Eindelijk goed sex met oud dik stel


Op 21 juni, 2021 plaatste Geert dit sexverhaal in de categorie Ranzig, en is inmiddels 6761 keer gelezen.

Het was mij toch gelukt om een ranzig dik oud echtpaar te vinden . Ik was niet de enige met die obsessie vertelde hij , er kwam ook vaak een echtpaar in de 50 bij hun , en een oud mannetje van 72 . Ik Geert 26 en werkzaam in de ICT sector had al een poos gezocht naar ranzige sex . Op vrijdagavond reed ik de 230 km er dan ook graag naar toe . Stopte bij een oud boerderij wat afgelegen ,op het erf al veel rommel en er liepen paar grote honden en schapen rond . Zij kwamen gelijk naar buiten lopen , mijn ogen glinsterende gelijk , Truus in een smoezelige korte jurk ,met dikke benen er onder ,zij droeg geen bh , wat hingen haar tieten op haar buik. Bertus droeg een vuil kort t shirt wat zijn dikke pens nauwelijks bedekte , met een korte broek aan waar een urine vlek in zichtbaar was . Wat drukte Truus haar vlezig lichaam tegen mij aan ,wat een heerlijke zweetlucht had ze . Van Bertus kreeg ik een smerige hand en hij rook ook lekker naar zweet . Alles klopte tot dusver ook in de keuken een vol aanrecht , met veel rommel op de vloer .

De kamer was net zo , lege bier blikjes op de vloer naast de bank en kleding stukken her en der . Bertus was de eerste die zijn kleren uit had , wat keek ik geil naar zijn tieten en pens en wat er onder hing . In een beweging had Truus haar jurk ook uit , ik kwijlend van geilheid , wat een lichaam nog beter dan op de foto’s , haar joekels van tieten hingen op haar buik wat ver uitgezakt is kon niets zien van haar kut , heel breed in de heupen met een beste kont , ik kon mijn geluk niet op . Trok mijn joggingpak uit zonder een slip , mijn stijve lul had al voorvocht . Daar beleven wij veel plezier mee Bertus , lekker lange dikke lul . Doe alsof je thuis bent Geert en pak wat je wilt . Dan wil ik eerst graag met Truus in bed , haar lekkere kut uitgebreid likken . Vond de slaapkamer helemaal mooi , zag nog smerige slips van hun beide op de vloer liggen en bh . Bedden laken ook geil smerig met urine vlekken sperma en remsporen . “Toe Geert proef eerst het lekkers van mij maar” , zij trok haar benen omhoog , zij tilde zelf haar onderbuik omhoog , en wat een harige grote scheur zag ik . Liet mijn vingers door haar grijs kuthaar glijden ,ik kreunde van geiligheid toen ik dat voelde , werd nog erger toen ik haar begon te likken wat lekker de urine in kutharen ,en wat ik nog allemaal meer proefde kon er niet genoeg van krijgen , liet haar kut met rust tilde een borst op en likte het zweet er onder , ook de ander onder haar oksels , wat heerlijk kreunde ik steeds .

Haar man kwam er naast liggen , ging gelijk naar zijn tieten toe , heerlijk kreunde ik , pijpte zijn zweterige lul en ballen , wat was ik geil op hun zweet . Moest stoppen van Truus en op mijn rug gaan liggen. Bertus neuk dat jong ventje dan pijp ik hem leeg. Zonder pardon drukte hij in een keer zijn 16 cm lul in mijn kont , Truus pakte haar kunstgebit uit haar mond en begon mij te pijpen , wat apart met haar lege mond wat ging zij met haar gavel op mijn eikel . Was ook zo geil dat ik veel te snel haar mond vol spoot. Zij kroop naar haar man toe en tongden , ondertussen neukte hij mij steeds harder en wat schreeuwde buik toen hij zich leegspoot . Zo, dit was voorlopig geen eerste sessie , er staat je nog veel meer geile te wachten DT

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie