Sex met mijn dochter


Op 16 juni, 2011 plaatste Marina dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 49905 keer gelezen.

Ik ben Marina en ben een gescheiden vrouw van 43 jaar. Ik heb een dochter Iris, en is al het huis uit. Zij is een BAM, Bewust Alleenstaande Moeder.Zij heeft alle problemen met mijn ex meegemaakt, en heeft ervoor gekozen zonder vaste relatie door het leven te gaan. Zij is drie maand geleden bevallen van een flinke zoon via de zaadbank, en woont hier een paar straten verder.Eénmaal per week ga ik er langs op een beetje te helpen in haar huishouden en wat boodschappen te doen. Ik sta nu net klaar om te vertrekken. Zoals gewoonlijk ga ik langs de garage binnen, en kom zo in de woonkamer. Iris is nog niet aangekleed, en haar pyamajasje hangt helemaal open, want zij is de baby nog aan het voeden. Hoy mams zei ze, ben je er al. Nog even onze kleine Oscar laten eten. Ik sloeg het vredige tafereeltje met belangstelling gade. Mijn dochter had redelijk mooie borsten, niet te groot, en op de vrije borst, die kwam piepen uit haar pyama zag ik een kleine maar stevige rechtopstaande tepel. Ik kreeg het er warm van, waar ik mij eigenlijk een beetje voor schaamde, mijn eigen dochter… Toen Oscar voldaan was, deed zij hem een propere luier aan, en legde hem in zijn wiegje, waar hij bijna dadelijk in slaap viel. Mijn dochter keerde zich naar mij, en haar pyama was nu helemaal open gevallen, en zag ik haar beide borsten in volle glorie. Ik kon mijn ogen niet afwenden, en dat ontging Iris zeker niet. Stammeld zei in dat zij nog zeer mooie en stevige borsten had.Wil je ze eens betasten zei ze, doe maar hoor. Aarzelen bracht ik mijn handen omhoog, en greep haar tietjes vast, en Iris liet gewillig begaan. Toen ik wat harder kneep, kwam er nog een beetje melk uit. Ik weet niet wat mij bezielde, maar plots stak ik haar tepel in mijn mond en likte de melk op.Het smaakte heerlijk warm. Maar mams riep ze, wat doe je nu…Ik liet los, en liep helemaal rood aan. Ik weet niet zei ik wat mij overkwam, maar ik voelde plots een hevige drift om dat te doen. Als je wil mag je gerust nog eens zuigen hoor, ik vindt het ook fijn. Ik aarzelde nog even, maar toch nam ik haar borst in de mond, en begon te zuigen, afwisselend aan de ene, en aan de andere tiet. De melk was lekker, en heerlijk warm en zoet. Onvoorstelbaar dat ik aan mijn eigen dochter haar borsten dronk. Iris vondt het zeker ook fijn, want zij duwde haar tieten stevig in mijn zuigende mond, terwijl zij hevig zuchtte. Ik liet nu mijn handen zakken over haar buik, en verdween in haar pyamabroekje en slipje. Instinctief opende zij haar benen, en toen ik over haar gladde venusheuvel met mijn vingers haar schaamlippen aanraakte, liet zij een kreetje.Ik ging verder, en ik vond haar kutje, dat heel nat aanvoelde. Ik liet haar borsten nu met rust, en concentreerde mij nu op haar hete kut, want heet was ze. Met mijn wijsvinger drong ik binnen in haar spleet, en begon zachtjes op en neer te gaan. O wat lekker kreunde ze, en met haar beide handen stroopte ze haar broek en slipje uit. Ik zag een lekker kale en gladde kut, waarin mijn vinger steeds sneller op en neer ging. Het kreunen en zuchten werd heviger, en met een gilletje kwam zij klaar terwijl haar sappen rijkelijk over mijn vinger uit haar spleet stoomden. Na nog een beetje na te hijgen, stond zij recht en deed nu ook haar pyamajasje uit, en was nu poedelnaakt. Dat was lang geleden mams, dat ik zo lekker klaargekomen ben, zeer bedankt, maar ik wil je ook eens verwennen. Ach zei ik, dat hoeft niet, hoewel ik moet toegeven dat mij deze vrijscene goed heeft opgewonden. Zonder aarzelen begond zij mij blouse los te knopen, mijn beha ging de grond op, mijn jaensbroek onderging hetzelfde lot, en tenslotte trok zij met een korte ruk mijn string naar beneden. Wat heb je grote tepels mams zei ze, en nam ze tussen haar duim en wijsvinger, en begon ermee te draaien. Het maakte mij bijna gek en zij merkte dat uiteraad ook wel op. Toen ging ze langzaam door de knieën, en met haar handen duwend op de binnenkant van mijn benen, dwong ze deze uiteen. Ik stond nu wijdbeens voor haar, en zij bracht haar hoofd, met haar mond tussen mijn benen. Ik was al behoorlijk nat, en dit werd nog erger toen ik haar tong aan mijn clitoris voelde. Zij begon verwoed te likken, en voelde haar tong verder tussen mijn schaamlippen in mijn kut dringen. Ik kom mijn lichaam niet stil houden, en schokkend kwam ik na enkele kleine minuten klaar, terwijl mijn sappen over haar gezicht liepen. Tevreden en uitgeput namen wij elkaar nog een goed stevig vast. Van het huis onderhouden en boodschappen doen is die voormiddag niets meer in huis gekomen. Na samen te hebben gedouched zijn wij wat gaan uitrusten in bed, waar waarbij wij onze naakte lichamen stevig tegen elkaar drukten, en het duurde niet lang of wij waren weer aan het zuigen, likken, en betasten en vingeren. Heerlijk.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie