Kees en ik


Op 31 augustus, 2005 plaatste Anjo Kniest dit sexverhaal in de categorie Straight, en is inmiddels 3444 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 2,302. Geschatte leestijd: 12 minuten

Kees en ik. Hi, ik ben Ans en jullie kennen we wel van vorige verhalen (oa Een ‘alleenstaanden’ dansavond, De avond erna en Gangbang voor Ans). Na de soms wel schokkende ervaringen die zowel Jo als ik hadden gehad waren wij wat voorzichtiger geworden. Jo ging nog wel regelmatig uit, maar hij ging duidelijk niet meer op de versiertoer en als bij een van ons de behoefte aan intimiteit groot was, hadden we elkaar (als intieme vrienden zonder verplichtingen). Op zekere dag op het werk vertelde Jo me dat vanaf die zondagavond een neef zou komen logeren, zeker een maand of zo. Hij woonde in Friesland in een dorpje maar zijn baas had een opdracht aangenomen in Arnhem. Jo en hij (Kees) waren als kind erg veel met elkaar opgetrokken en daarom was het voor Kees niet zo’n stap geweest om Jo te vragen om gastvrijheid. Jo, op zijn beurt, had geen moment geaarzeld. Kon best gezellig worden en waarschijnlijk zou hij er de weekenden toch niet zijn en naar zijn ouders gaan. Die week werd ik door Jo uitgenodigd om te komen eten en kennis te maken met zijn neef. Er sloeg bij ons beiden een vonk over, denk ik. Wat een stuk! Lang en gespierd en een bos blond krullend haar met daaronder staalblauwe ogen die twinkelend de wereld inkeken. De glimlach op zijn gezicht scheen standaard te zijn. Was het voorbeelding dat toen Jo hem voorstelde en ik hem een hand gaf, hij die langer vasthield dan normaal? Ik voelde me een beetje zweverig en wist niet goed waar te kijken. Kees bleek een gezellige prater te zijn met een oprechte belangstelling voor de dingen die hij vroeg. Het was een gezellige avond en het was elven voordat we het wisten. Morgen was een gewone werkdag dus …. Op weg naar huis in mijn kleine autootje moest ik constant aan Kees denken. Natuurlijk had die gozer een vriendin of was getrouwd, al had ik geen ring aan zijn vingers gezien en hij met geen woord over ‘thuis’ gerept had anders dan dat hij dat weekend naar zijn ouders zou gaan. Toen ik de dag daarna Jo op het werk tegen kwam en ik hem bedankte voor de gezellige avond, kon ik niet wachten op een gelegenheid om uit te vissen of Kees een ‘vrij’ man was. Ja, dat w s hij. Hij had, zo had Jo gehoord begin van de week, een relatie gehad maar dat was al meer dan een jaar geleden. Ze waren als vrienden uit elkaar gegaan, maar hij had er nogal mee gezeten. Ik kon niet slapen die nacht en realiseerde me dat ik verliefd was. Woelend lag ik in bed en trachtte allerlei manieren te verzinnen om hem voor me te winnen. Ik kon natuurlijk de hulp van Jo inwinnen, en ja, waarom niet. Wij waren goede vrienden en ik zou hetzelfde voor hem doen. De dag daarna vroeg ik hem in de lunch pauze een straatje met me om te lopen, zoals we dat wel vaker deden. We waren nog niet in het park waar we rustig konden lopen en praten, of Jo zei het al: ‘wat kan ik doen voor je Ans?’ Hierbij keek hij me met een ingehouden lach aan. Ik vertelde hem van mijn dilemma en hij zou kijken wat hij kon doen, maar ik moest niet verwachten dat hij het openlijk met Kees zou bespreken. Natuurlijk niet! Het weekend ging voorbij met allerlei fantasieen in mijn hoofd. Geen reaktie van Jo, maar dat kon ook niet, hield ik mezelf voor, want Kees was er niet, wist ik. Op maandag, geen reaktie, en ook niet op dinsdag en woensdag. Dan eindelijk, op donderdag. ‘Kom je eten op vrijdag Ans. Kees blijft het weekend omdat ik hem beloofd heb zaterdag of zondag te gaan fietsen’. Dat was geen vraag voor dovemans oren maar ik vroeg me af waarom ik niet mee genodigd was voor dat fietsen, Wij, Jo en ik deden dat wel vaker en ik was beslist geen achterblijver op de fiets. Een beetje teleurgesteld maar wel met vlinders in mijn buik arriveerde ik met twee flessen wijn bij Jo. Met een warm ‘Hoi Ans’ werd ik bij aanbellen door Kees begroet, die me meteen een biertje voorzette alvorens hij weer in de keuken hielp met ‘lekkers klaarmaken’, zoals hij zei. Ik was gast en had niets in de keuken te zoeken. Ik bladerde wat in de krant en genoot van mijn biertje, vlinders in mijn buik. Het was een heerlijke maaltijd en de wijn was uitsekend en alleen daarom al kon de avond niet kapot. Jo en Kees praatten over de fietstocht van de dag erna, maar geen woord over mij. Ik nam me voor Jo hier op aan te spreken, teleurgesteld als ik was in mijn vriend. Om een uur of tien ging de telefoon en na opnemen liep Jo de kamer uit. Klaarblijkelijk was het prive. Na een minuut of tien kwam hij terug met een enigszins bedrukte uitdrukking op zijn gezicht ‘Sorry Kees, maar het fietsen moet maar een andere keer. Ik moet morgen dringend naar huis’. Toen draaide hij zich naar mij om en met een knipoog hoorde ik hem zeggen, ‘oh nee, wacht, je gaat gewoon met Ans, een goede fietser en die weet de weg minstens zo goed als ik’. Ik had die vriend/collega van me wel wat kunnen doen, maar had de grootste moeite mijn gezicht in een plooi te houden. Nee, het was niet echt ernstig thuis, maar je weet, ‘ouwe lui’. Jo zou maar tot zondagavond blijven want het was een uur of drie rijden naar Maastricht. Als er tenminste geen files waren, nu in de vakantie tijd. Opeens was ik midden in de plannen van de tocht betrokken en toen Jo me vertelde wat hij van plan was geweest, zag ik dat hij het allemaal fantastisch gepland had. Bos, hei en plenty mooie plekjes waar je echt alleen was als je uit wou rusten. De ochtend daarna stond ik met de fiets in mijn hand voor de deur. Jo had, zorgzaam als hij eigenlijk altijd was, eten en drinken gepakt voor ons twee, en met een ‘veel plezier’ werden Kees en ik uitgezwaaid. Wij hadden een geweldige tocht. Het weer werkte mee en toen het langzaam tijd werd voor de lunch vonden we een fijn plekje met uitzicht op een prachtig stuk glooiende hei. Kees was verrukt over de natuur op de Hoge Veluwe. Na de lunch deed ik mijn ogen dicht voor een lekker dutje, maar schrok wakker na een half uur, het was hoog tijd om verder te gaan, besloot ik toen ik de donkere onweerswolken aan de horizon zag. Kees lag ook te dutten en ik nam mijn kans waar. Ik drukte een vluchtige kus op zijn wangen en toen hij verbaasd zijn ogen opende wees ik naar de donkere lucht. ‘We worden nat voor we thuis zijn’. Dat was inderdaad zo. We hielden het droog tot ongeveer een half uur voordat we bij het huis van Jo waren en toen kwam de regen er met bakken uit. Geen mogelijkheden om te schuilen en geen regenkleding maakte dat we druipnat aankwamen. Ik was me heel goed bewust van het t-shirt dat doorzichtig nat tegen mij aanplakte en door de kou waren mijn tepels gezwollen en riemden door het natte bovenstukje van mijn bikini. Maar ik wist ook dat ik er voor de rest nauwelijks aantrekkelijk uitzag. De deur was nauwelijks achter ons dicht of Kees commandeerde me naar de badkamer: ‘een hete douche voor jou voordat je ziek wordt. Ik zoek wel wat kleding voor je’. Een halfuurtje daarna zat ik bij te komen in de kamer in een te grote bermuda en veel te wijd t-shirt van Jo, wachtend tot ook Kees gedouched zou zijn. Toen ik hem op de trap hoorde schonk ik de thee in die ik intussen gemaakt had. Toen hij neer plofte op de bank gaf ik hem de thee ‘Met rum!’ zei ik, ‘krijg je lekker warm van’. Ondanks de regen hadden we genoten van de tocht en Jo stelde voor om samen iets te eten te maken. Ik kon nog niet naar huis met mijn natte kleren. Oergezellig was het in de keuken en ik voelde me zo fijn, dat ik hem spontaan omhelsde, hem een dikke zoen op zijn wang gaf en bedankte voor de fijne dag. Even aarzelde hij maar toen boog hij zich naar me toe en voelde ik zijn mond op de mijne. Als in trance opende ik mijn mond en beantwoordde zijn kus die steeds vuriger werd. Na een poosje kwamen we weer to onszelf en gingen door met eten maken. Ik dekte de tafel voor ons twee en vond kaarsen in de kast. Kortom, aan de sfeer zou het niet meer liggen die avond. Na het eten zaten we bij een borrel toen Kees korter bij schoof en ik zijn arm om me heen voelde. Ik keek op en voelde meteen zijn lippen op de mijne, Hartstochtelijk beantwoordde ik zijn kus en ik voelde dat zijn hand over mijn rug naar beneden zakte. Het was een gemakkelijk weg onder het te ruime t-shirt over mijn buik naar boven en ik kreeg kippevel toen zijn hand over mijn borsten gleed. Ik voelde mijn tepel verstijven en kreunde zachtjes. Even later lichtte Kees het t-shirt over mijn hoofd en voelde ik zijn mond over mijn tepel. Mijn hand gleed naar zijn kruis en voelde de bobbel in zijn broek. Ik opende zijn gesp en knopen en ritste zijn jeans open. Een kanjer van een pik die zijn weg al uit het te kleine ondergoed had gevonden keek me uitnodigend aan en ik boog voorover om hem te kussen. Mijn lippen gleden over zijn eikel en ik proefde het voorvocht. Langzaam omvatte ik hem meer en drukte ik met mijn lippen de voorhuid naar beneden. Kees’ handen gleden intussen onder de bermuda, wat hem niet te moeilijk afging. Toen hij met zijn vingers over mijn spleetje streelde en de lippen van elkaar duwde voelde ik pas hoe nat ik was. Ik schokte toen hij mijn klitje aanraakte. Zijn ‘laten we naar boven gaan’ was niet tegen dovemans oren gezegd en even later lagen we op bed. Kees had zijn broek en ondergoed al uit en toen hij eenmaal naast me lag duurde het niet lang of ook ik was helemaal klaar voor hem. Hij boog voorover om mijn lippen te kussen en ik voelde zijn tong in mijn gleufje. Langzaam richtte hij zich op, spreidde mijn benen en knielde tussen mijn dijen. Zij tong streelde nu mijn klitje en ik werd met de minuut geiler. Toen hij even later recht ging zitten en zijn pik tussen mijn lippen plaatste hield ik mijn adem in. Langzaam drukte hij door en voelde ik zijn pik in mij schuiven, dieper, steeds dieper. Hij was groot en dik en alhoewel mijn kutje een en ander gewend was, zat hij nauw en voelde ik hem helemaal. Tergend langzaam begon Kees te pompen en met elke haal steeg de spanning in mijn onderbuik. Ik voelde zijn pik harder worden maar hij kwam niet, maar ging steeds sneller en sneller. Ik werd zo opgegeild dat ik mijn kutspieren voelde samentrekken en in een heftig orgasme voelde ik plots de warmte van zijn zaad in mij terwijl mijn knijpende kutje hem leegtrok. Hij kreunde met gesloten ogen toen hij klaar kwam en langzaam liet hij zich over me heen zakken. Zijn pik werd slapper en floepte even later uit mijn holletje. Ik voelde zijn zaad uit mijn kutje druipen in mijn bilnaad. Kees zei lange tijd niets en toen hij zich oprichtte en me aankeek zag ik een traan in zijn ooghoek. Ik trok hem tegen me aan waar hij lange tijd bleef liggen. Toen duwde ik hem van me af en boog me voorover. Ik kuste zijn slappe pik en mijn tong likte over zijn eikel. Het kon niet uitblijven, wist ik, en inderdaad even later kwam zijn pik schoksgewijs omhoog en was weer klaar voor me. Ik ging op hem zitten en bracht de eikel tussen mijn lippen voordat ik me langzaam over hem heen liet zakken. Hij strekte zijn armen uit naar mijn bosten en rolde mijn tepels tussen zijn vingers terwijl ik hem tergensd langzaam naar een tweede hoogtepunt bracht. Elke keer als ik zakte voelde ik zijn eikel tegen mijn G-spot en ik werd steeds geiler en het kostte me steeds meer moeite langzaam te blijven pompen. Die inspanning werd echter beloond toen ik plots zijn pik weer voelde zwellen en op het moment dat hij in me spoot kwam ook ik met een gil klaar. Zijn zachte handen streelden me en hij fluisterde lieve woorden in mijn oor terwijl we samen lagen bij te komen. ‘Jij blijft slapen Ans’, hoorde ik, ‘want je kleren zijn nog niet droog’. Ik doezelde weg. Ik werd wakker die ochtend toen ik beneden de fluitketel hoorde. Met een gelukzalig gevoel wachtte ik tot Kees zou komen, en ja, met ontbijt op bed. Wij hebben die ochtend nog een aantal keren van elkaar genoten, maar zaten netjes op de bank toen Jo thuis kwam. Brommend dat zijn oude lui hem voor niets de stuipen op het lijf gejaagd hadden. Hoe onze fietstocht was geweest. Ik wees op mijn nog steeds te ruime t-shirt en bermuida en zei, ik heb een lift nodg om droge kleren te halen. Jo had geen verdere woorden nodig. Niet lang nadat Kees het werk voor zijn Friese baas gedaan had in Arnhem, vond hij een andere baan kortbij en sinds een goed halfjaar wonen we samen. Fietsen doen we bijna elk weekend, en thee met rum is de standaard drank als we na het fiesten thuis komen.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie