Geile dame in de Veldstraat – deel 2 –


Op 1 september, 2008 plaatste Beertje dit sexverhaal in de categorie Vakantie, en is inmiddels 12342 keer gelezen.

Geile dame in de Veldstraat -deel 2- Volgende week zaterdag. Een hele week heb ik ernaar uitgekeken. Eindelijk is het weer zaterdag. Vanaf 10u00, van zodra de winkels geopend zijn, loop ik voortdurend de Veldstraat op en af zodat ik haar zeker niet zou missen. Ik heb immers niets van haar: geen adres, geen gsm-nummer, Alleen haar onvergetelijke verschijning die voor altijd in mijn geheugen staat geprent. Het is ondertussen middag geworden, en ik blijf nog steeds op mijn honger zitten. Veel mooie dames in de Veldstraat, dat wel, maar allemaal niets vergeleken met de sexy vamp die ik hier vorige week heb ontmoet. Dan maar een broodje eten in de sandwichbar op de hoek. Ik zit aan de toog als er plots in mijn oor gefluisterd wordt: “dag lekker beertje van me!”, onmiddellijk gevolgd door een lange geile tongzoen. Voordat ik iets kan zeggen tast ze me in het kruis: “je bent duidelijk blij om me terug te zien”. “Euh, inderdaad” is het enige wat ik er uit krijg. Nu zet ze zich verlijdelijk op de lege barkruk naast me en kan ik haar voor het eerst in vol ornaat bewonderen. Ze ziet er weer adembenemend sexy uit: haar blonde haren hoog opgestoken met enkele nonchalant afvallende krulletjes, die de weg wijzen naar haar fel opgemaakt gezichtje. Haar donkerrood gestifte lippen en de donkerblauwe oogschaduw rond haar hemelsblauwe ogen springen het meest in het oog. Haar lange valse wimpers doen me wegdromen telkens ze met haar ogen knippert. En wauw, wat een indrukwekkend décolleté laat ze weer bewonderen!! De zwartlederen strapless bustier drukt haar borsten bijeen en omhoog, met een geweldige inkijk-gleuf als gevolg. Het randje van haar tepelhof is duidelijk zichtbaar, maar haar tepeltjes zelf zijn netjes opgeborgen in de lederen voorgevormde cups. Een klein stukje buik is blootgelaten boven haar minuscuul lederen minirokje. Ze ziet dat ik haar nu volop aan het bewonderen ben, en besluit haar gekruiste benen eventjes uit mekaar te doen zodat ik een riant uitzicht krijg op haar kutje, netjes kaalgeschoren zoals je dat van een dame van haar kaliber mag verwachten. Het kleine uitstekende koordje doet me vermoeden dat ze de chinese lustballetjes die ik haar vorige week cadeau gedaan had, in zich draagt. Geen stringetje dus, en evenmin netkousen te bespeuren ditmaal. Toch laat ze slechts een heel klein stukje van haar ellenlange benen bloot, want de bovenrand van haar gigantische dijlaarzen reikt bijna tot aan haar minirokje. “Wat een geile laarzen”, merk ik spontaan op. “Ja hé, dat vond ik ook toen ik me zopas aan het opmaken was in de spiegel en ik mezelf volledig naakt in die laarzen zag staan”, maakt ze me nog gekker. Ze moeten dan bijna tot tegen haar kale kutje komen, denk ik bij mezelf. Ik stel me het beeld voor en kan het bijna niet meer uithouden van opwinding. Zo, hier zit ik dus weer met een kanjer van een paal in mijn broek, en met een supersexy uitdagende vamp naast me. “Hoe vind je me?” vraagt ze overbodig. “Leuk”, antwoord ik onbeholpen. “Vooral jouw lingerie”, voeg ik er aan toe, in de hoop grappig over te komen. “Ondeugend beertje!” grapt ze terug. “Zullen we misschien samen een bijpassende stukje zoeken?” stelt ze uitdagend voor. Dit lijkt me een goed idee. Aangekomen in dezelfde winkel van vorige week, gaat ze rechtstreeks het pashokje binnen om onmiddellijk hierna poedelnaakt, enkel gehuld in haar hoge laarzen, weer tevoorschijn te komen. De mensen in de winkel, kijken haar allemaal verwonderd en bewonderend aan. “Dit maakt het uitzoeken en passen gemakkelijker” merkt ze droog op. De verkoopster komt snel te hulp en vraagt of we wat discreter kunnen zijn. “OK”, zegt mijn wilde vamp, “geef me dan zo snel mogelijk een leuk setje om aan te trekken”. Al vlug verschijnt ze in een zwart kanten outfitje: kwartcup behaatje, stringetje en jarretelgordeltje. Haar borsten worden door het behaatje enkel ondersteund en voor de rest volledig vrijgelaten. Het stringetje is doorschijnend waardoor haar gleufje prachtig zichtbaar is. Het jarretelgordeltje houdt haar netkousen met grote mazen op de juiste hoogte. Om haar lange benen volop te doen uitkomen, trekt ze de highheel-pumps aan die de verkoopster haar aanbiedt. Ze paradeert eventjes rond in de winkel en vraagt of ze misschien ook bijpassende handschoenen hebben. Een volledig kanten paar dat tot ver boven haar ellebogen reikt, geeft haar nu een nog geiler uitzicht. Ze besluit enkel nog haar lederen rokje aan te trekken en dan haalt ze de ketting die we vorige week kochten tevoorschijn uit haar tasje. Ze maakt ze eerst vast rond haar nek en klemt ze dan vast op haar vrije tepeltjes. Zo zal ze dus naast me verderstappen in de Veldstraat, wordt me duidelijk: vrije borstjes met een tepelkettinkje, minirokje met zichtbaar stringetje, netkousen opgehouden door jarretelgordeltje, lange handschoenen, hoge hakken met enkelbandje, opvallende make-up. Het worden nog warme momenten, denk ik bij mezelf. Voor we buitengaan, fluistert ze me toe dat ze zelf ook bloedgeil is. De blikken van de mannen in de veldstraat zijn onbeschrijflijk. Niemand die zijn eigen ogen gelooft! Werkelijk iedereen kijkt achterom. Ze geniet duidelijk van al die aandacht en loopt heupwiegend verder. “Oh, ik heb vergeten mijn lustballetjes weer in mijn kutje te steken”, merkt ze plots op, “zou jij dit even voor me willen doen, beertje?” Ze stopt me de balletjes in de hand, trekt haar rokje zonder schaamte omhoog, doet haar stringetje opzij en biedt me haar gleufje aan. Haar kutlipjes staan inderdaad gezwollen en vallen als een bloempje open. In de plaats van de balletjes in te brengen begin ik haar te vingeren met mijn ene hand en streel ik met mijn andere hand haar blote borstjes. Ze kreunt van genot en komt niet zo veel later heerlijk klaar. Daarna breng ik de balletjes voorzichtig in haar warme, vochtige grotje in. Met een brede smile op haar gezicht vervolgt ze heupwiegend haar weg, nog duidelijk nagenietend van de heerlijke verwenbeurt. “We gaan nog eens binnen in die leuke ero-shop verderop hé” dring ik aan. “OK”, stemt mijn moordgriet toe, “komt goed uit, ik zoek namelijk nog een geil speeluniformpje”. Kan niet beter, denk ik bij mezelf. Daar aangekomen, gaat ze onmiddellijk op jacht: het studentenpakje, het schooljuffrouwpakje, het meidpakje, het airhostess-uniform. Ze doet het allemaal aan, het staat haar allemaal beeldig, maar ze vindt het allemaal toch wat braafjes. Veel ondeugender ziet het verpleegster-uniform er uit: een wit open-kruis-slipje, een kanten kousenband, witte zelfophoudende netkousen met kanten boorden, witte knielaarzen, wit laklederen minirokje, witte nipple-pads, een volledig doorschijnend wit topje, wit halsbandje, witte kanten handschoentjes en wit verpleegsterhoedje. “Dat ziet er pas spannend uit” juicht ze toe. Ze maakt haar haar los en gaat het pashokje binnen met het complete setje onder de arm. Na 2 minuutjes verschijnt ze als een supergeile fuck-me-nurse: haar lange benen gehuld in die witte netkousen met supergeile boots, haar met tepelhoedjes bedekte blote borsten in dat transparant topje, ze ziet er verrukkelijk uit! “Geil hé”, vindt ze van zichzelf. “Supergeil” bevestig ik. Ze trekt me mee in het pashokje. “Zo zal ik mijn patiënt eens goed verzorgen zie” windt ze me op. “Trek al je kleren maar uit, zodat ik je eerst kan onderzoeken”. “Oh, maar het is heel duidelijk waar je probleem zit”, zegt ze van zodra ik naakt voor haar sta, “jij hebt last van erectitis”. “Erectitis?” vraag ik. “In gewone mensentaan betekent dit een stijve lul hebben die niet slap te krijgen is”. “Oei, en wat is de remedie dan?” ga ik hierop in. “Simpel, 3 moggelijkheden”, zegt ze, “een koude douche, jezelf afrukken of je laten pijpen. Wat verkies je?” “Doe mij maar een pijpbeurt graag”, bevestig ik mijn snelle keuze. “OK, ik zal je het volledig arrangement geven”, zegt ze. Wat dat allemaal inhoudt, weet ik niet, maar het begint alvast veelbelovend. “Het beste is dat jij zo stil mogelijk blijft liggen en zoveel mogelijk geniet van mijn behandeling” geeft ze me nog mee, vooraleer ze start met een superzachte massage van mijn hele onderlichaam. Het zacht contact van haar kanten handschoentjes op mijn onderbenen voelt heerlijk aan. Vooral als die langs de binnenkant van mijn dijen richting mijn kruis glijden, heb ik het lastig om haar advies om stil te blijven liggen op te volgen. Ze begint nu met haar beide handen mijn lid over de volle lengte te masseren en zachtjes af te trekken. Het beeld van de kanten handschoenen die mijn stijve lul verwennen is enorm geil. Ze komt nu naast me staan en buigt diep voorover om ook mijn bovenlichaam te verwennen. Haar blote borstjes in haar transparant topje maken haar onweerstaanbaar. Terwijl ze mijn nek masseert, gooit ze haar ene been over mijn harde pik. De wrijving van haar netkousen over mijn lul maakt me gek. Zachtjes wrijft ze nu verder met haar witte lederen laarzen over mijn pik die stilaan op ontploffen staat. Ze plant haar stilettohak voorzichtig in mijn ballen en vraagt me “koelt dit je niet een beetje af?” “Euh, niet echt”, antwoord ik in een roes. “Dan heb ik een betere manier”, vervolgt ze en ze begint zalig aan mijn stijve lul te zuigen. Een fantastisch opgemaakt mondje heeft ze, en ze gebruikt het zo wonderwel! Ik waarschuw haar dat ik dit niet lang kan uithouden, maar ze doet gewoon op hetzelfde tempo verder totdat ik gillend mijn zaad in haar pijpmondje spuit. Ze slikt alles door en likt het laatste kwakje van haar lippen om haar perfect opgemaakt gezichtje niet te besmeuren. Door haar geile verschijning blijf ik opgewonden en heeft mijn lul duidelijk nog niet veel zin om te verslappen. Mijn verpleegster ziet dit ook en profiteert hiervan om mijn harde pik door haar open-kruis-slipje in haar vochtig grotje in te brengen. Ik voel de boordjes van haar slipje tegen mijn pik en de rand van haar omhooggeschoven lederen minirokje tegen mijn onderbuik. Ondertussen heb ik een volle uitkijk op haar prachtige borsten, waarvan de tepeltjes met nipple-pads bedekt zijn. Ik doe haar transparante topje uit om en bevrijd haar tepeltjes. Terwijl ze haar borsten nu vol in mijn gezicht drukt gaat ze zo zalig ritmisch tekeer dat we beiden samen klaarkomen en ik mijn nog resterende zaad nu in haar gleuf spuit. “Oh, wat voelt dit heerlijk warm aan diep in me”, geniet ze mee met me. Hierna trekt ze de nog overblijvende onderdelen van het verpleegstersetje uit en doet haar gewone kleren weer aan om naar de kassa te gaan. Nou ja, “gewone” kleren is veel gezegd: een kwartcup-behaatje, tepelketting, minirokje, zichtbaar stringetje, netkousen, jarretelgordel, lange handschoenen, high-heels met enkelbandje. Zo “gewoon” is dit eigenlijk niet… Weer vraagt ze me haar lustballetjes in te doen, want dit bezorgt haar altijd heerlijke momenten, zegt ze. “Een fantastisch cadeau dat je me daar vorige week gegeven hebt”, bedankt ze me nogmaals. Aan de kassa van de ero-shop valt mijn oog op de de typische tepelsierraadjes, die bekendheid verwierven doordat Janet Jackson er eentje aan de wereld toonde tijdens de super-bowl. “Die zullen je geweldig staan” verzeker ik haar en betaal ze samen met het verpleegsterpakje dat zojuist goedbevonden werd. “Hartelijk bedankt”, fluistert ze me toe, gevolgd door een heerlijk tongzoen. Terug in de Veldstraat besluit ik de sierraadjes onmiddellijk rond haar toch al blote tepeltjes te klemmen. Ze ziet er adembenemend geil mee uit! “Bedankt voor je superlief cadeautje, beertje van me!” fluistert ze in mijn oor terwijl ze pronkt met haar versierde borstjes. Dan ga ik maar weer eens snel” zegt ze, “ik moet de kindjes afhalen op de voetbal”. “Ja maar,” protesteer ik, “nu ken ik nog steeds jouw naam niet! Waar woon je? Wat is je gsm-nummer? Waar is je man?” “Mijn man zit voor zijn werk 3 weken in het buitenland”, roept ze me nog snel toe, “en geen paniek, de rest kom je later wel te weten. Tot volgende week zaterdag, 18u00, zelfde sandwichbar, we maken er dan een leuke avond van.” En weg was ze… Ik blijf achter met duizend vragen en moet weer een hele week verlangend uitzien naar het volgende weerzien met mijn droomvrouw. Even denk ik eraan haar te volgen, maar ik besluit wijselijk dit niet te doen. Ik verheug me over het feit dat het nu al meer op een afspraakje lijkt en bovendien ziet het er naar uit dat ik dan de hele avond met mijn sexy vamp zal kunnen doorbrengen. Ik begin nu al na te denken over wat we zouden kunnen gaan doen: gezellig etentje? discotheekje? hotelkamertje? Als jullie sexy ideeën hebben voor volgende week zaterdag, laat ze me dan vlug weten aub: beertje6969@gmail.com. xxx, Beertje.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie