Hoe ik mijn vader gebruikte


Op 29 januari, 2009 plaatste Anoniem dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 16425 keer gelezen.

Mijn moeder is 2 jaar geleden aan kanker overleden en wonen mijn vader 55 en ik 21 samen. Ik wist dat mijn vader een hele grote lul had, want die heb ik ooit gezien als hij uit douche kwam. Sinds enkele weken was het uit met mijn vriend, die gaf me een paar keer per week een flinke beurt en dat miste ik heel erg. Ik droomde regelmatig dat ik genomen werd door mijn vader, alhoewel hij er geen reden voor gaf. Mijn vader ging regelmatig opstap de zaterdagavond en kwam dan behoorlijk aangeschoten thuis. Door de week dronk hij niet. Op een zaterdag nacht, ik lag al te slapen, werd er gebeld, dus ik half slapend de voordeur opgemaakt. Daar stond een chauffeur met mijn stomdronken vader in zijn armen. Ik wist niet wat ik met een stomdronken vader aan moest, dus vroeg ik de chauffeur om hem naar boven te brengen. Ik heb de chauffeur betaald en ben me met mijn vader gaan bemoeien. Die lag compleet van de wereld op zijn bed. Ik ben begonnen hem te ontkleden, viel niet mee, maar toen ik zijn broek uitdeed zag ik dat zijn leuter flink hard was. Heb toen ook zijn onderbroek uitgedaan en schrok toen ik zag wat een grote en dikke lul mijn vader had. Ik nam de lul zachtjes in mijn handen en begon ermee te spelen, mijn vader reageerde niet, ook niet toen ik zijn lul aflikte en in mijn mond nam, zover als het ging. Mijn kutje was flink nat geworden en toen bsloot ik om van de lul te profiteren, ik ging over mijn vader heen zitten, zette de kop van zijn lul tegen mijn kutje en langzaam liet ik me zakken. De lul was eigenlijk te groot voor mijn kutje, maar met een beetje pijn,in het begin,schoot hij langzaam verder naar binnen. Hij vulde me helemaal op, met op en neer bewegen en met mijn klitje spelen ben ik een paar keer heerlijk klaargekomen. Vader bleef maar doorslapen. Ik heb zijn onderbroek weer aangedaan en de andere morgen vroeg hij me wie hem naar bovengebracht had en wie hem uitgekleed had.Later heb ik nooit de kans meer gehad om het over te doen. Hij is nooit meer zo lazerus thuis gekomen. Ik vraag me nog steeds af of hij er iets van gemerkt heeft, hij heeft nooit iets gezegd of laten merken.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie