mijn mooie dokteres


Op 26 juli, 2010 plaatste Karinne dit sexverhaal in de categorie Straight, en is inmiddels 9571 keer gelezen.

De dokteres Als rolstoeler komt mijn huisartse geregeld langs. Via de thuisverpleegster leerde ik haar kennen, een pas afgestudeerde dokteres, nog volop haar klantenbestand aan t opbouwen. Ze komt nu al vier jaar bij mij thuis en ze is werkelijk prachtig : Els : slank, 1m73, sportief (loopt halve marathons), half lang bruin haar. Meestal draagt ze een geklede zwarte broek en witte bloes maar op zomerse dagen ook wel eens een kortere rok en zomers shirt. De laatste bezoeken merkte ik dat ze zich losser kleede. Rok stuk boven de knie, een knoopje extra los van haar bloes. Bij het luister naar mijn longen kon ik bv. makkelijk in haar bloes kijken. Verbeelde ik mij dat of was deze evolutie werkelijkheid. Wat zou ik graag deze jonge stijlvolle prachtige vrouw es verwennen. Op een mooie zomerse dag kwam ze binnen gekleed in een wit zomers rokje, half hoge hakjes, zwart lichtdoorschijnend mouwloos bloesje. Door de armopening kon je soms de zwarte bh zien. Ik werd onwaarschijnlijk opgewonden. Zekers nu ik merkte dat ze een witte string droeg. Ik wist niet waar eerst kijken : in haar bloes, naar haar prachtige gespierde billetjes, haar mooie lange slanke benen. Mijn penis groeide, ik kon het onmogelijk tegenhouden. En plots de zin : Leg je eens op bed zodat ik je wonde kan controleren. Door een verminderde hand- en vingerfunctie leef ik wel zelfstandig maar sommige fijne handelingen gaan nogal moeilijk. Ik kruip op mijn bed, trek de benen erop”¦ Ze opent mijn broeksknoop en trekt broek en boxer naar beneden, terwijl ik stiekem in haar openvallende bloes haar zwart kanten bh’tje kan bewonderen. Ze heeft waarschijnlijk een cup B, verpakt in een chique doorschijnende zwarte bh. Mijn lul staat nog steeds halfstijf, maar ze geeft er gelukkig geen commentaar op, “¦ nog niet. Ik draai me om zodat ze de (kleine) wonde op mijn bil kon bekijken. Ze kijkt, controleert, voelt, streelt mijn billetjes, raakt zelfs even mijn sterretje aan”¦. raar, zou dat nu ook bij het onderzoek horen ?? Mijn rechterhand ligt naast het bed, en raakt nu effe haar been. Ik verontschuldig me, maar ze antwoordt dat het niet erg is. Ik mag me terug omdraaien maar mijn penis is niet kleiner geworden, integendeel. Els vraagt met een glimlach : of je vond mijn onderzoek heel leuk, of je denkt aan iets stouts ?? Ik antwoord : misschien wel beide. Aha.. verklaar”¦ Wel, misschien doe ik wel graag iets stouts terwijl u me onderzoekt. Ik leg mijn hand tegen haar been. Misschien moet ik je lies ook eventjes controleren, zegt ze. Nog voor ze haar hand in mijn liesstreek legt voel ik het bloed naar mijn penis trekken. Ik beweeg mijn hand, streel haar gladde slanke benen en ga zachtjes naar boven. Wanneer ik haar dijen streel opent ze lichtjes haar benen. Ondertussen ligt haar hand rond mijn balletjes, knijpt ze er lichtjes in en streelt mijn knotsharde paal. Met mijn duim duw ik tegen haar witte string, streel haar lipjes door de stof. Els, zegt ik stilletjes, mag ik jouw billetjes ook onderzoeken ? Mmm en hoe wil je dat dan doen kadee’tje ?? Als je op mij komt zitten, zonder slipjes, kan ik het beter controleren : glimlach ik sensueel. Jij bent echt stout kadee : antwoordt Els”¦. , maar ze glijdt met haar handen onder haar rok en trekt langzaam de string over haar gespierde billetjes. Ze schuift haar mooie witte rok een beetje omhoog en zet zich boven mijn gezicht, haar gladde benen naast mijn hoofd. Ik geniet en bewonder haar stevige gespierde billetjes, haar gladgeschoren kutje en prachtig roos gaatje. Ik leg mijn handen rond haar billetjes en trek haar lipjes lager zodat mijn tong haar lipjes beroert. Langzaam trek ik cirkels rond haar clitoris, zuig zachtjes haar lipjes naar binnen, verwen haar kutje. Els zucht stilletjes en buigt wat naar voren. Ze zoent mijn onderbuik en beweegt haar tong tot aan mijn harde stam. Haar tong gaar van beneden tot aan mijn dikke eikel. Ze tracht in mijn plasgaatje te gaan en neemt dan mijn lul in haar mond. Ze bijt zachtjes, zuigt en laat deze geaderde knotswilg verdwijnen in haar lief mondje. Haar slanke ranke vingers omvatten mijn teeltballen, die gespannen wachten om al hun inhoud in dit prachtvrouwtje te ledigen. God”¦ ik ben ongelooflijk opgewonden en laat een vinger in haar natte kutje glijden en cirkel met mijn nat gemaakte duim tegen haar gesloten anus. Misschien heeft ze dit helemaal niet graag”¦, maar ze ontspant toch haar sluitspier en ik duw mijn duim zachtjes verder. Mijn wijsvinger gaat ritmisch in-en-uit haar grotje. Ondertussen blijf ik haar clitoris verwennen. Ze kreunt, zucht, sist”¦ tot ik haar bekken-, kont- en kutspieren voel samentrekken. Ze legt haar hoofd op mijn been e draait zich om, naast mij. Ohh kadee, dat was super lekker : fluistert Els in mijn oor. Zal ik volgende week nog eens je billetjes controleren, vraag ik. Neen kadee’tje.. volgende week kom ik jouw verwennen.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie