Sex met schoonzus en schoonvader


Op 6 juni, 2006 plaatste Anoniem dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 13855 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 636. Geschatte leestijd: 4 minuten

Ik had afgesproken met mijn schoonvader Henk om hem te helpen met het verhuizen van zijn andere dochter, mijn schoonzus. Ze ging “op kamers” zoals dat heet. Om 8 uur ’s morgens haalden ze me op met de gehuurde bestelwagen. Na hem geladen te hebben met dat kleine beetje huisraad dat ze in haar nieuwe onderkomen kwijt kon vertrokken we naar Tilburg.Al snel was haar kamer gevuld met een bed, kast, buro en televisie. Mieke, mijn schoonzus, vroeg of ik de laatste doos met kleding even in haar kast wilde zetten terwijl zij voor een kop koffie ging zorgen. Ondertussen zette mijn schoonvader de dubbel geparkeerde bestelwagen op een parkeerterrein verderop. “Ondergoed” stond er met merkstift op geschreven en dat maakte me nieuwsgierig. Mieke zag er lekkerder uit dan mijn eigen vrouw maar ze was dan ook nog geen 20. Ik besloot even in de doos te spieken en net toen ik een klein blauw zijden slipje stond te bekijken kwam mieke uit de gezamelijke keuken. Ik kleurde een beetje rood maar Mieke zei “geil broekje he”. Voordat ik er erg in had pakte ze de doos uit mijn handen liet me nog een paar slipjes zien. “Deze draag ik het liefst” zei ze toen ze me een “kruisloos” slipje liet zien. De bobbel in mijn broek begon nu echt te knellen en dat ontging haar niet. De legde haar hand er op en toen ik wilde protesteren met de zin “Maar je vader…” zei ze “Die kent me een beetje”. Nog geen vijf minuten later stond ik midden in de kamer met mijn spijkerbroek op mijn enkels, Mieke op haar knieen voor me met mijn lul in haar mond en ik hoor de mijn schoonvader de trap op komen. Toen hij de kamer binnen kwam was zijn reactie totaal anders dan ik verwacht had. In plaats van me verrot te schelden zei hij tegen Mieke “Laat mij ook eens”. Ik dacht dat ik het niet goed hoorde maar Mieke schoof op en maakte plaats voor haar vader. Voordat ik kon reageren nam mijn schoonvader mijn lul tussen zijn lippen en wat ik toen voelde had ik nog nooit meegemaakt. Met de souplesse van een tophoer zoog hij met lange halen mijn lul tot de wortel aan toe naar binnen. Ondertussen zat Mieke dit van een afstandje te bekijken, zichzelf vingerend op de bank. Toen ik langzaam het kookpunt voelde naderen stond Henk op en vroeg of mij me achterlangs mocht nemen. Ik was inmiddels zo ongelooflijk geil en zei “als je dat net zo goed doet als pijpen kan ik niet wachten”. Ik bukte voorover en Mieke kwam in actie om mijn anus goed nat te spugen. Zonder aarzeling ramde Henk zijn lul, die gelukkig niet zo dik was, in mijn gaatje. Wat deed dat zeer, maar wat was het lekker ! Mieke nam plaats voor me en begon me weer af te zuigen.Een fantastisch dubbel genoegen werd me hier geboden. Mijn schoonvader voerde het tempo op en begon steeds harder te hijgen. Ik hield het nu ECHT niet meer en spoot mijn zaad in het gezicht van Mieke die er zichtbaar en hoorbaar van genoot. Opeens trok Henk zich terug en dat voelde als een verlichting voor mijn achterste. Ik duwde Henk op de bank en nam op knieen plaats voor hem. Ik nam zijn lul in mijn mond en hoefde niet lang te zuigen voor ik zijn zaad in mijn mond voelde spuiten. Ik moest er bijna van kokhalsen maar slikte het door. Toen ik opstond en mijn schoonvader aankeek kwam Mieke, inmiddels weer aangekleed de kamer binnen met een dienblad… “Koffie ?” vroeg ze. Voor het eerst geneukt door een man, voor het iemand gepijpt en voor altijd een geheim bij me te dragen…tot ik een keer mijn vrouw met mijn schoonmoeder betrap.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie