Ontmoeting met een zwangere moslima – deel 3


Op 22 juni, 2009 plaatste Anoniem dit sexverhaal in de categorie Straight, en is inmiddels 2131 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 5,799. Geschatte leestijd: 29 minuten

Ontmoeting met een zwangere moslima – deel 3 Ze bleef zichzelf maar klaarmaken ook al stonden wij in de kamer. Hashera bleef bij elke streelbeweging over haar eigen schaamstreek kreunen. Ik besloot haar te helpen en nam Fauzia op en ging met haar naar de achterkant van de zetel waar de zwangere moslimvrouw in lag. Fauzia begreep wat ik van plan was en ze begon over Hashera’s tepels te strelen en erin te knijpen. Ik streelde tegelijkertijd over haar borsten en buik. Zij bleef over haar eigen schaamlippen en clitoris strelen. Met haar kniehoge en gehakte laarzen nog aan – ze had ze nooit uitgedaan – leek ze op een hoer die een hele nacht lang genomen zou worden. Toen kwam ze klaar. Hevige trillingen van genot gingen door haar lichaam. Haarlichaam begon spastische bewegingen te maken en zij lag daar als verdoofd te genieten van het gevoel dat het orgasme haar had gegeven. Ondertussen hief ik Fauzia weer op en ging naar de voorkant van de zetel. Ik ging even uit haar en legde Fauzia – die op haar rug kwam te liggen – over Hashera heen en ik klom op de jongere vrouw. Ik bewoog me in haar en begon zo hoog mogelijk te stoten zodat haar clitorisklemmetje gestimuleerd zou worden en zij ook een heerlijk orgasme zou beleven. Hashera voelde dat we op haar lagen en had de reflex om Fauzia’s tepels te strelen. Toen ze de klemmetjes aanraakte, begon ze eraan te trekken. Dat miste zijn effect niet. Fauzia begon te kreunen en zwaarder te ademen. Soms streelde Hashera over mijn borsthaar en raakte ze mijn tepels aan. Ik kon haar tepels aanraken en begon ze ook te strelen en erin te knijpen. Door de aanrakingen van Fauzia’s klemmetjes kwam haar orgasme dichterbij. Haar hoofd lag tussen de grote borsten van Hashera dus lagen zij en ik in een kromming over Hashera’s dikke buik. Haar schaamstreek lag net voorbij het hoogste punt van haar buik dus kon ik makkelijk in haar lichaam stoten. Haar kutje was goddelijk. Het was nog strakker omdat de dildo in haar anus de kutingang een beetje vernauwde. Fauzia begon onrustig te worden en Hashera en ik merkten dat waardoor we al onze aandacht op haar richtten. Hashera bewoog Fauzia’s tepelklemmetjes en streelde over haar borsten en buik. Ik probeerde nog steeds zo hoog mogelijk te stoten om haar clitorisklem te stimuleren en ik streelde haar dijen en billen. Ik kuste haar vol op de mond en ze zette haar rechterhand tussen onze lichamen. Ze ging met haar linkerhand over mijn hoofd en drukte me tegen haar aan. Ze streelde mijn dikke en weelderige borsthaar. Zij zocht met haar tong de mijne. Ik trok me los uit onze omhelzing en zei Hashera om Fauzia klaar te maken omdat mijn orgasme ook in aantocht was. Hashera begon aan Fauzia’s klemmetjes te trekken terwijl ik haar bovenbenen streelde en dieper en harder in haar begon te stoten. Onze orgasmes barstten tegelijk los. Ik stootte nog enkele keren hard door waardoor haar clitorisklem hard heen en weer bewoog. Dat maakte haar orgasme nog heftiger. Ze schudde wild met haar lichaam; ik moest zelfs helemaal over haar gaan liggen omdat Fauzia anders van Hashera’s bolle lichaam zou vallen en mij zou meesleuren. Toen zwakte ons hoogtepunt af en gingen we van elkaars lichaam af. Ik nam de klemmen van Fauzia’s lichaam en snokte de dildo uit haar kontgaatje. ‘Oh Allah, wat ben ik blij dat je die dikke dildo weer uit mijn anus haalt’, zei ze. ‘Ik heb er dorst van gekregen’, zei ik. ‘Ik haal wel een fles water en drie glazen,’ zei Hashera, ‘maak het jullie gemakkelijk in de zetel.’ Hashera ging naar de kast aan het andere eind van de woonkamer. Door het feit dat ze compleet naakt was maar nog altijd haar botten met naaldhakken aanhad, hoorden we haar hakken op de grond. Ik volgde haar toch met mijn halfslappe penis. Haar kontje wiebelde omdat ze op hakken liep. Het was hét geilste zicht op een vrouw dat ik ooit had. Ze nam drie wijnglazen uit de kast en nam een fles plat water uit de koelkast. ‘Zo is het erg fris en dorstlessend,’ zei Hashera, ‘om seffens terug vol door te kunnen gaan.’ Haar ogen glinsterden alsof ze niet kon wachten. Ze stapte terug en ik ging net achter haar en nam haar voor de veiligheid tussen haar borsten en haar buik vast zodat ze niet voorover zou vallen. Ze zette voor ons alledrie een glas neer en vulde ze elk. Ik dronk mijn glas in één teug leeg en vulde het terug waarna ik terug een ad vundum deed. Ik stond recht. Waar ik gezeten had tekende zich een hele zweetplek af op het kwaliteitsvolle leer. ‘Het is tijd om terug naar boven te gaan’, spoorde ik hen aan om sneller te drinken. ‘Ik ben veel te moe’, antwoordden de jonge vrouwen in koor en ze lachten naar elkaar. ‘Geen nood,’ zei ik, ‘ik draag jullie wel naar boven. Maar eerst stop ik die lange geribbelde dildo opnieuw in je kontgaatje.’ Ik lachte geil naar Fauzia die kreunde. Hashera keek de andere kant op en kon haar lach moeilijk inhouden. ‘Jij hoeft niet zo heimelijk te lachen, geile, zwangere moslimvrouw. Na haar,’ ik knikte naar Fauzia maar bleef Hashera aankijken, ‘ben jij aan de beurt.’ Nu was het Fauzia’s beurt om te lachen. Toen ook zij hun glazen hadden leeg gedronken kwam ik met de dildo. Ik vroeg Fauzia zich met haar kontje naar mij te draaien en ik duwde de eikel van de dildo in haar kontgaatje en daarna in één keer een groot deel van de geribbelde schacht. Haar kontgaatje had lang opengesperd gestaan en had zich in de tijd dat we water dronken niet zo veel vernauwd. Het laatste stuk was moeilijk, maar lukte toch. Fauzia protesteerde niet zo hard. Ik besloot in haar te stoten, dus ging ik met mijn penis tussen haar schaamlippen. Ik wilde namelijk iets tonen. Ik nam haar op en ging dichter bij Hashera staan die nog altijd in de leren zetel zat. Fauzia was kleiner dan mij. Ik liet haar voor me rechtstaan met mijn penis in haar liefdesgrotje begraven. Hierdoor moest ik wat door mijn benen buigen, waardoor de spieren op mijn dijen zich als kabels aftekenden. Hashera was onder de indruk en floot goedkeurend. Fauzia vroeg wat er aan de hand was en Hashera antwoordde dat ze het toch niet zou kunnen zien. Maar ik wil het toch zo graag, zei Fauzia dan weer. Ik besloot haar haar zin te geven en boog nog verder door mijn knieën. ‘Wow, je dijspieren komen echt goed uit.’ Ik ging terug uit haar en nam haar in mijn armen als een baby, mijn rechterarm onder haar nek en onder haar rechteroksel en mijn linkerhand onder haar knieholten. Haar onderbenen zwaaiden losjes rond. Ik droeg haar de trap op en vleide haar op het bed. Ik kuste haar vol op de mond. Daarna draaide ik haar om en snokte de dildo in één keer uit haar anus. Ik was haar dankbaar dat ze niet gilde omdat anders Hashera te bang zou worden. Ik ging terug naar beneden en trof Hashera daar nog steeds zittend aan. Ze had ook nog steeds haar botten met naaldhakken aan. Ik vroeg haar recht te staan en naar mij te komen, wat ze deed. Ik legde mijn handen op haar buik, maar ik voelde niets. Na een paar minuten hoorden we Fauzia van boven roepen. ‘Hé, waar blijven jullie. Ik wil nog wel wat actie vannacht.’ ‘Wees maar niet bang, we komen eraan.’ Ik voelde de baby in Hashera’s baarmoeder bewegen alsof hij onze conversatie had kunnen horen. Tot daar was mijn doel bereikt. Daarna draaide ik Hashera om en bracht de eikel van de dildo voorzichtig in haar anus. Toen Hashera voelde dat ik aan de dildo begon zei ze: ‘Is dit echt nodig. Ik zou willen dat je uit mijn kontgaatje bleef.’ Ze smeekte echt en ik kreeg bijna medelijden met haar, maar besloot toch door te gaan. Dat ging al moeilijk. Ik was blij dat de eikel nog niet geribbeld was. Ik trok even aan de dildo maar door de brede rand kwam hij er niet uit. Toen begon ik aan de schacht met de ribbeltjes. Ik ging ribbeltje per ribbeltje maar in een strak tempo. Toen ik voelde dat ze het kon hebben ging ik nog sneller. Op het einde duwde ik de overige paar centimeter in één keer bij haar naar binnen. Ze kreunde even en boog haar rug naar achteren, maar het was te weinig dat overbleef zodat het haar niet zo veel pijn deed. Ik stootte mijn penis tussen haar schaamlippen en het voelde onwerkelijk. De dildo in haar kontje zorgde ervoor dat haar kutopening werd dichtgedrukt. De wanden van haar schede raakten mijn penis over de gehele lengte. Toen begon ik te stoten en ik merkte dat Hashera ook genot had – waarschijnlijk raakte ik haar g-plek. Door de wrijving rond mijn penis kwam mijn orgasme al snel op. Ook Hashera begon klaar te komen. Wanneer mijn orgasme begon los te barsten, vernauwde Hashera’s vagina zich waardoor haar schede zich nog strakker rond mijn penis wikkelde en er op sommige plaatsen zelfs een kleine druk ontstond. Mijn schacht en eikel werden hard gestimuleerd waardoor ik één van mijn beste orgasmes had. Daarna ging ik uit haar. Ik streelde nog één keer over haar billen en dijen en over haar buik, borsten en tepels. Ik kneep zachtjes in haar tepels. Toen nam ik haar in mijn armen, op dezelfde manier dat ik bij Fauzia had gedaan. Haar onderbenen – die nog door haar botten bedekt waren – zwaaiden losjes rond. Ik moest een beetje naar achter leunen omdat het gewicht van de voorkant van haar lichaam me mee trok. Ik moest haar soms ook verpakken omdat ze wegschoof. Op die manier kwamen mijn armspieren goed uit en ze zei dat ze goed gevormd waren. Dat deed me plezier. Haar linkerschouder drukte tegen de linkerkant van mijn borst. Ze kon dus voelen dat mijn hart hard werk leverde. Fauzia was ondertussen doorgeschoven zodat ik Hashera aan de rand van het bed kon neervleien. Ik kwam op haar lichaam terecht. Ik kuste de zwangere vrouw vol op de mond en liet me tussen de twee vrouwen neervallen. Fauzia kwam vliegensvlug op mijn onderlichaam zitten en Hashera begon mijn borsthaar te strelen en mijn tepels te stimuleren. Waar ik van had gedroomd gebeurde, Fauzia begon me te pijpen. Eerst nam ze mijn eikel in mijn mond en ging ze met haar tong over het topje. Dat deed me huiveren van genot. Daarna likte ze rond de rand van mijn eikel. De smaak beviel haar. Beetje bij beetje verdween heel mijn schacht in haar mondje. Speeksel druppelde langs haar lippen naar buiten en druppelde in mijn schaamhaar. Ze begon ook mijn ballen te strelen. Al snel kwam ik tot een hoogtepunt. Ik liet dat aan Fauzia merken en ze bleef op mijn penis zuigen. Toen ik klaarkwam zoog ze voort tot al mijn sperma op was. ‘Waarom is er nog maar zo weinig sperma over?’, klaagde ze. ‘Ik wil meer proeven.’ ‘Ik zal eerst terug een voorraad moeten opbouwen’, antwoordde ik. ‘Gaan we anders even douchen,’ stelde ik voor, ‘ik stink naar het zweet.’ ‘Ja, samen douchen,’ riep Hashera blij, ‘zo leuk. Maar dan doe ik wel mijn botten uit. Ik heb echt zin om mezelf en misschien iemand anders, ‘ ze keek veelbetekenend naar mij, ‘te wassen.’ Ze kneep haar ogen ondeugend dicht; er bestond geen twijfel over welke lichaamsdelen ze onder handen wilde nemen. We gingen van het bed af en liepen naar de badkamer. Er was een lichtschakelaar aan de muur buiten de kamer, maar die lieten de jonge vrouwen onbenut. Hashera – die als eerste liep – schakelde de lampen aan boven de spiegel. Zij zorgden voor een zwakker licht, waardoor onze lichamen spookachtige schaduwen wierpen naar het andere eind van de ruimte toe. Het was kwart over negen. Toen viel me pas op hoe groot de badkamer wel was. Ze mat zeker 7 op 9 meter. Er was een groot raam in de verste muur. Daaronder bevond zich het bad, dat iets meer dan 2 meter lang was. Aan de muur waar de deur naartoe zwenkte hing een spiegel – met de twee lampjes op. Achter de deur was er een verwarming geïnstalleerd. Onder de spiegel bevond zich een wastafel met twee kranen en twee gootstenen. Daaronder en aan de zijkanten waren kastjes. Links van de deuropening had je de douche. Daarvoor was een extra muur bijgebouwd. Die mat twee meter en een halve op anderhalve meter. Er waren tekeningen van meeuwen in de deur ingemaakt die over de gehele breedte van de douche ging. Op het eerste zicht waren er geen doucheknoppen, maar Hashera vertelde me dat ze in het plafond ingewerkt waren en er waren links, rechts en vanachter in totaal negen zijsproeiers die op verschillende hoogten stonden. Zij waren ook in de muren ingemaakt waardoor het leek of dit een douche was waar geen water aan te pas kwam. We moesten ons niet meer uitkleden, want we waren al alledrie naakt. Hashera had zelfs net haar botten met naaldhakken uitgedaan. Ik had met haar gevreeën terwijl ze die botten nog aanhad en daarna had ze zichzelf – ook zonder blote voeten of benen – klaar gevingerd. Hashera was een mooie vrouw van 23 jaar en 1 meter 74 groot en was prachtig om naar te kijken. Ze was een moslimvrouw met zwart haar tot in het midden van haar rug. Ze had prachtige oren en een lief gezichtje. Ze had dikke wenkbrauwen die boven en ook langs haar ogen gingen, tot waar haar donkerbruine ogen zich in een punt afsloten. Ze had sexy halflange wimpers die iets opgemaakt waren. Haar neus stond kaarsrecht en ze had mooie, volle lippen. Als ze haar mond zou openen zouden spierwitte, schrikwekkend regelmatige tanden te voorschijn komen. Ze had geen dubbele kin en ze had nergens vet – normaal toch, ze was nu zwanger dus had ze een dikke buik (met een bijna voldragen kind in haar baarmoeder) en grote borsten (op het einde van haar zwangerschap waren ze gegroeid tot een E-cup). Haar gezicht stak duidelijk naar voren en haar keel vertoonde lieve lijnen. Haar sleutelbeenderen staken mooi uit. Haar borsten waren dus zeer groot – zelfs voor een vrouw die zo ver was – met grote tepelhoven en tepels die – als ze gestimuleerd werden – anderhalve à twee centimeter lang konden worden en ze had een mooie, zwangere buik waarvan de navel bovenop haar buik stond. Haar rug was mooi en zichtbaar in twee helften verdeeld. Haar schouderbladen waren de mooie afwerking van een rug die – ondanks het gewicht van haar borsten en dikke buik – dat haar naar voren trok – kaarsrecht was. Haar kontje was zo strak als mogelijk was in haar toestand. Haar venusheuvel begon waar haar buik terug de normale omvang vertoonde (haar schaamstreek was natuurlijk wel iets opgezwollen). Een grote bos schaamhaar (die voortging over haar periculum tot op haar anus) verborg haar twee mooi gevormde schaamlippen en een gevoelige clitoris. De rest van haar lichaam was onbehaard – buiten haar hoofd. Haar dijen en billen waren stevig. Haar knieën waren mooi gevormd (niet te groot en niet te knokig). Ze had mooie onderbenen die niet veel ‘vet’ vertoonden als ze zat (net als haar dijen en haar billen wanneer ze een stringetje aanhad). Wanneer ze stapte zag je een trilling in haar kuiten en de hakken die ze steeds droeg zorgden voor stevige spieren. Haar enkels waren mooi slank. Fauzia was een genot om naar te kijken. Ze was 21 jaar en mat 169 centimeter. Ook zij was een moslima met even lang ravenzwart haar als haar zus. Haar oren waren mooi gevormd met boven de gehoorgang een verbreding. Ze had de donkerste ogen die je je kon inbeelden en haar wenkbrauwen konden met een zwart stiftje getekend zijn. Haar wimpers waren even zwart als haar wenkbrauwen. Ze had een rechte neus en mooie, witte tanden. Haar gezicht stond ook duidelijk naar voren en had een franke trek. Haar sleutelbeenderen kwamen zeker tot hun recht. Verder was ze overal superstrak. Haar borsten van een grote C-cup waren stevig. Haar tepelhoven waren iets kleiner dan die van haar zus, maar haar tepels waren even gevoelig. Aan haar buik was geen vet te bekennen, maar wel wat spieren. Haar rug was daardoor duidelijker in twee helften verdeeld en haar schouderbladen werkten haar strakheid in de hand. Haar kontje was superstrak – strakker dan van ieder ander meisje dat ik bestudeerd had. Haar venusheuvel was minder gezwollen dan die van haar zus en buiten haar hoofd was heel haar lichaam onbehaard. Haar bovenbenen en knieën waren stevig en mooi gevormd. Aan haar boven- en onderbenen was er geen gram overtollig vet te zien. Haar enkels waren goddelijk mooi gevormd. Ik ben Tim en ben 20 jaar. Ik ben 185 centimeter groot. Ik heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik heb dikke wenkbrauwen. Ik heb ook geen overtollig vet want enkele avonden in de week kan je mij in het plaatselijk fitnesscentrum vinden. Ik hef gewichten, ik fiets – en spin – en ik loop. Daarnaast ga ik ook regelmatig zwemmen. Mijn buik en mijn bovenarmen en –benen zijn goed gespierd. Mijn tepels zijn ook vrij gevoelig. Ik heb haar over heel mijn lichaam, behalve onder mijn oksels want daar trim ik me. Ik heb haar tussen mijn penis en navel, rond mijn navel en zo naar mijn borst. Mijn borst staat vol haar dat zich naar mijn tepels verspreidt. Mijn sleutelbeenderen vormen de grens. Ik heb een grote bos schaamhaar dat zich naar mijn billen verspreidt en ook mijn ballen, periculum en kontstreek zijn zwaar behaard. Mijn billen en dijen en onderbenen staan ook vol donker, krullend haar. Hashera namen drie washandjes uit de kast en we deden de schuifdeur open en stapten in de douche. Hashera drukte op het knopje op het plafond en ijskoud water spoot uit de doucheknoppen van het plafond. Ze drukte op een ander en alle negen zijsproeiers begonnen ook – even ijskoud – water vanaf de muur de douche in te spuiten. We stonden meteen alledrie vol kippenvel en in een reflex sloegen we de armen rond ons eigen lichaam. Ik kreeg een idee en sloeg mijn armen rond het slanke lichaam van Fauzia – en zij rond dat van mij – die vlakbij me stond zodat we onze lichaamswarmte konden delen. We zagen dat Hashera nog rilde van de kou en ik ging aan de andere kant van de jonge, zwangere moslimvrouw staan. In het voorbijwurmen – zo breed was de douche nu ook weer niet – streelde ik over de voorkat van haar lichaam; vanaf waar haar sleutelbeenderen samen kwamen over haar borsten en tepels, via haar dikke buik en haar navel die uit haar buik stak over haar behaarde venusheuvel en haar schaamlippen en over haar periculum tot haar kontgaatje. Dit deed haar nog harder rillen en haar tepels stonden zeker anderhalve centimeter vooruit, bijna twee zelfs. Toen namen Fauzia en ik haar beiden stevig vast totdat ze stopte met rillen. We spraken af om ons eerst overal te wassen – buiten de geslachtsplaatsen (penis – voor mij dan, kontje en borsten en schaamstreek – die plaats was enkel voor de jonge vrouwen) en de rug (die zouden we bij elkaar onder handen nemen). Toen de plaatsen van onze lichamen gedaan waren die we hadden afgesproken – wat weinig tijd in beslag nam – maakten we ons klaar om elkaars rug onder handen te nemen. Ik ging de rug van Fauzia wassen – Hashera zou enkel toekijken. Samen zouden we Hashera’s rug doen en de twee jonge moslimvrouwen zouden samen mijn rug inzepen. Ik begon met Fauzia’s ravenzwarte haar over haar hoofd te doen zodat het niet in de weg zou hangen. Hashera zag dat het heel de voorkant van Fauzia’s gezicht bedekte en zelfs bijna tot op de hoogte van haar tepels kwam. Ik hield een washandje onder de kraan en zeepte het goed in. Daarna zette ik het washandje in haar nek, waar haar haar ophield, en begon te wrijven. Ik zakte iets en wreef ook over haar schouders. Daarna nam ik haar schouderbladen onder handen en ging ik zo verder naar beneden. Ik nam haar vrij ruw onder handen en de jonge vrouw kon dit wel smaken. ‘Mmm, ja. Masseer me hard’, fluisterde ze me toe. Ik zei haar iets voorover te buigen en haar ruggengraat kwam lekker uit. Daar ging ik in één keer over, een grote druk zettend, en ze kreunde even. Ik maakte eruit op dat ze het lekker gevonden had. Daarna namen Fauzia en ik Hashera’s lichaam onder handen. Ik spoelde mijn washandje uit, terwijl Fauzia het hare nat maakte en we zeepten het om de beurt – zij begon (ik ben een deftige jongen, dus meisjes eerst, ook moslimmeisjes) – in. Nadat we Hashera’s pekzwarte haardos ook over haar hoofd hadden gelegd – haar haar kwam op haar dikke buik te liggen – zeepten we Hashera’s rug op dezelfde manier in. Het enige verschil was dat we nu met twee haar rug inzeepten. Hashera genoot van de hardhandige manier waarop haar zus en ik te werk gingen. Ook zij boog op het einde voorover. We moesten er op letten dat ze door het gewicht van haar borsten en buik niet voorover viel. Haar ruggengraat liep als een dikke, kloppende aorta over de achterkant van haar lichaam en we wreven er extra hard over en langs. Hashera had zichtbaar genoten. Haar tepels ztonden nog steeds overeind en ze was bezweet – niet nat – over de voorkant van haar lichaam. Toen maakten Fauzia en Hashera zich klaar om mij onder handen te nemen. Fauzia spoelde haar washandje uit en ze maakten het beiden nat en zeepten het in. Toen draaide ik me met mijn rug naar hen en begonnen ze eraan. Ik voelde de washandjes boven aan mijn nek beginnen en ze wreven hard alsof ze me wilden laten bewegen, maar ik bleef stevig op mijn benen staan. Ze wreven over mijn schouderbladen en duwden de onderste rand naar boven. Ze kwamen lager en lager en stopten plotseling. ‘Is dat een litteken?’, vroegen ze in koor. ‘Ja, van een operatie aan mijn nieren’, antwoordde ik hen. ‘Maar ondertussen is alles terug in orde. Alles functioneert terug zoals het zou moeten’, vervolgde ik, ‘er is niets meer ergs aan. Was me maar voort. Je moet er niet speciaal voor opletten.’ De jonge vrouwen deden voort. Net boven mijn billen hielden ze op. ‘Buig je maar voorover’, zei Hashera. Dat deed ik en mijn ruggengraat liep als een sterke kabel over mijn rug. Doordat ik mijn hoofd boog leek mijn ruggengraat één geheel met mijn nekwervels te vormen. Ze wreven er hard over en gingen er ook langs. Daarna gingen we onze geslachtsstreek wassen – ieder voor zich. Ik mocht beginnen. De moslimvrouwen maakten zich op voor een mooie show. Ik zeepte mijn handen volledig in en begon over mijn buik te strelen – ook door mijn haar tussen mijn navel en mijn schaamhaar en door mijn borsthaar (ik kneep zelfs even in mijn eigen tepels). Daarna ging ik langs mijn penis over mijn billen en periculum naar de achterkant van mijn lichaam en deed ik hetzelfde maar van achter naar voor. Ik deed mijn twee bilhelften van elkaar en ging tussen mijn benen naar de voorkant van mijn lichaam. Mijn penis begon terug in erectie te komen en ik nam mijn ballen in mijn handen en masseerde ze. Toen ik een volle erectie had, gleed mijn voorhuid met enige druk langs mijn eikel naar beneden en ik streelde over mijn eikel en over de rand ervan. Toen ik op het topje drukte ging er een scheut van genot door me heen. Ik deed de straal terug open en richtte hem op het topje van mijn penis. Ik vroeg Hashera te tonen waar de temperatuurregelaar zat, al was het water iets warmer geworden. Ze toonde het me en ik verhoogde geleidelijk de temperatuur tot het water te warm was om te kunnen verdragen. Ik spoelde mijn schaamstreek en billen af en ging onder de douche uit. Toen ging Fauzia. Ze zeepte haar handen vol tot ze wit zagen. Ze begon met haar borsten. Ze hief ze op zodat we konden zien hoe groot haar borsten eigenlijk wel waren. Haar C-cup was groot. Volgens mij was ze niet ver meer van een D-cup af. Ze liet ze terug zakken en begon aan haar tepels te trekken. Ze wreef erover en kneep erin met haar nagels zodat ze bijna blauw werden. Haar handen gingen weg van haar tepels en ze begon over haar buik te strelen. Plotseling kreunde ze; ze had weer over haar erogene zone gestreeld. Toen liet ze haar handen zakken naar het midden van haar lichaam. Ze streelde over haar schaamlipjes en probeerde haar clitoris uit zijn kapje te halen. Dat lukte en ze begon erover te strelen en erin te nijpen. Op een bepaald ogenblik begon ze zwaar te ademen en ik ging de douche weer in om haar handen daar weg te halen – we hadden afgesproken niet klaar te komen. Ze protesteerde even omdat ik haar orgasme laat had afgebroken. Daarna begon ze zich verder te strelen langs haar periculum tot haar kontstreek. Ze deed de douche terug aan en spoelde zich af. Omdat ze de zijstralen ook had opgezet kon ze zich zo manouvreren dat één zijstraal zich uitsluitend met haar schaamstreek bezighield – al moest ze zich daarvoor wel omdraaien. Ten slotte ging Hashera. Ze zeepte haar handen stevig in en hief haar borsten langs onder op. Op die manier konden we zien wat een E-cup echt inhield. Het koste haar zichtbaar moeite haar boezem omhoog te houden omdat die zeker 7 kilogram woog. Daarna streelde ze over haar buik. Ze begon te kreunen – ik dacht dat haar baby bewogen moest hebben. Haar ongeboren baby die nu nog in haar baarmoeder zat woog ook enkele kilo’s. In totaal trok zowat 10 kilo de jonge vrouw constant uit evenwicht. De druk die op haar rug moest staan was enorm. Het was haar tweede kind dat ze ging baren. Bij de eerste was de druk minder geweest omdat haar boezem nog niet zo omvangrijk was. Toen had ze een grote D-cup gehad. Ze bewoog haar handen verder naar beneden en kwam aan bij haar venusheuvel. Ze begon over haar behaarde schaamlippen te strelen en probeerde haar clitoris te vinden. Na wat zoeken had ze hem uit zijn kapje weten te krijgen en was hem aan het verwennen. Toen ze harder begon te kreunen moest ik weer haar handen. Ze streelde langs haar periculum tot bij haar anus en ging terug naar voor. Toen plaatste ze haar handen op haar rugbasis en bewoog ze – ook langs haar periculum – naar de voorkant van haar lichaam. Ze deed die twee bewegingen enkele keren opnieuw en hield het voor bekeken. Ze deed de doucheknoppen terug open en liet het water over haar borsten, buik en venusheuvel sproeien. Het moest haar een zalig gevoel geven. Toen Hashera ook uit de douche was gekomen, namen we drie handdoeken en begonnen we elkaar af te drogen. Twee van ons droogden de derde af. We besteedden veel tijd aan elkaars geslachtsdelen. Ik aan hun borsten en bovenbenen en aan Hashera’s buik en zij aan mijn penis, ballen en lichaamshaar Toen we allemaal terug droog waren gingen we terug naar de slaapkamer. De klok wees kwart over tien aan. We waren klaar voor onze triootjes. Hashera ging op haar rug op het bed liggen. Ik ging op haar borst zitten zodat ze me kon pijpen en Fauzia ging tussen Hashera’s benen liggen zodat ze haar kon klaar likken. Om mijn penis in haar mond te kunnen doen, moest Hashera zich oprichten, haar buikspieren gebruikend. Toen ze mijn eikel tussen haar lippen had kwam ik naar haar toe. Ze begon erover te likken en ze stimuleerde het topje van mijn penis en de rand van mijn eikel. Plotseling begon Hashera heftig in en uit te ademen door haar neus – zonder dat ze stopte mij te pijpen – ik raadde dat Fauzia was begonnen met de zwangere vrouw te beffen. Beetje bij beetje verdween mijn penis in haar mond. Er was nog een heel klein beetje over toen ze moest stoppen. ‘Ik ga nu in je mond beginnen stoten’, zei ik haar. Hashera ademde diep in en uit door haar neus. Daarna begon ik te stoten. Ze tuitte haar lippen zodat mijn penis nat zou worden door haar speeksel. Ik trok me terug en stootte terug in haar, haar lippen sloten zich nu naar binnen. Toen ik dat een aantal keer gedaan had begon haar speeksel aan de zijkant van haar mond naar buiten te druppelen. Ik wreef langs haar mond en likte het op. Maar er kwam meer. Ik bewoog terug met mijn vingers langs haar mond – haar speeksel opnemend – en bewoog mijn hand achter mij om langs Fauzia’s gezicht te gaan. Ze verschoot en stopte een moment met likken aan Hashera’s venusheuvel waardoor Hashera protesterend snel achter elkaar in en uit ademde. Ik ging verder met in en uit haar mond te stoten en ik voelde dat mijn orgasme niet lang meer op zich zou laten wachten. Plotseling voelde ik een natte vinger langs mijn rechterkaak gaan, dat moest Fauzia zijn die vocht uit Hashera’s kutje langs mijn gezicht uitsmeerde. Toen begon ik sneller te stoten en Hashera kreeg moeite om keer op keer mijn penis te verwerken. Ik begon ook dieper te stoten en Hashera kreeg last van kokhalsneigingen. Ik trok me er niets van aan en stootte tot in Hashera’s keel. Ik kreeg een raar gevoel en wist dat Hashera mijn penis geslikt had. Ik trok me terug en stootte weer enkele keren hard tussen haar lippen en daarna stootte ik weer in haar keel. Toen begon de zwangere vrouw nog onrustiger te worden – ik vermoedde dat Hashera ook tot een hoogtepunt kwam. Ik stootte nu terug door tot in haar keel, hopend dat we samen zouden klaar komen. Hashera’s ogen puilden uit en ze probeerde me in een reflex van haar af te duwen, maar ik bleef tussen haar mooie, volle lippen zitten en stootte de laatste keren met geweld door. Hashera ademde nog sneller en nog onrustiger in en uit door haar neus en haar ogen begonnen te tranen en ze begon nog luider en heftiger te ademen. Ze sperde haar ogen wijd open en deed ze terug dicht en sperde ze weer open en deed ze weer dicht. Ze opende haar ogen weer en haar oogbollen bewogen wild heen en weer in hun kassen. Ik voelde weer een natte hand, nu langs mijn lippen en in mijn mond – Fauzia die me een grote hoeveelheid vocht van Hashera gaf. Ze klopte met haar vuisten op de matras en ik dacht – al kon ik het niet zien – dat ze ook met haar benen bewoog. Toen voelde ik mijn sperma in volle snelheid door mijn penis gaan en met kracht in de keel van Hashera spuiten. Mijn voorraad was – zoals ik gezegd had – terug in orde. Ik bleef even in Hashera’s mond zitten, maar mijn erectie zwakte al snel terug af. Toen er terug ruimte in haar mond kwam nam Hashera een diepe teug lucht. ‘Dat was heftig,’ zei ze toen ik volledig uit haar was, ‘ik kon bijna niet meer ademen. En op dat moment bezorgde de ervaren mond met de zachte lippen van mijn lieve zus me het moment van deze avond.’ Fauzia likte nog één keer over de gehele lengte van haar venusheuvel en haar zus kwam weer bijna in extase. Ze kneep nog even met haar nagels in haar clitoris en Hashera begon hevig te schokken. Fauzia stak een haar hele hand in de kletsnatte vagina van haar oudere zus en likte haar schaamlippen en kneep met haar andere hand in haar clitoris en Hashera kwam weer klaar. Ze kreunde écht hard – alsof ze het voor de vorige keer wilde inhalen (toen had ze immers niet kunnen gillen omdat mijn penis in haar mond zat). ‘Dat was om de jongen,’ ze keek naar mij, ‘te tonen dat je wel degelijk een orgasme hebt gehad. Hashera had de tijd van haar leven gehad en was ontgoocheld dat het er nu opzat. Mijn lange penis was uit haar van passie kwijlende mondje en Fauzia’s zachte lippen waren niet meer op haar venusheuvel. We veranderden van plaats. Fauzia ging op het bed liggen en Hashera ging op haar borst zitten en ik ging tussen Fauzia’s benen liggen. Hashera’s dikke buik zorgde ervoor dat Fauzia’s zicht tot nul herleid werd – ze kon werkelijk niets zien. ‘Ik ga het hier benauwd krijgen, zusje. Met alle respect voor je lichaam en het feit dat je zwanger bent, maar je weet dat ik een lichte vorm van claustrofobie heb. Ik wil dat je me eronder uit laat als ik me slecht begin te voelen. Je lichaamswarmte maakt me zonder twijfel licht in het hoofd. Ik zal op je zij slagen als ik me benauwd begin te voelen.’ Hashera en ik knikten. Ik begon Fauzia’s venusheuvel met mijn vingers te verkennen. Ik streelde met mijn ene hand over haar buitenste en binnenste schaamlippen en ik ging met mijn andere hand op zoek naar haar verborgen clitorisje. Toen haar genotsknobbeltje uit zijn kapje was kon ik met het echte werk beginnen. Ik begon haar met mijn tong te verwennen. ‘Oooh ja Tim. Dat doe je goed. Doe zo voort.’ Fauzia’s stem klonk gedempt en ze was nu – zo dacht ik – terug vol overgave de kut van haar zus aan het likken. Tot zo ver ging het goed met haar. Ik ging met mijn tong over de gehele lengte van haar venusheuvel en opende haar schaamlippen zodat de ingang van haar vagina zichtbaar werd met het roze geaderde gedeelte. Ik likte over haar clitoris en verkende het eerste gedeelte van haar schede. Ik hoorde Hashera zuchten van genot. Ik ging verder en verder haar liefdesgrotje binnen en bereikte het achterste gedeelte waar haar g-plek zit. Ik streelde haar daarover terwijl ik haar clitoris vast had tussen duim- en wijsvingernagel en met mijn andere hand over haar buitenste schaamlippen streelde en haar binnenste schaamlippen likte. Ik kon zien dat haar buikspieren zich plotseling spanden en ik hoorde Hashera zeggen: ‘Ooh, rustig jonge zus. Je doet het uitstekend, maar knal niet met je hoofd tegen mijn schaambeen. Dat windt me niet zo op. Ik wil dat je me klaar likt.’ Fauzia mmmm’de instemmend. Ze kon het klaarblijkelijk nog altijd aan. Haar orgasme wa

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie