Oma laat mij spuiten.


Op 22 september, 2021 plaatste marco dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 18106 keer gelezen.

Ik ben MARCO en nu achttien jaar Wat ik nu gaat vertellen is waar gebeurd en gebeurd nog steeds
Ik heb nog een jonge oma van 59 jaar, zij is nog al een heet type. Zij loopt er thuis veel te boot bij, en dan die vieze praat. Dan is zij in haar nopjes. Het was winter en ik ga dan bij haar schaatsen. Oma heeft een sloot achter ,meer prut dan water. Het had al een paar dagen gevroren. Ik belde oma op of ik bij haar mocht schaatsen. Opa heb ik nooit gekend. Jawel maar het ijs is nog niet dik genoeg.
Wel hoor hier zijn zij ook op het ijs. Nou kom dan maar, dan blijf ik thuis.
Ik op de fiets heen en zij was blij dat ik binnen kwam.
Een paar dikke zoenen en even tegen haar borsten gedrukt. Voor de grap zei ik zo van, volgende keer hap ik erin hoor. Nou wie weet hoe lekker dat is, maar wel op mijn tepels he?
Ik ging de tuin in en liep naar de sloot.
Ik probeerde en het hield mij met gemak.
Ik bond mijn schaatsen onder en stapte op het ijs. Net dat ik vijf meter weg was zakte ik er door heen.
Ik sloeg om mij heen en bij het opklimmen brak het weer af. Onder de modder en ik schreeuwde naar mijn oma. Zij kwam aan gerent en trok mij eruit. Ik heb toch gezegd dat het niet kon.
Kom snel naar binnen het is stervenskoud. Maar ik zit onder de modder. Geeft niet ,trek uit je kleren dan zet ik je onder de douch.
Jonge, jonge wat stink je die bagger. Ik trok mijn broek uit en de modder zat in mijn slip . Uit die slip je hele gereedschap zit onder. Oma pakte mij beet en trok mijn slip uit. Jezus man je hele pik is zwart.
Kom naar boven, hier maak ik het zo wel schoon. Hup snel onder de douch en het warme water was heerlijk. DE modder spoelde van mij af en oma stond zo te kijken en pakte de sproeier en spoelde mij af.
Maar door dat zij mijn zo afspoelde kreeg ik een stijve piep. Ja… zestien, dan staat hij zo.
Nou draai je om zal ik de voorkant doen. Ik draaide mij om en oma keek zo naar mijn stijve pik.
Zo dat is een mooie stijve janus, dat is twaalf jaar geleden dat ik zo,n lekker exemplaar gezien hebt.
Oma zal die ook eens goed wassen. En ze nam hem beet en trok mijn velletje naar achter en sproeide hem af. Door die straaltjes werd mijn pik nog stijver. Nou zeg ,hij groeit in mijn hand. Hij vind het lekker dat oma hem verwend. Speel je er al veel mee? Ja oma natuurlijk doet toch elke jongen.

Jawel maar ook nog andere dingen he. Ik zag wel dat oma er opgewonden van werd.
En door dat gespetter was oma ook nat geworden. Wacht even , ik ben nu ook nat dus ik zal even mijn kleren uit doen. Oma trok haar kleren uit ,ik zag haar tieten eruit komen ,toen haar rok en zag een mooi slipje. Zonder wat te zeggen trok zij haar slip uit en stond zij met haar blote lijf voor mij. Jij bloot dan ik ook maar he en niet zo gluren naar oma haar spaarpot.. We stonden gelijk te lachen en ineens schaamde ik mij niet meer.
Oma waste mij en mijn pik kreeg alle aandacht. Zij stond mij gewoon af te trekken. Ja dit vind jij zeker wel lekker he?
Ja ik wel oma. Dus jij trekt je wel vaak af? Hoeveel keren doe jij dat en weten je ouders het?
Nee oma, maar jij mag dat ook niet zeggen he.
Nee ben je gek jongen ,dit blijft tussen ons twee├źn. En oma ging door met friemelen Ik zag oma haar tieten bungelen en ik pakte er een beet.He he wat doe jij daar. Sorry oma, ik vind ze zo mooi.
Nou vooruit dan maar speel er maar mee ,maar je houd wel je mond thuis he? Ja natuurlijk. Dan is het goed ,speel er maar mee. Mijn pik klopte in haar hand en ik pakte haar hele borsten beet ,niet wetende wat ik nou moest doen, gewoon er lekker aan zitten. Nou weet je wat ,en ze liet mijn pik los. Zij draaide haar om met haar rug naar mij toe. Kijk dan moet jij met je armen om mij heen en zo met mijn tieten spelen, maar MARCO ik vraag het nog eens, niks thuis hierover he?Nee oma. Ik geloof je.
Zij trok mij tegen haar rug aan en ik met mijn armen om haar heen had ik in elke hand een tiet Maar oma had haar hand achterom en stopte mijn pik zo tussen haar billen. Ja kijk ik kan er bij jouw niet bij ,maar zo hou ik hem vast
Ik mocht met oma haar tieten spelen en oma ging met haar kontje heen en weer en ik voelde mijn pik door haar bilnaad gaan. Man wat jeukte dat zeg , bij elke beweging kreeg ik de rillingen over mijn lijf.
Ik hoorde oma zuchten en oma ging steeds iets meer voorover. .mijn pik kwam bij haar aan de voorkant eruit en ik voelde hoe zij met haar hand mijn pik tegen hield. Oma stond met haar billen te knijpen en mijn zaad kwam omhoog. Oma ik ga zo spuiten hoor. Hou het nog even op. Oma draaide haar om en keek mij in mijn ogen. Zonder een woord te zeggen pakte zij hem beet en liet hem door haar gleuf glijden. Met een vinger voor haar lippen wist ik dat ik niks mocht zeggen. Zij pakte mijn billen beet en drukte zo mijn lul in haar natte kut. Met een paar woorden zei zij, spui je oma vol. Kom spuit vol.
Buik aan buik en mijn trillende stam in zo’n glibberig gat begon mijn lul zijn lava eruit te spuiten. O oma ik kom klaar hoor. Goed zo jongen ,ooo wat hou ik toch van jouw. Wat doe jij met oma, oma is nu zo gelukkig Als je klaar bent hou jij je pik er nog maar in. Ik wil nog een keer. Ja oma ik ook. Nou dan draai ik mij om en stop jij hem er van achteren erin. Oma ging gebukt staan en ik keek zo in haar kut . Een hele mooie gleuf en hij stond op een kier en dat ik hem er tegen aan zetten drukte oma hem erin.
O jongen kom op naai die geile oma van je. Met harde stootte neukte ik oma. Ik dacht er nog aan , van welke jonge van zestien mag en zal al eens geneukt hebben
Ik spoot voor de tweede keer in haar en we waste ons af . Dat we waren aangekleed en beneden zaten dat zij mijn kleren ging wassen. Dat ik weg ging zei oma, kom je morgen weer schaatsen? Maar wel door het ijs zakken he…?

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

1 gedachte over “Oma laat mij spuiten.”

Plaats een reactie