kijkje nemen in een bakkerij deel 1


Op 3 oktober, 2010 plaatste Anoniem dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 13169 keer gelezen.

ik ging voor me werk kijken in een bakkerij in duitsland om hoe het daar aan toe ging en eventuweel om een order binnen tehalen maar mijn duits was niet erg goed en ik ging kijken of me nichtje van 21 jaar met me mee wilden gaan ze woonde daar in de beurt van de bakkerij en ik ging ook vragen of ik in de logeer kamer mocht slapen ze zij dat ze het wel leuk vond om in de bakkerij te kijken en ze vond het wel een goed idee om bij haar teslapen wand ze was anders aleen in het huis want haar man was voor zijn werk naar frankrijk met de vrachtwagen dus ik naar haar toe en binnen 4 uur was ik er ik begroete haar met een paar zoenen op der wang ze vroeg of ik koffie wilden en ik zij ja hoor en daarna ging ze even boodschappen doen ze vroeg wat ik wilden eten en zij dat het me niet uit maakte en vroeg of ik van het bad gebruik mocht maken dat vond ze wel oke ik liet het bad vol lopen en ze was weg ik pakte een biertje en ging in bad liggenvoor dat ik er erg in hat was ze al terug en ze zag me niet beneden en ging een kijkje nemen boven ik was al klaar en ging me afdrogen maar ik hat er niet op gerekend dat ze zo snel terug was anders hat ik wel de deur dicht gedaan en op slot maar helaas dat was niet zo en ze stond opeens in de badkamer en zij dat is een mooie en ik keek naar haar toe en ik stond met een rode kop naar haar te kijken en ik wist niet wat ik moest zeggen en op eens ging ze voor me haar kleren uit trekken en zij zullen we samen even een duik nemen en ik zij dat je hier geen duik kon nemen en ze zij meteen dat we dan even naar beneden moesten gaan want in de kelder hadden ze een zwembad gemaakt zijm ze en ze trok me mee naar beneden daar aan gekomen dook ze er meteen in en zij kom je ook en ik dook er ook in en swom naar haar toe en pakte haar beed bij haar tietjes ze dee niks terug en ik ging verder met haar te zoenen in haar nek en op eens pakte ze me lul vast en trok ze me naar het ondiepe toe en ze zij dat ik alles met haar mocht doen wat ik maar wilden en ik ramde meteen me pik in haar en ragde tot ze klaar kwam en ik zij dat ik haar ook even in haar kond ging nemen en ze zijn dat ze er nog nooit daar gepakt is en voor dat ze verder kon praten zat hij er al in en ze gaf daar me een gil na een minuut of 10 kwam ik ook klaar en ze zij dat ze nu wel honger hat en naar boven ging om het eten temaken ik trek nog een baantje zij ik maar wat ze niet wist dat ik haast meteen achter haar aan kwam daar stont ze dan aan het aanrecht en voor dat ze wist pakte ik haar nog een keertje in de keuken tot ze klaar kwam toen zij ze nu even wachten na het eten graag wand ze hat wel honger zij ze en dat we nog naar de bakkerij moesten dat volgt in deel 2

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie