Onverwacht bezoek van Tanja


Op 6 mei, 2009 plaatste Jan Schrijver dit sexverhaal in de categorie Groepsex, en is inmiddels 14823 keer gelezen.

Het is een lome zomermiddag. Zo’n middag dat je jas in één van je fietstassen verdwijnt omdat het te warm is om hem aan te doen. Een zomerse rust heerst op het industrieterrein. Mensen zitten nog binnen of zoeken de schaduw op, ik ben blij dat ik een vrije middag heb genomen. Op mijn gemak fiets ik naar huis, de warme lucht trilt zacht boven het wegdek en terwijl ik de brug op fiets begint er vers zweet op m’n rug te kriebelen. De helling is stijl dus dat kost een klein beetje moeite, dat is niet erg, even doorzetten. Boven op de brug staat een zachte bries en kan ik het weer wat rustiger aan gaan doen. De warme wind laat mijn T-shirt langs mijn bovenlijf schuren, wat er in combinatie met het zoute zweet voor zorgt dat mijn tepels twee gevoelige harde puntjes onder het katoen worden. Beneden aangekomen sla ik de hoek om en rij onze straat in, ook hier is alles lekker rustig. Een enkele buurvrouw bevolkt de voortuin, lui achterover gezeten in een gemakkelijke tuinstoel met een koud glaasje binnen handbereik. Als ik door de poort loop zie ik twee van dat soort halfvolle glazen op onze tuintafel staan, het koolzuur tintelt nog in het koele water, stemmen komen uit de woonkamer, hebben we visite? Ik zet mijn fiets weg en loop naar binnen, ik lust nu ook wel een glas bronwater. Binnen zie ik Heleen met Tanja achter de computer zitten, “Jij hier?” “Jawel, het moest er eens van komen, we kijken even naar mijn advertenties met lingerie op Marktplaats.”, “Leuk, ik pak even iets te drinken.” en loop de keuken in naar de ijskast. Terwijl ik iets inschenk aan het aanrecht komt Tanja de keuken in lopen en kijkt mij over haar bril heen onderzoekend aan. “Ben je niet benieuwd wat je collega hier plotseling doet?” Door onze korte gesprekken op het werk weten we dat we elkaar wel interessant vinden, maar zij is hier nog nooit geweest. In haar zwarte korte rokje met vast bovenstuk komen haar slanke rondingen mooi uit. “Leuk om je eens buiten de werkvloer om te zien, je ziet er goed uit”, complimenteer ik haar. “Dank je, ik wou hier al een tijdje eens langskomen”, en met een korte handbeweging legt zij haar bril in de vensterbank. “Je bent welkom”, “Dat dacht ik wel” antwoord ze en ze schuift achter m’n rug. “Wat is het warm he?” fluistert ze in mijn oor, en drukt haar borsten tegen mij aan. Ik voel haar harde tepels door de stof heen in mijn rug priemen. Er gaat een kleine siddering door mijn onderlijf. Ondertussen is Heleen binnen gekomen en is op haar beurt weer achter Tanja gaan staan, zodat we met zijn drie achter elkaar voor het aanrecht staan. “En als het warm is, dan moet je iets uitdoen”, zegt zij op haar beurt tegen Tanja terwijl zij de smalle bandjes van haar jurkje naar beneden schuift. Ik hoor dat Heleen achter mij de stof van Tanja’s jurkje naar beneden stroopt, en Tanja twee stapjes maken om haar hoog gehakte laarzen weer de vrijheid te geven. Ik voel Heleen’s vingers tussen mij en Tanja in over haar lichaam naar boven glijden en Tanja’s borsten vastpakken, die begint zacht te kreunen als ze voorzichtig in haar tepels wordt geknepen. Vervolgens glijden Tanja’s vingers over mijn buik naar beneden waar ze met trillende vingers van opwinding mijn bermuda begint los te knopen, die met een kleine plof naar beneden valt. Ik hou het niet meer uit en draai mijzelf om. Tanja staat nu naakt tussen Heleen en mij in, haar benen iets uit elkaar, met half samen geknepen ogen en haar handen in haar zij. “Ik heb zin in jullie, heb ik mij net bedacht” de zon valt door haar halflang geknipte blonde haar. “Dat is mij wel duidelijk, hebben jullie dit allemaal net verzonnen?” vraag ik aan Heleen die staat te glimlachen. “Ik ken jouw fantasie toch?” antwoord ze “Kom, we gaan de woonkamer in” In de woonkamer draait de ventilator aan het plafond met rustige slagen in het rondte. Daar onder staat een grote poef van ongeveer een meter bij een meter vlak voor de bank. Heleen gaat op de poef zitten en wenkt mij dichterbij te komen. Terwijl ze mijn boxershort naar beneden trekt begint Tanja het bloesje van Heleen van achteren open te knopen. Bevrijd van mijn short staat mijn lid strak opgeheven omhoog, Heleen pakt hem vast en trekt de voorhuid stevig naar achteren. Ik begin mijn hartslag in de harde schacht te voelen, aangename prikkelingen pulseren heen en weer. Dat wordt versterkt op het moment dat Heleen haar rode lippen om mijn paarse eikel sluit en haar warme natte tong zijn spel begint te spelen. Met kleine intense bewegingen weet ze ieder gevoelig plekje te vinden. Gelukkig staat de ventilator aan want ik krijg het hier alleen maar warmer van. Tanja heeft ondertussen Heleen’s kleren weten uit te krijgen en besluit om haar nek en schouders te masseren terwijl die met haar lippen en tong mijn erectie laat tintelen. Met een klein kusje stopt Heleen en staat op, tijd voor Tanja om op de poef plaats te nemen. Op handen en knieën zoekt zij haar plek en steekt parmantig haar billen in de lucht. Onder een klein stukje goed getrimd haar, tussen haar benen glimmen haar schaamlippen in de zonneschijn. “Nou ziet dat er niet uitnodigend uit? Zo zie je weer eens een andere kant van je collega financiële administratie” Tanja mag er wezen en dat weet ze ook, daar is niets mis mee. Heleen aarzelt niet en begint haar rug, armen en schouders te strelen. Ik kneed zachtjes Tanja’s bilpartij en duw deze ietsje uit elkaar zodat haar schaamlippen mee veren en de haar vochtige spleetje tevoorschijn komt. Door al die aandacht begint Tanja zacht te kreunen. “Waar wacht je nog op plaaggeest? Ben ik nog niet nat genoeg? Ik wil dat harde ding van jouw nou wel eens voelen, je wilt niet weten hoe vaak ik daaraan moest denken tijdens kantooruren”. Ik plaats mij duimen op haar schaamlippen en trek ze daarmee nog verder uit elkaar, Tanja geeft een gilletje van genot “Aah, zo ja, kom maar, ik ben er klaar voor” en ik bespeur een lichte trilling in haar onderlijf. Zachtjes plaats ik mijn eikel tegen haar opening en wacht nog even. “Oeoeh, doe nou niet zo gemeen” begint ze te kreunen en duwt haar billen naar achteren, maar ik geef mee zodat ze nog niet de volle lengte in zich kan voelen. Heleen speelt met haar tepels en Tanja voelt zich kenbaar steeds meer opgewonden want ze begint steeds meer met haar lijf te kronkelen, twee paar handen glijden over haar lijf en dat laat haar niet bepaald onberoerd. Langzaam glij ik dan uiteindelijk in haar en blijft haar adem even stokken. “Ooooh, wat is dit lekker” hijgt ze ons toe en ze plaatst haar billen stevig tegen mijn onderbuik. Met de kleine spiertjes in haar schede pakt ze mij vast alsof ze nooit meer los wil laten, maar ik begin ritmisch heen en weer te bewegen. Tanja gooit haar hoofd in haar nek en ademt onregelmatig, volledig opgenomen door het moment. Heleen is met gespreide benen op de bank gaan zitten, terwijl zij zichzelf aan het strelen is bewegen haar borsten heen en weer. Ik pak Tanja’s trillende billen en schuif mijn complete erectie naar binnen, ze begint zwaar te hijgen als ik haar met poef en al richting de bank duw. Heleen heeft de boodschap begrepen en pakt Tanja’s hoofd tussen haar handen, om haar tussen haar gespreide benen te leiden. Ook Tanja blijkt het nu te begrijpen en steekt haar tong in de natte holte tussen Heleen’s benen, die direct begint te kreunen, genietend van Tanja’s tong die over haar schaamstreek flitst en snel haar knopje heeft weten te vinden. De prikkelende werking maakt dat Heleen met kleine schokbewegingen onderuit op de bank komt te liggen die haar handen nu vrij heeft om haar borsten te masseren, ze klemt haar tepels tussen haar vingers. Tanja’s billen trillen nu bij iedere stoot en met een vrije hand beroerd ze haar eigen klitje. Haar hoofd hangt nu doelloos op Heleen’s buik, die ze door haar staat van opwinding nu niet meer weet te vinden. Dan richt ze zichzelf op en gooit met een oerkreet haar hoofd omhoog, Op handen en knieën ondergaat ze haar alles overheersende orgasme. Handen flitsen heen en weer, Heleen heeft haar borsten vast en laat niet los, Tanja’s eigen hand begraaft zich tussen haar benen en terwijl ik haar spieren zich om mijn penis voel klemmen voel ik mijn eigen orgasme in omhoog komen, pulserend in Tanja’s vochtige spleetje. Tanja laat zich voorover vallen en ligt nu met haar billen omhoog schokkend tegen mij aan, haar hoofd en armen rusten op de poef. Als ik na een minuutje soepel uit haar glijd begint ze met rode konen Heleen weer te verwennen. Ik ga naar boven, zoek de badkamer op en was mijzelf, de dames beneden achterlatend. Als ik de trap weer af kom tref ik Heleen op de poef aan, terwijl ze uitgebreid wordt betast door Tanja die haar gevoelige plekjes uitprobeert. Ik ga in een stoel zitten en warm de van boven meegenomen kunststof dildo tussen mijn handen. Als Tanja dat ziet, grist ze dildo uit mijn handen en begint daarmee Heleen’s vulva te van boven naar beneden mee te wrijven. Die sluit haar ogen en geniet op haar rug gelegen van het koele kunststof in de hete holte tussen haar benen. Ze trekt haar knieën op en gunt ons een open blik op haar schaamdelen. Ik ga naast haar zitten, buig mij voorover en neem een tepel tussen mijn lippen, met mijn tong maak ik draaiende bewegingen om haar harde knopje, met 1 hand duwt ze mijn hoofd naar beneden zodat mijn mond nog meer grip op haar borst krijgt. Als Heleen de dildo zacht tussen haar schaamlippen laat glijden opent ze haar ogen en zoekt met een glazige blik mijn kruis, waar ze met haar hand een nieuwe erectie weet te vinden. Na een paar minuten legt Tanja de dildo opzij en maakt ruimte voor mij. Ik ondersteun een van Heleen’s benen terwijl ik met mijn andere hand mijn opnieuw hard geworden lid begeleid richting haar vochtige grotje. Dit keer wacht ik niet en glijd direct naar binnen, Heleen kronkelt met haar lichaam en gooit 1 voet over mijn schouder terwijl Tanja haar andere been opzij trekt. Onze schaamheuvels treffen elkaar, de wrijving doet Heleen huiveren, dat voelt goed. Zachtjes begin ik heen en weer te wiegen, niet stotend maar zachtjes bewegend. Doordat haar kittelaar is gevangen tussen onze twee schaamheuvels doet de wrijving Heleen’s wangen opgloeien, ze geniet hier duidelijk van en begint zachtjes te hijgen. Tanja heeft zich meester gemaakt van haar bovenlichaam en heeft in iedere hand een borst te pakken. Plots gooit Heleen haar hoofd in haar nek en ik voel haar spieren samentrekken terwijl ze een wilde kreet slaakt. Sidderend van ultiem genot komt zij kreunend onder mij klaar en beleeft haar orgasme in een roes. Terwijl ik een paar ferme stoten nageef voel ik mijn sap in golven in haar stromen en geef daarmee samen met Tanja die haar borsten blijft strelen en likken genoeg wrijving om haar een direct tweede hoogtepunt te bezorgen. Weer schreeuwt Heleen het uit “Oh ja, ik kom nog een keer, dieper, ooh, nog een keer…” Als ik uit haar ben gegleden liggen we met zijn drie verspreid door de kamer, glimlachend en bij te komen terwijl de ventilator zacht de warme lucht over onze huid blaast. Onder het genot een glas koel bronwater praten we wat na en nemen we afscheid van Tanja waarmee we afspreken dat zij vaker langs komt om te genieten van een zwoele zomermiddag, want deze zomer is nog maar net begonnen.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie