Het Klooster – de val


Op 22 december, 2005 plaatste Meesteres Miraja dit sexverhaal in de categorie Ranzig, en is inmiddels 16835 keer gelezen.

Klooster in Frankrijk Ik kon niet wachten op de vakantie. Ik was het voorjaar 15 geworden en had me hevig verzet tegen nog een vakantie met mijn ouders, en ik had gewonnen, maar met de conditie dat ik samen met mijn broer Hans die al 18 is zou gaan. Hans had geen vriendin, maar wilde mij eigenlijk niet als een blok aan zijn been meeslepen op vakantie. Maar omdat ik dit plannetje niet wilde laten mislukken stelde ik voor dat ook zijn beste vriend Roy en mijn beste vriendin Jana mee zouden gaan. Deze vrienden kwamen al vaak bij ons over de vloer en hadden het vertrouwen van mijn ouders én niet onbelangrijk: Hans was enorm aangetrokken door Jana. Hoewel ze 16 was zag ze eruit als tenminste 20, met platinablond haar, een lang lijf en lange benen en erg uitdagende vormen. Ik wist dat de komst van Jana Hans zou overhalen met zijn kleine zusje op vakantie te gaan. Roy was een hele gemoedelijke jongen, heel verlegen en absoluut onhandig met meisjes. Het idee dat hij met twee jonge meiden en zijn vriend mee mocht lokte hem wel aan. Hij was van het type dat steeds stiekem naar de borsten of kontjes keek, precies op het moment dat een meisje vooroverboog of haar broek ophees. Om het iedereen naar de zin te maken spraken we af om naar Frankrijk te gaan op een centrale plek waar we goed konden uitgaan, feesten, zonnen en wandelen of fietsen. We waren aangekomen in het oosten van Frankrijk en hadden de eerste week genoten van de zon en de locale disco. We voelden ons helemaal vrij en er was geen sprake van onenigheid omdat iedereen zijn eigen gang kon gaan. De jongens gingen wel eens laat uit en dan bleven Jana en ik op de camping. Ik was in ieder geval nooit alleen. Ik sprak met Jana over alles en ook sex bleef niet onbesproken maar het bleek dat we wat dat betreft allebei nog tutjes waren die alleen maar wat gevingerd hadden. En veel meer bespraken we dan ook niet, ook omdat de jongens daar helemaal niet mee bezig leken te zijn. Ik had wel het vermoeden dat Roy zich ’s avonds ging aftrekken met in zijn gedachten die 4 jonge wippende borsten die hij bij ons in de bikini goed kon bestuderen. Jana en ik giechelden dan wel eens als Roy ons weer te lang aanstaarde maar we zeiden er niks van. Ik was veel te blij om vrij van mijn ouders te zijn, hij had me zelfs naakt mogen zien. Na een week ongeveer gingen we een lange wandeling maken omdat we zat waren van rondhangen en het was ook wat bewolkter, dus geen dag om te zonnen. We hadden alle vier een rugzak om met wat eten en drinken en wisten geen van allen wat ons te wachten stond! We liepen door bossen en door ravijnen en ik, naïef als ik ben, dacht dat er geen moment dat we konden verdwalen. Ik had het idee dat de jongens de weg wisten en dat idee werd versterkt omdat we wel zo nu en dan een wit kruis op een steen zagen staan (dat was dan de route volgens mij). Om een uur of één nadat we even pauze hadden gehad om te eten, drinken en plassen zei Hans ineens dat hij bang was dat ze verdwaald waren. Hij zij dat hij dat idee al langer had maar had gehoopt dat de witte kruizen ons terug op het goede spoor zouden brengen. Jana en ik raakten wat in paniek, maar Hans en Roy kalmeerden ons door te zeggen dat het nog wel 8 uur zou duren voor het donker werd en we nu gewoon door moesten lopen in een vaste richting. We hadden eten en drinken genoeg en we wisten dat er in deze regio toch een flink aantal dorpjes waren, althans dat stond zo op de kaart. Zo liepen we uren verder en ons enthousiasme werd toch met de uren minder omdat er geen eind aan de tocht leek te komen. Nog maar een paar uur voordat het donker zou worden. Roy probeerde nog de stemming er in te houden door wat liedjes te zingen en continu te spreken over de prachtige natuur waar we door liepen. We gingen nog maar een keer zitten want we waren ook best wel moe. Ik begon me nu toch flink zorgen te maken over hoe het verder moest en ik sprak daar over met de anderen. Roy en Jana deelden mijn zorg en dachten dat we wel in het bos zouden moeten slapen. Hans, echter zei, we lopen nog een uur door en dan moeten we toch iets tegenkomen. Als je goed kijkt langs de weg in de verte, zie je dat het terrein ook wat minder bebost wordt en de bergen zijn daar ook lager. Nou niet dat we er echt in geloofden maar als we zouden blijven zitten kwam er ook geen oplossing. En dus gingen we verder en Hans kreeg gelijk. Het bos werd dunner maar van bewoning was nog geen sprake. Na nog 10 minuten lopen kwamen we bij een riviertje aan en zagen aan de overzijde dat er een pad langs liep met een hek. Bijna op hetzelfde moment zagen we in de verte een man op een paard aankomen. Ik liet een zucht verlichting want hij zou ons ongetwijfeld kunnen vertellen waar we waren. Toen de man vlakbij was vertelden we hem waar we vandaan kwamen en vroegen hem of we ergens bij een dorp waren, waar we zouden kunnen overnachten. Het bleek dat we hemelsbreed toch zo’n 15 km van onze camping af waren gedwaald, precies in de richting waar dus geen bewoning is. “Maar”, zei hij, “als je het pad langs de rivier volgt, dan kom je zo meteen na een bocht naar links bij een klooster. De nonnen zijn heel schuw maar ze helpen iedereen die aanklopt. Je kunt ongetwijfeld wat eten krijgen en een plaats om te slapen. Ik verwacht dat de jongens in een huisje naast het klooster zullen moeten slapen omdat alleen een priester het vrouwenklooster in mag. Van de praatjes in het dorp heb ik gehoord dat de nonnen hier heel streng zijn, niet in de boze zin, maar naar de geboden van God. Dus ik zou me respectvol gedragen!”. Ik was zo blij dat ik kon huilen en Jana gaf de man spontaan een zoen en liet ook haar tranen de vrije loop. De man knikte wat, zei nog “Au revoir” en weg was hij. Een beetje schuchter en onder de indruk van het hoge donkere klooster tezamen met het feit dat we natuurlijk heel moe en tegelijkertijd opgelucht waren klopte ik aan. We wilden niemand beledigen en vonden dat een van de meisjes dat moest doen. Na zo’n 5 minuten ging de deur, die onderdeel was een grote houten poort, open. Voor ons stond een non in een zwarte pij. Op haar hoofd had ze een donkerpaarse hoofddoek. Ze leek niet oud, ze had een gezicht dat door zachte lijnen was gevormd. “Waarmee kan ik u helpen?” “Ik ben Mona en dit zijn Jana, Hans en Roy. We zijn verdwaald en vonden bij toeval dit klooster en vroegen ons af of we hier konden overnachten. ” De non knikte in een soepele beweging met haar hoofd alsof ze wilde zeggen dat ze het begreep. “Wij helpen iedereen die ons om hulp vraagt. Ik ben zuster Maria. U zult begrijpen dat hier bepaalde regels zijn, maar komt u binnen, dan krijgt u wat te eten en vertel ik u wat u moet weten. In een kleine kille kamer zaten we aan een grote tafel en werkten wat brood en melk naar binnen terwijl de non het woord voerde. “Allereerst wil ik u hartelijk verwelkomen in ons klooster. U zult misschien denken dat we katholiek zijn, maar dat is niet zo. Wij geloven niet in een God, maar wij geloven in de kracht van liefde en verdraagzaamheid. Wij hebben elkaar en alle mensen lief en veroordelen geen gedrag of persoon.” Roy, anders altijd de stille zei heel adrem:”dat is klinkt vet, maar wat doet u dan in het geval iemand iets doet wat gemeen of egoïstisch is?”. “In dat geval gaan we niet roddelen, of bespreken wat er precies fout is. Het enige wat wij doen als we iets horen of zien dat ons uitgangspunt kwaad doet, is tegen één andere non de naam zeggen van de zondaar. Deze non vertelt de naam door aan de volgende en zo komt iedereen het te weten. Dit klinkt dan als veroordeling maar bedenk dat we alleen een naam noemen en geen feiten. Uit liefde voor onze principes en uit liefde voor de zondaar krijgt de zondaar een straf. De zondaar kan haar fouten overdenken en zichzelf verbeteren in de kunst van de onvoorwaardelijke liefde zonder dat iemand anders haar beoordeeld op de feiten. Over de psychologie hiervan valt nog veel meer te zeggen maar dat is nu niet nodig.” “Ik vind het wel een leuk idee” zei ik “maar waarom moeten wij zoveel weten voor één nachtje”. “Uw verblijf hier duurt zo lang als wij denken dat het nodig is, of u moet nu besluiten weer te gaan en de donkere nacht in het bos door te brengen, waar de kans op de ontmoeting met een beer groot is.” Er viel een beklemmende stilte waarin we probeerden in te schatten wat beter was.” We bleven. De non bracht ons een voor een naar een soort slaapkamertje. Ik was de laatste die naar een kamer werd gebracht. Het leek alsof ik door eindeloze gangetjes met heel veel deuren werd gevoerd en ik had dus geen idee waar Jana, Roy en Hans waren. Dat beangstigde me wel maar ik had nu geen alternatief meer. Onderweg kwamen we een aantal nonnen tegen en steeds legde Maria heel rustig uit wie ik was, knikte dan en liep verder. In mijn kamer stond alleen een opgemaakt bed en er was een gat in de vloer. Aan de muur hing in een lijst een tekst. Naar ik later zag, was de hele visie op Liefde hier uitgeschreven. Zuster Maria zei voor ze weg ging “Morgen begint je training, houdt er rekening mee dat alles wat je doet binnen onze visie moet passen. Masturberen is dus uit egoïstisch oogpunt niet toegestaan.” Ik bleef met open mond van verbazing staan over de seksuele uitspraak van Maria. Maar Maria had al geknikt en vertrok, waarbij de deur achter haar in het slot viel. Ik snapte niks en werd nog angstiger en wilde met Jana praten maar ik zat daar alleen, in vertwijfeling op het bed. Waar waren de anderen? Wat hield de training in en waarom zat ik hier opgesloten? Blijkbaar had ik de hele nacht geslapen want ik schrok toen de deur open ging. “Goedemorgen meisje, heb je goed geslapen? ” zei een hele vriendelijke stem die ik niet herkende. “Ik ben zuster Francoise. Ik zie dat u net wakker bent. U gaat zo met mij mee maar ik raad u aan eerst even uw behoeftes te doen.” Ik moest alleen maar plassen en wachtte tot de non mij wat privé gaf. Ze bleef heel rustig op haar plek naar mij kijken. Ik durfde ook niet te vragen of ze misschien even op de gang wilde wachten. Vol schaamte raapte ik mijn moed bijeen en ging naar het gat en trok mijn broek en slip naar beneden en liet mijn ochtendurine de vrije loop terwijl de non naar mij bleef staren en zachtjes met haar hoofd knikte. Even later liep ik achter haar aan op de gang. Een aantal nonnen kwam voorbij en een ervan zei “Joanna”. Vervolgens vertelde ook zuster Francoise de naam “Joanna” aan een voorbijgangster en dat was dan de mysterieuze onthulling van een zondaar. Zonder uitzondering droegen alle nonnen een donkerpaarse hoofddoek en die zwarte pij en het was onmogelijk de gezichten te herkennen of te schatten hoe oud ze waren. De zuster ging een kamertje binnen wat helverlicht was. Er stond een behandeltafel en een kast met heel veel laden. “Ik neem aan dat u gewend bent ’s ochtends te douchen. U kunt zich hier uitkleden en daar”, ze wees naar een deur, “kunt u douchen. Er ligt wel zeep en een handdoek.” Zonder op mijn reactie te wachten draaide ze zich om en verliet het vertrek. Ik deed wat de non had gezegd want na de inspanningen van gister had ik wel behoefte om me op te frissen. Ik legde mijn kleren op de bank en keek langs mijn mooi geproportioneerde lichaam en liep vervolgens naar de douche. Na 10 minuten kwam ik poedelnaakt weer uit de douche en schrok heftig omdat zuster Francoise als een pilaar midden in de ruimte stond. “Schaam je maar niet, we zijn allemaal hetzelfde” waren haar geruststellende woorden. Mijn schrik nam nog meer toe omdat ik mijn kleren niet meer zag liggen en dat maakte me naast angstig ook boos. De non ging verder met praten: “De training begint nu. Ik wil u wat uitleggen. De liefde die wij in dit klooster koesteren is een breed begrip en is ook een voorwaarde voor sexuele handelingen tussen mensen, en aangezien we in dit klooster de Liefde tot kunst verheffen, willen we ons ook bekwamen in alle aspecten die met liefde te maken hebben. Dus ook in sex, en zoals u al had begrepen is vanuit het oogpunt van egoïsme, het individu bestaat hier niet, solosex niet toegestaan. Wij zijn dus afhankelijk van anderen om ons verder te bekwamen. Ik snap dat je nu door allerlei emoties wordt geplaagd maar ik verzoek je te kalmeren omdat ik niet zou willen dat straks jou naam op de gang wordt doorgegeven”. Ik werd steeds bozer omdat ik mij gemanipuleerd voelde vanaf het moment dat ik hier aanklopte en wist niet wat te zeggen en brulde alleen maar “NEEEEE”, terwijl de tranen uit mijn ogen liepen. “Ik wil je geen kwaad doen, alleen maar iets leren en ik realiseer me dat je nog niet hebt gegeten. Je wordt overvallen door alles en hebt even tijd nodig. Wacht maar ik laat je nog even 15 minuten alleen en breng je eten en dan praten we dan weer. Natuurlijk ben je ook een vrij mens dus als je wilt vertrekken dan respecteren we dat. Als je door de deur links af gaat en dan weer links kan kom je bij de poort. Ik zeg erbij dat geen van je vrienden is vertrokken, dus je zult alleen zijn (ze vertelde er niet bij dat mijn vrienden nog sliepen) en naakt, want je kleren heb ik in de waskamer gebracht omdat ze vuil waren.” Ze vertelde het allemaal zo lief, alsof de keuze volledig bij mij lag, en het dus geen enkel probleem was om 15 km terug naar de camping alleen en naakt af te leggen!. Mona één Een half uur later had ik gegeten, nagedacht en gesproken met de non. Meedoen was mijn enige optie. Ik nam me voor dat zo goed mogelijk te doen zodat ze me ook sneller zouden laten gaan, althans dat hoopte ik. “Mona, we gaan nu in fases je lichaam bekijken, en ik noteer ik wat gegevens”. Ze stelde wat vragen terwijl ik op de behandelbank moest gaan liggen. Ze schreef op dat ik 15 was en 1 meter 60 lang, 40 kg, kleine borsten cup B, een licht behaard vaginaatje en lang zwart haar. “Nu wil ik dat je je benen spreidt, want nu gaan we het alleen hebben over je kutje en wat je daar mee kan”. Daar lag ik dan poedelnaakt voor het oog van een non die me ging betasten. Ik schaamde me dood en had angst over wat ging komen. Ze liet haar vingers van onder naar boven over mijn lipjes glijden en stopte bij mijn klitje. Ik verstijfde maar tegelijkertijd ging een rilling door mijn lijf die ik kende van mijn privé pleziertjes. Ze bleef mijn kutje wrijven en voelde mijn opwinding toenemen. Ze vertelde ondertussen dat kutjes heel erg nat kunnen worden als ze flink worden gewreven en als bewijs daarvoor drukte ze een van haar vingers mijn kut in. Ik gilde want dat had ik nog nooit gedaan en ze deed me pijn. Ze zei verder dat kutjes bedoeld zijn om er dingen in te stoppen en dat je daar als vrouw veel plezier van had. Ik vroeg me af waar ze die ervaring vandaan had terwijl zij met haar wijsvinger in mijn kut neukbewegingen begon te maken. Na een paar minuten maakte de pijn plaats voor genot en ik voelde dat mijn kutje natter en natter werd. “Natuurlijk kun je ook grotere dingen dan een vinger in je kut kwijt zoals de pik van een man, een dildo of een komkommer. Ik zal het even demonstreren” .Ze liep naar de kast en opende een lade. Ik zag niet wat ze eruit pakte maar ik voelde het wel! Langzaam duwde ze een stevige dildo tegen mijn kutje aan en mijn onervaren lipjes probeerden angstvallig de kop tegen te houden. Maar omdat mijn kutje al heel erg nat was geworden floepte uiteindelijk de kop naar binnen. Het deed behoorlijk pijn en ik had het gevoel dat ik uit elkaar scheurde. Ze had me ontmaagd! Hell! Ze duwde de dildo verder en rekte mijn kleine tienerkutje helemaal op. Het was na de pijn wel een heerlijk gevoel om zo gevuld te zijn en ik dacht dat het niet beter kon worden tot ze in slowmotion met die dildo heen en weer begon te schuiven!De opwinding maakte dat ik vergat waar ik was en ik voelde alleen de dildo die als een zuiger in mij heen en weer schoof. De non begon met haar andere hand nu ook mijn klit te stimuleren door er zachtjes op te tikken. Ik begin zachtjes te kreunen onder deze aanraking en voelde een intens orgasme opkomen. Maar de non stopte met tikken en trok in een haal de dildo uit mijn kutje. Ik sidderde van opwinding en was tot mijn tenen geladen met geile spanning, alles veroorzaakt door een vrouw, een sloerie van een non. “Ik wil klaarkomennnnn!”. Alsof het bij de non geen enkele opwinding had veroorzaakt sprak ze kalm: “geduld meisje, dat komt, maar pas op dat je jezelf in bedwang houdt. Het is nu het moment dat je een in test bewijst wat je net hebt geleerd. Kom mee.” Ze liep naar een deur die naar een andere kamer leidde en ik volgde met trillende benen en een druppend kutje. In de kamer waar we kwamen lag een non op een bed, haar pij was op haar buik opgerold en haar gezicht was niet te zien. Een kort geschoren bosje grijs schaamhaar gaf de leeftijd aan. Francoise zei alleen “ze kan gerust twee keer klaarkomen. Hier is een dildo die bij haar past en gebruik je handen. Daarna ben jij aan de beurt.” Ze gaf me een dildo met de omtrek van een dikke komkommer en bleef staan kijken naar wat ik zou doen. Ik walgde dat ik een vrouw, een non, en bejaarde moest bevredigen maar Liefde overwint alles! w.v. Het Klooster ““ de val 2 Ik zat te bedenken hoe ik het beste de oude non kon bevredigen want ik had nog helemaal geen ervaring. Omdat het bed laag was kon ik me niet gemakkelijk tussen haar benen bewegen dus besloot ik met mijn blote, natte kut op haar buik te gaan zitten met benen gebogen onder mij. Ik begon eerst, net als Francoise bij mij had gedaan het oude kutje te strelen. Ik liet mijn hele hand over haar kut glijden en terwijl ik dat deed zag ik het grote verschil tussen mijn kleine gladde lipjes die mijn kutje nog strak omsloten en deze dikke gerimpelde lippen met en de nu al openstaande kut. Ik bleef wrijven en voelde al snel dat het beter ging glijden en ik voerde daarom de druk en het tempo wat op. Ik hoorde achter mij dat de ademhaling van de non wat sneller en stotender ging. Ik begon het wrijven wat meer te concentreren op haar dikke klit, omdat ik van mezelf wist dat dat toch het lekkerste plekje was. Ik pakte ook de dildo die wel een doorsnee had van 7 à 8 centimeter en liet die van boven naar beneden door haar kletsnatte gleuf glijden. Mijn opwinding begon ook weer toe te nemen waarna ik mijn kutje steeds over haar buik probeerde te schuiven. Toen pakte ik de dildo en zette hem tegen de kut van die oude non. Anders dan bij mij, schoot de dildo zo haar kut binnen en ik hoorde een goedkeurende kreun. Ik was vergeten dat Francoise hier ook nog aanwezig was, misschien omdat ze niet sprak en nog steeds als een standbeeld, met haar handen over elkaar in de mouwen van haar pij, in de ruimte stond. Ik begon de dildo in een rap tempo heen en weer te bewegen en vingerde tegelijkertijd haar klit. Mijn walging was ik inmiddels kwijt, ik werd alleen maar geiler en bedacht me dat ik tot gister een brave muts was geweest en ik nu een non met een dildo neukte. Ik had nog net de tijd om te bedenken dat het niet bij deze ene training zou blijven omdat er vast meer behoeftige nonnen waren die zich verder in liefde wilde bekwamen. De non begon onder mijn billen te schokken en het kreunen werd steeds luider. Ik drukte nu de dildo weer helemaal naar binnen en tikte er tegenaan zodat de grote kop tegen de baarmoeder ging stoten en met mijn andere hand begon ik nu ritmisch in haar klit te knijpen. Ik voelde de spanning in haar benen opbouwen en haar buik kwam licht omhoog ondanks dat ik op haar zat. Na het tikken op de dildo haalde ik de dildo nog snel een paar keer heen en weer en dit deed de non ontvlammen in orgasme. De spieren over haar hele lijf verkrampten, haar voeten duwden in de matras en ze tilde me nu letterlijk op en ze gilde “Jaaaaa, zalig doe meer doe meer!”. En Francoise zei onberoerd “één”. De oude non hoorde het ook en zei tegen me “Let niet op haar, ze heeft net straf gehad. Voor een nieuwe ben je wel heel goed! Je bent 15 hè? Ik geloof dat ik na vandaag alleen nog maar van die jonkies wil hebben, mmm!”. Het voelde goed om een paar woorden van de oude non te horen en het spoorde me aan om te zeggen in welk standje ze het tweede orgasme zou krijgen. “Gaat u maar op handen en knieën zitten, dan ga ik door. Het hoofd mag in de kussens.” De non draaide zich om en richtte nu als een loopse teef haar kont omhoog. De pij was hierover heen gevallen maar ik tilde het gewaad op en legde het op haar rug zodat ik uitzicht kreeg op haar vrij dikke billen, haar anus en haar kutje waarvan de lippen nu, door deze positie, de kut mooi afsloten en ik moet zeggen dat dat een hele geile aanblik was, zo’n voluptueuze kut. Omdat ik de boel al had geolied wilde ik de dildo er in een keer induwen, maar dat ging iets moeilijker dan eerder. Langzaam gleed hij toch naar binnen en de non begon direct te wippen met haar kont alsof ze de neukbewegingen wilde versterken. Ik ging deze bewegingen met de dildo tegenwerken zodat het in en uit effect groter werd. Waarschijnlijk door het eerste orgasme kwam er steeds meer kutsap vrij en dat maakte dat de bewegingen steeds soepeler en sneller gingen. Het leek alsof de dildo ook steeds verder in haar kut paste totdat ik dacht dat hij zelfs helemaal naar binnen zou gaan. Opeens was er beweging in de kamer en ik raakte onzeker, maar dat was niet nodig. Het was alleen maar Francoise maar die me een andere dildo aanreikte en zei “probeer deze nog even, hij past alleen als ze goed geil en goed nat is, dus vandaag zou het moeten lukken”. “Dank je Franci” zei de oude non “Het is lang geleden dat ik de dikste kon hebben”. “Het is je gegund Mirna”. Francoise legde de dikste dildo in mijn hand en ik rilde bij het aanzien van deze megaworst die tenminste 10 cm in doorsnee was. “dit exemplaar is dikker dan een paardelul”, zei Francoise alsof ze citeerde uit de encyclopedie. Paard? Ze zouden toch niet ook!..hoe wist ze dat zo?. Ik zou het antwoord op mijn vragen niet krijgen maar ik moest nu wel dit gevaarte als pik gaan hanteren. Ik liet eerst de dikke kop door haar spleet glijden zodat de eikel wat gesmeerd werd. Toen zette ik de eikel tegen haar lippen aan en begon voorzichtig te drukken. Door langzaam de druk wat op te voeren liet ik de ingang van haar kut wennen aan de omvang. Omdat zowel de eikel als haar kut flink nat waren gleed de dildo langzaam naar binnen, centimeter voor centimeter werd haar oude kut tot het maximum opgerekt. Ik hoorde geen pijnkreten, alleen maar zachtjes kreunen. Ik had twee handen nodig om het gevaarte te manouvreren. Toen de dildo helemaal naar binnen was geschoven stak er buiten haar kut nog wel 20 cm uit en nu bedacht ik me dat als ik hem er snel uit zou trekken ik haar kut wel helemaal vacuüm kon trekken, zo strak zag het er uit. Mijn geilheid nam ook toe omdat ik er aan dacht dat ik straks ook zou klaarkomen misschien ook wel met zo’n fijne, maar niet zo dikke dildo. En deze geile nonnen droegen ook aan mijn gevoelens bij!ik begon de dildo voorzichtig heen en weer te bewegen en werd aangemoedigd door Mirna om het sneller te doen. Ik luisterde en begon haar steeds harder te neuken. Haar ademhaling was heel onrustig en versnelde alsmaar, maar er was nog geen teken dat ze klaarkwam totdat ze na nog een paar minuten pompen met een oerkreet haar orgasme bevestigde. Tegelijkertijd spoot er een hele straal vocht uit haar kut wat op mij en bed neer kletterde. Ik dacht dat ze pieste en sprong verschrikt op terwijl de dildo uit haar kut gleed en in de klieder neerviel. Francoise kwam naar het bed toe lopen zei “Twee” en pakte de dildo om deze vervolgens helemaal af te likken. Ik viel van de ene verbazing in de andere, eerst een pissende non met een paardedildo en nu Francoise die hem schoonlikt. Als ik al lesbische gevoelens had gekregen na deze sessie dan verdwenen ze nu rap. Francoise zag mijn verbijsterde gezicht en begon weer te praten. “Ik zie dat je dingen niet begrijpt maar wees niet bang. Dat vocht wat uit Mirna’s kut kwam was geen plas maar kutsap wat alleen op deze manier naar buiten komt bij een superorgasme en ik, al lijk ik dan een kalm ijskonijn, ik ben dol op sex en kutsap. Misschien heb ik die tik gekregen door het gebrek aan mannen hier, dus vergeef me. Je hebt je test goed uitgevoerd en daarom zullen Mirna en ik je beloning geven”. Dat was het eerste moment dat ik ook Mirna zag, een vrouw van zeker 70. Ze spraken af dat Francoise me zou vingeren en Mirna zou met twee vingers mijn kutje vingeren. Blijkbaar waren ze zo tevreden dat ze niet stopten met vingeren tot ik drie keer was klaargekomen. Ik ging helemaal uit mijn dak en wilde wel eeuwig blijven genieten van hun vingers. Ze hadden me betoverd met sex, ik was nu een lesbische slet en ik wilde meer!en daar zouden ze gebruik van maken. Op mijn kamer lag een eenvoudige pij zonder cape, een string met een doosje tampons en een briefje waarop stond: deze string draag je drie dagen per maand, niet meer, niet minder. Er lagen ook klassieke boeken en een schrift en een potlood. De muren waren bruin en dik en het was stil. Heel stil. Joanna stráf “Joanna, je naam werd genoemd. Zoals u weet is het niet belangrijk wat u heeft gedaan en het is ook niet bepalend voor de strafmaat. Ik weet ook niet wat u heeft gedaan of wie het heeft gezien. Soms wordt een zware straf opgelegd, soms een lichte of soms een straf die plezierig gevonden zal worden. Het gaat erom dat u weet dat de orde u uit liefde deze straf oplegt zodat u daarna een stap verder bent op weg naar de onvoorwaardelijke liefde.”. “U heeft gelijk, ik dank voor uw woorden en voor de straf”. “U gaat zo naar doucheruimte 15, daar zal de onbekende non (red. dat is altijd iemand anders, maar om wraakgevoelens te vermijden noemen ze haar de onbekende) uw hoofdhaar, okselhaar en schaamhaar afscheren. U zult denken dat de andere nonnen u als zondaar zullen ontmaskeren en u beschimpen. Dat is dan een liefdeloze actie van uw collega’s en u mag dan hun namen noemen. Ik verwacht eerder dat zij u zullen omarmen en vertroetelen omdat er hier niemand is die nog nooit straf heeft gehad. Behalve dan u en de vier nieuwelingen. Na het scheren krijgt u een koude douche waarna u klaar bent voor de echte straf. Iemand komt bij u in de douche. Uw straf is dat u deze persoon met uw tong helemaal schoon moet likken tot in de kleinste details. Zuster Maria zal er op toezien dat u dat goed doet. Als u vind dat u klaar bent vraagt u aan de persoon hetgeen op dit briefje staat. Liefde zij met u.” Hans één Hans was al wakker en keek rond in zijn cel en vroeg zich af waar zijn zus en vrienden waren. Hij klopte op de afgesloten deur en niet lang daarna kwam een non aan zijn deur. “Hallo” zei ze “Ik ben Laetitia. U zult wel denken wat hier gaande is. Wij hebben u de nacht vastgehouden afgezonderd van uw vrienden en u geen informatie gegeven. Wij zouden graag willen dat u meewerkt aan een aantal testjes op het gebied van de liefde, maar u hoeft niet te besluiten tot u heeft gegeten en gedronken. Ik moet er bij zeggen dat een van de meisjes al aan een test heeft meegewerkt en heeft besloten te blijven voor wat verdere tests. Hier heb ik wat te eten voor u”. Hans had heel veel vragen over deze testjes en over het klooster maar de non zei beslist: “Na het eten”. Een kwartier later was de non terug. “Ik zal al uw vragen beantwoorden en u daarna vragen of u blijft of dat u ongehinderd wilt vertrekken. In dat laatste geval kan ik u nog een douche aanbieden en dan zorg ik ervoor dat in de kleedruimte een lunchpakket klaar ligt”.”Kloosters zijn toch religieus van aard?”begon Hans. “Ik heb nog gehoord dat ze met liefde bezig waren, wel dat ze streng waren in hun regels. Laetitia vertelde Hans hetzelfde verhaal als Mona eerder die ochtend ook had gehoord. “Kortom u zoekt liefde door sex met vreemden? Nou ja dat gebeurt wel meer op de wereld, maar voor een klooster blijft het vreemd. Maar hoe zien die testjes er dan uit?” vervolgde hij. “Eigenlijk geven wij gewoon sexuele lessen waarna je in een test kan laten zien of je de les in praktijk kan brengen. Het is leerzaam voor mannen en vrouwen en het zal een stimulans zijn voor je sexleven. Jongeren weten vaak niet veel over sex en hier hebben ze de mogelijkheid te experimenteren zonder dat de partner boos wordt over wat je wilt.”. Hoewel Hans niet overtuigd was van het nut had hij allang besloten om te blijven totdat hij de kans kreeg tenminste Jana en Mona te spreken en hen hier uit te krijgen, tenslotte had hij zich tegenover zijn ouders verantwoordelijk gesteld voor de meisjes. “Ik blijf”, zei Hans “maar wel met de conditie dat ik mijn vrienden snel kan spreken”. “Dat is geen probleem, overdag zijn we druk maar bij het avondeten zul je ze spreken.”. “Loopt u mee, dan kunt u douchen. Ik zal ervoor zorgen dat uw kleren worden gewassen terwijl wij de training beginnen”. Roy één De stille genieter van het stel had lekker uitgeslapen en lag zich nu even op te geilen. Zijn tienerlul knapte bijna uit zijn slip toen hij geluiden op de gang hoorde. Hij schrok omdat hij zich herinnerde dat masturberen verboden was en deed snel zijn handen boven de dekens. De geluiden stierven weer weg en Roy ging verder om zijn pik te stimuleren, want alleen een beetje wrijven dat was geen klaarkomen dus dat was vast niet verboden. “En hoe zouden ze het controleren dan? Zelfs mijn moeder weet niet dat ik dit doe!”, dacht Roy. Zonder dat hij verder geluiden had gehoord klikte het slot van de deur ineens en ging de deur open. Ietwat beschaamd ging hij op het bed zitten en terwijl de non binnenkwam. “Ik ben Zara. Uw vrienden zijn al wakker en hebben gedoucht en gegeten. Ik zal u naar de douche brengen en daarna zal ik u vragen of u blijft of dat u vertrekt. Kiest u voor het laatste dan zult u begrijpen dat wij voor de opvang vannacht, het eten en de douche een kleine vergoeding vragen. Mogelijk heeft u geen geld maar we kunnen altijd iets regelen in natura”. Roy luisterde nauwelijks want hij vroeg zich af hoe hij zijn opwinding moest verbergen als hij ging staan. “Het is goed” mompelde Roy. “Komt u maar mee”. Roy stond op en in zijn slip was heel duidelijk zijn stijve pik zichtbaar. “Excuseer mij”, zei de non “maar ik moet een controle uitvoeren om vast te stellen of u de regels van het klooster niet heeft geschonden”. Roy zei niks en de non kwam dichterbij en trok in een vloeiende beweging de slip open waarna zijn pik enthousiast naar buiten sprong. “Zozo dat is niet mis”, zei Zara koeltjes .De non trok de slip verder naar beneden terwijl ze aan Roy vroeg wat zijn verklaring hiervoor was. “Ik eh ben net wakker” stamelde hij terwijl zijn hoofd steeds roder werd, “en dit is mijn ochtend erectie, weet je wel”. De non ging op haar knieën zitten en bestudeerde eerst de onderbroek en omdat ze daar niks verdachts vond pakte ze wat brutaal zijn pik vast en trok de voorhuid helemaal naar beneden. Er was geen voorvocht, laat staan sperma te zien dus liet ze snel zijn pik weer los en stond op. “Ik kan niks bewijzen” zei ze “dus is er ook geen beschuldiging, maar laten we zeggen preventief, voor uw eigen bestwil slaapt u vanavond in de observatiekamer, als u besluit te blijven natuurlijk”. De verlegen Roy stond helemaal perplex van de situatie waarin hij was beland en vroeg zich hoe het zijn vrienden verging maar kon, zoals voor hem gebruikelijk, geen woorden vinden die hij op dit moment tegen de non kon zeggen. Dus ging zuster Zara verder: “Zoals ik zei kan u nu douchen, en aangezien u nu toch bloot bent, kunt u zo wel meelopen, het is hier vlakbij”. Zuster Zara maakt overduidelijk misbruik van de situatie maar voor hij had bedacht dat hij “mevrouw, mag ik niet toch mijn slip even aantrekken want misschien zijn we niet alleen op de gang” had moeten zeggen, had de non hem al bij de hand gepakt en zei “kom!” Met zijn pik fier vooruit liep hij achter haar aan. De vrije douche was toch iets verder lopen want de eerste waar ze langs kwamen was volgens haar bezet. Op weg naar de tweede kwamen ze twee nonnen tegen die bij de aanblik van een potente jongeman één tel bleven staan, instemmend knikten en verder liepen. Roy’s opwinding was door deze ontmoeting volledig verdwenen, maar hij schaamde zich als nooit tevoren en wilde zo gauw mogelijk weg. Maar die vergoeding zat hem toch wat dwars want hij had niks, alleen zijn kleren en een lege rugzak. Ze waren aangekomen bij de douche en zuster Zara zei: “excuses voor het ongemak onderweg, ik wist niet dat de eerste douche bezet was. Hier is de ingang. Als u klaar bent komt u er aan de andere zijde weer uit, all

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie