marokkaanse tiener van de apotheek


Op 13 februari, 2012 plaatste mark hooligan dit sexverhaal in de categorie Tieners, en is inmiddels 19862 keer gelezen.

ik heb vandaag mijn medicijnen weer opgehaald bij de apotheek. Daar werkt een marokkaans meisje waar ik enorm geil op bent.Ze heet Farida is 17 jaar met een enorme grote kont en hele dikke tieten en een heel leif en geil smoeltje met een geil klein mondje.Dat betekent dat faridas kutje klein en strak is.Ik zei goede morgen Farida wat zie je er weer vrolijk en lief uit.Ik kom mijn medicijnen ophalen lieverd zei ik tegen Farida.Ze liep heupwiegend met haar dikke kont naar de lade om mijn medicijnen te pakken.Dat uitzicht op haar dikke kont leverde mij een enorme dikke lul in mijn broek.Farida kwam heupwiegend met haar dikke tieten geile dikke kont weer aanlopen met de medicijnen. Zij zag mijn enrme stijve lul en zei;oh,oh Mark je hebt een stijve lul.Ik zei tegen Farida,dat komt door die grote geile kont van je en je grote geile tieten.Er stond niemand in de apothek,en farida trok mijn trainingsbroek naar beneden en begon mijn dikke lul te pijpen,we hadden inmiddels de deur op slot gedaan. Ik broek naar beneden getrokken en zag dat haar kut niet geschoren was.farida pijpte mijn dikke lul,terwijl ik standje 69 haar harige dikke kut likte,ik kwam binnen enkele minuten hevig klaar,ik spoot mij geile dikke roomsperma in haar smoeltje,terwijl Farida hevig klaarkwam op mijn gezicht. daarna heb ik Farida in haar harige kut geneukt en vol gespoten met mijn geile roomsperma.Morgen heb ik weer een neukafspraakje met Farida,heb nu al weer een dikke lul als ik aan haar denk.ggeile groeten Mark hooligen

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie