Ontmoeting met een zwangere moslima – deel 4


Op 7 september, 2009 plaatste Anoniem dit sexverhaal in de categorie Straight, en is inmiddels 2490 keer gelezen.

Vier weken en een half gingen voorbij, maar ik had nog niets gehoord van de baby van Hashera en besloot daar na school een kijkje te nemen. Op dinsdag 26 mei besloot ik langs te gaan ““ omdat ik dan geen les had. Ik stapte van de tram en ging naar haar huis ““ ik kon me de weg nog goed herinneren. Ik belde aan en Fauzia deed open. Ze had een rode hoofddoek om. ‘Hallo Tim,’ zei ze. ‘Hey Fauzia,’ antwoordde ik haar en ik kuste haar vol op de mond. ‘Hashera is in de woonkamer.’ We liepen de gang door die in het wit behangen was. Er stond een grote kast met een spiegel boven. Links was er de trap en rechts de deuropening die naar de woonkamer leidde. Hashera lag op de zetel. Ik ging naar haar en kuste ook haar vol op de mond, daarna ging ik naast haar zitten en legde mijn hand op haar dij en begon haar te strelen. ‘Ben je nu nog zwanger?’, vroeg ik haar. ‘Ja, ik had normaal al een halve week bevallen moeten zijn. Bij Yassin was ik slechts twee dagen te laat, nu al vier.’ ‘Je weet toch wat is wil helpen als je baby niet wil komen?’ Hashera moest het antwoord schuldig blijven. ‘Seks,’ antwoordde ik simpel op mijn eigen vraag. ‘In sperma zit er een stof dat goed is voor de baby. Na de draagperiode van 9 maanden zorgt het ervoor dat de bevalling op gang zal komen.’ ‘Zullen we de proef op de som nemen, dokter?’ Die reactie had ik niet verwacht ““ of toch niet zo snel. ‘Gaan we ons boven even amuseren?,’ vroeg ik. ‘Als jij me in je armen naar boven draagt.’ ‘Zoals de vorige keer?’ ‘Zoals de vorige keer.’ ‘Nu al naakt?’ Hashera begon zonder een reactie haar kleding uit te trekken. Ze had een trui aan, een jeansbroek met daarover een rokje en blauwe kousen. Ze trok haar trui over haar hoofd uit en ik zag dat ze geen rokje droeg, maar dat het een jurkje was dat ze aanhad. Het was een witte jurk met groene bloemen. Daaronder droeg ze een wit T-shirt. Ze stond er heel goed mee. Ze draaide zich naar me om. ‘Wil jij me helpen met de knoopjes?’ ‘Wanneer zo’n mooie vrouw je iets vraagt, kan je moeilijk weigeren.’ Hashera glimlachte. Ik begon de knoopjes los te maken en Hashera kon uit haar jurkje stappen. Ze deed de knop van haar jeansbroek los en de rits naar beneden. De broek viel naar beneden en supermooie benen kwamen tevoorschijn. De moslimvrouw droeg weer een string die langs de voorkant wat schaamhaar doorliet en aan de achterkant liet hij ook wat haar door. Ze draaide haar rug naar me toe en boog voorover. Ik had een prachtig zicht op haar billen en de zwarte string scheurde bijna door de druk. Ze kwam terug recht en ik zag naar beneden. Ze had van die korte kousjes aan, tot haar enkels. Eerst deed ze haar T-shirt uit en een zwarte bh kwam tevoorschijn. Tussen de twee cups ““ die haar weelderige boezem maar net konden omvatten ““ waar de bh slechts uit “”n naad bestond, bevond zich een dolfijntje die in de zwarte stof verwerkt zat. Ze zakte door haar knieën en deed haar sokjes uit. Ze kwam terug recht. ‘Draag me zo naar boven.’ Ze keek naar Fauzia. ‘Kom niet mee en zeg dit tegen niemand.’ Fauzia knikte kort. Ik nam haar op dezelfde manier als een kleine maand geleden in mijn armen en droeg haar naar boven. Ik moest haar weer een aantal keren vernemen omdat haar dikke buik in de weg zat. Ze kneep in mijn armspieren wanneer ze in volle inspanning waren. ‘Je hebt stevige spieren, ik knijp graag in de bovenarmen van een man die een inspanning doet. Zijn armspieren komen dan altijd goed uit.’ Ik voelde de zijdezachte huid van haar nek en van haar billen. Ze had haar hoofddoek ““ een blauwe ““ nog steeds aan. Boven in haar kamer vleide ik haar neer op bed. Ik kuste haar weer vol op de mond. Onze kus duurde wel een halve minuut. Ik deed haar hoofddoek van haar hoofd weg. Ze stond recht en gooide haar hoofd eerst voorover en dan naar achteren zodat haar haar een wilde bos was, maar zo aantrekkelijk en sexy om te zien. ‘Druk eens op de snuit van de dolfijn.’ Ik deed wat ze vroeg en haar bh sprong open. Ik kon de cups van haar borsten verwijderen en ik rook aan haar kledingstuk. Ik werd wild van de geur en draaide haar lichaam zo goed mogelijk om. De bh gooide ik in de hoek. Ik had een prachtig zicht op haar string en haar billen. Ik masseerde haar billen. Ik kuste ze beiden over heel de lengte. Daarna verwijderde ik ook het laatste kledingstuk van haar lichaam. De hoogzwangere moslimvrouw lag nu compleet naakt voor me. Ik ontkleedde mezelf en al snel kusten mijn lippen vol de hare en drong ik met mijn tong in haar mond. Mijn linkerhand streelden over haar borsten en knepen soms in haar tepels. Mijn rechterhand hield zich bezig met haar dikke buik en haar schaamstreek. Ik legde haar op haar zij op het bed en ik ging er achter liggen. Ik hief even haar rechterbeen op en ik kon tussen haar benen en schaamlippen stoten. Ze kreunde. Haar schaamlippen stonden nu echt wel ver open en ik vroeg haar haar benen te sluiten. Dit gaf druk op mijn penis en haar vagina werd nauwer. Ik begon te stoten. Haar schaamlippen masseerden mijn penis een beetje en dat gaf me een goed gevoel. De warmte van mijn penis tegen haar binnenste schaamlippen moest haar ook goed doen. Ze begon meer en meer te kreunen van genot. Mijn orgasme kwam niet snel en door mijn inspanningen begon ik te zweten. Het vocht kwam op mijn lichaam en ik drukte me tegen Hashera aan. Doordat zij ook begon te kreunen, door het lichaamscontact en door het feit dat we zo de liefde aan het bedrijven waren, begon ook zij te zweten. Ik begon haar te liefkozen. Ik streelde door haar haar, kuste haar nek en ging met mijn rechterhand over haar lichaam om in haar borsten en tepels te knijpen. We drukten ons hard tegen elkaar aan. Mijn rechterhand verplaatste zich naar het midden van haar lichaam. Boven mijn penis zocht ik naar haar clitoris. Uiteindelijk kreeg ik hem uit zijn kapje en ik begon erover te strelen en erin te knijpen. Ik nam hem tussen de nagels van mijn duim en wijsvinger en bewoog hem van links naar rechts en weg van haar lichaam en terug. Ik bewoog mijn rechterhand naar mijn borst en wreef erover totdat hij nat was. Met mijn vochtig hand wreef ik over haar billen. Ondertussen bleef ik zo snel mogelijk in en uit haar stoten. Mijn orgasme kwam dichterbij en ik begon haar wilder te nemen. Ik begon terug in haar tepels te knijpen en voelde haar borsten met mijn stoten mee bewegen. Toen ik me niet meer kon houden, begon ik in haar clitoris te knijpen. Ik voelde mijn sperma vertrekken en kneep zo hard in haar clitorisje dat zij ook een orgasme begon te krijgen. We begonnen samen te kreunen en ik hield niet op met mijn bewegingen. Ik bleef stoten totdat er niets meer uit mijn penis kwam en ik ging op mijn rug liggen zodat zij met haar rug op mijn borst kwam te liggen ““ nog steeds met mijn penis in haar kut begraven. Ik begon terug over haar clitoris te strelen, maar daar was ze nog te gevoelig. Ze kreunde en begon heftig te ademen. ‘Oooooo, daar nog niet. Nog te gevoelig. Mmmmaaaaooo. Haar schaamlippen mocht ik wel weer aanraken en strelen. Met mijn linkerhand streelde ik over haar borsten en kneep ik in haar tepels. Haar gewicht voelde heel aangenaam op mij en ik vroeg haar zo even te blijven liggen, zo veel lichaamscontact vind ik altijd leuk. Het zorgde er ook voor dat mijn penis in erectie bleef. ‘Ooh, Allah, ik wil je wel kussen. Ik wil je kussen met al mijn passie die ik de voorbije weken heb opgespaard.’ Ze ging van me af en kwam naast me liggen en begon me hartstochtelijk op mijn mond te kussen. Ze streelde ruw door mijn borsthaar en ik streelde over haar borsten, haar buik en haar schaamstreek. Ik woelde door haar schaamhaar. Onze tongen verstrengelden en ik stootte automatisch terug in haar. We lagen nu met onze gezichten naar elkaar dus dat ging moeilijker door Hashera’s dikke buik, maar het lukte. Ik begon furieus in haar te stoten met een kracht die ik niet geloofde te hebben. Mijn stotende penis, mijn tong in haar mond en onze lippen die elkaar raakten en mijn zoekende handen op haar lichaam gaven haar snel een orgasme en door de hevigheid van mijn stoten kreeg ik ook snel terug een orgasme. Het sperma spoot weer uit mijn penis. Het was de tweede keer vandaag dat ik in haar klaarkwam. Nog maar vier weken en een half had ik enkele uren zowel haar als haar zus Fauzia verwend. Vandaag was nog leuker geweest omdat we nu wisten wat we graag wilden. Ik ging uit haar, maar bleef haar nog even hartstochtelijk op de mond kussen. Daarna ging ik van haar af. We waren allebei teleurgesteld maar we wisten dat het tijd werd dat we stopten. We kleedden ons aan en gingen naar beneden. Ik kuste Hashera nog “”n maal vol op de mond. Ik duwde haar naar achter en volgde, zodat zij achterover en ik voorovergebogen stond. Onze kus duurde een eeuwigheid. Ik fluisterde in haar oor: ‘Je zal altijd de mijne zijn, vlam van mijn hart. Altijd en nooit.’ ‘De eer is geheel de mijne, blanke jongen. Hopelijk “œzie” ik je snel weer en hopelijk heb je dan weer genoeg sperma om mij of “”n van mijn zusjes te bevredigen. Je mag ook altijd “”n of twee andere jongens meenemen. Dan kan jij af en toe rusten ““ als wij je rust geven tenminste.’ Ze knipoogde naar me en ik wist dat ik altijd actief zou moeten zijn als we bij elkaar waren. Ze zou liever in elk gaatje ““ kutje, kontje en mondje ““ een penis krijgen dan dat ik niet meedeed met haar en haar zussen te verkrachten. Daarna kuste ik ook nog Fauzia hartstochtelijk op haar mond. Onze tongen speelden ook even met elkaar en ik kneep in haar billen. Ik drukte me stevig tegen haar aan, wurmde mijn armen tussen onze lichamen in en ik kneep in haar borsten. Ik boog me naar achter en hief de moslimvrouw van de grond. Zij had haar armen rond mijn hals gestrengeld. Ik bleef haar kussen en zette haar weer neer. ‘Dat was prettig,’ zei ze toen onze lippen van elkaar weken, ‘dat mag je meer doen.’ Ik sloeg nog “”n keer op de jonge moslimvrouwen hun billen en ging de deur uit. Ik had geluk want er kwam meteen een tram aan waarop ik kon stappen. Er was een supermooi meisje dat op een engeltje leek en ik bleef er heel de rit stiekem naar kijken. Op de terminus moesten we er samen uit. Ze bleek Yasmine te heten. Ik vond het een heel speciale naam. Ik sprak hem uit alsof ik hem kon proeven ““ en hij smaakte verrukkelijk. We wisselden gsm-nummers uit en ik vroeg haar om ergens af te spreken. We spraken af het volgende weekend naar de cinema gaan. De volgende dag ging ik naar een filmavond van de school waar ik in het middelbaar had gezeten. Tijdens de pauze en na de film sprak ik met een heel mooi en lief meisje. Ze heette Sharon en we spraken ook ““ al ging ik niet aan haar vertellen dat ik datzelfde weekend al een afspraakje had met een ander meisje ““ af naar de cinema te gaan. We wisselden gsm-nummers uit en ik zou haar bellen. Toen ik thuis kwam, zette ik de voetbalmatch op die nog bezig was. Op woensdag 27 mei 2009 belde ik eerst naar Yasmine. We spraken af zaterdagnamiddag naar de cinema te gaan. Daarna belde ik Sharon op. Met haar sprak ik af om zaterdagavond naar de cinema te gaan. Die avond keek ik weer voetbal. Toen ik een paar dagen later op vrijdagnamiddag 29 mei 2009 om vijf uur in de namiddag met de tram van de school terug kwam, begon mijn gsm in mijn linkerzak te trillen. Ik nam mijn chique, grijze Samsung, klapte hem open en zag dat Hashera me belde. ‘Hoi Tim,’ klonk de stem van Fauzia die zong in mijn oren, ‘wil je snel naar ons huis komen? Hashera’s water is gebroken. Ze is begonnen met haar bevalling. Het zal waarschijnlijk nog enkele uren duren voor de baby echt uit haar lichaam is, maar ze wil jou er zeker bij.’ Ik wist dat Hashera thuis wilde bevallen, maar het feit dat ik er bij mocht zijn, vond ik wel leuk van haar ““ ik was ten slotte nog maar een goede maand geleden in haar leven gekomen. ‘Haar man is weer weg naar een congres in Oost-Azië’ Dat laatste fluisterde. Ze wilde Hashera er waarschijnlijk niet nog een keer aan herinneren. Bij de geboorte van Yassin was hij er wel bij geweest. ‘Ik kom net terug van school’, antwoordde ik. ‘Ik ben nu aan de Rooseveltplaats. Ik ben er binnen 20 minuten.’ ‘Ok bedankt,’ zei de moslimvrouw. Ik verwacht je seffens.’ Fauzia was 21 jaar. Ze was geboren op 19 januari 1988 en had “”n korte relatie gehad. Ze hadden “”n keer seks, maar de jongen wilde te veel van haar dat Fauzia hem niet kon en wilde geven. Ze had gezegd dat ik tederder met haar was omgegaan. Ik stuurde een bericht naar mijn moeder om te zeggen dat ik bij een vriend bleef eten en ““ waarschijnlijk ““ ook slapen. Ik wist nog bij welke halte ik er af moest ““ elke keer ik hier voorbij kwam, dacht ik aan hoe ik met de twee jonge vrouwen had liggen rollebollen. Ik kon me ook nog goed de weg naar haar huis herinneren ““ al was het al wel lang geleden. Ik belde aan en even later kwam Fauzia de deur openen. Ze zag er nog altijd even verrukkelijk uit. Ik kuste haar vol op de mond en zei beantwoordde mijn kus. ‘Doe dit niet met Hashera voor iedereen ““ behalve ik ““ weg is vanavond.’ Ze had een rode hoofddoek op, een bruine wollen trui, een jeansbroek en ze had blauwe kousen aan ““ geen schoenen. ‘Kom binnen en doe je schoenen uit.’ Ik deed wat ze me vroeg. ‘Volg me maar.’ Ze ging naar achteren en in de veranda was er een deur die naar de kelder liep. Ik was verbaasd maar wist natuurlijk niet dat ik daar een groot zwembad zou aantreffen. Het zwembad was verwarmd zodat Hashera hier haar baby ter wereld zou kunnen brengen. Bij onze ontmoeting had ze me gezegd dat ze onder water zou willen bevallen ““ haar wens ging uitkomen. Yassin had ze thuis in de woonkamer gebaard ““ ze was toen nog geen 22 jaar geweest. Yassin was geboren op 27 augustus 2007 en zou dus binnen enkele maanden 2 jaar worden. Hashera was van 28 oktober 1986. Er waren nog mensen in de ruimte. Ik kuste Hashera op haar wang en streelde door het haar van Yassin. Hashera’s onderlichaam was bloot. Ze had enkel nog een witte T-shirt, haar bh en haar hoofddoek aan. Toen pas zag ik haar string. Er was een blanke vrouw met donkerros haar. Ik vermoedde dat zij de vroedvrouw was. Er was nog een derde vrouw met een hoofddoek op. Ik kuste haar op de wang en ze zei dat ze Jayla heette en de jongere zus van Hashera en Fauzia was. Ik ontmoette ook hun broer, Najim, die ““ volgens mij ““ de oudste moest zijn. Ik gaf hem een hand, hij had een bijzonder stevige handdruk. Een vierde meisje ““ de jongste ““ stelde zich voor als Raina die ik ook een kusje op de wang gaf. Toen pas zag ik nog een meisje in de hoek van de kamer staan. Ze had een zwarte hoofddoek op die ook rond haar gezicht was gedaan, zodat enkel haar bruine, ietwat schuinstaande ogen zichtbaar waren. Ze had ook speciale handschoenen aan, waardoor ““ buiten haar ogen dan ““ niets van haar lichaam te zien was. Ze had een zwarte wollen trui en een jeansbroek aan en schoenen met stevige hakken. Ik kwam te weten dat ze Assia heette. Najim was 24 jaar, Jayla 19 en Raina 16. Jayla en Raina waren ““ net zoals hun zussen ““ strelingen voor het oog. De meisjes hadden allebei zwarte ogen, volle lippen en droegen dezelfde kleren. Jayla had grotere borsten dan Fauzia, wist dat en pronkte ermee. Ze had een wit hemd aan. Haar zwarte bh was zichtbaar. Raina had het mooiste gezicht. Haar jukbeenderen stonden hoog en haar mond stond in een eeuwige glimlach. Haar lippen waren de volste die ik ooit had gezien en daarachter bevonden zich spierwitte tanden. Haar lichtbruine huid maakte het af. Ze had de donkerste ogen die ““ paradoxaal genoeg ““ een lichte teleurstelling verrieden, alsof ze iets wilde maar niet kon of mocht krijgen. Ze had dikke wenkbrauwen en mooie, fijne wimpers. Haar gezicht stond het verste naar voren tegenover haar keel. Ze had fijne vingers ““ die ik had vastgenomen terwijl ik haar had gekust. Ze had dus iets kleinere borsten dan Fauzia, maar dat compenseerde ze door nog strakker te zijn in haar kontje en bovenbenen. Raina en Jayla waren ““ ondanks hun pure schoonheid ““ nog beiden maagd. Ik hoopte dat ik de eerste zou mogen zijn die zijn penis tussen hun schaamlipjes zou penetreren en hun maagdenvlies zou doorbreken. Hashera’s ouders waren beiden overleden toen Hashera 16 jaar was. De jongste Raina, was dan 9 jaar geweest. Hashera’s grootouders ““ die ondertussen ook dood waren ““ hadden voor hen gezorgd. Nu was Hashera ““ en ook Najim, de man in huis ““ verantwoordelijk voor de andere meisjes. Het zwembad was 15 meter lang en 8 meter breed. Het strekte zich naar de andere kant van de kamer uit. Waar wij stonden ging een trap het water in. Het diepste stuk ““ in het midden ““ was twee en een halve meter diep. Het water was zuiver mooi en de witte tegels ““ zowel op de vloer als tegen de muur ““ gaven hetzelfde zuivere gevoel aan de kamer. De vroedvrouw ““ die Valerie heette ““ bleek 35 jaar te zijn en al 10 jaar in het vak te zitten. Ze zou vandaag haar 28ste bevalling doen. Ze had al voor 20 meisjes en 8 jongens gezorgd. Opeens begon Hashera te puffen. Ze kantelde haar hoofd naar achter en probeerde regelmatig te ademen. ’10 minuten na de vorige,’ zei de vroedvrouw. ‘We komen dichter en dichter, mooie vrouw.’ Het was de 3de bevalling dat ze deed in een moslimfamilie en de vorige was goed meegevallen. Daar had ze voor een meisje gezorgd. Ze had ook gezorgd dat Yassin gezond ter wereld was gekomen. Even later begon Hashera weer te puffen en te kreunen en ik begreep dat ze weer een wee had. ‘8 minuten nu, jonge vrouw. Het begint dichterbij te komen. Ben je zeker dat je dit gaat aankunnen?’ ‘Ja tuurlijk’, Hashera snauwde bijna, ‘Ik moet geen verdoving hebben. Ik wil voelen hoe de baby mijn lichaam verlaat.’ De vroedvrouw stelde voor om in het water te gaan. Voor Hashera was dit ok en ze begon zich uit te kleden. Ze had weer een string aan, een groene deze keer. Toen besefte ik pas dat ik ernaar had gekeken. Ze deed haar T-shirt ““ dat haar dikke buik niet kon bedekken ““ uit en ze had een bh aan die dezelfde kleur groen was als haar string. Haar borsten zagen er indrukwekkend uit. Daarna deed ze haar donkerblauwe hoofddoek uit en haar haar hing los tot op de helft van haar rug. Toen deed ze ook haar lingerie uit en stond nu helemaal naakt voor ons. Haar schaamlippen waren nog steeds bedekt met een dikke bos haar. Toen ze helemaal naakt was, bewoog ze zich naar het zwembad en ging ze via de trappen het water in. ‘Oeioei, het water is koud.’ Ze bibberde en er kwam kippenvel op haar lichaam. Haar tepels staken recht overeind en waren zeker “”n centimeter lang. De vroedvrouw begon zich ook uit te kleden. Ze had een heel bleke huid. Onder haar donkerrosse haar had ze diepblauwe ogen. Ze had een blauw katoenen lingeriesetje aan en toen ook dat eraan moest geloven liet ze donkerros schaamhaar zien dat over heel haar schaamstreek verder liep. Daarna liet zij zich ook in het water zakken. De weeën begonnen weer. ‘Nu zijn er nog slechts 4 minuten tussen. Ik stel voor dat iedereen die dichtbij wil zijn zich klaarmaakt. Doe al je kleren uit om de aanstaande moeder niet eenzaam te laten voelen in haar naaktheid ““ en mij natuurlijk.’ We begonnen allemaal onze kleding uit te doen. Fauzia had ik al naakt gezien, maar nu waren de andere zussen er ook. Toen Jayla haar hemd knoopje per knoopje los deed, zag ik een onwijs sexy zwarte bh die maar net haar volle boezem de baas kon. Haar botten met naaldhakken verdwenen van haar lichaam en witte opgetrokken sokken kwamen vrij die meteen bij de botten gelegd werden. Toen deed ze haar jeansbroek uit en ik zag de heetste zwarte slip die ik ooit zag. De onderbroek kwam meesterlijk goed uit door haar bruine huid, die niet stopte waar de zon er niet meer aankon, maar ook omdat ze iets rondere billen en heupen had dan haar zussen ““ al deed dat aan haar schoonheid niets af, het gaf zelfs iets extra. Toen deed Jayla haar bh uit, ze had de mooiste borsten, ze staken niet zo naar de zijkant en ze waren ““ ondanks hun grootte (de boezem van Jayla was groter dan die van Fauzia, een grote D-cup) ““ toch vrij stevig.. Jayla had lichtere tepelhoven en haar tepels stonden stijf naar voren, eerst en vooral om haar naaktheid en omdat het daar beneden koel was, maar ook omdat zij niet de enige was die haar naaktheid tentoon stelde. Ze had ook wat schaamhaar op haar venusheuvel, maar zij stond er wel mee. In tegenstelling tot de vrouw die bijna ging bevallen, ging haar schaamhaar niet via haar periculum tot op haar anus. Toen ze ook haar slipje uitdeed zag ik dat ze een lekker kontje had. Toen ze haar hoofddoek weghaalde, kwam een dikke bos zwart haar tevoorschijn, dat zich met een leuke krul naar haar rug verplaatste en ophield net onder haar schouderbladen. Haar enkels waren mooi gevormd. Najim was zeer gespierd, zowel in zijn armen en benen als in zijn borst. Zijn spieren liepen als kabels over zijn lichaam. Zijn borst verhefte zich boven zijn buik en de spleet tussen zijn twee borstdelen was duidelijk zichtbaar. Zijn buikspieren waren zes verdikkinkjes tussen zijn navel en zijn plexus. Hij had nergens haar op zijn lichaam, behalve op zijn hoofd. Zijn penis was in rust groter dan die van mij, maar waarschijnlijk was de mijne groter in erectie. Raina was met haar 16 jaar een bloemetje. Haar gezichtje was echt prachtig, vooral door haar jukbeenderen en haar volle lippen. Haar mond stond steeds in een glimlach die elke jongen het hoofd op hol zou brengen. Ze had een wit rokje over haar broek aangedaan. Ze deed haar trui uit. Het rokje bleek een mooie jurk te zijn met bloemen. Toen ze die uit had, liet ze een witte t-shirt zien. Daaronder zag ik al een bordeauxe bh. Ze had een strakke jeansbroek aan die ze in haar zwarte botten met gespen had gestoken. Ze boog voorover en ik had perfect zicht op haar kontje dat goddelijk mooi gevormd was. Het was het strakste van de hele familie. Ze trok haar botten uit die de hoogste hakken van iedereen hadden. Haar voeten stonden in een zeer steile hoek ““ zeker 50 graden ““ waardoor haar kuitspieren hard getraind werden. Toen ze haar jeansbroek uitdeed zag ik hoe goed. Ze had de mooiste benen van allemaal. Ze waren ook bijzonder strak. Haar onderbenen waren gespierd en haar bovenbenen waren slank maar stevig. Dit kwam omdat ze elke dag 10 kilometer naar school moest fietsen. Ik zag op de bordeauxe slip van Raina. Ze draaide zich om; ik zag op de bordeauxe string van Raina! Bijzonder weinig ‘vet’ was te zien door de strakheid van haar stringetje. Zij had het meest sexy lingeriesetje aan dat ik al ooit had gezien. Haar enkels waren goddelijk mooi gevormd. Najims vriendin Assia was zeer streng moslim en mocht niet naakt verschijnen. Ze pakte een lange jurk met lange mouwen uit een zak en een bikini met tijgermotief. Ze wilde niet dat we het zagen dus deed ik alsof ik het niet gezien had. Toen ging ze naar een andere kamer om haar om te kleden. Toen ze terugkwam had ze nog steeds haar hoofddoek om die ook haar gezicht bedekte. Enkel haar ogen waren vrij. Haar zwarte jurk ging tot aan haar enkels en er waren ook lange mouwen voor haar handen. Ook ik deed mijn kleren uit. De meisjes lieten niet merken wat ze van mijn behaard, maar gespierd ““ zij het minder dan Najim ““ lichaam vonden. We gingen samen van de trapjes in het bad. Iedereen kreeg kippenvel, waardoor de lichamen van Fauzia, Jayla en Raina nog iets extra kregen. Assia’s jurk dreef op het water. Ik zou niet de eerste zijn die onder zou duiken en een glimp van haar benen of haar bikini zou proberen opvangen”¦ Toen we allemaal in het water stonden ““ het zou voor Hashera makkelijker zijn als we nog konden staan ““ begon Hashera weer te puffen en te kreunen. ‘3 minuten, Hashera. Seffens mag je beginnen persen. Je bent er klaar voor.’ Hashera blies enkele keren uit. ‘Ik wou dat het al achter de rug was en de baby al in mijn armen lag.’ De vroedvrouw dook onder om dichter bij Hashera’s schaamstreek te kunnen zien. Ze kwam terug boven. ‘Er is al een mooie ontsluiting. De persweeën zullen niet lang meer op zich laten wachten.’ Enkele minuten later waren er terug weeën. ‘Persen!’ Hashera ademde diep in, ging onder water met haar hoofd en perste. De vroedvrouw was mee onder gegaan. ‘Ik zie nog niets bewegen. Seffens doen we voort.’ De weeën begonnen terug en Hashera ging weer onder water om te persen. De vroedvrouw ““ en deze keer ik ook ““ ging mee. Ik kon zien hoe het gezicht van Hashera zich in een grimas vertrok en wist dat de vrouw zich inspande zoals ze enkel bij haar vorige bevalling had gedaan. Haar schaamlippen waren nu heel wijd en hingen eigenlijk rond haar lichaam. Het schaamhaar kroop nu overal en hing ook tussen haar schaamlippen en zelfs in de opening van haar kutje. Ik draaide me zodat ik naar Assia kon zien. Haar jurk dreef mee op het oppervlak met haar bewegingen. Ze had mooie benen. De slip met tijgermotief tekende zich sterk af tegen het heldere water. Ik keek naar boven en ik zag dat ze een sneeuwwitte navelpiercing had in de vorm van een vlinder. Aan de puntjes van zijn vleugeltjes zaten kleine kettinkjes die vastzaten aan de slip van haar bikini. Andere kettinkjes vertrokken naar boven ““ ik vermoedde naar haar bh. De witte piercing stak sterk af tegen haar donkere huid. De gedachte van haar te strelen kwam bij me op maar die onderdrukte ik snel weer. Ik moest me in een aantal bochten wringen om haar bovenlichaam ook te kunnen zien. Haar bh had hetzelfde tijgermotiefje. Tussen de cups was ook een klein vlindertje te zien, waar de kettinkjes die van haar navel begonnen, eindigden. Haar borsten waren fraai gevormd. De stof bedekte veel, maar de aanzet van haar boezem was vrijgelaten. Ik zag verdikkinkjes op de plaats van de tepels. Het koude water had ze als kleine kegeltjes naar voor laten steken. Ik moest zeggen dat ze een mooi figuurtje had. Ze was slank waar ze slank moest zijn en ze had mooie rondingen op de juiste plaats. Ondertussen was Hashera boven en terug onder water geweest. Ze was nu terug uit volle macht aan het persen. De vroedvrouw moedigde haar aan door haar vuist op te steken. ‘Je bent er bijna. Nog enkele keren. De baarmoeder is bijna helemaal open en dan zal het volledig aan jou zijn. Je zal harder en harder moeten persen om de baby door het geboortekanaal en uit je vagina te persen.’ Hashera knikte, duidelijk onder de invloed van stoffen die het lichaam door het bloed deed pompen om de sterke pijn iets te verzachten en de vrouw in een soort roes te laten brengen. Hashera voelde terug een wee en ging als vanzelf onder water en begon te persen. We gingen nu allemaal mee onder water en zagen de grimas van Hashera die haar grote inspanning verraadde. Toen ze terug boven kwam en wilde gaan staan sloeg ze in paniek. Ze was afgedreven en kon niet staan op de plaats waar ze was. Ze begon zwaar te ademen en met haar armen te zwaaien. Ik wist wat er scheelde en zwom achter haar. Ik nam haar onder haar oksels vast en zwom achteruit met haar hoofd in mijn armen ““ zodat ze niet onder water zou komen ““ naar een ondiepe plek. Ze bedankte me met een zoen op mijn linkerwang. Ze voelde terug een wee en ging weer onder water om te persen. De vroedvrouw zag dat de baarmoedermond nu helemaal open stond. Nog niks van de baby was zichtbaar. De vroedvrouw vertelde dat het persen nu pas echt kon beginnen. Bij de volgende wee, toen Hashera onder water aan het persen was, kon de vroedvrouw het begin van het hoofdje zien dat het geboortekanaal inkwam. Hashera perste zo hard ze kon. Ik stond het dichtste bij haar anus en ineens kwam er een stuk stront uit Hashera’s anus. Ik maakte golven die de stront naar de kant zou moeten brengen. Aan de kant nam ik mijn zakdoek en ik nam het stuk stront er voorzichtig uit. Toen ik terug bij Hashera was ““ ze had net een wee en ging onder water om te persen ““ ging ik mee kijken. Ik zag een groter deel van het hoofdje nu. ‘Ik kan het hoofdje zien’, riep ik, ‘komaan Hashera, je kan dit. Nog enkele keren persen en je kan je baby’tje vastnemen en strelen en verwennen.’ ‘Ben je er nog steeds van overtuigd dat je dit ook zou willen doen, als je een meisje was geweest?’ Ik wist dat Hashera me wilde testen door dit te vragen. ‘Oh ja, zeker en vast.’ Bij de volgende keer persen was de baby tot aan de neus in het geboortekanaal, toen heel het gezicht. Nog een keer persen en hij was er tot aan de schouders in, dan tot de navel, dan tot het midden, dan tot de knieën, dan tot de enkels en dan helemaal. Hashera perste zo hard ze nog kon en het hoofdje kwam piepen, maar ging terug weg. De volgende keer ging het terug weg, maar de derde keer kwam het hoofdje uit haar vagina. Ze perste nog eens en de baby was er met zijn gehele gezichtje uit. Nog een keer persen en hij was eruit tot aan de schaamstreek. De laatste keer persen was de ergste. Hashera perste zo hard dat er opnieuw een stuk stront uit haar anus kwam, die ik op dezelfde manier naar de kant dreef. Ik moest me haasten want de baby was bijna volledig uit Hashera’s lichaam. Ik was er toen ze met de laatste persing bezig was en de baby floepte uit haar vagina met het hoofd omhoog ““ hij was een sterrenkijker. Toen konden we zien dat het een meisje was. De vroedvrouw hield haar nog twee seconden onder water ““ iedereen dook mee onder ““ en bracht haar toen naar de oppervlakte waar ze haar eerste teug lucht kon nemen. ‘Ik ga haar Aïssa noemen.’ Dat was het eerste wat Hashera zei sinds daarstraks en ze keek in mijn richting. Ik wist dat ik haar die naam had laten kiezen en was er heel blij over. ‘Datum en tijd van geboorte,’ zei de vroedvrouw, ’29 mei 2009 om 5 minuten en 35 seconden na half acht ’s avonds. Ik feliciteerde Hashera door haar op drie keer op de kaak te kussen. Toen gingen ook haar broer en al haar zussen. Ten slotte gaf ook Aissa ““ haar bijna-schoonzus ““ haar een kus. Hashera ging met de baby op de kant van het zwembad liggen. De zakdoekjes met de stukken stront had ik al in de vuilbak gegooid. De baby was nog steeds met haar moeder verbonden via de navelstreng, een blauwe buis waardoor er tijdens de zwangerschap voedsel en bloed uitgewisseld werd tussen de moeder en de baby. Hashera kreeg de eer om hem door te knippen. Toen legde Hashera haar baby aan de borst en Aïssa begon meteen aan haar tepel te zuigen en kreeg de lekkerste moedermelk. Na een tijdje kwam de placenta ““ moederkoek ““ uit de vagina van Hashera en plonsde in het water. Hashera pakte hem terug en zei: ‘Dit gaan we opeten. Wie wil als eerste proeven?’ ‘Ik wil’, antwoordde ik. Ze gaf hem aan mij, maar ik wist niet echt hoe ik eraan moest beginnen. De vroedvrouw legde het me uit. Ik beet erin en het smaakte erg goed. Ik had het nog nooit gegeten, maar het smaakte me wel. Mensenvlees schijnt gewoon heerlijk te zijn, maar dat eten we nooit. Na mij wilde ook Hashera en daarna iedereen het proberen. De vroedvrouw kleedde zich terug aan, want ze moest naar een volgende bevalling. Ik vond haar vagina met het dnkerrosse schaamhaar wel sexy. ‘Gaan we iets eten?’ Hashera had zichtbaar honger gekregen van haar inspanning. Na het eten en een paar glazen wijn”“ nog niet voor Hashera, want dat was niet goed voor de borstvoeding en dus ook niet voor Aïssa ““ om de bevalling te vieren, vertrokken Najim, zijn vriendin Assia en Jayla – Hashera’s en Fauzia’s oudste zus. Raina, de jongste, bleef nog. Het was twintig over elf ’s avonds. Ik was wat aangeschoten en toen iedereen weg was en Fauzia terug kuste ik plotseling Hashera die naast me zat op de mond. Ik had niet gemerkt dat Raina gebleven was en zij was kwaad op mij. ‘Hoe kan je dat doen, stomme Belg, Hashera is al jaren getrouwd en heeft net,’ ze keek op haar horloge, ‘bijna vier uur geleden, een tweede baby gekregen. Schaam je je niet om haar nu op haar mond te kussen. Hashera kalmeerde Raina en zei dat het niet zo erg was. ‘Ik zal zwijgen als hij,’ ze keek naar mij, ‘me even bezig houdt op jouw bed.’ Ik stemde meteen en volmondig in. Ik pakte Raina op ““ ze woog bijzonder weinig. ‘Je bent zo licht als een veertje’, gaf ik haar een gemeend compliment. Ik had haar in de lucht kunnen gooien en terug kunnen opvangen ““ en droeg haar in mijn armen naar boven. Ik gooide haar op het bed en sprong er zelf bij. Ik begon haar heftig op haar mond te kussen en over haar hele, mooie gezichtje kusjes te geven. Haar jukbeenderen en haar mond met de volle lippen die altijd in een heerlijke glimlach stonden waren het mooiste aan haar gezicht. Haar glimlach k

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie