Mantelpakje met hoge hakken van mijn moeder aan


Op 26 juni, 2021 plaatste Marco dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 7914 keer gelezen.

Natuurlijk had ik als klein jongetje “de liefste moeder van de wereld”. Ik was daar wel anders over gaan denken toen ik begon te puberen, maar toen wist ik nog niet dat ik dat op mijn zestiende weer zou gaan vinden. Maar laat ik bij het begin beginnen. Ik ben de enige zoon van mijn ouders. Mijn vader een was chauffeur internationaal transport bedrijf in wisseldiensten werkt. Mijn moeder is directiesecretaresse bij een groot warenhuis hier in de stad. mijn vader was jong overleden. toen ik 12 jaar oud was door ongeluk op zijn werk als chauffeur bij een internationaal transport bedrijf.

Het was januari, het vroor dat het kraakte en net als op andere dinsdagen was ik ook vandaag thuis geen school vandaag. ik had maar weinig huiswerk te doen. Ik was alleen in huis. Mijn moeder komt pas om 17.00 uur thuis, en ik had nog een uurtje de tijd voor ik met mijn huiswerk moest beginnen. Ik wist wel wat ik kon doen. Op mijn computer ging ik de foto’s bekijken die ik een paar maanden geleden gevonden had. Ze lagen goed verstopt in een kast in de slaapkamer van mijn moeder. Het waren naaktfoto’s van mijn moeder, ze stond er in uitdagende poses op. Eerst alleen met een kort rokje, met haar borsten duidelijk in beeld. Daarna kwamen er foto’s waarop ze haar benen wijd had, en ze had duidelijk geen slipje aan. Ik kon haar kut zien. Op de volgende foto’s lag ze helemaal naakt op bed, haar lange benen open gespreid. Ze lag zich op deze foto’s te vingeren. En er waren foto’s waarop ze een grote vibrator in haar kut had gestoken. Op een volgende foto had ze een pik in haar mond en daaronder zat een foto waarin ze een pik in haar kut had. Er was ook nog een foto waarop ik het zaad op haar gezicht zag. En de laatste foto was kennelijk met de zelfontspanner genomen: daarop stond mijn vader met een stijve terwijl mijn moeder hem aftrok.

Vanaf dat moment bekeek ik mijn moeder met andere ogen. Ze was een geile vrouw, die neukte, pijpte en zichzelf bevredigde. Ik vond dat ze prachtige tieten had, mooi rond, met stevige tepels die goed stijf konden staan. En dan haar kut. Ze was kaal, geen streepje haar. En op een van de van dichtbij gemaakte foto’s kon ik zien dat ze een grote klit had, die pront vooruit stak.

Ik had de foto’s gescand en nu zat ik weer naar die foto’s te kijken, met daarop mijn moeder met haar geile blik in de ogen. Mijn pik kwam stevig overeind. Ik ritste mijn broek open, schoof mijn boxershort omlaag en begon mijn pik met langzame halen af te trekken, terwijl ik de ene na de andere foto bekeek. Ik voelde hoe mijn zaad zich omhoog stuwde en ik trok sneller en sneller. Ik spoot. Heerlijk kwam ik klaar. Mijn zaad ving ik op in een papieren zakdoekje. Ik liep naar de badkamer, maakte mijn pik schoon, spoelde alles door in het toilet en sloot mijn computer af. half 10 naar boven gegaan naar haar slaapkamer gegaan om toch in haar kast te kijken is zag daar mooie rokjes en mooie jasjes en pakjes en andere kleding mijn mond vol en ik keek ook in de andere kasten daar stonden 50 paar hoge hakken en laarzen ik kon mijn ogen niet van houden ik zou graag in deze kleding rond willen lopen ik besloot om mijn kleding uit te doen en te gaan douche eerst ik gebruikt ook mijn moeders douche spullen waar een lekker luchtje aan zat zo als de body lotion en ik droog mijn af ik liep in mijn naakie naar mijn moeders slaap kamer ik besloot mijn om te kleden als vrouw ik ging naar de kast met lingerie spullen daar zag ik een mooie roze body string met roze jarretels en huidkleurige kousen ik trok het direct aan na tien mintuten ging ik naar de grote kleding kast toe waar een roze leren pakje met rokje en jasje en roze bloesje er in zat deze kleding trok ik ook aan na 5 minuten ging naar de spiegel toe ik kreeg geile opwinding ik zag in de kast ook de rose hoge hakken van 10 cm ik had ook de zelfde maat als mijn moeder maatje 41 ik besloot om deze aan te treken ik had het niet meer ik probeer er op te lopen het was wel vreemd om met hoge hakken te lopen van je moeder en met haar kleding aan ik ben er ook naar buiten geweest in deze kleding en de hoge hakken van mijn moeder de tuin in het was wel spanend dat niemand ziet deze kleding om vier uur heb ik deze kleding uit gedaan en mijn normalen kleding weer aan wat was dat geil en opwindt deze dag ik had mijn voor genomen on dit te doen als mijn moeder niet thuis was.

Weer beneden pakte ik mijn schoolspullen en begon aan mijn huiswerk. Om half 5 was het al behoorlijk donker was; ik deed de gordijnen vast dicht en werkte door. Om 5 uur hoorde ik de sleutel in de voordeur, en even later kwam mijn moeder binnen. Zoals altijd liep ze op cerise roze hoge hakken van 13 cm, had ze een cerise roze kort rokje aan en een zijden witte bloesje met een cerise roze jasje daaroverheen. Voor haar werk moet ze er altijd representatief uitzien. Ik vond haar heel sexy en opwindend uit.

Mijn moeder liep naar de radiator. “Wat is het koud”, zei ze, “en op mijn werk was de verwarming kapot, dus daar was het ook al niet warm te krijgen.” Ik stond op en liep naar haar toe. “Zal ik je warm maken?” vroeg ik. Zonder antwoord af te wachten sloeg ik mijn armen om haar heen en trok haar naar me toe. Ze stond nu met haar rug tegen mijn borst en ik begon haar bovenarmen warm te wrijven. “Mmm, lekker”, zei ze, en leunde achterover. Daar had ik even niet op gerekend, dus ik moest een snelle beweging maken om niet te vallen, en daarbij pakte ik haar om haar middel. “Je bent hier ook helemaal koud”, zei ik, en ik begon haar maagstreek warm te wrijven. Daarbij schoof mijn hand vanzelf onder het dunne zijden witte bloesje. Ik voelde haar lijf. Mijn moeder voelde heerlijk zacht en ik rook de geur van haar haar. Ik voelde haar blote huid en wreef hem warm. Plotseling kon ik me niet meer bedwingen en kuste haar nek. “Wat doe je nou?” vroeg ze. “Je bent de liefste moeder van de hele wereld”, zei ik, en ik ging door met het geven van kleine kusjes in haar nek en toen in haar hals. “Gek”, lachte ze, maar ze bleef gewoon staan. Mijn andere hand sloeg ik nu ook om haar heen en ik schoof hem langzaam naar haar borsten. Nog steeds bleef mijn moeder staan. Ik voelde haar rondingen en besloot nu alles op alles te zetten. Mijn hand gleed over haar tepel, die ik stijf en hard door haar witte met roze beha en haar witte bloesje voelde. “Je hebt het echt koud”, zei ik en ik begon over haar witte bloesje heen haar tepel te strelen met mijn volle hand. Mijn moeder liet dat toe. Ik verzamelde nog meer moed en besloot de hand die al onder haar witte bloesje zat nu naar de andere borst te brengen. Haar huid was zacht en soepel. Haar behaatje was klein, ik voelde hoe haar borst er boven uit bolde. Haar tepel stak vooruit en ik pakte hem beet tussen twee vingers en begon zachtjes te masseren. Ook haar andere borst kreeg nu dezelfde behandeling. Mijn moeder leunde nog steeds tegen me aan. Ze maakte geen problemen, maar ik hoorde wel dat ze sneller ging ademen. Ik bleef haar kusjes geven, en zo af en toe likte ik met mijn tong om de smaak van haar huid te proeven. Kennelijk vond mijn moeder het wel lekker. Ik ook trouwens, ik voelde hoe mijn pik weer rechtop was gaan staan. Nu alles zo liep, werd het tijd voor de volgende stap, vond ik. Ik schoof met mijn beide handen haar beha omhoog en voelde nu haar ronde, volle borsten in mijn handen. Ze voelden heerlijk. Mijn moeder kreunde nu even. “Jongen, wat doe je toch”, fluisterde ze. “Je bent me toch niet aan het verleiden?”

Ze stond nog steeds met haar rug tegen me aan. Ik ging een beetje anders staan, zodat ze nu mijn stijve lul tegen haar billen wel moest voelen. Eén hand schoof ik naar beneden, ik tilde haar cerise roze rokje op en streelde haar benen. Langzaam gleed ik omhoog en ik voelde nu haar witte met roze slipje. Mijn moeder duwde haar billen tegen me aan en verzette haar benen. Mijn hand kwam in haar kruis en voelde een natte plek. Ik trok haar witte met roze slipje opzij en mijn vinger gleed door haar geile vocht zo in haar kut. Stotend bewoog ik mijn vinger in haar spleet op en neer. Mijn moeder kreunde: “Jongen toch, wat doe je met me”.  Je verleidt zij ze Ze greep met haar hand naar achter en greep naar mijn pik. Door mijn broek heen wreef ze over mijn lul, die nu nog harder werd dan hij was. Plotseling liet ze los. Ze pakte mijn handen beet, duwde ze weg van haar tieten en kruis en draaide zich met haar gezicht naar me toe. Ze zakte door haar knieën en trok mijn rits open, mijn broek omlaag. Mijn pik stond nu recht voor haar gezicht. Ze kuste mijn eikel en likte het voorvocht dat nu rijkelijk drupte van mijn paarse knop. Gulzig slikte ze daarna mijn lul in. Haar mond ging op en neer en ze zoog. Ik was nog nooit gepijpt, maar ik wist nu al dat ik dit vaker wou. Ik hoopte dat ik klaar zou komen in haar mond, maar voor het zover was stopte ze. Ze stond op, keek me aan en zei, terwijl ze haar likken aflikte: “Ik wist niet dat je al zo’n groot apparaat had.” Ze pakte mijn hand en trok me mee. Omdat mijn broek op mijn schoenen hing struikelde ik. “Doe maar uit”, zei mijn moeder. “Die heb je even niet nodig.” Zelf gaf ze het goede voorbeeld. Ze liet haar cerise roze rokje op de grond zakken, trok haar cerise roze jasje en haar witte bloesje uit. Haar witte met roze behaatje lag snel op grond en haar witte met roze slipje volgde. Ik trok mijn trui en t-shirt ook uit. Mijn moeder had nu alleen nog een witte met roze jarretelgordeltje en nylons en cerise roze hoge hakken 13cm aan. Dat was een opwindend gezicht. Ze trok me mee naar de bank en ging zitten, haar benen wijd, zodat ik haar natte, glinsterende spleet goed kon zien. “Lik mijn kut”, zei ze zacht, “maak me klaar met je tong”. Ik knielde voor haar op de grond en drukte mijn mond tegen haar gleuf. Wat rook haar geil heerlijk. Ik zocht met mijn tong haar klit en likte, met lange halen ook in haar neukopening. Ze smaakte ook al zo lekker. Ik keek met een schuin oog omhoog en zag hoe mijn moeder met haar eigen spenen zat te spelen. “Het hoort niet”, zei ze zachtjes, meer tegen zichzelf dan tegen mij, “maar het is zó lekker!”

Ik likte, zoog, sabbelde haar klitje, dat nu net zo stijf en hard werd als ik gezien had op die geile foto’s van haar. Plotseling verstrakte ze, ze kneep haar benen tegen elkaar, ik kon niet meer weg, moest haar blijven beffen. Ze hield met een hand mijn hoofd vast, duwde me stevig tegen haar klit. En zonder aankondiging schreeuwde ze het opeens uit. “Ik kom. Mijn zoon likt mijn geile kut helemaal klaar. Ja, ik kom helemaal klaar.” Ik voelde haar lijf trillen. Langzaam ontspande ze zich. Ze trok me overeind en begon me te zoenen. Ze likte mijn lippen, mijn gezicht, om het nat van haar eigen kut te proeven. Ze had mijn lul vastgepakt. Nu ging ze op de bank liggen. “Het wordt tijd dat je hem er in steekt”, zei ze. “Je zak zal wel vol zaad zitten, zo langzamerhand. Pomp het er maar uit in mijn natte gleuf. Neuk me, neuk me hard!” Ze opende haar benen en leidde mijn pik naar binnen in haar buik. Zonder problemen gleed mijn harde paal naar binnen. Mijn pik zat heerlijk strak in haar en ik begon te stoten. Ze keek me aan, haar wijd open ogen straalden. “Mijn zoon neukt me. Met zijn lekkere dikke jongenslul. Wat ben je hard. Stoot me diep in mijn buik, ik wil je helemaal in me voelen.” Ik vond het heerlijk, en neukte haar wild, hard, diep, geil. Mijn ballen, die ik een uur geleden had leeg gespoten, waren nu alweer zwaar en strak van het verse zaad dat zo direct omhoog zou komen, recht in haar geile kut. De kut van mijn moeder. En toen was het zover. Mijn zaad kwam in grote golven uit mijn pik stromen en ik spoot haar vol. Ik bleef spuiten, langer dan ik ooit gedaan had en ook meer dan ooit. Ik viel boven op haar, ze streelde me. “Goed zo, jongen”, zei ze, “dat was heel goed.” Langzaam voelde ik mijn pik slap worden en uit haar kut glijden. Ze haalde mijn zaad uit haar eigen spleet en wreef haar buik er mee in. Ze nam me in haar armen en fluisterde in mijn oor: “Dit doen we vaker, als je dat wilt.” “Graag”, zei ik uit de grond van mijn hart. Zij ik wel tegen haar ik wil dat je altijd sex kleed en ook je hoge hakken en laarzen met hoge hakken aan doet voor me en binnen kort gaan we nog winkelen nog voor meer pakjes en hoge hakken en wat geile moeder heb ik.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie