Geilen op overspelige collega


Op 3 maart, 2022 plaatste Jeroen dit sexverhaal in de categorie Werk, en is inmiddels 8745 keer gelezen.

Het is weer even wennen, dat we na allerlei lockdowns en veel thuiswerken weer eens op locatie aan het werk zijn en met enkele collega’s in een hotel overnachten. Weer eens eruit, de mogelijkheid om weer eens gezamenlijk wat te drinken aan de bar geeft toch wel een fijn gevoel. En we zijn niet de enige in het hotel, die er zo over denken gezien de drukte in de hotelbar.
En toch is het ook weer wennen voor mensen en bovendien is niet iedereen een nachtbraker natuurlijk. Mijn collega’s Pauline (27) en Michiel (35), houden net als ik wel van een drankje. Als onze andere 2 collega’s richting hun kamer gaan, blijven we met zijn drieën over. Ook steeds meer andere gasten verlaten de bar, waardoor het steeds rustiger wordt.
Zodoende raken we in gesprek met twee Engelse mannen, Alex en Jamie, die ook in verband met hun werk in dit hotel overnachten. De mannen zijn einde twintig en zoals het Engelsen betaamt, houden ze wel van een biertje. Jamie is aan fanatieke cricketer en hoewel ik niets met die sport heb, raken we er toch uitgebreid over aan de praat.

Als Alex een nieuw rondje aanbiedt, besluit Michiel het toch echt voor gezien te houden. Ik geef aan nog wel mee te doen en Pauline accepteert het aanbod ook, hoewel ze naar mijn gevoel enkel een ‘aanhangsel’ is, omdat ze niet meedoet in ons gesprek over cricket.
Nadat Michiel vertrokken is en het nieuwe bier is neergezet, blijft Jamie enthousiast doorpraten over cricket in meer in het algemeen de Engelse sportcultuur. Met een schuin oog kijk is zo nu en dan richting Pauline en het begint me op te vallen dat ze redelijk ‘into’ Alex lijkt te zijn. Het verbaast me wel, aangezien Pauline al geruime tijd samenwoont met haar vriend.
Naarmate ik er meer op probeer te letten, valt het me op dat Alex ook duidelijk wel interesse heeft in Pauline. Ongelijk kan ik hem daar overigens niet in geven, aangezien ze een vlotte meid is met een strak en goed getraind lichaam. Spannende en geile gedachten had ik zelf ook de nodige keren gehad, maar had ik van me af kunnen zetten. Enerzijds omdat ik een stuk ouder was en anderzijds ik wist dat ze bezet was.
Langzaam maar zeker zie ik hoe Pauline en Alex elkaar subtiel beginnen aan te raken met handen die steeds iets verder opschuiven en telkens iets langer blijven liggen. Nu ik steeds meer afgeleid raak, wordt ook het gesprek met Jamie rustiger. Jamie heeft ook duidelijk in de gaten dat zijn metgezel een zekere interesse heeft in iets anders dan kroegpraat over sport.

Als ik een nieuwe ronde aanbiedt, slaat Jamie die af en probeert hij er heel subtiel op te hinten dat we wellicht beter weg kunnen gaan. Vanuit zijn collegialiteit kan ik me dat wel voorstellen, aan de andere kant brengt mijn collegialiteit me er juist toe om mijn collega niet alleen achter te laten. Het gevolg is dat Jamie nu ook aftaait en dat ik achterblijf met Alex en Pauline.
De extra drank doet echter zijn werk vooral bij Pauline en Alex, en het wordt me steeds meer duidelijk dat ik echt het vijfde wiel aan de wagen ben. Ik zie hoe de hand van Alex nu continu contact maakt met de strakke jeans van Pauline en vooral haar bovenbeen bestrijkt. Pauline raakt zijn bovenbeen ook steeds meer aan, maar wel erg dicht bij zijn kruis.
Mijn eigen, weggestopte, geile gevoelens voor Pauline komen duidelijk weer boven en ik krijg dan ook een flinke erectie. Ik ben een aanhangsel aan de bartafel geworden, die min of meer alleen staat te drinken. Door mijn geilheid wil ik stiekem gewoon blijven en bestel voor mezelf nog een nieuw glas bier. Alex en Pauline drinken nauwelijks nog van hun bier en zijn elkaar quasi aan het pesten, waarbij ze knipogen en Alex af en toe zijn voorhoofd tegen dat van Pauline aanduwt.

Het gesprek tussen de twee volg ik niet eens meer, omdat het nergens over gaat en niet veel meer is dan ordinair flirten. De hand van Alex is inmiddels nog wat verder opgeschoven en bestrijkt enkel nog de binnenkant van de liesstreek. De hand van Pauline bevindt zich nog steeds nabij het kruis van Alex en ik heb de indruk dat ze steeds meer erectie aan het voelen is.
Na weer een speels grapje, waarbij Alex zijn hoofd weer richting dat van Pauline beweegt, begint ze totaal onverwacht met hem te tongen. Op zich niet heel verwonderlijk, gezien de flirt en het voelen, maar voor Pauline is dit vreemdgaan en bovendien ben ik dan als collega ook nog getuige. Pauline geeft zich echter over aan haar eigen lust en Alex werkt er maar al te graag aan mee.
“Oh mijn god…”, gaat het door mijn gedachten als ik merk dat dit niet zomaar een pesterig tongzoentje is als onderdeel van de flirt. De tongzoen blijft maar duren en is gulzig en hevig. Ze nemen niet eens de moeite om hun monden goed op elkaar te drukken en het worstelen van hun tongen is duidelijk zichtbaar. De strelingen over de bovenbenen worden ook steeds steviger.
Als na een behoorlijke tijd de tongzoen wordt onderbroken, vraag ik me kort af wat er nu zal gaan gebeuren. Alex schuift iets naar achteren met zijn kruk en Pauline gaat staan en schuift tussen zijn benen voor een houding die het midden houdt tussen staan en op schoot zitten. Ze legt haar hoofd een beetje achterover en steekt haar tong uit, hetgeen voor Alex het teken is om het zoenen weer te hervatten.
Ook nu weer is het tongen zeer gretig en expliciet. Ik zie hoe Pauline nu duidelijk het kruis van Alex masseert en zijn hand drukt ook stevig tussen de benen van Pauline. Zijn andere hand zie ik rond de strakke taille onder haar shirtje glijden om haar buik te strelen. Mijn eigen pik knalt bijna uit elkaar, zo geil word ik er zelf stiekem van.

Pauline en Alex negeren mij volledig en ik speel wat met mijn telefoon. Gezien de hoek kan ik subtiel mijn camera activeren en begin stiekem wat opnames te maken van de hevige tongzoen waarin Pauline verwikkeld is. Om niet betrapt te worden, houd ik mijn telefoon ook in andere posities en houd hem schuin onder tafel. Dat geeft me ook gelijk de kans om de strelingen op camera vast te leggen.
En de strelingen zijn verre van ingetogen. Pauline is overduidelijk een erectie aan het masseren door een spijkerbroek heen en Alex masseert Pauline ook overduidelijk. Zijn andere hand beweegt vrijuit onder het shirtje en reikt zo nu en dan ook tot Paulines borsten. Nu ik deze beelden vereeuwigd heb en niet de indruk heb dat de show nog verder opgevoerd zal worden, besluit ik dat het tijd is om af te haken. Vooral ook omdat ik zo geil ben dat ik me af wil trekken.
Als ik gedag zeg, onderbreekt Pauline de tongzoen kort om ook gedag te zeggen, maar gaat vrijwel direct weer verder. Ik betaal nog de rekening die ik heb liggen en verlaat de hotelbar. In de lobby aangekomen, komt mijn duivelse nieuwsgierigheid weer boven: “Wat zouden ze nu gaan doen…?”.
Ik besluit nog in een stil hoekje van de lobby te wachten en niet veel later zie ik Pauline en Alex ook de bar verlaten. Pauline hangt om zijn nek en zijn hand kneedt haar strakke kontje. Al tongend waggelen ze richting de kamer. Opnieuw kan ik de verleiding niet weerstaan om de twee met mijn telefoon te filmen.
Aangezien ze zo druk zijn met elkaar, hebben ze mij niet eens in de gaten en als ze me voorbij zijn, volg ik ze op gepaste afstand. Van de achterkant zie ik nu duidelijk hoe uitgebreid Pauline haar kontje laat kneden. Bij de lift aangekomen, gaat Pauline weer krols om Alex zijn nek hangen. Vanuit het hoekje film ik ze nog.
“So, which floor do you need to go to darling?”, hoor ik Alex vragen. Pauline zoent hem, voordat ze antwoord geeft: “That depends on which floor your room is, handsome…”. Er klinkt een enorme geilheid door in haar stem. Alex pakt Paulines kontje nu met twee handen vast en drukt Pauline tegen zich aan.

“Are you sure about it?”, vraagt hij als een echte gentleman. Pauline trekt zich op aan zijn nek en slaat haar benen op Alex zijn middel heen en geeft weer een expliciete heftige tongzoen. Alex drukt haar stevig tegen zich aan en geeft Pauline nog een kans om van gedachten te veranderen: “Really sure?”.
Paulines antwoord laat geen enkele onduidelijkheid bestaan over haar intenties: “I want you to fuck my brains out, before I completely suck off that hard cock of yours …”. Daarna beginnen ze opnieuw hevig te tongen, totdat de liftdeuren opengaan en ik zie hoe Alex mijn collega de lift in tilt.
Ik besluit wijselijk om niet ook nog snel de lift in te stappen en neem de trap. Zodra ik op mijn kamer gekomen ben, stap ik de badkamer in terwijl ik mijn broek al losknoop. Het kost me nog geen minuut voordat ik mijn klodders zaad tegen de douchedeur spuit.
Terwijl ik een en ander opruim en me verder uitkleedt, merk ik dat ik van alle geilheid nog vrijwel geheel hard gebleven ben. Ik zoek mijn bed op en kijk wat van de opnames terug. De tongzoen in de bar staat er erg duidelijk op en zorgt ervoor dat ik ook direct weer keihard wordt.
Omdat ik weet dat de tweede ook niet lang meer op zich laat wachten, open ik het laatste filmpje. Tot mijn grote blijheid en geilheid is de conversatie bij de lift goed te verstaan, waardoor ik me niet in kan houden en opnieuw een flinke lading zaad naar buiten pomp.
Mijn pik heeft nu wat rust nodig, hoewel ik mezelf verder nog enorm geil voel. Desondanks val ik vrij snel in slaap. In de ochtend kan ik het niet laten om gelijk weer een filmpje te kijken om zo mijn ochtendpaal weg te werken.
Het voorval is daarna niet meer ter sprake geweest al heb ik ook niet de indruk dat Pauline zich er achteraf erg ongemakkelijk over voelt. En ze gaat er waarschijnlijk ook vanuit dat ik mijn mond erover houd tegen andere collega’s en haar vriend. De enige vraag die zo nu en dan nog door mijn hoofd gaat is of ze door heeft gehad dat ik haar gefilmd heb.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie