Fenne heeft de lekkerste kont


Op 18 januari, 2012 plaatste Anoniem dit sexverhaal in de categorie Tieners, en is inmiddels 13799 keer gelezen.

Op school zit een enorm lekkere meid, genaamd Fenne en ze is zo rond de 16-jaar oud. Helaas de eerste paar jaren op school nooit in aanmerking met haar kunnen komen. Maar laatst nam ze ineens contact met me op, wat een mooie blondine met mooie billen en enorme borsten. Het ging steeds beter tussen ons, we konden het wel vinden met elkaar, al had ik af en toe wat moeite om niet naar die enorm mooie borsten te kijken als we praatte. Een keer uit school nam ze me mee naar haar huis, om me eens voor te stellen aan haar ouders, ik ging natuurlijk mee en had me voorgesteld. Zij liet me een beetje haar huis zien, en dat huis zag er ook niet verkeerd uit. Op een gegeven moment gaan haar ouders weg, en roepen nog even “We zijn bij etenstijd weer terug”, het was pas 2 uur. We besloten om even wat te gaan zwemmen, wauw, wat zag ze er prachtig uit. Een zwarte bikini waar haar borsten bijna uit floepte. Vervolgens in het zwembad zei ze “Ik zie wel hoe je telkens naar me kijkt” waarop ze vervolgens naar me toe loopt en hevig zoent, natuurlijk doe ik lekker mee. Ik dacht dat dat het wel zo zijn, niks meer. Maar nee, mijn droom kwam uit, ze pakte mijn inmiddels stijve lul uit mn zwembroek en begon er aan te zuigen onder water, dit ging niet al te best en besloten maar uit het water te gaan. Daar deed ze het vele malen beter, toen ze klaar was ging ze zitten als een hondje, IK MOCHT ER NEMEN IN HAAR KONT! En wauw, hoe ze daarmee aan het schudden is op school, dat moet je eens zien. Na dat te doen heb ik haar ook gelijk ontmaagd, haar kutje was nog erg strak, en dat was een heerlijk gevoel. Na zo’n 10/15 minuten voelde ik dat ik klaar ging komen terwijl ik nog onbeschermd in haar kutje zat, ik haalde hem eruit en trok mezelf vervolgens voor haar gezicht waarbij zij met haar mond wijd open ging zitten. Ik kwam klaar, zo lekker ben ik nog nooit gekomen. Haar hele gezicht zat onder en wat was ze geil. Graag had ik dit nog vaker gedaan dan die 2 keer want ik kan nog steeds mijn ogen niet van er af houden!

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie