kimberly en emily


Op 22 januari, 2010 plaatste anoniempje dit sexverhaal in de categorie Straight, en is inmiddels 4712 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 411. Geschatte leestijd: 3 minuten

goedendag mijn naam is anoniem ik was met een paar vrienden uitgeweest in een club maar me vrienden waen het zat en gingen weer toen ik weer terug ging naar onze vaste kroeg toen ik daar aankwam waren kimberly en emily(bardame) heel geil gekleed ze stonden heel geil te dansen en ik heb ze altijd wel lekker gevonden vooral kimberly blond dikke tieten geil pijpbekkie emily mag er ook wezen geile kontje en ook lekker pijpbekkie tijdens het kijken naar hun kreeg ik een stijve die goed te zien was in mijn broek dus ik probeerde zo opvallend mogelijk die stijve weg te drukken maar lukte niet helemaal aan het einde van de avond toen iedereen weg was en alleen emily.kim en ik overbleven kwamen ze naast me zitten op de bank en ik kreeg weer een stijve ditmaal zag emily hem en keek kimberly aan nu zag kimberly deze ook en emily zei plots komt dat door ons ik keek haar aan en ze zegt ja die stijve daar en plots wrijfde ze erover en toen was het ijs gebroken toen werd ie stijf en ik kon hem niet meer in bedwang houden ik trok me broek uit en me stijve was nu in volle glorie te bewonderen zo zegt emily zullen we der is lekker aan trekken en zuigen en eerst twijfelde kim nog want ze had een vriend thuis zitten maar hapte toch lekker en terwijl ik werd afgetrokken door emilt likte kimberly me ballen en masseerde ze om de beurt dit vond ik zo geil dat ik spontaan klaar kwam ik waarschuwde en emilt trok door en ik spoot 4 stralen omhoog recht op het gezicht van kimberly en emily kimberly wou het van haar gezicht afvegen maar emily likte het er snel vanaf lekker puh zegt ze tegen kimberly nu heb ik die lekkere zaad toen werd kimberly nog geiler o ja zegt ze en begon ze me lekker te pijpen ik kon het niet laten om kimberly bij der tieten te pakken en toen kimberly bezig was mij te pijpen kwam emily ernaast zitten en begonnen ze me samen te pijpen dit hield ik een paar minuten vol en spoot toen weer hun gezichten vol toen even later neukte ik emily in der overheerlijke kontje terwijl kimberly en emily elkaar tongzoende toen spoot ik der kontje vol en vielen we alle 3 in een diepe slaap ik hoop dat je er veel trekplezier van hebt

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie