Loes wil weleens een vrouw


Op 28 april, 2005 plaatste Anoniem dit sexverhaal in de categorie Lesbisch, en is inmiddels 19258 keer gelezen.

Een paar maanden kennen we elkaar nu en onze relatie is goed te noemen. We doen veel samen, wonen samen en eigenlijk hebben we niets te klagen. Ook in bed loopt alles zoals je in een beginnende relatie zou verwachten, wij vrijen veel, ontdekken elkaar en hebben hier veel plezier in. Toch ontdekte ik in mijn vriendin een kant die ik niet verwacht had, maar me wel nieuwsgierig en zelfs geil maakte. Op een avond lagen we in bed te knuffelen en te praten over fantasieen. Natuurlijk is het moeilijk om je diepste gevoelens bloot te geven maar uiteindelijk kwamen ze boven. Mijn vriendin, Loes, vertelde mij dat ze, hoewel heel hetero, het verlangen had om met een vrouw sex te hebben en dan met een voor haar bekende. Ik vroeg haar hoe dat zo gekomen was en ze vertelde me dat ze voor het eerst dat gevoel had gehad toen ze bij een vriendin was blijven slapen en ze de volgende ochtend samen in bad waren gegaan. In plaats van tegenover elkaar waren ze in een treintjesopstelling in bad gaan zitten waarbij zij voorop zat. Haar vriendin, Sjaan, had haar tegen zich aangetrokken en minutenlang hadden ze zo in bad gelegen waarbij er niets gebeurde. Totdat Sjaan haar handen op Loes d’r borsten had gelegd en haar tepels gemasseerd had. Mijn vriendin had het wel spannend gevonden en Sjaan haar gang laten gaan en wat later was Sjaan, gestimuleerd door het uitblijven van tegenstribbelen van Loes, met haar handen afgezakt naar haar kruis en was met haar vingers tussen de lipjes van Loes beland. Bij de eerste aanraking had Loes haar knieen opgetrokken, hierdoor was haar kutje opengesperd en Sjaan maakte hier dankbaar gebruik van, duwde eerst één en even later meerdere vingers het openstaande neukspleetje van Loes in. Zij reageerde op deze aanraking door haar onderlijf tegen de hand van Sjaan aan te duwen en op de bewegingen van haar vingers mee te gaan. Zo bewogen de meisjes minutenlang tegen elkaar aan en toen Sjaan voelde dat Loes naar een hoogtepunt ging pakte ze een shampoofles en duwde die in de gleuf van haar vriendin. Door de vormen van de fles, die erop gemaakt was om stevig in de hand te liggen en voorzien was van ribbels, raakte Loes in extase en kreunend en wel kwam ze klaar op de bewegingen van haar vriendin. Terwijl ze mij dit vertelde had ik mijn pik ter hand genomen en langzaam trok ik mezelf af en genoot van haar verhaal. Loes zei dat deze gebeurtenis haar aan het denken had gezet en dacht dat alleen vrouwen het lichaam van een vrouw konden begrijpen en dat ze dus graag een tweede ervaring met een vrouw wilde hebben. Ik vroeg haar of ze daar ook al iemand voor op het oog had en ja hoor, haar oog was gevallen op haar klasgenote Marieke, een vrolijk meisje met blond haar, een goed figuur en minstens cup C. Ze trokken veel samen op en met haar wilde Loes wel een avontuurtje hebben. Nou ken ik Marieke ook en ik moet mijn vriendin gelijk geven, het is een lekker ding en ik zou niet aarzelen als ik hem bij haar er eens in zou kunnen hangen dus ik besloot het mee te spelen en samen met Loes bedacht ik een plan om de twee samen in een bad te krijgn. Hierbij vertelde ik Loes niet dat ik dubbele bedoelingen had, want naast een lekkere neukpartij met Marieke werd ik al bloedgeil van de gedachte aan de twee meisjes die het met elkaar deden. Loes zou met Marieke uitgaan en ze zou Marieke vragen bij haar te blijven slapen omdat ik een weekend weg zou zijn. Tijdens die logeerpartij zou Loes zelf actie ondernemen en Marieke verleiden. Zo gezegd zo gedaan en ik nam zaterdag afscheid van Loes en wenste haar veel plezier en succes en vertrok. Wat zij niet wist is dat ik vanuit een parkeerplaats een goed zicht had op onze slaapkamer en toen de dames na een avond(en halve nacht) stappen thuis kwamen hield ik alles nauwlettend in de gaten. Aan de schaduwen op het gordijn kon ik een beetje volgen wat er gebeurde en op een gegeven moment besloot ik naar binnen te gaan. Voorzichtig opende ik alle deuren en zonder geluid te maken stond ik even later voor onze slaapkamer. Hieruit klonk zacht gekreun en ik begreep dat de actie van Loes geslaagd was. Voorzichtig opende ik de deur van onze slaapkamer en daar zag ik Marieke naakt op bed liggen met Loes tussen haar benen. Ze lag te likken dat het een lieve lust was en Marieke kronkelde met haar hele lijf en schokte terwijl de tong van Loes haar klitje geselde. Im trok snel mijn kleren uit en Loes, die mij zag staan gaf mij een teken dat ik erbij moest komen. Met mijn pik inmiddels in de aSjaanlag gleed ik tussen de benen van Marieke die nog niets doorhad en met gesloten ogen op de lik- en vingerbewegingen van Loes bewoog. Met mijn pik in de hand nam ik het over van Loes en mijn paarse eikel wreef ik door de drijfnatte spleet van het meisje. Door deze bewegingen werd ik bloedjegeil en na een paar minuten ramde ik mijn stijve lul in één keer diep in haar kutje. Met een gil opende ze aar ogen en ze zag mij tussen haar benen en Loes naast haar met een drietal vingers in haar gleuf. Even was daar de schrik maar toen won haar geilheid het en begon ze op mijn pik te rijden en nam ze met haar hand het vingerwerk van Loes over. Zo ontstond een driehoek neukpartij waarbij we alledrie botergeil werden en niet veel later voelde ik mijn sperma naar boven komen. De eerste golf spoot ik in het kutje van Marieke en snel trok ik me hierna terug om de rest aan mijn eigen vriendin te geven. De tweede golf trof echter het lichaam en het gezicht van Marieke en hierna kreeg Loes de volle laag. Mijn spuitende pik duwde ik in het klaar gevingerde poesje van mijn vriendin en zij kreeg het restant van mijn zaad naar binnen gespoten. Hierna werd ik snel slapper en de dames begonnen mijn gemorste nakomelingen uit te smeren en op te likken. Het werd een heerlijke smeerboel en het is niet bij deze ene keer gebleven, maar misschien daarover later.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie