Moeder…lekker wijf


Op 17 december, 2008 plaatste Tabloka dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 37034 keer gelezen.

Mijn moeder is veertig jaar, en is drie maand geleden bevallen van een baby van haar nieuwe vriend, die nauwelijks ouder is dan ik. In ben 18 geworden, mijn zus is net 20, en mijn moeder haar vriendje is pas 23. Hij werkt veel in het buitenland voor een baggerfirma, en is soms maanden van huis.Nu is hij ook weer vertrokken vorige week voor 3 maanden. Op een namiddag kwam ik thuis van school, en moeder was boven bezig met de kamers te kuisen. Ik ben er ! riep ik. Ik ben boven hoorde ik haar roepen. Ik ging ook naar boven, naar mijn kamer, en zag moeder in de naastliggende kamer gebukt staan over een emmer water. Onder haar korte rokje droeg zij een helrood slipje. Geamuseerd keek ik toe,tot zij zich plots omdraaide. Wat sta je daar te gluren sprak ze. Ma, je staat met gans je cinema bloot. Waarom zei ze, er is hier toch niemand.Heb je nog nooit een slipje gezien misschien. Euh..jawel, maar niet van mijn moeder.Wel, je hebt het nu gezien, laat dat van jou ook maar eens zien zei ze. Ik geloofde mijn oren niet, maar zei drong aan, kom hier en laat zien. Aarzelend ging ik de kamer binnen,en plots greep zij mij vast, deed mijn broeksriem los, en rukte mijn broek naar beneden. O wat is dat zei ze, wijzend op de bobbel in mijn broek. Ik was ondertussen behoorlijk opgewonden. Haar hand ging in mijn onderbroek, en neep in mijn lul. Komaan zei ze, weg met dit slipje, en in één beweging trok ze het ook naar beneden. Kleed je nu maar verder uit zei ze, en spoedig stond ik poedelnaakt voor mijn moeder. En jij zei ik, ik wil je nu ook wel zien. Geen probleem zei ze, en na haar bloesje, de rode bh, ging ook het rokje en slipje uit.Haar grote borsten staken nog stevig vooruit, gezegend grote stijve tepels. Voor ik iets kon zeggen duwde zij één van haar borsten in mijn mond. Zuigen ! zei ze. De tepel voelde warm aan, en onmiddelijk proefde ik de warme melk in mijn mond. Mijn moeder gaf immers borstvoeding aan de baby. Ik begon nu heviger te zuigen, en te drinken van mijn moeder haar melk. Onderussen hield zij mij pik stevig vast. Ik wisselde van borst, en zei liet zich nu achterover vallen op bed. Haar benen gespreid. Toen ik ophield met zuigen, keek ik recht in de hete kut van mijn moeder, die glom van het geil. Kom zei ze nu, neuk mij. Dat kun je niet menen mam zei ik, maar ze trok mij dichter op haar, en mijn rode kop raakte haar liefdeslippen. Ja zei ze, duwen maar.Langzaam gleed ik in haar kut met mijn stijve paal. Met haar beide handen om mijn billen bepaalde zij het ritme, sneller en sneller. Haar ademhaling ging ook steeds sneller, en met een kreet kwam zij schokkend klaar. Ook ik hield het niet meer, en spoot mijn hete lading diep in haar grot. Ik liet mij uitgeput naast haar glijden op het bed. Zij kwam omgekeerd op mij zitten, en begon mijn lul proper te likken, terwijl zij met haar kunt boven mijn mond hing. Slierten zaad dropen uit haar spleet, recht in mijn mond, en ik kon niet anders dan mijn eigen zaad proeven. Nadien zijn wij samen in bad geweest, wat ons weer opwond, en spoedig belandden wij weer in bed. Dit is een waar gebeurd verhaal, en nadien hebben wij nog meermaals de liefde bedreven, als haar vriend weer eens weg was. Mijn ma is echt niet te schatten. Zij staat soms zo heet als vuur, en het gebeurde meermaals dat wanneer ik op mijn computer zit te werken, zij mijn kamer binnenkomt, achter mij komt staan, en na een korte nekmassage gewoon mijn kleren van mijn lijf rukt, en dan weet ik hoe laat het is. Dan wordt er geneukt, gebefd of gepijpt dat het een lieve lust is.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie