Gelukkig Nieuwjaar!


Op 10 januari, 2012 plaatste De Geile Ridder dit sexverhaal in de categorie Tieners, en is inmiddels 8729 keer gelezen.

Tot mijn grote vreugde was Froukje met oudejaarsnacht ook van de partij.Stiekem fantaseerde ik wel eens over haar.Niet wetende dat mijn dromen die avond werkelijkheid zouden worden.Voordat we bij de jeugdclub waren moesten we door een donker bos.We reden al een tijdje door het bos toen ik merkte dat Froukje niet volgde.”Gaan jullie alvast!”riep ik naar de anderen en keerde terug.Wat verderop zat Froukje gehurkt tegen een boom.Het voorwiel van haar fiets was krom.Froukje’s mooie gezichtje vertrok van de pijn.Haar kleren en panty waren gescheurd.”Wat is er gebeurd?”vroeg ik vol medelijden.”Ik reed over een steen en plots…”snikte ze.Ze kon amper lopen zodat ik haar moest ondersteunen.Wat verderop stond een vakantiehuisje leeg.Ik klom door een openstaand raampje en trok de deur open.”We kunnen hier vannacht wel blijven!”zei ik.Froukje wilde zich wat opfrissen in de badkamer.Er stond geen deur (tot mijn grote plezier)in de badkamer.Maar Froukje had te veel pijn dat ze het niet eens merkte.Ze trok haar blouse en bh uit en begon zich te wassen.Ik kon het niet laten om te kijken.Ze had stevige ronde borstjes met fijne tepeltjes.Ik trok mijn hemd uit en gaf het aan haar.Ze lachte en zei “wat ben je lief!”.Uit mijn fietstas nam ik een fles sterke drank.”Wil je ook een borrel?”vroeg ik.Na een borrel of 2 werd het steeds gezelliger.Froukje die niet goed tegen drank kon werd steeds roder.We gingen op de sofa zitten en Froukje sloeg haar arm om mijn schouder.”Heb ik je al bedankt?”zei ze plots.”Hoe bedoel je?”vroeg ik onschuldig.”Je weet wel!”zei ze.Voordat ik kon antwoorden zoende ze me op mijn mond.Ik deed de knoopjes van het hemd los.Met mijn hand streelde ik over haar borsten.Ze werd steeds geiler deed mijn gulp open en haalde mijn lul te voorschijn.Ze stak hem in haar mond en zoog zo hard ze kon.In de sofa was het nogal ongemakkelijk daarom stelde ik voor naar de slaapkamer te gaan.Ze trok al haar kleren uit en ging op bed liggen.”Nou waarop wacht je?!”zei ze uitdagend.Ik trok mijn broek en slip omlaag en stak mijn lul in haar kontje.Ze kreunde zo hard dat men het tot buiten kon horen.Met mijn tong likte ik haar vagina totdat ze een orgasme kreeg.Ik was zo opgewonden dat het bij mij langer duurde.”Spuit je geweer maar leeg!”zei ze op een geile toon.Ik kwam snel klaar en spoot mijn sperma in haar kontje.Ze viel doodmoe in mijn armen in slaap en zo werd het vlug Nieuwjaar.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie