mijn eerste keer met een man


Op 16 november, 2007 plaatste micah dit sexverhaal in de categorie Homo, en is inmiddels 11748 keer gelezen.

Mijn waargebeurd verhaal. Mijn verhaal speelde zich twee jaar geleden af maar tot op deze dag kan ik het nog steeds niet geloven. Alles begon toen mijn echtgenote en ik een reisje hadden geboekt naar Venezuela. Aangezien wij in België wonen moesten wij dus naar de luchthaven van Nederland gaan om van daar dan te vertrekken. Het was een nachtvlucht een aangezien wij veel te vroeg waren moesten wij een paar uur wachten in de terminal. .En daar zou iets gebeuren wat mijn leven zou veranderen. De terminal lag er verlaten bij. Mijn echtgenote lag te slapen op de bankjes maar ik kon de slaap niet vatten dus besloot ik even naar het toilet te gaan. Daar was er nog een andere man aanwezig. Ik vond dat hij er nogal lang over deed om te plassen en uit nieuwsgierigheid keek ik even discreet opzij. Ik kon mijn ogen niet geloven. Voor het eerst in mijn leven zag ik een penis van een andere man die kaarsrecht stond. Ik kon niet geloven dat die man zich hier gewoon stond af te trekken. Toen hij besefte dat ik naar hem stond te kijken begon hij nog vlugger te rukken. Ik wou er als de bliksem vandoor gaan maar ik stond aan de grond genageld. Ik kon aan zijn gezicht zien dat het niet meer lang zou duren vooraleer hij zou spuiten. En toen deed ik iets wat ik nooit van mijn eigen had verwacht . Ik liet me op mijn knieën vallen en nam zijn penis in mijn mond. Ik begon op zijn lul te zuigen alsof ik dit al jaren deed en toen plotseling begon hij te spuiten. Het gevoel van sperma in mijn keel en op mijn tong was onbeschrijfelijk. Ik slikte gewoon alles door en ging er vandoor. Toen ik weer naast mijn vrouw zat zag ik dat ze nog steeds lag te slapen. Wat was er nu net gebeurd. Ik had zonet een wildvreemde man gepijpt alhoewel ik nog nooit fantasieën over mannen had gehad. Ik kon de tinteling van zijn geil nog steeds smaken. Mijn echtgenote werd na een tijdje wakker en we gingen aanschuiven aan de balie maar ik bleef bij die wildvreemde man met mijn gedachten. Of het nu toeval was of niet eenmaal op het vliegtuig stond de man ineens voor mij. Blijkbaar had hij de zetel naast mij. Hier zat ik dan, met mijn vrouw rechts van mij en aan mijn linker kant de man die ik een uurtje geleden had gepijpt. Ik wist gewoon niet hoe ik me moest gedragen. Ik was zo bang dat mijn vrouw er iets van zou merken maar dat gebeurde niet. Ik besloot dat ook maar om een beetje te slapen. We kregen een deken en de lichten gingen uit. Ik weet niet hoelang ik in slaap lag maar ik werd wakker door een hand tussen mijn benen. Ik dacht dat het mijn vrouw was maar toen ik mijn ogen opendeed zag ik dat ze sliep. Ik keek links van mij en zag dat de man me zat te bekijken met een glimlach op zijn mond. Ik wou zijn hand wegduwen uit schrik om betrapt te worden maar hij deed rustig verder. Ik was bang en opgewonden tegelijkertijd. Hij deed mijn broek los en mijn paal sprong recht. Hij begon me als en bezetene af te rukken onder mijn deken. Hij deed mijn hemd los en begon met mijn tepels te spelen. Gelukkig was het donker en zaten we achteraan. Ik voelde dat het niet meer lang zou duren vooraleer ik zou spuiten. Niets kon me nog schelen op dat moment en ik smeet het deken van me af. Hier zat ik dan, halfnaakt op een vol vliegtuig en met mijn vrouw naast mij . Hij moet gevoeld hebben dat ik ging spuiten want hij bukte zich naar voren en begon me te pijpen. Ik had de indruk dat ik liters aan het spuiten was. Toen hij zich weer rechtzette zag ik dat zijn gezicht vol hing met mijn sperma. Wat een zicht. Hij kwam dichterbij en begon me als een wilde te zoenen. Ik proefde mijn eigen geil. Wat was dit opwindend. Ik kleedde me weer aan en keek rondom mij uit angst dat iemand iets zou gezien hebben maar iedereen lag lekker te slapen. Ik, een gelukkig getrouwde man had voor de tweede keer in minder dan een paar uur tijd sex gehad met een andere man waarvan ik nog steeds de naam niet kende. Maar daar zou het niet bij blijven maar dat vertel ik later wel.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie