Een Geile Wandeling


Op 26 januari, 2008 plaatste Mismak dit sexverhaal in de categorie Tieners, en is inmiddels 7693 keer gelezen.

Het was zaterdag middag en omdat ik niets bijzonders te doen had besloot ik eens lekker een stuk te wandelen dat doe ik namelijk heel graag , lekker door het bos lopen of door de stad klinkt misschien en beetje vreemd een jongen van zeventien die graag wandelt maar ik kom dan helemaal tot rust. Het was een uur of drie en ik liep dor het park op een afgelegen pad tussen de bossen waar je zelden iemand tegen kwam, het was mooi weer de zon scheen helder door de bomen en er stond een koel windje wat voor voldoende afkoeling zorgde. Ik besloot dat het tijd was voor een pauze wat liep al weer een paar uur, omdat ik dit pad al vaak had gelopen wist ik dat daar een perfecte plek was om even lekker te zitten een boomstronk met de nodige schaduw ik ging zitten en pakte uit mijn rugtas mijn flesje met water en een fruitkoekje, nam een flinke slok en een hap van mijn koekje ik zat nog geen minuut toen ik opeens een raar geluid hoorde wat niet in de bossen thuis hoorde een soort gehijg ik vroeg me af wat het was en omdat ik nogal nieuwsgierig ben kon ik me dus ook niet beheersen en stonde ik op om te gaan kijken wat het nu eigenlijk was. Ik volgde het geluid en merkte al snel dat ik in de buurt kwam daar vlak achter die struiken, ik deed heel voorzichtig want wist niet wat ik dar aan zou treffen op mijn knieën kroop ik de bosjes in ging op mijn hurken zitten en richtte me langzaam in de richting van het geluid en daar op nog geen tien meter afstand zag ik de bron van het geluid ik schrok er zelf een beetje van dit had ik niet verwacht, daar midden tussen de bomen lag op een handdoek een hele mooie vrouw van in de veertig naakt met haar prachtige lichaam te spelen. ik had wel eens plaatjes van naakte vrouwen gezien in de boekjes die ik stiekem had gevonden van mijn vader maar nog nooit in het echt en dit was zo veel mooier om te zien dan al die boekjes bij elkaar.

Mijn hart was als een wilde aan het kloppen en ik voelde dat in mijn broek mijn lul ook al flink hard was geworden. En daar lang ze mooi blond kort haar volle borsten waar ze met 1 hand om de beurt beide tepels zachtjes bewerkte met haar andere hand zat ze haar kaal geschoren kutje te strelen. ze was niet super slank maar zeker niet dik ze was gewoon lekker ik kon mijn ogen niet van haar af houden, plots zag ik dat er twee van haar vingers in haar kutje verdwenen en langzaam heen en weer begonnen te bewegen ze was blijkbaar al goed nat want haar vingers glommen hellemaal ook begon ze steeds harder te hijgen en zelf een beetje te kreunen en ze versnelde het tempo van haar vingers steeds meer, ik hield het niet meer van geilheid en knoopte mijn broek los trok hem samen met mijn onderbroek naar beneden pakte mijn pik in mijn hand en begon er langzaam aan te trekken terwijl ik mijn blik niet van haar heerlijke lichaam af kon houden ik kon mezelf niet herinneren ooit zo geil te zijn geweest het zou dan ook niet lang duren voor ik klaar was de eerste druppels voorvocht kwamen al uit mijn eikel zetten. Plots hoorde ik een stem zeggen “vind je me mooi om te zien knul” ik schrok me rot en ja hoor daar keek de vrouw me in mijn richting nog steeds met haar kutje aan het spelen “vast wel aangezien jij ook lekker met jezelf aan het spelen bent” zij ze, ik wilde wegrennen maar met je broek op je enkels gaat dat niet zo makkelijk dus probeerde ik deze op te hallen en snel te vluchten maar voor ik de kans kreeg stond ze vlak voor me en hield haar handen op mijn heupen “rustig maar ventje ,ontspanen laat Jolanda maar even lekker naar je kijken” .

mijn hart klopte in mijn keel terwijl haar handen eerst door mijn haar toen over mijn borst naar beneden gleden plots greep ze mijn pik vast in haar warme hand vast “lekker groot zeg” en ze kneep er zacht in er kwam wederom voorvocht uit zetten ze begon langzaam te stelen met haar andere hand taste ze mijn ballen “en die zitten lekker vol zo te voelen” en ze begon harder aan mijn paal te trekken maar dit was teveel voor me ik wilde haar waarschuwen maar was al te laat en stond daar in haar hand te spuiten de ene harde straal sperma na de andere ‘stond er zoveel spanning op lekker ding’ zei Jolanda terwijl ze door bleef trekken, ik zei niets maar knikte alleen langzaam. ‘Wat is je naam lekker ding’vroeg ze ‘r rr. rron’antwoorde ik. Nouw ron loop eens even mee zei ze telwijl ze me aan mijn arm mee trok ik zwagelde met mijn broek nog op mijn enkels achter haar aan we stopte bij de handdoek waar Jolanda net nog op lag en plots duwde ze me omverop de handdoek ‘liggen jij en trek je shirt uit’beval ze terwijl ze mijn schoenen broek en onderbroek uit trok ik gehoorzaamde en plots ging ze met haar kutje boven op mijn gezicht zitten ‘lik jij me maar eens even lekker’ik begon haar meteen mijn mijn tong te likken ik wist niet dat het zo lekker kon smaken plots voelde ik dat jolanda weer aan mijn ondertussen slap geworden pik begon te trekken ‘stop je vingers er maar in ik ben zo geil nu’hoorde ik haar kreunen dus liet ik twee vingers bij haar naar binnen glijden het volede zo warm en zacht en o wat was ze nat zeg mmmm en ik volde dat ze met haar lippen over mijn lul kwam die al weer wat harder was geworden.

schijnbaar deed ik iets goed want ze begon steeds harder te kreunen ‘harder harder’hoorde ik en ik gehoorzaamde plots slaakte ze een harde gil en ik voelde haar kut spieren samen trekken ó lekker knul ben zelf klaargekomen’ mijn pik was alweer knal hard geworden, Jolanda liet zich naar voren glijden pakte mijn lul beet en liet hem met haar kontje naar mij toe in haar kutje glijden ach man dat voelde echt lekker zeg ze begon langzaam op en neer te bewegen zoiets had ik nog nooit gevoeld ‘lekker he’ het ritme ging steed sneller en ze begon me steeds harder te berijden ’toen ik die pik van je zag wilde ik die eens lekker onderhanden nemen’hijgde ze ik wist niet wat me overkwam ik voelde haar natte nauwe kut over mijn lul op en neer knallen ‘ík ga weer komen’ zei ik en Jolanda ging nu helemaal als een wilde op en neer ik hield het niet meer en spoot mijn pik leeg in haar natte doos. terwijl ik nog wat lag bij te komen stond Jolanda op ‘dat had ik even nodig’ze pakte haar kleren kleden zich aan pakte haar spullen kuste mij op mijn mond ‘mischien tot een volgende keer’, en ze liep weg,ik kon niets uitbrengen ,ik dacht alleen dit was de beste wandeling ooit.*

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie