stevig op los. Ook de drie andere mannen waren inmiddels klaar en hadden zich ontdaan van hun duikspullen en zwembroeken. Zes naakte lichamen bemanden nu de boot. Suzanne nodigde de drie mannen uit om bij haar te komen en ging op haar knieën zitten. Ze pakte een voor een de lullen in haar handen en mond en begon ze stijf te maken. De fallussen groeiden uit tot flinke neukstaven en in mijn ooghoeken zag ik dat de Deense lul we echt enorm was. Zeker een centimeter of 25. Wat een leuter… Ondertussen lag John nog steeds zijn penis in mijn inmiddels natte kut te stoten. “Ik geloof dat ze klaar zijn,” hoorde ik Suzanne zeggen, niet wetende wat ze er mee bedoelde. John keek op en trok langzaam zijn pik uit me. “Ok,”zei hij. “Ik heb jullie verteld hoe we dit lekkere hoertje Hanneke van de week een flinke beurt op het strand hebben gegeven. Ik heb haar natuurlijk niet zo maar uitgenodigd, want volgens mij lust ze er wel pap van. We gaan haar vandaag eens lekker met z’n allen een paar lekkere pikken in haar hoerenkutje laten voelen en helemaal volspuiten .” Ik was verbaasd toen ik dit hoorde. Hadden ze me met voorbedachten rade uitgenodigd? Ik ging rechtop zitten en zag dat ze alle vier lachend voor me stonden. Irvin en Wim kwamen naar me toe en pakten me op. Wat ging er gebeuren? Ze legden me op mijn rug op het dak van de kajuit en lieten mijn benen over de rand hangen. Suzanne zat naast me op het dak en pakte me zachtjes vast. De mannen trokken mijn benen uit elkaar zodat ze ertussen konden staan. Mijn natte kut stond open en Irvin was de eerste die er gretig op af kwam. Hij stond tussen mijn benen, drukte zijn eikel tegen het voorportaal en stootte zijn fallus in mijn schede. Suzanne hield nog steeds mijn handen vast en ik werd, geheel weerloos, geneukt… Minutenlang voelde ik hem in mijn onderbuik stoten. Keer op keer. “Dat is lange genoeg,” zei Wim, terwijl hij de plaats van Irvin in nam. “Kom maar eens hier lekkere slet. Ik zal je wel eens laten voelen om echt als een hoer genaaid te worden.” En met een ram priemde zijn pik bij me naar binnen. Als een bezetene boorde hij zijn paal in mijn roze kutvlees. Forse stoten, zijn ballen sloegen tegen mijn billen. Hij gromde, kreunde en na een paar minuten voelde ik de eerste spermagolf in mijn kut naar binnen schieten. Hij trok hem er uit en duwde meteen Björn met zijn enorme paal tussen mijn benen. Die had al een poosje staan rukken en hij was echt enorm en hard geworden. Zonder moeite wist hij mijn inmiddels zaadlekkende neukgat te vinden en duwde voorzichtig de halve lengte naar binnen. Ik voelde de harde eikel langs mijn kutwand binnendringen. De bijna polsdikke lul werd er weer een beetje uitgetrokken en opnieuw ingestopt. Nu weer wat dieper. Hij herhaalde dat nog een paar keer en toen…. Met een forse stoot voelde ik de hem naar binnen schieten. Hij moest zo’n beetje in mijn baarmoeder zitten, ik voelde de enorme druk van binnen tegen mijn buikwand. Met lange halen bewoog hij zijn fallus in mijn vagina op en neer. Steeds er bijna uit en dan weer helemaal er in. John was ondertussen naast mijn hoofd komen zitten en dwong me mijn mond open te doen. Zijn glimmende eikel plaatste hij voor mijn lippen en ik kon niet anders dan er aan te gaan zuigen. Met kleine neukbewegingen bewoog hij hem in mijn mond. Björn stootte onverstoord verder. Hij had mijn heupen vast en iedere keer als hij bij me binnendrong drukte hij me nog steviger op zijn paal. Het gevaarte zat diep in me verankerd en aan de blik in zijn ogen, zag ik dat hij bijna klaar kwam. Nog een keer diep voelde ik hem in mij komen, hij hield me vast, op zijn paal gespietst en toen… Een enorme lading heet zaad werd mijn buik in gespoten, ik voelde het langs zijn paal naar buiten persen, zo veel… Door het constante gepomp in mijn vagina was ik ook zo ver en liet mijn eerste orgasme de vrije loop. De dikke paal in mijn kut, het sperma dat er in spoot en toen… De kramp in mijn onderlichaam, ik kronkelde, slaakte een gil en op het ogenblik dat Björn hem er uit trok liet ik mijn kutsappen lopen. Een straal warm vocht spoot tegen zijn buik. Ik kwam klaar alsof ik lag te pissen. Irvin, ook niet gek, zag het gebeuren, duwde Björn weg en plantte direct zijn pik in mijn krampende, nog ejaculerende vagina. Hij deed het nog eens dunnetjes over en stootte zijn pik diep in me. Ik had het niet meer…. Dit orgasme ging niet over, zolang hij in me bewoog, moest ik komen… Hij naaide me helemaal gaar, mijn kut was zeiknat. Vermoeid en naschokkend gaf ik me over aan zijn stotenregen. Mijn lichaam was even willoos en de pik in me deed zijn werk. Opnieuw voelde ik een boom in mij zwellen, opnieuw kwam een van de mannen in me klaar. Een derde zaadgolf zocht zijn weg naar binnen. De enige die nog geen orgasme had gehad was John. Nadat Irvin zijn pik uit me had getrokken was hij de vierde die me neukte, totdat hij klaarkwam. Suzanne ontfermde zich over me terwijl de mannen een biertje gingen drinken. Ze hielp me bij het opstaan, maar dat ging bijna niet. Mijn knieën knikten, waren week als pudding. Uit mijn schede voelde ik traag het sperma langs mijn dijen naar buiten sijpelen. Ze pakte een handdoek en liet me er op zitten. Met de punt veegde ze de kleverige massa van mijn benen. “Hoe voelt dat nou,?” vroeg ze. Ik wist even niet wat ik moest zeggen. Ik was volkomen overrompeld. Twintig minuten lang hadden vier mannen mijn kut helemaal schraal genaaid en hun sperma in me gespoten. Ik vertelde haar, dat ik in eerste instantie wel was geschrokken van wat er ging gebeuren, maar toen ze eenmaal bezig waren ik er zelf ook steeds geiler van was geworden. Anders had ik nooit zo’n orgasme gehad. Suzanne lachte en vertelde me, dat het haar met dit ploegje ook was overkomen. “Ze doen het er om, dit is net zoveel sport als dat duiken. Het hoort er gewoon bij. En als jij er vandaag niet was geweest, hadden ze mij weer de volle lading gegeven. Ze zochten gewoon weer ‘nieuw bloed’ aan boord en volgens mij heb je de vuurdoop doorstaan.” Nu moest ik ook lachen. We trokken een biertje open en wachtten af wat de rest van dit boottripje ons beiden nog zou brengen… (wordt vervolgd)

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie