Eindelijk kreeg ik hem


Op 17 augustus, 2005 plaatste Anjo Kniest dit sexverhaal in de categorie Straight, en is inmiddels 5927 keer gelezen.

Eindelijk kreeg ik hem. Hi, ik ben Joselyn (31) en ik wil jullie laten meegenieten van mijn heerlijke sex ervaring met een oud leraar. Nu wonen we al jaren samen en de sex is nog steeds als de eerste keer. Na mijn middelbare school ben ik gaan verder studeren op een HBO opleiding, waar ik in het tweede jaar verliefd raakte op de scheikunde leraar, Eric Pietersen. Hij was nog geen dertig, en niet alleen was hij een kundig chemicus, maar ook een goede leraar die zelfs de moeilijkste dingen haarfijn duidelijk kon maken. Ik was niet de enigste die weg van hem was. Helaas, de goede man was getrouwd en had geen belangstelling voor wie van ons vrouwelijke studenten dan ook, behalve dan uit puur vakkundig gebied. Tjdens de pauzes, zeker na zijn lessen, werd er door ons meiden uitgebreid over hem gepraat, en ja, dat deed soms wel pijn te weten dat zelfs mijn belangstelling voor hem met anderen gedeeld moest worden. Ik had vriendjes in die tijd, maar heel vaak als het tot vrijen kwam en ik mijn ogen sloot was het alsof hij het was die me kuste, over mijn borsten streelde of in mijn kutje zat. Daardoor was de sex, alhoewel lichaamelijk uiterst lekker, niet echt bevredigend. Gelukkig ging dat langzaam over en nadat ik examen had gedaan en ik verhuisde naar het midden van het land waar ik een baan gevonden had, vergat ik hem langzaam. Gek genoeg heb ik die jaren ook nooit een echte vriend gehad. Op een keer tijdens een korte vakantie na. Wilde jaren noemt men dat. Toen was er opeens een uitnodiging voor een reunie en ik keek echt uit naar dat weekend omdat ik heel benieuwd was naar het wel en wee van mijn klasgenoten. Groot was mijn verrassing toen bleek dat ook alle leraren een uitnoding hadden gekregen en ik hoopte een beetje dat hij er ook zou zijn. Wie eigenlijk niet? De avond zelf was een giller. Ik was aan de late kant vanwege een geweldige file en de hotel boeking voor de komende nacht, maar de moeheid van de lange reis was meteen over toen ik opeens weer die hele klas bij elkaar zag, sommigen met partner, anderen nog steeds of weer alleen. Na de eerste uitbundige begroetingen keek ik schalks rond maar kon hem niet ontdekken. Een gevoel van teleurstelling ging door me heen maar lang had ik daar geen tijd voor, want er viel natuurlijk honderd en een te vertellen. Maike voerde het hoge woord. Zij was de enige die echt dicht in de buurt van de oude school woonde en wipte zodoende nog wel eens binnen om wat te kletsen. De oude wiskunde leraar was eindelijk met pensioen en zijn afscheid was een heel feest geweest. De nieuwe was nog saaier dan de oude, vertelde ze, wat een ‘hoe is het mogelijk’ commentaar ontlokte. En toen, ‘Oh ja, Pietersen is gescheiden’. Even was het stil en toen alle commentaar en vragen op eens: Nee!, Oh je!, Wanneer?, Waarom?, Hoezo ? Naar Maike vernomen had was, dat hij zich op een namiddag niet goed gevoeld had en vroeger naar huis was gegaan, om daar zijn vrouw met een ander in bed te vinden. ‘Goh wat erg, Hoe is het met hem’ hoorde ik plots heel ver weg. Ik zelf was helemaal beduusd en had met hem te doen, maar tegelijkertijd kwamen de herinnereingen aan mijn gevoelens voor die man weer opzetten. Intussen ging het gekakel door met weer een nieuw onderwerp. In gedachten liep ik naar de bar om een drankje te pakken toen er opeens een gejuig opging aan de andere kant van de zaal. Ik keek op en daar stond meneer Pietersen, Eric! Een gevoel van blijdschap ging door me heen en opeens realiseerde ik me dat ik hem onbewust heel erg gemist had de laatste jaren. Zijn kalme, vastberaden stem, de zachte blik in zijn twinkelende ogen en zijn altijd vriendelijk gezicht. Zij aanspreken van ons als ‘meiden’. Ik moest me beheersen om niet op hem af te stormen. Nadat de eerste drukte om hem heen een beetje over was, liep ik langzaam naar hem toe, tikte op zijn arm om zijn aandacht te krijgen en toen hij naar me keek en mijn uitgestoken hand vastpakte kon ik me niet beheersen en drukte een kus op zijn wangen. Was het verbeelding of echt dat hij mijn hand langer vasthield dan nodig? Waarom was het opeens zo stil om me heen? Toen liet hij mijn hand los en zei zacht ‘Hi Joselyn, blij dat jij er ook bent. …Hoe is het met jou?’ Meteen werd zijn aandacht weer gevraagd door een ander die haar vriend kwam voorstellen die ook chemicus was. Ik draalde een beetje maar niet lang want hij draaide zich weer om en zei zacht zoals hij dat ook als leraar pleegde te doen ‘Ik zie je dadelijk wel meid’. Een warm gevoel stroomde door me heen wetend nu dat ik in elk geval een beetje bijzonder voor hem was. De avond ging voorbij met veel praten en lachen en de eerste mensen gingen al naar huis toen hij zich losmaakte van een groepje en naar me toe kwam. ‘Nog een glaasje wijn’ vroeg hij en zonder mijn antwoord af te wachten duidde hij naar een tafeltje aan de kant en liep met mijn lege glas in zijn hand naar de bar. Ik ging naar het tafeltje toe en even later zat hij tegeover mij met twee glazen wijn tussen ons in. ‘Zeg eens, Jocelyn, hoe is het met jou’ was zijn vraag en ik kon de oprechte belangstelling in zijn ogen lezen. ‘Goed meneer P.. “Nee niet meneer meer Jocelyn, heb ik tegen iedereen gezegd, gewoon Eric’ onderbrak hij mij. Goed Eric en ik vertelde over mijn baan en de cursus die ik volgde. ‘En met jouw Eric?’ Er kwam een doffe blik in zijn ogen, maar niet lang. ‘Gaat wel weer’. Stilte….. Ik legde mijn hand op zijn arm en zei zachtjes, ‘Ik heb het gehoord zo straks, uh, Eric. Hoe is het met je zoontje Tom?’ Toen had ik hem op zijn praatstoel en ik beneidde zijn zoontje om de liefde van zijn vader. De zaal ging sluiten maar wij hadden nog zoveel te vertellen. Omdat mijn hotel min of meer naast de deur was, besloten we daar naar toe te gaan en eenmaal aangekomen bood ik aan of de bar of een fles wijn op mijn kamer. Hij aarzelde even, maar nam tenslotte mijn aanbod van de wijn aan. ‘Morgen is het zondag en Tom is bij zijn moeder, dus kan het wel wat later worden’. Op weg naar mijn kamer waren mijn hersenen koorstachtig in de weer. Zou ik hem kunnen strikken, en dan niet alleen voor een one night stand? Ik besloot mijn truccendoos helemaal open te gooien en er dan maar het beste van te hopen. Eenmaal op mijn kamer plantte ik hem in de enige stoel die er was, bestelde een Chianti Classico 2001 met twee glazen en ging tegenover hem op bed zitten. De wijn kwam en als een goede gastvrouwe opende ik de fles, en liet hem voorproeven. ‘Lekker, ja’, kwam het goedkeurend en toen ik onze glazen gevuld had bracht ik een toost uit: ‘op jou Eric en alles wat je voor me betekend hebt’ . Ik keek hem diep in de ogen, liep toen naar hem toe en gaf hem opnieuw en kus op zijn wang. Even was hij van zijn stuk. Een tweede glas volgde en het was al na enen toen het gesprek weer op zijn scheiding kwam. Hij zat er nu, na twee jaar, best nog mee, en troostend stond ik op en legde ik mijn arm om zijn schouder. Hij kneep even in mijn arm en ik besloot nu of nooit. Mijn hand streelde door zijn haar en ik boog me voorover en kuste hem op zijn mond. Even verstarde hij maar hij verzette zich niet. Ik trok me terug, keek hem aan en zei: ‘je hebt beter verdiend Eric’. Weer boog ik me voorover en kuste hem. Dit keer was er geen verschrikte reaktie en mijn tong zocht zich een weg door zijn lippen. Het duurde even, maar toen werd de kus beantwoord, eerst rustig, maar toen heftig. Ik drukte mij tegen hem aan en hij legde zijn armen om me heen. Toen maakte ik me los en ging weer tegenover hem op bed zittten. Eric stond op en pakte de fles wijn om nog eens in te schenken. Meer als twee halve glazen zaten er niet in, en met een sorry, bood hij mij mijn glas aan en kwam naast me zitten. Hij bracht zijn glas omhoog en zei, ‘Jocelyn, je was altijd een van mijn favorieten’. Ik keek hem aan en nam toen zijn glas uit zijn handen en zette het met het mijne op tafel neer en sloeg weer mijn armen om zijn hals. Ik voelde zijn mond op de mijne en zijn tong priemde naar binnen en zocht de mijne. Langzaam liet ik me achterover glijden en genoot van zijn zoen. Zijn hand gleed over mijn haar langs mijn hals en ik voelde de kriebels in mij opkomen. Zou het dan toch? Met zijn vingers speelde hij langs de rand van mijn bloes, als wachtend op commentaar en toen dat niet kwam ging zijn hand verder, onder mijn bloes naar mijn borsten. Ik kreeg het opeens warm en voelde steken in mijn buik. Voorzichting ging ik verliggen om hem niet af te schrikken, mijn hand gleed over zijn rug naar zijn middel en ik klemde hem tegen mij aan. Zijn ademhaling werd sneller en het was duidelijk dat hij opgewonden raakte. Even later voelde ik zijn vingers aan de knoopjes van mijn bloes en ik besloot dat het tijd was om het wat gemakkelijker te maken en hielp hem met de bloes uit mijn jeans te trekken. Eric’s hoofd ging naar mijn borsten toe en ik voelde een natte kus op de welving alvorens zijn lippen naar beneden gleden terwijl hij de cup opzij trok. Zijn tong raakte mijn nippel en ik reageerde meteen en voelde hem in een mum van tijd stijf vooruit steken. Ik weet hoe aantrekkelijk mijn nippels zijn voor de meeste mannen. Ze staan op een mooie, grote donkere tepelhof en als ze in de juiste bui zijn staan ze wel 2 cm stijf en fier vooruit. Ze nodigen gewoon uit om aan te zuigen, en dat was duidelijk ook voor Eric zo. Ik bracht mijn arm naar achter en haakte de bh los omdat ie nogal klemde en werd meteen beloond doordat zijn nu vrije hand mijn andere borst begon te masseren. Zachtjes rolde hij de tepel tussen duim en wijsvinger en ik werd met de minuut geiler. Ik trok zijn shirt uit zijn broek en krabde over zijn blote rug. Hij gromde van genot en onderwijl rukte ik aan zijn broek. Even hield hij op met zuigen, richtte zich half op en kijk mij liefdevol aan terwijl hij de gesp van zijn broek losmaakte. Het was nu wel wat gemakkelijker en met mijn hand masseerde ik zijn billen. Intussen had Eric‘s hand de knoop van mijn jeans gevonden en toen die los was en de rits open stroopte ik hem naar beneden. Kort stond hij op om hem van mijn benen te trekken en ook de zijne uit te doen. Even later lagen we weer heftig vrijend, maar nu heel wat comfortabeler op bed. Zijn mond gleed langzaam naar beneden terwijl zijn tong kringetjes draaide en nog steeds rolde hij mijn tepel tussen duim en wijsvinger en trok er soms zachtjes aan. Het was duidelijk dat hij genoot wat hij in zijn vingers had. Ik voelde dat hij de rand van mijn slipje naar beneden trok terwijl zijn tong verder zijn weg zocht en even later in mijn krullebos op mijn venusheuvel lag. Ik voelde het geil tussen mijn spleetje weg druipen en wachtte ongeduldig totdat hij mijn knopje zou raken. Hij voerde de spanning verder op door met zijn vingers langs mijn lippen te strelen maar het natte spleetje te mijden. Het was bijna ondragelijk toen hij langzaam het slipje verder naar beneden trok. Ik lichtte mijn benen op en even later was het laatste obstakel verdwenen en had hij vrij zicht op een van verlangen gloeiend lichaam dat met gespreide benen klaar voor hem lag. Hij boog verder naar beneden, kuste mijn venusheuvel en ik voelde zijn lippen langs de mijne glijden en voelde zijn tong. Ik trok zijn ondergoed van hem af en zijn hete pik klopte in mijn handen. Op dat moment boorde zijn tong zich tussen mijn spleetje en vond mijn knopje. Mijn onderlichaam schokte heftig en hij drukte zijn tong dieper in mij. Ik verschoof onder hem zodat ik zijn eikel kon likken en zoog toen zijn pik naar binnen. Het genot van zijn tong tussen mijn kutlippen en het binnendringen ervan in mijn holletje maakte me steeds geiler en ik wou hem voelen, diep in mij. ‘Neem me Eric’, hoorde ik me zelf zeggen en terwijl hij zich omdraaide voelde ik dat een orgasme niet lang op zich zou laten wachten. Ik keek Eric aan zoals die nu op zijn knieen tussen mijn gespreide dijen zat en lichtte mijn benen op om hem het penetreren gemakkelijker te maken. Hij nam zijn pik in zijn hand en streelde met de eikel langs mijn lippen en stimuleerde mijn knopje. Toen gleed hij langzaam tussen mijn lippen door en mijn grotje opende zich als vanzelf voor zijn kloppende pik. Dieper en dieper verdween hij in mijn nauwe kutje en ik voelde zijn pik langs mijn kutwand glijden. Voordat Eric kon stoten kwam ik de eertse keer klaar, heftiger dan ooit tevoren, maar orgasme liet me niet los. Gelukkig was Eric nog niet zover en ik voelde het orgasme nog in mij na ebben, terwijl zijn pik voorzichting in mij bewoog. Dit stimuleerde mij zoveel dat ik meteen een tweede hoogtepunt voelde naderen en terwijl ik zijn pik steeds harder en dikker voelde worden, trokken mijn kutspieren zich samen en brachten me naar een tweede orgasme. Op hetzelfde moment voelde ik hem in mij spuiten. De warmte van zijn zaad en het gevoel van lekkend geil tussen zijn pik en mijn lippen was zo overweldigend dat ik voelde als in een bodemloze put te vallen. Ik voelde Eric’s lippen op mijn mond en als in trance beantwoordde ik zijn kus. Zijn lieve woorden en zijn strelende handen over mijn gezicht en over mijn borsten waren een naspel zoals ik dat niet kende en ik ben in slaap gevallen zonder echt bij te komen. In de ochted werd ik wakker en keek in een glimlachend gezicht dat mij met liefdevolle ogen aanstaarde. Wat kon ik anders doen dan mijn armen om hem heen slaan, hem in de ogen kijken en zeggen, ‘Eric, ik heb altijd van jou gehouden’. Die zondag hebben we een lange wandeling gemaakt voordat we in de avond ergens zijn gaan eten en het helaas tijd was voor afscheid. Niet voor lang echter, want het weekend daarna was ik weer bij hem en heb kennis gemaakt met Tom, zijn zoontje. Het ijs was spoedig ontdooid. Intussen wonen wij al weer een hele tijd samen nadat ik mijn baan heb verruild voor eenje die wat korter bij was. Een droom is werkelijkheid geworden.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie