Simone perverse slavin 1


Op 3 november, 2009 plaatste Simone dit sexverhaal in de categorie Bondage, en is inmiddels 48951 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 1,297. Geschatte leestijd: 7 minuten

Ik ben Simone 44 jaar en sinds een jaar of 2 een 24/7 slavin van mijn meester Hans. Zie er lekker uit al zeg ik het zelf niet te dik maar wel een beetje mollig (ben altijd wel met lijnen bezig ook vaak verplicht) en flinke D-cup met mooie roze tepeltjes, ik heb half lang haar en dat is omdat mijn meester dat wil altijd blond of rood geverfd. Verder als slavin altijd glad geschoren kut met flinke stevige lippen en bijna altijd wel een beetje vochtig. Ben niet overdreven ruim van onderen mijn meester hans kan me daar bevoorbeeld niet fisten maar een vrouwen hand verdwijnt er wel met wat moeite en veel glijmiddel regelmatig in. Zoals ik al eerder schreef ben een 24/7 totaal slavin heb dus eigenlijk niets te zeggen en moet altijd afwachten wat er met mij gebeurd. Het is begonnen zo’n 10 jaar geleden toen ik Hans ontmoette, was altijd wel met sex bezig en een behoorlijke heette meid ook absoluut bisex want de geur en smaak van een lekker kutje wind mij enorm op, maar nooit iets onderdanigs gevoeld bij mezelf. Maar in mijn relatie met Hans werd dat langzaam anders. Toen ik is thuis was en wat in de kelder box aan het rommelen was kwam ik een doos tegen die vol zat met sm spullen je kent het wel boeien,zwepen,klemmen en zo. Ook zaten er videos in en je raad het al ondanks dat ik het wat vreemd vond dat hij dat voor mij verborgen hield kon ik het niet laten om die videos te bekijken natuurlijk. Het waren behoorlijke extreme films waarin vrouwen (zoals ik het toen noemde keihard ”gemarteld” werden), dit had ik echt nog nooit gezien wel is wat over sm gezien maar niet zo extreem. Na een paar keer die films bekeken te hebben merkte ik dat ik toch een soort opwinding voelde en ben toen op internet gaan kijken en daar kwam ik dus nog meer zeer extreme filmpjes tegen. wat mij verbaasde was dat ondanks dat die vrouwen (en ook mannen) enorme pijn moesten hebben en soms gewoon klaarkwamen met naalden in hun tepels en lippen en ook terwijl ze hard met een zweep geslagen werden. Op een keer toen ik weer achter de computer een filmpje zat te kijken waarin een vrouw tepel klemmen op kreeg dacht ik ,ik wil voelen wat die vrouw voelt. Dus 2 knijpers gepakt en op het moment dat ik ermee terug liep voelde ik mijn slipje nat worden, was heel geil geworden. Deed voorzichtig die knijpers op mijn tepeltjes en ondanks dat het een zeer scherpe pijn veroorzaakt kwam ik nadat ik even over mijn kut had gewreven heel hard en spuitend klaar. Nu moet je weten dat ik soms erg nat klaarkom maar dat gebeurd niet al te vaak alleen als ik echt heel geil ben. Bij het afhalen van die knijpers deed het echt ondraagelijk pijn maar gelukkig maar even. Kon de volgende dagen nergens anders meer aan denken en was constant nat en geil van onderen, heb mezelfs op mijn werk dagelijks 2-3 keer klaargemaakt op de wc wat ik nog nooit gedaan had. De volgende zaterdag toen we lekker lui in bed lagen zag Hans aan mijn tepels dat ik geil was hij voelde in mijn broekje en haald zeiknatte vingers eruit. Hoe kom jij zo geil zei hij. Toen heb ik het hem verteld over wat ik gevonden had. Hij vroeg mij of ik me dan is helemaal over wilde geven aan hem en alleen al bij die woorden voeld ik het nat in mijn broekje lopen ik stemde dus toe ondanks dat ik het wel eng vond. Zijn stem werd dwingend en hij zei “”douchen en je daarna naakt weer hier melden””. Die middag kreeg ik mijn eerste training leerde slavinnen houding aan te nemen (handen in je nek en wijd beens gaan staan). Moest gebukt gaan staan en mijn billen open houden vond dat toen wel een erg vernederende houding, vooral om dat ik alles wat met anaal te maken had toen erg vies vond en nooit ook maar daar angeraakt wilde worden.Toen hij mij daar dan ook aanraakte trok ik terug. Heb die dag als slavin veel geleerd, je kan dus beter toe geven aan de grillen van je meester. Ik werd hard aan mijn haren naar de grond getrokken kreeg voet en enkel boeien om een gag in en werd op mijn buik vastgebonden op bed. Ik voelde me nu toch ineens niet geil meer was erg gespannnen omdat ik wist wat ie ging doen en wilde dat eigenlijk niet. Werd toen uit mijn overpeinzingen gehaald door een enorme pijn aan mijn billen echt zo’n gemene stekende pijn. Je gaat nu mee tellen zei hans en ik wist toen dat het een zweep was. Dat meetellen snapte ik pas nadat ik 3 keer keihard geslagen was en moest toen dus 5 slagen ontvangen die ik wel meetelde. Mijn hele kont gloeide en er werd mij meegedeeld dat ik de komende 3 dagen 5 zweep slagen zou krijgen voor het terug trekken van mijn kont daarnet. Verder liet hij me merken dat ik nooit iets kon ontlopen want daarna ging hij heel gemeen met mijn anus spelen trok hem flink open spuugde erin en stak er een vinger in. Vond dat echt een rot gevoel en was zo bang dat er wat aan zou zitten en dat het zou stinken, kreeg ook een beetje aandrang en moest moeite doen om er niet aan te denken. Toen zei hij (terwijl hij een groen streng met wel 10 balletjes van klein naar groot aan me liet zien) deze word vanaf nu dagelijks ingebracht en als er ook maar iets van die gore stront van je aanzit zal je ieder keer een hele pijnlijke ervaring moeten ondergaan. Hij stopte die rot dingen heel langzaam mijn darmen in en heeft wel een kwartier lang ze in en uit getrokken en rond gedraaid,ondanks dat het pijn deed werd ik wel heel geil. Kwam ook door de gedachte dat ik zo iets intiems en vernederend moest ondergaan terwijl ik niets kon doen. Toen kwam er iets vreselijks hij trok ze er met een ruk uit en ik rook dat het fout was. Hij hield die besmeurde ballen voor mijn gezicht en zei “”deze keer zie ik het door de vingers maar van af morgen moet je daar perfect schoon zijn. Ik wilde vragen hoe ik dat dan moest doen want als je zo diep bij iemand zijn darmen in gaat zit er altijd wat, maar door die gag ging dat niet. Later die dag kwam ik erachter dat ik voortaan klisma”s kreeg ,maar daar over later misschien meer. De gag mocht uit en ik werd schoongemaakt van achteren voelde toen iets hard trillen tegen mijn schaamlippen en wist dat het een vibrator was en ondanks dat ik vastgebonden lag kwam ik na een paar minuten heel hard klaar was een aparte ervaring om vastgebonden wijdbeens klaar te komen en doordat ik fantaseerde wat er in de toekomst nog allemaal met me ging gebeuren bleef ik heel nat keer op keer klaarkomen. Heb daarna nog dagen last van mijn kont gehad en in de spiegel zag ik ook wel een beetje bont en blauw van die zweep slagen. Tot zover mijn kennis making met sm. Ik heb nog veel meer meegemaakt, als slavin word ik bijna ieder weekend flink misbruikt. Als er behoefte aan is vertel ik nog wel meer dingen die ik mee gemaakt hebt. Je moet er wel tegen kunnen want zijn soms erg extreem Trouwens dit is geen fantasie maar gaat over de werkelijkheid die ik dagelijks mee maak als slavin en maak je geen zorgen ondanks de soms wat extreme pijnen geniet ik er met volle teugen van.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie