Medisch onderzoek 1991


Op 30 november, 2011 plaatste De Geile Ridder dit sexverhaal in de categorie Tieners, en is inmiddels 19441 keer gelezen.

Zoals ieder jaar plande onze school een medisch onderzoek.Gewoonlijk gingen de jongens en meisjes apart maar deze keer was het gemengd.In een grote zaal was het wachten tot we bij de dokter mochten.Ik en Wendy een knappe slanke brunette waren de laatsten.Eindelijk ging de deur open en konden we binnen.”Alles uit behalve jullie ondergoed!”zei de verpleegster.Toen we (ieder apart) uit het kleedhokje kwamen zag ik pas hoe sexy Wendy eruitzag.Ze droeg een rood slipje met bijhorende beha waarin haar borstjes tot zijn rechtkwamen.Ze bloosde en durfde nauwelijks kijken.Wendy was de eerste die bij de dokter mocht komen.De verpleegster verdween met dossiers naar een achterkamer.Dit was mijn kans om even een blik door het sleutelgat te werpen.Wendy zat naakt op de onderzoekstafel terwijl de dokter haar onderzocht.Stiekem was ik jaloers op hem en geiler met de minuut.Ik ging snel op de stoel zitten toen ik voetstappen hoorde.Na Wendy mocht ik binnen en op 10 minuten was ik buiten.Toen ik me ging aankleden schrok ik me een hoedje.Wendy stond in haar blootje in het kleedhokje.Van dichtbij waren haar borsten nog mooier ook haar kutje mocht er zijn.Ze had een vreemde blik in haar ogen en zei “ik heb je wel zien kijken!”Met 2 handen trok ze mijn slip omlaag.Mijn piemel stond recht tegen mijn buik.Ze bracht hem naar haar mond.Ik voelde hoe ze met haar tong over het puntje van mijn eikel ging.Met mijn rechterhand kneep ik in haar borsten en zag de opwinding in haar gezicht.”Nu ben ik aan de beurt!”zei ze en keerde haar kontje naar mij.Ik duwde mijn piemel in het gaatje en voelde haar lichaam trillen.Omdat onze klasgenoten en leraars in de kamer ernaast zaten durfden we niet hardop kreunen.Wendy kwam als eerste klaar kort daarop volgde ik.Ze likte de sperma van rond mijn benen.We kleden ons aan en voegden ons bij de anderen

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie