De film viel tegen


Op 13 juli, 2016 plaatste Amanda Webster dit sexverhaal in de categorie Groepsex, en is inmiddels 8011 keer gelezen.

Het heeft lang geduurd maar nu heb ik genoeg moed verzameld om mijn eerste bezoek aan een sexcinema in Amsterdam met anderen te delen. Ik zal me eerst even voorstellen en uitleggen waarom ik überhaupt daar terecht ben gekomen op die dag. Mijn naam is Amanda en ik ben 53 jaar oud en gescheiden sinds 2011 Ben van gemixte afkomst,surinaams/nederlands en enigszins mollig. . Na mijn scheiding was ook mijn sexleven uitgeblust en deed ik ook niet zoveel om het te reanimeren. Het laatste halfjaar echter is de vonk weer opgelaaid. Het begon in een tram toen enige jonge mannen naar mij floten en mij een MILF noemde, Geen idee wat dat betekende maar google bood bij thuiskomst uitkomst. Dit wondt mij toen dermate op dat ik ben gaan chatten op een bekende nederlandse chatsite en me liet verleiden om een man uit te nodigen .. misschien meer hierover in een ander verhaal. Deze man en ik zijn erg goede vrienden geworden en in de weken die volgden hadden we veel sex en veel lol . Toen stelde hij me op een regenachtige zondagmiddag voor om eens naar een sexcinema te gaan in het centrum. “vind je vast wel leuk “zei hij , Na enig nadenken besloot ik mee te gaan. Zo gezegd zo gedaan. Ik was min of meer op de gelegenheid gekleed want hij zei dat hij lekker aan me wilde zitten tijdens de film en dat ik dus op de juiste plaatsen “bereikbaar” moest zijn. Afijn ik had dus die middag een slip en geen BH aan. Wel een middellange rok van spijkerstof met een flinke split en een laaguitgesneden blouse, Ik was best wel nerveus want ik was nog nooit in zo’n cinema geweest en wist niet wat te verwachten. Laat in de middag gingen we de zaal binnen,het was halfdonker en er hing een zware zure lucht die ik niet meteen thuis kon brengen maar wel opwinding bij mij veroorzaakte, In de zaal zaten denk ik zo’n 7 a 8 mannen verdeeld over 10 rijen . Mijn vriend en ik namen plaats op de 9e rij ergens in het midden. Bij binnenkomst dacht ik gezien te hebben dat sommige mannen hun broek open hadden maar toen ik zat kon ik dat niet meer zien, Het komende halfuur zaten mijn vriend en ik naar de film te kijken ,die wondt mij niet echt op dat deed de luccht in de zaal wel en ook de steelse blikken die door diverse mannen in mijn richting werden geworpen. In mijn onderbuik leek het wel of er warm water was bijgeschonken en ook begon ik te zweten. Ik werd geil en fluisterde dat ook in het oor van mijn vriend die links van mij zat, Grinnikend begon hij me te kussen..diep en gepassioneerd anders kan ik het niet beschrijven, dit zorgde ervoor dat de nattigheid tussen mijn benen meer en meer werd en daardoor ging ik ietwat wijdbeens zitten, De mannen die voor mij zaten keken nu meer naar ons dan naar de film. Achter ons waren ook 3 mannen aangeschoven die met belangstelling volgden wat wij deden. Ik zag dat er om me heen gemasturbeerd werd door de heren maar deed net of ik het niet zag. Onverwacht lepelde mijn vriend aan de linkerkant mijn borsten uit de lage blouse, een kleine “oewww ” ontsnapte aan twee heren achter mij. “wat een tieten” De brutaalste van hen wreef met zijn handen eerst over mijn nek en ging toen lager naar mijn borsten en begon ze te masseren. De andere heren zagen dat ik niet protesteerde en werden nu ook brutaler, Binnen 5 minuten zaten ze overal aan en in. Ik had de pik van mijn vriend in mijn hand en liet mijn andere hand naar een vreemde pik leiden. zo zat ik daar al zwetend en ook kreunend aan twee pikken te trekken . In mijn nek voelde ik ook nattigheid, Een van de achterste mannen had een pik waar een paard nog trots op zou zijn en had deze in mijn nek gelegd, Ik keek ernaar en toen werd mijn hoofd zachtjes ernaartoe geleid, Gehoorzaam en geil nam ik hem in mijn mond, Voorvocht liep over mijn tong en ik proefde zijn geil, Al mijn eventuele tegenwerpingen spoelden weg in geilheid, mijn nat liep over mijn dijen naar mijn knieën. Ik zat wat ongemakkelijk dus pakte mijn vriend mij vast en zette mij op mijn knieën op de stoel zodat ik mijn grote vriend beter kon pijpen en mijn kont en kut naar achter staken, Mijn vriend stak zijn pik in mij en liet zich door de andere mannen aanmoedigen, Ik zoog aan de grote pik of mijn leven er vanaf hing. Hij werd afgewisseld door de 2 mannen die bij hem zaten, Speeksel droop uit mijn mond terwijl ik ze zoog, Ik voelde dat de pik van mijn vriend uit mijn kut werd getrokken maar meteen kwam er weer een andere in, Ik werd geneukt door een volslagen vreemde en genoot er van, Een diep gekreun achter me waarschuwde ons allemaal dat hij klaarkwam, 5 diepe stoten zorgden ervoor dat zijn zaad in mij terecht kwam, Een ander nam het bijna gelijk over toen hij eruit glibberde, Toen kwam ik klaar ,, ik ben een screamer dus iedereen kon hiervan meegenieten,, Een warme lading zaad kwam ook in mijn mond terecht en ik moest ervan kokhalzen,, dit zorgde ervoor dat er een witte stroom uit mijn mond kwam.. De andere twee mannen kwamen later om en om in mijn mond en ook zij hadden plakkerig wit zaad,,van het type “5 dagen geen sex gehad” Aan het eind van de middag had ik ze alle 8 gehad en zat ik onder het zaad. Rook ook naar ruwe bare sex. Nu ik deze herinnering opschrijf wordt ik er al weer geil van.. Daarom stop ik nu met het verhaal ,misschien schrijf ik nog wel eens een vervolg . Voor nu tot ziens geile lezer,

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie