Het afscheids cadeau


Op 13 april, 2011 plaatste Henny Verheij dit sexverhaal in de categorie Anaal, en is inmiddels 12539 keer gelezen.

In 2002 kreeg ik een akelig arbeids ongeval,waarbij ik 18 meter naar beneden gevallen ben.Na een lange en moeizame periode,ben ik er weer opgekomen en ging voor de laatste keer, naar mijn phsychologe.Nu had ze mij verteld dat ze haar ontslag had ingediend,en voor een ander centrum zou gaan werken,met patienten met ADHD. Als afscheid had ik voor haar 2 cd”s gebrand,met diverse soorten reggae muziek.Ze was hier erg blij en verrast mee,en vroeg of ze mij daar een kus voor mocht geven. Dit sloeg ik niet over,daar Maartje een heerlijke dame is om te zien.Nu had ik in 1 van de cd hoesjes geschreven:Voor een slimme en mooie vrouw met een heerlijk kontje šŸ˜‰ S”avonds rond zeven uur ging mijn telefoon en het was Maartje.Hoi met Maartje.Hoi Maartje.Hoi,zo dus jij vindt dat ik een lekker kontje heb? Eh nou ja,als ik eerlijk ben wel ja, maar je bent toch niet boos?Hahaha nee joh natuurlijk niet gekkie.Ik vindt het juist hartstikke lief van je dus dank je wel.Nou graag gedaan hoor. Ja en ik heb eens gekeken he,maar jij woont vlak bij mij weet je dat?Nee niet echt,waar woon jij dan?In Schiedam.Oh ja,da”s wel dichtbij ja. Ja precies,dus heb jij iets te doen vanavond?Nee niet echt Maartje hoezo? Misschien wil je even een bakkie komen doen bij me?Want kijk,qua werk hebben wij niets meer met elkaar te maken dus het mag hihi.Ja dat wel natuurlijk,nou ach geef me je adres dan maar,dan kom ik wel even langs hoor.En ik reed naar Maartje toe. Ze deed de deur open en even was ik verbaast over haar kleding!Ze had een short pants aan en een bloesje.Hoi man, leuk dat je er bent kom verder.Ze schonk de koffie in,maar wel op zo”n manier dat ik continue naar haar kontje bleef kijken.Ze ging naast me op de bank zitten,keek me aan en vroeg: en bevalt het wat je zag?Ja dat lijkt me wel ja haha.Nou da”s mooi dan.En haar hand gleed over mijn been.Ik kreeg het een beetje benauwd van haar,want ze bleef mij maar aan kijken. Ik keek terug en haar mond kwam dichter bij de mijne.Zachtjes kuste ze me,en het werd steeds intenser.Het sloeg al snel over in tongzoenen,en haar hand gleed naar mijn kruis.Mijn hand ging van haar schouder naar haar borst,maar ik voelde geen BH.Hmmmm voelt het lekker lieverd?Dacht het wel! Dank je,doe met mij wat je wilt schat want ik ben compleet van jou vanavond. We tongde verder terwijl ik haar bloesje los knoopte.Een harde tepel is wat ik voelde,en Maartje kreunde lichtjes. Ik voel iets hards en lekkers in je broek schatje hihi.Ja gek he?Niet echt nee,maar ga je mee?We gaan even een kamer opschuiven,want het kan nogal nat worden met mij.Ga maar op bed liggen lieverd,en dit deed ik.Ze deed haar bloesje uit en ik keek naar een stel heerlijke tieten.Lekker schatje? Heerlijk Maartje,je bent echt heerlijk om naar te kijken.Hmmmm dank je schatje,en ze deed mijn broek uit.Oh wat een harde dikke paal heb jij zeg! Lekker toch?Zalig gewoon!Ze begon aan mijn eikel te likken en keek me aan. Hmmmmm wat een geile pik zeg!En ze begon me te pijpen op een onbeschrijflijke manier. Ze spuugde er op en trok me af.Lekker he geile beer van me?Zalig schatje,maar wil je je broekje even uitdoen?Ik wil je kutje likken.Oh maar natuurlijk wel,maar ik waarschuw je wel voor mijn vocht hoor lieverd hihi. Ze ging naast het bed staan met haar kontje naar mij toe gericht,en deed haar broekje uit.Oh mijn god wat een goddelijk kontje zeg!Lekker he lieverd? En daar mag jij straks je paal in steken,maar eerst wil je likken toch? Echt wel kom maar gauw hier!En ze kwam met haar kale kutje op mijn mond zitten. Oh ja lik me schatje….hmmmmm….oh ja lik mijn geile kutje klaar Henk! Gretig likte ik door,maar had het volgende niet verwacht.Oh ja ik ga komen,hou je mond open en slik mijn kutsappen door vuile neukerd!Drie harde stralen kutsap spoten mijn mond in,en ik moest door slikken om niets verloren te laten gaan!Aaaarrgghhhh jij geile kutsap drinker,lik mijn kut schoon!Oh mijn god wat zalig zeg schatje,geef me een kus.We begonnen te tongen en ik voelde mijn pik in haar kutje glijden.Langzaam begon ze te rijden….hmmmm oh ja lieverd,eindelijk die lul van jou in mijn kutje. Ze bukte voorover zodat ik aan haar harde tepels kon sabbellen.Oh ja zuig aan mijn tieten schatje…oh wat ben ik geil op je zeg!En ze gaf me weer een tongzoen.Ah ik ga weer komen lekker ding,zal ik je pik nat spuiten? Doe maar geil krengetje,spuit mijn lul nat.Oh ja…oh ja…ooooooh mijn god kijk eens naar dat geile spuit kutje van mij geilebeer!!Mijn pik was zeiknat en ze begon er aan te likken.Hmmmm mijn sap smaakt geil he lieverd?Echt wel!Hmmmmm…..nou ben je klaar voor mijn kontje?Al vanaf dag een schat. Ze ging op haar knieen zitten,en ik begon haar sterretje te likken.Oh fuck wat geil zeg,lik mijn ster en neuk me lieverd,ik wil je geile lul in mijn kontje voelen!Ik drukte mijn eikel tegen haar kontje aan,en duwde steeds verder naar binnen.Oh ja…kom tot aan je ballen in me geile neukerd van me! En op een gegeven moment,was mijn fantasie werkelijkheid.Ik neukte Maartje in haar strakke kontje,en werd gek van geilheid. Oh mijn god ik ga spuiten schatje,maar neuk me door…oh ja ik kom weer hoor! En weer spoot ze haar kutje leeg.Het duurde echter niet lang voordat ik het voelde komen.Oh shit ik ga ook komen geil ding!Kom in mijn mondje lieffie,ik wil je leeg zuigen.Gretig begon ze aan mijn lul te zuigen en te trekken.Geef mij je zaad schatje,kom en spuit je lul leeg.Met een paar flinke stralen sperma,kwam ik schokkend klaar!Maartje bleef aan mijn overgevoelige lul zuigen.Hmmmm….je smaakt heerlijk zeg schatje.Ze rukte er nog een paar keer aan,kwam overeind en gaf me een kus.En was het lekker? Nee schatje,het was waanzinnig lekker!

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie