geile jongen 1


Op 18 oktober, 2009 plaatste Anoniem dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 21797 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 1,449. Geschatte leestijd: 8 minuten

Hallo,mijn naam is Elena. Ik ben een kroatische gescheiden vrouw van 37 en moeder van een zoon van bijna 17. Ik woon al sinds mijn scheiding hier en dat is nu toch al 4 jaar.vroeger woonde ik met mijn gezin is Pula een klein dorpje in het noordwesten van Kroatië. Ik woon dus al een hele tijd alleen met mijn zoon en mis eigenlijk wel een beetje de sex. Ik ben wel een beetje geil, zoals ze zeggen. Vroeger had ik wel eens een date, als mijn zoon bij zijn vader was, maar de laatste tijd niet meer. Ik ben dus denk ik toch een hele normale vrouw en zie er ook niet zo slecht uit. Ik ben wel tamelijk klein 1m56 en weeg 52kg. Ik heb lang zwart haar en donkere ogen. Mooi gebruinde huid. Ik heb volle borsten een c cup en ben slank. Tussen mijn benen ben ik kaal. Dus toch niet mis, he? En ja ik heb soms behoefte aan sex. Aan genot, zeg maar. Ik knuffel dan wel veel met mij zoon, maar dat is dan toch niet hetzelfde. Ik kan toch niet met mijn zoon… Daarom als ik dan ga slapen ga ik naakt onder mijn deken liggen en streel mijn borsten en mijn tepels en ga ik tussen mijn benen. Ook in de douche streel ik me. Daar geniet ik dan enorm van. Tot er op een dag iets veranderde. Daar zat mijn zoon voor iets tussen, moet ik eerlijk toegeven. Het was een warme dag en het was woensdagnamiddag. Mijn zoon had geen school en was naar een vriend. ‘Vergeet niet dat je om vijf uur komt eten,’ riep ik hem na. ‘Neenee,’ zei hij en verdween op zijn fiets naar zijn vriend. Ik had het huis voor mij alleen en besloot om te poetsen. Daar had ik nu toch tijd voor. Ik poetste de woonkamer, de keuken, de slaapkamer en toen alles was gedaan ging ik een beetje moe, in de zetel zitten en dronk een glaasje witte wijn. De tijd moet voorbijgegaan zijn zonder dat ik het besefte, want plots stond mijn zoon in de keuken met ene jongen die even oud leek, maar die ik niet herkende. Het was een blonde knul een beetje gespierd. ‘Hoi, mam,’ hoorde ik. ‘Al zo laat,’ zei ik en stond recht. ‘Ik wist niet. De tijd.’ ‘Het is pas half vijf,’ zei hij. ‘Dit is Jonas. De jongen waar ik naartoe ben geweest.’ Ik keek naar de jongen en schudde hem de hand. ‘Kan hij blijven eten?’ ‘Ja is ok”,’ zei ik en knikte naar de jonas, die vriendelijk lachte. ‘Ik ga de tafel dekken,’ zei ik en liep naar de keuken. Ik zette brood en beleg op tafel en koffie en fruitsap. Ik was zo bezig met het dekken van de tafel dat ik niet zag dat er iemand voor me stond. Toen ik opkeek zag ik Jonas naar me keek. Eigelijk niet mnaar mij, maar hij staarde naar mijn borsten, die duidelijk zichtbaar waren in de jurk die ik droeg. Ik had misschien beter iets anders aangetrokken, maar ik kon toch niet weten dat mijn zoon een vriend mee zou brengen? Hij genoot zichtbaar. Mijn zoon zat in de woonkamer en merkte niets van wat er in de keuken speelde. ‘Lekker,’ mompelde hij e nging zitten toen mijn zoon in de keuken kwam. Die had niets gehoord of gezien. Tijdens het eten gebeurde er niets meer. We zeiden ook weinig. Ik keek Jonas niet aan en hij mij niet. Er was eigenlijk niets gebeurd. Na het eten ging mijn zoon met zijn vriend naar zijn slaapkamer, zoals afgesproken en ik hield me bezig met de afwas.Na een kwartiertje was die ook gedaan. Ik ruimde de keuken nog wat op en had boven nog wat werkjes te doen. Wassen en strijken. De kleine kamer, zoals we ze noemden lag op het einde van de gang, dus ik moest wel voorbij de slaapkamer van mijn zoon. En omdat de deur op een kier stond hoorde ik een deel van een gesprek tussen mijn zoon en zijn vriend. ‘Je moeder is wel een geil vrouwtje,’ hoorde ik Jonas. ‘Zeg dat wel,’ zei mijn zoon. ‘En die tieten.’ ‘Waar heb je die gezien?’ ‘In de keuken. Ze dekte de tafel en stond de hele tijd voorover gebogen. Ma, ik zag de hele tijd die lekkere tieten. Heb jij ze al?’ ‘Tuurlijk,’ zei mijn zoon. ‘Vast wel,’ meende Jonas. Ik bleef staan luisteren en dat is iets wat ik anders nooit zou doen. Maar dit leek me wel een geil gesprekje te worden en trouwens het ging over mij, dus ik mocht het wel horen. ‘Dikwijls?’ ‘Als ze onder de douche staat,’antwoordde mijn zoon. Dat wist ik niet. ik schaamde me nu wel een beetje. ‘En tussen haar benen? Hoe zit het daar?’ ‘Waarom ga je niet naar beneden en vraag je het,’ grinnikte mijn zoon. ‘Mischien laat ze het je wel zien.’ ‘Ben je gek?’ Riep Jonas uit. ‘Ze geeft me misschien een klap in mijn gezicht.’ ‘Misschien,’ hoorde ik mijn zoon zeggen. Het was wel een geil gesprek tussen die twee pubers. Ze zouden eens moeten weten dat ik hier stond en alles hoorde wat ze zeiden. ‘Dat doe ik zeker niet,’ hoorde ik Jonas zeggen. ‘Ik durf veel maar zoveel niet. Zo jij het an mijn moeder vragen?’ ‘Misschien. Heeft ze haar?’ ‘Ja,’ hoorde ik Jonas zeggen. ‘Maar kaal zou ik lekkerder vinden.’ ‘Ik ook,’ vond mijn zoon. ‘Wel is ze?’ ‘Waarom vraag je het niet. Je vind mijn moeder een geil wijf en dat is ze wel. Vraag het dan,’ hield hij aan. Ik grinnikte en keek door de kier naar binnen. Mijn zoon stond voor het raam, terwijl Jonas op het bed zat en zijn hand op zijn kruis lag. Waarschijnlijk zit hij met een flinke jaap,dacht ik. Zou ik naar binnen gaan en vragen wat Jonas me moet vragen. Ik kon doen of ik juist dat deel van het gesprek had gehoord. Eigenlij khad ik wel zin in een opwindend spelletje. Gewoon voor de fun. Er zou niets gebeuren. Ik knite en nam een besluit. Ik nam misschien een risico, maar in het leven moet je risico’s nemen. Ik duwde de deur open en Jonas schrok op en keek me aan, evenals mijn zoon. ‘Wat moet je vragen?’ vroeg ik. ‘Ik hoorde dat je iets moet vragen aan me.’ Ik keek Jonas recht in de ogen en zag dat hij een rode kleur keeg. Hij nam zijn hand van zijn kruis. ‘Hij vindt je een geile vrouw,’ zei mijn zoon. ‘Hij wil weten of je kaal bent.’ ‘Kaal?’ vroeg ik. ‘Op je kut, mam.’ Ik Lachte en schudde mijn hoofd. ‘Wil je dat weten?’ vroeg ik. ‘Wat denk je?’ Jonas haalde zijn gespierde schouders op. ‘Ik heb geen idee,’ zei hij. ‘Wat zou jij het lekkerst vinden?’ ‘Kaal,’ zei hij en knikte beslist van ja. Ik grinnikte en stroopte mijn slipje af tot op mijn kniën. Ik bleef Jonas strak aankijken toen ik mijn jurk optilde. Hij werd knalrood. ‘Wauw,’ zei hij. ‘Ja wauw,’ zei ook mijn zoon. ‘Lekker?’ Beide jongens knikten. Zowel mijn zoon als zijn vriend waren verstomd. ‘Nu wil ik jou ook wel eens zien,’ zei ik. ‘Wat?’ stamelde hij. ‘Ze wil je pikzien,’ zei mijn zoon. Jonas keek mijn zoon aan en grinnikte. Nog steeds knalrood. ‘En jij?’ ‘Die wil ik ook zien,’ zei ik. ‘Mam?’ ‘Jazeker,’ zei ik. ‘Je vind me toch een geil wijf.’ ‘Ja dat is zo,’ ze mijn zoon en grinnikte. ‘Ok”,’ zei hij en knoopte zijn gulp open en haalde zijn pik tevoorschijn die meteen rechtop kwam te staan. ‘Jonas?’ Ik keek hem aan. Hij knikte en trok zijn broek trainingbroek omlaag en zij boxer volgde. Eenenorme penis schoot tevoorschijn. Ik denk wel 19 cm. ‘Wauw,’ zei ik en genoot van het grote ding. Jonas vatte moed en hield hem omhoog. Ik trok de jurk over mijn hoofd en stond nu poedelnaakt bij de twee jongens. ‘Wauw, mam’ zei mijn zoon zuchtend. Hij stapte op me af en nam mijn borsten in zijn hand. Mijn zoon speelde nu met mijn borsten. Met de borsten van zijn eigen moeder. En ik genoot ervan. Echt waar. ik genoot ervan. Terwijl Jonas met zijn pik in zijn hand stond en gewoon keek.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie