Gangbang voor Ans


Op 11 augustus, 2005 plaatste Anjo Kniest dit sexverhaal in de categorie Groepsex, en is inmiddels 13238 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 1,580. Geschatte leestijd: 8 minuten

Gangbang voor Ans. Juist was ik thuis van mijn spannende logeerpartij bij Mieke (zie Een weekend bij Mieke 1 & 2) of een jammerende Ans was aan de lijn. Ans en ik zijn collegas en goede vrienden (zie o.a. Een ‘alleenstaanden’ dansavond). Ik kon nauwelijks iets opmaken uit haar verhaal via de telefoon en beloofde bij haar langs te komen zodat zij haar hart kon uitstorten. Nauwelijks zat ik of Ans begon te vertellen. Op zaterdag was ik in de stad om te winkelen toen ik opeens Pieter (zie Pieter en Jan) tegenkwam. Ik schrok een beetje en deed eerst alsof ik hem niet gezien had, maar hij kwam lachend op me af en ik dacht werkelijk dat hij blij was me te zien. Dat stemde me een beetje milder en eigenlijk voelde ik me best wel gevleid. We stonden een beetje in de weg van alle winkelende mensen te kletsen en hij stelde voor op een terrasje te gaan zitten om de hoek. Ik stemde toe en hij bestelde koffie voor me en nam zelf een cola. Hij bracht het gesprek even op de avond twee weken geleden (zie Pieter en Jan) maar toen ik er duidelijk niet op in wilde gaan hield hij wijselijk zijn mond. Er kwamen een stel vrienden van hem langs en hij nodigde hen uit om bij ons te komen zitten. Dankbaar wou ik van de gelegenheid gebruik maken om op te stappen, maar daar wilde hij niet van weten en zijn vrienden vonden ook dat ik eerst een drankje moest nemen anders zouden zij denken dat ik om hun opstapte. Ik stemde toe in een biertje en spoedig werd ik op een leuke manier opgenomen in de gesprekken die zij voerden, Het was opeens best gezellig. Een tweede biertje stond voor me op het moment dat mijn glas leeg was, maar ik wimpelde een derde af onder het voorwendsel dat ik dan te vaak op moest staan. ‘Geef haar dan maar een wijntje’, riep Pieter, ‘dat lust ze wel’, en voor dat ik het wist stond dat glas voor me. Ik weet niet hoeveel ik gedronken heb, maar voelde toen iedereen opstond om maar eens naar huis te gaan, dat het er duidelijk te veel waren, zeker omdat ik, behalve een klein ontbijt, die dag nog niets gegeten had. Pieter sprak met zijn vrienden af dat ze hem die avond zouden ophalen voor een avondje uit. Gelukkig was ik niet met de auto, en Pieter bracht me naar de bushalte. Ik voelde me echter onderweg zo misselijk en wankel op mijn benen dat ik Pieters aanbod om met hem mee te gaan wel aan moest nemen. Bij hem thuis gekomen weet ik alleen nog dat ik op de bank gevallen ben en ik voelde nog juist dat hij mijn schoenen uittrok. Ik moet een paar uur geslapen hebben en werd wakker toen ik stemmen hoorde. Ik opende mijn ogen en zag dat zijn vrienden allemaal rond de tafel zaten. Ze speelden kaart. Ik voelde de deken over me heen en voelde ook dat ik mijn shirt en jeans niet aan had. Met pijn in mijn hoofd probeerde ik de gebeurtenissen voor mijn geest te halen en langzaam herinnerde ik me de situatie. Ik moet bewogen hebben want plots hield het praten op en keek iedereen in mijn richting. Pieter stond meteen op en ging naast me op de bank zitten en legde zijn hand op mijn voorhoofd. Lief vond ik dat, zoals ik me voelde en ik probeerde op te staan. Dat lukte niet en de deken viel van me af. Met grote ogen keek iedereen plots naar me, en voordat ik het wist gleed Pieter’s hand naar mijn hals. Ik was te moe om iets te zeggen en sloot mijn ogen. Hij moet dit opgevat hebben als een teken van goedkeuring en ik verstijfde toen ik zijn hand op mijn bh voelde. Mijn protest werd in de kiem gesmoord toen hij zijn mond op de mijn drukte en mompelde, ‘ontspan maar, Ansje lief’. Ik denk dat ik weer half in slaap gevallen ben maar voelde hoe zijn hand onder mijn bh gleed en even later voelde ik de beklemming van het kledingstuk afnemen. In mijn halfbewustzijn wist ik dat ik met mijn blote tieten te kijk lag voor hem en zijn drie vrienden. Ook voelde ik langzaam een tinteling in mijn tepels en wist dat ik, onbewust op de vernederende situatie reageerde. Pieter’s hand gleed over mijn buik en ik voelde hem onder mijn slipje gaan. Hij probeerde met zijn vingers in mijn gleufje te komen, maar ik hield mijn benen stijf tegen elkaar. Even later voelde ik dat mijn bips werd opgetild en mijn slipje van me werd afgestroopt. Ik wist dat ik verloren was. Pieter’s handen bleven intussen verwoedde pogingen doen om mijn spleetje te openen en ik voelde de eerste druppels uit mijn holletje lopen. Ik wist dat spoeding mijn lippen zo nat zouden zijn dat mijn bij elkaar geknepen dijen mij geen bescherming meer zouden geven. Even later hadden zijn pogingen succes en ondanks de situatie voelde ik me steeds geiler worden. Ik opende mijn ogen en zag zijn vrienden rondom de bank staan, alle drie met een brede grijns over hun snoet. Pieter’s vinger had intussen zijn doel bereikt en ik voelde zijn vingers diep in mijn gleufje dringen. Toen hij mijn knopje raakte schrok ik even en ik kon het niet helpen maar voelde dat mijn benen als vanzelf uit elkaar gingen. Pieter’s vinger vonden steeds meer geile plekjes en ik was intussen kliedernat. Ik voelde dat ik werd opgetild en op de tafel werd gelegd en toen ik mijn ogen opende zag ik dat hun vieren om me heen staan, allemaal met hun pik in hun handen. Een van hen bukte zich en ik voelde zijn tong langs mijn gleufje gaan en ik rilde van genot. Het licht werd uitgedaan en plots voelde ik dat een pik tegen mijn mond werd geduwd en voordat ik er erg in had zakte die tot diep in mijn keel. Ik kon niet zien wie dat deed. Mijn hand werd gepakt en naar een pik geleid, duidelijk met de bedoeling om daar aktief te zijn. Ik had er echter geen puf in en lag eigenlijk alleen maar te wachten op wat er ging gebeuren. Dat duurde niet lang en plots voelde ik een pik in door mijn gleufje glijden en even daarna werd ik met lange halen genaaid. Ondanks de situatie voelde ik de spanning in mijn buik oplopen maar ik werd volgespoten voordat ik mijn hoogtepunt bereikt had. Als ik al iets van teleurstelling gevoeld zou hebben, was dat vlug over want oopnieuw voelde ik een pik in mijn kutje binnen dringen. Deze was duidelijk minder groot en waarschijnlijk ook vrij onervaren. Ik kreeg een tweede lading te verwerken zonder een eigen orgasme toen een derde pik in me werd gestoken. Ik was natuurlijk al een beetje uitgerekt maar dat ding was zo dik en naar bleek ook zo lang dat mijn kutwand duidelijk in de klem kwam. Langzaam werd ik klaar gestoten en aan het schokkende orgasme dat ik kreeg scheen maar geen eind te komen. Ik voelde die pik nog steeds hard kloppen maar kon niet opmaken of hij ook geloosd was. Toen ie even daarna langzaam uit me werd getrokken voelde ik even een vlaag van telurstelling maar niet lang want ik voelde dat dezelfde dikke, lange paal tegen mijn kontje werd gezet en zich langzaam een weg boorde in mijn aars. Het deed op een lekkere manier pijn maar toen de eikel eenmaal binnen was was dat vlug over, temeer toen die lange dikke paal langzaam in mijn darmen begon te stoten. Intussen pijpte ik nog steeds en voelde die pik in mijn mond steeds dikker en harder worden en voordat ik er erg in had, spoot een hele lading zaad in mijn mond. Ik kon niet anders dan slikken, want die pik bleef maar pompen. De spanning in mijn kontje was intussen zover gestegen dat ik weer ging komen en toen ik met een waarschijnlijke dierlijke schreeuw klaar kwam voelde ik een lading zaad in mijn darmen spuiten die er niet om loog. Ik weet niet wat er daarna gebeurd is, maar toen ik bij kwam was de kamer leeg en was er niemand meer in dat huis. Ik kon het niet geloven, maar de smaak in mij mond en mijn drijfnatte en glibberige kut logen niet. Met moeite ben ik van die tafel afgekomen en heb mijn kleren bij elkaar geraapt. Op het toilet heb ik me wat opgeknapt en ben die flat uitgelopen. Uiteindelijk thuis gekomen heb ik je al het hele weekend proberen te bellen, ook op je mobiel, maar je nam niet op. Ik weet niet wat ik hiermee aan moet. Ik voel me vernederd en ben in feite aangerand, maar ik kan niet ontkennen dat ik genoten heb. Moet ik me nu een hoertje voelen? Daar zat ik nu als vriend en wist niet meteen een geschikt antwoord. Ik troostte Ans, en haar zwakke plekjes kennende, was dat niet zo moeilijk. Ik nam me voor om haar bij een volgende gelegenheid de belevenissen van mijn weekend te vertellen, met name hoe Trudy door Ros genomen was. Een uur later lag ik vermoeid in bed en viel in een diepe, droomloze slaap, waaruit ik ruw gewekt werd om 7 uur de volgende morgen. Tijd om te werken!

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie