De vriend van mijn zoon


Op 30 december, 2008 plaatste verlegenjongen dit sexverhaal in de categorie Tieners, en is inmiddels 14509 keer gelezen.

Eric, de vriend van mijn zoon, zie ik af en toe naar mijn boezem staren. Die knul is 15 jaar. En eigenlijk vind ik het best opwindend dat zo’n jongen stikem op mij geilt. Gisteren kwam Eric weer langs. Mijn zoon was echter een weekend weg Gisteren kwam Eric, de vriend van mijn zoon weer langs. Mijn zoon was echter een weekend weg. Maar ik besloot dit niet direct te zeggen. Ik had een plan met dat joch. Ik nodigde hem uit om binnen te komen. Mijn zoon was echter een weekend weg Gisteren kwam Eric, de vriend van mijn zoon weer langs. Mijn zoon was echter een weekend weg. Maar ik besloot dit niet direct te zeggen. Ik had een plan met dat joch. Ik nodigde hem uit om binnen te komen. Eric is een beetje verlegen kereltje. Maar het is wel een knappe jongen. Hij sport veel, en dat is te zien aan zijn lichaam. Het is een aardig joch. Hij heeft mijn zoon vaak geholpen met huiswerk, en ze spelen vaak samen. Eric kwam verder, en ik vroeg of hij wat drinken wilde. Eric vond het best. Onderwijl vroeg hij waar mijn zoon was. Ik vertelde dat hij bij opa en oma logeerde, maar dat ik het erg gezellig vond dat Eric nu toch wat bleef drinken. Eric knikte, en ik voelde zijn ogen mij stikem bestuderen. Ik haalde opnieuw een glas drinken. Ik vertelde hem dat ik nieuwe lingerie had gekocht om mijn man te verassen. Ik vroeg onschuldig of hij het alvast even wilde keuren. Alleen bij de vraag al, zag ik dat hij het heet kreeg. Ik pakte mijn lingerie, en liet het hem zien. In werkelijkheid was het helemaal niet nieuw, maar het was een mooie smoes om die jongen eens lekker heet te maken. Ik vroeg vervolgens of ik het even aan moest trekken, zodat hij het echt goed kon beoordelen. Hij kon alleen maar knikken. Ik vroeg of hij even mee naar boven wilde lopen, omdat niet de hele beurt het hoefde te zien. Boven aangekomen liep ik naar de badkamer, en liet hem even wachten op mijn slaapkamer. Ik trok mijn zwarte laarzen aan, en mijn zwarte lingerie. Even later kwam ik de slaapkamer binnen. Hij keek mij met grote ogen aan. Ik showde alle kanten. En ik vroeg wat hij er van vond. “Ja prachtig, uw man bofd maar met zo’n vrouw.” Ik grinneke. “Dankje, maar jouw lijf mag er ook best wezen hoor. Jouw vriendin boft ook”. Eric: “Dan vroeg ik hem. “Dank u, maar ik heb nog geen vriendin.” Dat wist ik eigenlijk ook best, maar ik deed of ik van niets wist. “Niet? Oh, wat jammer voor je. Daar snap ik nu helemaal niets van. Heb je al eens eerder een vriendin gehad?” Eric gaf aan dat hij nog niet een serieuze vriendin had gehad. “Oh, dus je hebt ook nog nooit sex gehad? Vind je dat niet jammer?” Hij kleurde nog rooder dan hij al was. En ondertussen zat er een hele bobbel in zijn broek. Ik kwam naast hem zitten, sloeg een arm om hem heen. “Nou Eric, mag ik de eerste zijn?” En zonder zijn antwoord af te wachten, maak ik mijn BH los, en breng ik zijn handen naar mijn borsten. “Hmmm, wat zijn ze mooi en groot” brengt Eric zachtjes uit. “Oh Eric, ik wil dat je er aan likt.” Eric begint direct als een gek te likken. Die jongen, die had ik zo heet gemaakt, dat hij direct als een beest begon te likken, lebberen en kreunen. “Oh Eric, goedzo.” Ik maakte ondertussen zijn broek los, en begon met zn pik te spelen. Maar na een paar seconde merkte ik dat hij al op knappen stond. “Oh Eric. Wacht. Ik wil je pik in mijn mondje nemen.” Ik had het amper gezegd, en mijn mond net richting zijn lul gebracht, en hij begon te spuiten. En het sperma bleef komen. Wat een lading zaat had die jongen opgebouwd. Ik slikte snel alles door, en ging door met pijpen. “Oh Eric, wat is je zaad toch lekker. Je bent een lekker jong. Maar nu mag jij mij likken.” Hij deed het niet direct goed, Maar het wat aanwijzingen, leerde de jongen snel. Oh, wat was dit geil, door een jongen van ruim 20 jaar jonger gebeft te worden. “Oh Eric, wat doe je dat toch goed. Oh, wat heerlijk. Oh Eric, ik wil dat je mij ook neukt.” Eric had daar wel oren na. Ik hielp hem een beetje, en een beetje onwennig drukte hij zijn lul in mijn kutje. Het is geweldig om zo door een jonge knul genomen te worden. Hij was zo botergeil dat hij opnieuw een hele lading zaad had opgebouwd. Hij spoot mijn kutje vol. “Oh Eric, hmmm, bof ik even dat ik zo met je mag sexen.” Eric kreunde van genot. Het was wel duidelijk dat hij in de zevende hemel was. Dat weekend is Eric nog een keer langs geweest. Maar daar hebben we het bij gehouden. Gelukkig heeft Eric netjes zn mondje gehouden en niemand verteld over ons avondtuur. Ook mijn man, die dat weekend toevallig ook weg was, heeft gelukkig niets ondekt. ===== Dit verhaal is de fantasie van Eric. Wil jij mijn fantasie uit laten komen? mail dan naar verlegenjongen23@gmail.com. Je mag dit verhaal overnemen, maar inclusief dit onderschrift.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie