Mijn lekkere buurmeisjes deel 1


Op 31 maart, 2009 plaatste Pietje dit sexverhaal in de categorie Groepsex, en is inmiddels 22355 keer gelezen.

Mijn lekkere buurmeisjes (deel 1) Een week nadat ik mij in mijn slaapkamer voor het raam had afgetrokken bij het zien van mijn buurmeisje, liep ik weer naakt na een lekkere douchebeurt. Ik dacht nog aan die middag toen zij een vinger in haar kutje stopte toen zij zag hoe ik mijn pik bewerkte. Haar vette knipoog toen zij naar binnen liep om te gaan eten of zo was haast uitnodigend. Mijn buurmeisje is 16 jaar en heet Cindy. Vanmiddag lag ze lekker te zonnen in haar tuin.. Je moet weten dat wij aan de rand van het dorp wonen en de enige twee woningen hebben die ook in elkaars tuinen kunnen kijken. Haar moeder Hilda lag op haar buik een boek te lezen. Beiden waren ze naakt op het bikinibroekje na. Mijn vrouw was een lang weekend naar een vriendin en ik wist dat haar man zeker voor zijn werk een week naar Brazilië was. Ik zag die mooie dames zo aan en mijn pik begon weer te steigeren. Zou ik me weer aftrekken? Gelukkig kreeg ik een beter idee. Ik trok mijn strakke zwembroek aan en haalde uit de koelkast 2 flessen rosé. Lekker koel… Ik liep naar buiten en via het verbindingshekje hun tuin in. “Kan ik de dames een roseetje aanbieden?” “Wow, wat lief”, zei Hilda en draaide zich om, waarbij haar heerlijke borsten trillend tevoorschijn kwamen. Cindy keek op en knipoogde, want ze zag een flinke bobbel in mijn zwembroek. “Ik haal glazen”, riep Hilda en sprong op. Cindy keek geil naar mijn bobbel. “Vond je het vorige week geil, toen ik me aftrok?” vroeg ik? “Ja”, zei ze “Ik heb me ’s avonds klaargevingerd… Ik trok mijn zwembroek iets naar beneden en mijn lul sprong eruit. “Wow”, zei ze. Cindy pakte hem en bracht hem naar haar mond. “Mmmmmmmm” en ze kuste mijn eikel, likte eraan en toen stopte ik hem met moeite weer in die zwembroek. De flessen hadden gelukkig schroefdraad. Eén liet ik achter en met de andere liep ik het huis in. In de keuken stond Hilda. De glazen op een blad en ze was hapjes aan het maken. Ze had een schort voorgedaan. Ik deed de tweede fles in de koelkast en merkte toen dat een schort voor een bloot bovenlijf wel erg geil is. Haar tieten (C, D ?) wipten er steeds uit. Ik ging achter haar staan en fluisterde in haar hals: “Wow Hilda, wat zie je er met die schort geil uit”, Zij drukte haar kont naar achteren en kwam tegen mijn stijve pik aan. We drukten even tegen elkaar en ik aaide haar borsten. Iets wat ik bij haar nog nooit had gedaan. Maar deze gelegenheid was bijzonder. Ik voelde haar tepels hard worden, toen ik er met de palm van mijn handen langs wreef. Zij wiebelde met haar kont tegen mij aan. Ik gaf er een tikje tegen en ging naar buiten met de glazen, pakte een stoel en een tafeltje, Hilda liep weer halfnaakt met de kaas en de andere hapjes en zette zich naast ons neer. Ik zag haar harde tepels… We dronken onze wijn… “hee Hilda, mag Cindy wel wijn?” vroeg ik. Maar dat deed ze wel vaker. We keuvelden en na de eerste fles, haalde ik de tweede uit de koelkast. “Piet, eet je mee?”vroeg Hilda, dan maak ik even een zomersalade en doe er wat kippenpootjes bij. Dat leek me heerlijk. Hilda weg naar de keuken en Cindy was door de wijn erg ontspannen. “Mag ik op je schoot zitten?” vroeg ze. En och, daar had ik natuurlijk geen bezwaar tegen. Mijn lul werd meteen weer hard en zij ging daar bovenop zitten. Haar stevige peervormige borsten (cup B) trilden vlak voor me. Ik streelde ze met mijn handen en ze liet me mijn gang gaan, Haar tepels werden hard. Ik likte er aan en voelde haar hand in mijn zwembroek gaan. Zij trok heerlijk aan mijn harde pik Na enige tijd hadden we onze broekjes wat naar beneden geschoven en zij legde mijn pik tegen haar kutlipjes. Ik pakte haar bij haar billen en duwde haar naar mij toe. Mijn kloppende eikel schoof langzaam bij haar naar binnen. Ik trok wat terug en zo gingen we even door. Ik voelde haar wat wijder worden en ik drukte verder door, totdat een groot deel in het sappige kutje van Cindy verdween. Ze bewoog rustig op mijn pik. Hilda riep of we buiten of binnen zouden gaan eten. Binnen leek ons wel wat, want dan dekte zij de tafel en kon mijn pik nog even in haar bezig zijn. Te vroeg om klaar te komen moesten we echter aan tafel. Hilda had een hemdje aangedaan, gooide mij er eentje van Frits toe en zei tegen Cindy dat zij ook even wat over haar naakte bovenlijf moest doen. Hilda keek me onderzoekend aan en vroeg: “Hoe komt het dat Cindy erg opgewonden lijkt” “Hoezo?” vroeg ik. “Nou”, zei ze “haar tepels waren zo hard en de blosjes op de wangen toonden ook haar opgewondenheid. “O”, zei ik, “misschien komt dat door de bobbel in mijn broek. Twee zulke mooie buurvrouwen winden ook mij op”. “Gekkerd…”zei ze en ging blozend zitten. Ik ging naast haar zitten en Cindy had ook een hemdje aangedaan. We dronken bij het heerlijke eten de tweede fles leeg. Loom zaten we na de maaltijd nog aan tafel. Hilda’s hand gleed over mijn bovenbeen. We spraken wat over Cindy’s school en haar uitgaan vanavond naar de disco. Eigenlijk had ze geen zin, zei ze, maar ze had met twee vriendinnen afgesproken en zouden bij een vriendje van Anja wat indrinken voor ze naar de disco gingen. Ze verdween van de tafel om zich om te kleden. “Wil je koffie?” vroeg Hilda. “Graag”, zei ik, “ en het liefst met een cognacje daarnaast.” “Doe ik mee “, zei ze. Ik deed snel de afwas en kuste Cindy, toen zij wegging. “Niet vreemdgaan hè?”, zei ik ondeugend terwijl ik haar tegen mijn bobbel aandrukte. “Ssssst….je hoort er wel van…doei..” Zij kuste Hilda ook, die net de koffie en de cognac binnenbracht. We gingen op de bank zitten en proosten op ons alleen zijn en het samenzijn. “En nu wil ik een lekkere kus van jou”, zei ze en kuste mijn lippen. Onze lippen openden zich en onze tongen vonden elkaar. Steeds intensiever bewogen we in elkaars mond. Mijn handen ging onder haar hemdje, streelden haar rug, betasten haar heerlijke borsten. Haar hand had mijn dikke stijve lul te pakken. Trok hem af. We trokken elkaars schamele kleren uit. Zij zat op de bank en ik op de knieën tussen haar benen. Terwijl mijn handen de binnenkant van haar dijen streelden, likte mijn tong haar klitje. Mijn tong schoof in haar natte kut. Ik neukte haar met mijn tong. Haar schaamlippen werden dik en ik zoog wat vocht uit haar kutje op. Zacht kreunde ze. Ik voelde haar sneller ademhalen, ging rechtop op mijn knieën zitten en drukte mijn harde pik tegen haar kut. Drong er langzaam in en gleed in die heerlijk natte doos. “O, ja…neuk me, neuk me”, riep ze. Ik legde haar op de bank en neukte haar diep en snel. Het duurde niet lang of mijn sappen spoten diep in haar lijf. Schokkend kwamen we klaar. Heerlijk nagenietend bleven we elkaar strelen… de koffie was koud geworden, maar de cognac was geheel op temperatuur. Het was inmiddels al een uur of twee in de morgen en Hilda was naast mij in slaap gesukkeld. “Lief ik dek je toe en ga naar mijn eigen huis”, mompelde ik. Ik zocht nog even naar mijn zwembroek, maar zag die nergens en liep naar de achterdeur. Toen ik in mijn nakie de tuin instapte kwam Cindy thuis. Hihihihi, grinnikte zij verrast en ik…… Maar dat in deel 2 van mijn Buurmeisjes. Heb je opmerkingen of aanvullingen? Graag naar K.Liefhebber@hotmail.com

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie