De SM club


Op 7 juli, 2009 plaatste Johan dit sexverhaal in de categorie Ranzig, en is inmiddels 13458 keer gelezen.

Ik ben bijna 30 jaar en pijn en sex hebben mij altijd gefasineerd. Soms sloeg ik mijzelf met een zweepje, en dan nog liefst tegen mijn lul en mijn ballen, en probeerde hoe ver ik kon gaan. Ook stak ik regelmatig naalden door mijn tepels. Films over sm wonden mij enorm op, en als ik die bekeek eindigde meestal mijn een heftige masturbatiepartij, met tepelklemmen of gewichten aan mijn ballen. Op een keer kwam ik toevallig in contact met een sm club ik de buurt, en besloot eens een afspraak te maken, en op een dag in de late namiddag trok ik ernaar toe. Ik werd ontvangen in een vrij grote ruimte, waar verschillende mannen, ik denk een dertigtal, rondliepen enkel gekleed in minuscule slipjes. Sommigen vertoonden een grote bobbel vooraan. Middenin de ruimte stond een soort toestel, een buisvormige cirkel, met twee verticale buizen, ongeveer 60 centimeter van elkaar. Het geheel had een doormeter van bij de twee meter. Gans het toestel was gemonteerd op een soort kantelsysteem. Ik werd gevraagd mij ook uit te kleden. Toen ik ook in slipje stond werd ik vastgegrepen en naar het toestel geleid. Alles werd ondertussen gefilm zag ik. Ik werd met mijn rug tegen de cirkel geplaatst, mijn benen gespreid en onderaan vastgemaakt. Mijn armen werden eveneens boven mijn hoofd vastgemaakt aan de verticale buizen. Na kwam er iemand naar mij toe, met een glas tot boven toe gevuld met een drankje. Hier zei hij, een welkomstdrankje. Het werd aan mijn mond gezet en ik moest drinken, willen of niet. Het voelde nogal slijmerig en smaakte eigenlijk naar niets, een klein beetje zouterig misschien. Toen het glas helemaal leeg was, zei iemand dat iets eerst iets moest zien nu. Op een groot scherm aan de muur verscheen een opname van de zaal waarin wij ons bevonden, met tal van mannen, naakte mannen, die allemaal in een circel stonden. Toen de camera inzoomde kon ik zien dat die mannen zich aftrokken, en hun zaad opvingen in een glas, dat van hand tot hand werd doorgegeven. Toen het glas bijna vol was, zoomde de de camera weer bij, en herkende meteen het glas ik ik net had leeggedronken. Ik had het zaad van al die mannen te slikken gekregen. Nu keerde de mannen zich terug naar mij, en met een grote schaar werd gewoon mijn slipje van mijn lijf gesneden. Dat stond ik dan, naakt en hulpeloos. Enkele mannen begonnen aan mijn slappe lul te trekken en te wringen. Ook mijn ballen werden hard gekneed. De licht pijn die ik voelde wonden mij erg op, en spoedig werd mijn paal harder en harder. Op een gegeven moment werd mijn ballen afgebonden met een touw, dat met een lus rond mijn zak werd gespannen net boven mijn ballen. De lus werd keihard aangespannen, en naar achter getrokken tussen mijn benen. Mijn ballen zaten nu tussen mijn billen, bijna tegen mijn gat, en het touw werd strak gehouden. Mijn paal was nu keihard en werd recht horizontaal vooruit. eén voor één kwamen de mannen nu, en namen mijn eikel in hun mond om er even aan de zuigen. Door de spanning was deze volledig bloot, opgezwollen en bijna paars. Ook waren er nu dames bij gekomen, ook enkel gekleed in een string, en zij wilden ook eens aan mijn hete punt zuigen. Sommigen vonden het leuk om er een goed hun tanden in te zetten, want een felle pijnstoot te gevolg gaf. Ondertussen voelde de spanning toenemen, en plots hield ik het niet meer…ik schoot een hete lading zaad recht in de mond van de dame die nu aan de beurt was. Zij heild het zaad ik haar mond, en spuwde het weer uit, recht in mijn gezicht. Dat verdient een straf zei ze, en de anderen knikten instemmend. Men kwam nu aandravben met twee houten platen van ongeveer een meter in het vierkant. Op een zijkant van elke plaat was een kleine ronde uitsparing voorzien. Het touw werd nu losgelaten, en mijn ballen werden nu naar voor getrokken. De plaat werd nu voor mij gezet, en rond mijn ballen. Daarvoor diende die uitsparing. Tegen elkaal bevestigd vormde deze een klein gaatje,dat zich rond mijn zak sloot, en waar mijn ballen doorstaken. Ik kom nog net over de plaar heenkijken, en zag nu mijn ballen zitten door de plaat. zij leken wel op een kleine sinaasappel, maar dan vuurrood. Toen alles goed vast zat, ging iedereen een meter of zeven achteruit, en ondertussen werden tennisballen uitgedeeld. een raar voorgevoel maakte zich van mij meester. En inderdaad, zoals ik vermoedde begon iedereen naar mij de gooien, mikpunt mijn ballen. De tennisballen knalden nu stuk voor stuk tegen de plaat, sommige rakelings tegen mijn zak. Plots was het raak. Eén van de tennisballen kwam met vollen snelheid op mijn zak terecht. Een vlammende pijn schoor door mijn onderbuik. Bij de groep hoorde in een gejuich. Dat was blijkbaar het teken op verder te gaan. Steeds meer ballen kwamen op mij af, en bij het tweede schot in de roos werd ik duizeling. De pijn was enorm, en mijn ballen voelden erg gewollen aan. Ikkon een kreet niet onderdrukken. Bij een derde voltreffer verloor ik het bewustzijn. Toen ik weer bijkwam hing ik nog steeds aan het toestel, maar de plaat was verwijderd. Enkele dames waren mijn pijnlijke en gezwollen ballen aan het masseren. Toen ik weer een beetje de oude was werd ik losgemaakt en kon ik vrij rondlopen. De rest van mijn bezoek beperkte zich tot wat nader kennis maken met de club. Ik hab mijn dagje nu wel gehad, maar ik zou er zeker nog terugkomen, want verspreid in de zaal stonden nog allerlei andere toestellen, kooien, tafel met allerlei klemmen en zweepjes. Maar dit is voor een andere keer. Ondanks de pijn had ik er toch van genoten !

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie