Kim en haar schoonvader (waar gebeurd verhaal)


Op 8 januari, 2009 plaatste KIM dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 25574 keer gelezen.

Mijn schoonvader. (waar gebeurd ) Ik zal me even voorstellen ik ben Kim 35 jaar, getrouwd met Ronny 37 jaar en samen hebben we twee dochter van 13 en 15 jaar. We wonen net buiten een klein dorpje in het Vlaams Brabantse België op zo een 200 meter van ons huis woont mijn schoonvader Piet, hij is 57 jaar die nu 3 jaar weduwenaar is van mijn schoonmoeder die overleden is op 53 jarige leeftijd. Het begon allemaal nu 2 jaar terug op een winderige, regenavond, de eerste werkdag van het nieuwe jaar. Ik was aan het avond eten na mijn dagtaak als secretaresse in een groot bouwbedrijf hier in de beurt, de kinderen waren aan hun huistaken bezig voor school, ik had net de oudste dochter geroepen om de tafel te komen denken, ik verwachte Ronny ieder moment van zijn werk, ik was er altijd fier op als hij direct zijn voetjes onder de tafel kon schijven om te eten dan hadden we een goede babbel onder ons vieren. Ik had een auto oren de oprit oprijden en begon de soep al uit te scheppen als de deurbel klonk, ik dacht waarom belt hij nu aan de voordeur? Toch ging ik maar even kijken en ik schrok me een aap als ik er twee politie agente zag staan die me direct de vraag stelde bent u de vrouw van Ronny …., ik kon geen woord over mijn lippen krijgen en knikte alleen maar, de andere politieman vroeg mogen we even binnen komen aub? Zonder één woord te zeggen ging ik hen voor naar de woonkamer waar de dochters al stonden te wachten wie er op uur op bezoek kwam, ze schrokken ook en rende de keuken in, de agenten vroegen me om even te gaan zitten, die met de papieren in zijn hand begon, mevrouw we komen u melden dat u echtgenoot een ongeval heeft gehad met de auto en is over gebracht naar het UZ in …., mogen we u verzoeken om met ons mee te gaan aub? En zo begon een lange en moeilijke weg we zijn nu 2 jaar verder en Ronny leeft nog maar moet in de week nog altijd naar het revalidatie centrum en in het weekend is hij bij ons. Mijn verhaal begint zo een 9 maanden na het ongeval, ik had van mijn baas verlof gekregen zolang ik maar wilde om voor Ronny en de kinderen te zorgen en de tijd dat ik in het ziekenhuis was bij Ronny deed mijn schoonvader dienst als opvang, kuisvrouw en kok. Kortom ik had heel veel plezier aan hem, hij bracht ’s morgens de kinderen naar school zodat ik me kon douchen en direct vertrekken naar het ziekenhuis. Daar bleef ik dan tot de middag, kwam dan iets eten en terug tot ’s avonds en als ik dan thuis kwam was iedereen er en had mijn schoonvader het eten klaar zodat ik me kon bezig houden met de kinderen en de was en strijk. Na 9 maanden, het was precies of ik al een paar weken dacht dat ik begluurd werd als ik onder de douche stond me te wassen, eerst dacht ik dat het zinnen beelden waren maar ik wilde het toch zeker weten. Dus de volgende morgen liet ik de deur van de douche op een kier zodat ik er direct uit kon springen als ik iets gewaar werd. Zo had ik het in gedachten en zo deed ik het ook, de volgende morgen kleden ik me uit maar hield mijn slip aan, draaide de douchekop zo dat deze tegen de muur aan spoot en wachten, lang hoefde ik niet te wachten ik stond er geen vijf minuten hoorde ik het weer, ik draai me om wip uit de douchecabine en zie een schim de keuken in vluchten, eerst sta ik aan de grond genageld maar raap mijn moed bij elkaar en ren de schim achter na in de keuken loop ik tegen mijn schoonvader op en gil heel hard, ik begin met de vraag te stellen ,, heb je hier ‘’ daar stop ik mijn vraag want ik kom tot het besef dat mijn schoonvader voor mij zijn gulp aan het dicht prutsen is. Ik kijk naar zijn handen en wordt heel boos, kijk dan in zijn ogen en vraag wat heeft dit allemaal te betekenen? Hij keek naar de grond en terwijl ik hem sorry hoorde prevelen zag ik een traan uit zij ooghoeken rollen, ik antwoorden met die sorry ben ik niks ik wil hier een degelijke uitleg voor en wel deze avond als de kinderen slapen zijn en voor je naar huis gaat want nu moet ik drinkend naar het ziekenhuis. Die middag kwam ik niet naar huis, bang hem tegen het lijf telopen en ik wilde nadenken over het gebeuren, het ergste was dat ik het tegen niemand kwijt kon want diegenen waar ik kon mee praten lag hier voor me te slapen, soms deed Ronny zijn ogen even open en zei dan ,,ik zie je graag” viel dan terug in slaap en daar zat ik dan boekjes te lezen of dossiers in te kijken die mijn baas me vroeg om na te kijken. Die avond ging ik met veel tegen zin naar huis als het niet was geweest voor mijn dochters was ik gewoon op de stoel blijven slapen bij Ronny in het ziekenhuis mar het ging nu niet anders, als ik thuis binnen kwam was er een stilte die er anders niet was, de kinderen zaten stil aan tafel te wachten op me om te eten, mijn schoonvader zei hallo, draaide zich om en schepte het eten uit, zonder verder één woord aten we en ruimde de tafel af. Na het eten gingen de kinderen naar boven om hun boekentas in orde te maken zoals gewoonlijk en ik ging mee om hun kleren klaar teleggen voor morgen, wenste hun goede nacht en ik ging naar beneden. Piet zat in de zetel op me te wachten met zijn ogen op de TV gefixeerd, ik ging over hem in de andere zetel zitten en deed de TV uit en zei ,, nu wil ik je uitleg en het waarom wel weten van u”. Hij keek me aan en begon zijn verhaal, wel Kim zei hij, het gebeurde zo een twee weken terug ik had de kinderen naar school gedaan en als ik naar huis reed kwam ik tot het besef dat ik mijn leesbril hier had laten liggen, ik dacht dat jij al weg was en nam mijn sleutel en kwam binnen, ik hoorde in de badkamer geluid en ben wezen komen kijken wat het kon zijn en ik zag u daar staan achter het glas naakt, je streelde over je borsten om je af te spoelen en dat deed me iets. Ik ben niet blijven kijken maar thuis kon ik aan niks anders denken dan aan je lichaam, het wond me zelf zo op dat ik mezelf heb afgetrokken met u lichaam in mijn gedachten. Ik kookte binnen van woede en vroeg boos ,,en verder?” hij keek me aan en weer zag ik die tranen in zijn oog hoeken opkomen maar hij antwoorden, verder zei hij, toen ben ik een paar dagen stil geweest ik wist dat het verkeerd was aan je schoondochter te denken en terwijl jezelf af te spelen ik wilde dat niet maar het was sterker dan mezelf. Na een dag of drie ben ik dan toch terug komen kijken na de kinderen te hebben af gezet en daar stond je weer, naakt voor over gebogen je benen te wassen, ik zag je kontje en heb me dan afgetrokken in de badkamer, het ging heel vlug, spoot in mijn zakdoek en ben dan stilletjes terug de deur uit gegaan en zo is dat verder gegaan als ik eraan dacht kwam ik kijken of je u aan het wassen was en dan deed ik het vlug ik had geen vermoeden dat je ergens iets in de mot had. Zijn verhaal klonk geloof waardig en Piet zou niet liegen, daarom kende ik hem tegoed; ik zei ik begrijp dat je een vrouw mist en dat je nog sex wil en ernaar verlangt maar verdomme Piet mij je schoondochter? Waarom? Hij keek me weer aan en zei je bent zo mooi als je naakt bent, zo jong en ja dan slaan de hormonen van een oude man op hol sorry, ik keek hem nu aan en moest lachen, Piet, Piet toch jij bent nog niet oud hoor deze morgen was je nog zo vlug als een knaap van twintig zo vlug was je uit de badkamer. Nu lachte hij en vroeg wat ga je nu met me doen? Mag ik nog binnen of ga je me aangeven en me de deur laten verbieden? Ik antwoord kordaat, neen Piet dat ga ik niet, ik heb begrip voor u situatie en ik zal je niet tegen houden als je nog eens wilt komen gluren als ik me aan het wassen ben maar tegen niemand een woord hier over he? Bekijk het als dank voor het geen je allemaal voor ons doet ok? Hij keek me vol ongeloof aan, stond op uit de zetel, kwam naar me gaf me een lichte kus op mijn wang en zei dank u Kim en hij verdween door de achter deur. Ik bleef nog een hele tijd in de zetel zitten denken aan het voorval en ik besefte dat het me ook had opgewonden of ik dat nu wilde of niet, in mijn bed kon ik de slaap niet vatten ik moest maar altijd aan Piet denken en het feit dat ik er ook van was opgewonden geraakt, ik misten ook de sex met Ronny, ik miste alles wat we samen deden, de sex, onze lange gespreken over de onze toekomst en die van de kinderen, onze wandelingen in de Ardennen, ohhh wat miste ik mijn man. Door deze gedachte was ik nog meer opgewonden geraakt en ik streelde over mijn slipje, ik voelde het vocht van mijn poesje en met de andere hand streelde ik mijn borst, ik voelde mijn tepel door de stof van mijn ponnetje priemen en drukte stevig door de slip heen op mijn poesje. Ik dacht aan Piet en kon me nu nog beter voorstellen hoe hij zich voelde na drie jaar zonder vrouw, ik ging met mijn hand in mijn slip, spreiden mijn benen en voelde mijn gezwollen klitje, ik kneep zachtjes in mijn harde tepel en draaide er mee, mijn vinger drukte op mijn klitje en maakte zachte draai bewegingen, ik voelde het kutsap langs mijn billen lopen en plots was het er ik gilde het uit na negen maanden kwam ik weer klaar, het sap bleef lopen, ik duwde mijn twee vingers in mijn poesje en pompte zachtjes en weer was het er, en weer, wel vijf keer kwam ik achter elkaar klaar ik moet zelfs even in zwijm hebben gelegen want plots kwam ik bij en mijn oudste dochter stond naast me, mama wat scheelt er? Ik keek haar aan en zei niks meisje ik had een nare droom ga maar weer in je bedje het is ok. Maar het was niet ok want iedere keer ik was klaar gekomen was het met de gedachten dat Piet mijn poesje aan het likken was, met deze gedachten viel ik in slaap. De rest van mijn verhaal lees je in het volgende hoofdstuk.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie