Terug in de tijd 1


Op 1 januari, 2008 plaatste Anoniem dit sexverhaal in de categorie Homo, en is inmiddels 15599 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 2,486. Geschatte leestijd: 13 minuten

Vakantie Vandaag auto regelen! Morgen pakken! Overmorgen weg! Eindelijk, mijn langgekoesterde droom kon in vervulling gaan: een autoreis door de Balkan naar Griekenland. Wat had ik hier lang naar uitgekeken en voor gespaard. De voorbereidingen voor de reis hadden veel tijd in beslag genomen, maar de voorpret was ook heel groot geweest. Met Joost zou ik door Oost-Europa rijden en uiteindelijk in Griekenland uitkomen. We hadden onze weg al uitgestippeld en alles al lang van te voren klaargemaakt. En nu had ik de auto opgehaald en was ik op weg naar het huis van Joost. Daar zouden we zijn spullen inladen, dan naar mijn flat terug en dan konden we eindelijk vertrekken.. De auto was een soort open bestelwagentje. Er kon veel bagage mee. Je ziet ze steeds minder, maar een enkele keer staan ze er: lifters. Normaal gesproken neem ik er geen mee, maar deze jongen die ik in een flits zag staan, zag er smakelijk uit en ik was in een opperbeste stemming, dus ach”¦waarom niet? Ik stopte en draaide het raampje aan de passagierskant open. “Hallo, waar moet je naar toe?” Hij noemde de plaats en ik dacht, dat ik met een klein beetje omrijden hem wel van dienst kon zijn. “Stap maar in, ik moet daar in de buurt zijn, dus in mijn wagen zit je goed,” knipoogde ik naar hem. “Hij lachte met een stralende lach zijn witte tanden bloot. Hij had een geblondeerde kop met een soort kuifje. Onder een van de mouwen van zijn polo zag ik een tatoeage op zijn arm. Nou ja, je kan niet alles hebben “Tom,” stelde hij zich voor. “Ik heet Bas.” Ik vroeg hem of hij op vakantie was en er ontspon zich een leuk gesprek, waarin hij aangaf dat hij noch een vriendin, noch een vriend had. Ik vertelde hem dat ik wel een vriend had en toen wisten we meteen wat we aan elkaar hadden. Spontaan zei ik: “Ik vind je een leuke man.” Hij kuste me op mijn wang terwijl zijn warme hand op mijn bovenbeen rustte. “Denk je niet dat ik aan een pauze toe ben?” zei ik. “Ik vind van wel,” lachte hij. Ik reed de wagen een zijwegje in en stopte op een beschut plekje aan de rand van een bos. We stapten uit en Tom klapte de achterkant van de laadbak naar beneden en ging er op zitten. Ik kwam voor hem staan en kuste hem. Hij drukte zijn tong tussen mijn lippen en speelde er mee door mijn mond. We trokken onze hemden uit en ik maakte zijn broeksriem los. Zijn stijve pik stond fier overeind. Ik likte aan de dikke schacht en rook zijn lichaamsgeur. Toen ik zijn lul in mijn mond nam, schokte hij omhoog. Ik likte en zoog pik en ballen en werd steeds heter. Hij had een mooi lijf: glad en goed geproportioneerd. Hij zat met zijn ogen dicht te genieten. Ik kleedde me nu ook uit en ging op een deken in het laadgedeelte liggen. Tom zoog mij nu ook. Hij was even verwonderd omdat ik mijn schaamhaar had weggeschoren. Joost had me geholpen door ook het haar tussen mijn billen weg te halen. Tom leek geïntrigeerd. Hij tilde mijn benen op en verkende mijn holletje terwijl ik aan mijn pik trok. Hij begon mijn sterretje te likken en dat voelde fantastisch. Hij neukte mijn hol met zijn tong. Toen tilde hij me op en zette me op de grond op handen en voeten. Hij dreef zijn pik in mij en toen begon het echte neukwerk. Steeds trok hij zover terug dat zijn eikel uit mijn gaatje floepte en dan duwde hij hem er weer helemaal in. Soepel als hij was bewoog hij alleen zijn bekken in recordtempo. Hij kwam luid kreunend klaar in mijn darm en viel uitgeput over me heen. Ik voelde dat hij transpireerde. Hij veegde zijn hoofd aan de deken af en knielde nu boven me. Ik had me intussen omgedraaid en hij trok me af tot mijn zaad op mijn buik spatte. Hijgend bleef ik liggen. Hij kuste me weer en weer. Toen zei ik hem dat we moesten opschieten. We kleedden ons snel aan en ik bracht Tom waar hij zijn moest. Toen reed ik naar Joost. Joost Joost en ik kenden elkaar al heel lang. We hadden elkaar op de middelbare school ontmoet. Hij zat een klas hoger en ik keek erg tegen deze knappe lange jongen op. Hij leek niet zo kinderachtig als zijn klasgenoten. Toen ik me op een dag naar mijn lokaal spoedde, botste ik in volle vaart tegen Joost op. Die had me een beetje meewarig aangekeken, me geholpen de boeken die overal verspreid lagen bij elkaar te graaien en me ook een paar bemoedigende woorden toegevoegd. Het enige wat ik van hem opmerkte was zijn vriendelijkheid en zijn ogen, zwarte poelen waren het. Later gingen wij naar gymnastiek als de klas van Joost zich aan het verkleden en douchen was. Ik treuzelde uiteraard altijd om zoveel mogelijk de schoonheid van Joost in me op te slurpen. Hij was gespierd met mooie buikspieren, getinte huid, onbehaard en een lekker kontje, stevige benen en lange vingers. Soms glimlachte hij naar mij met zo”n half geil lachje. Hij groette me altijd vriendelijk in de roezemoezige kleedkamer waar het altijd rook naar zweet en zeep. Een heel enkele keer zag ik hem helemaal bloot. Hij had geen grote piemel, maar een zware zak. Zijn schaamhaar was uiteraard zwart net als zijn hoofdhaar. Later vertelde Joost me dat hij ook altijd op me lette en dat hij me vanaf die botsing ook erg leuk had gevonden, maar geen toenadering durfde zoeken. Anderhalf jaar later zag ik hem in de aula zitten lezen, alleen. Ik raapte al mijn moed bij elkaar en ging aan zijn tafel zitten. Hij had het niet in de gaten, verzonken in zijn boek als hij was. “Hoi, wat ben je aan het lezen?” dufde ik eindelijk te vragen. Hij keek verstoord op en ik schrok, maar dat was niet nodig want hij lachte meteen weer. Hij liet me het boek zien. “Ik was er zo in verdiept. Hoe laat is het? Jee, ik ga even een broodje eten. Wil je wat drinken? Heb je brood bij je of moet ik meteen iets voor je meebrengen?” “Ik heb brood, maar een colaatje vind ik wel lekker.” “Okay. Niet weglopen, hoor.” Nou, dat was ik absoluut niet van plan. Hij moest eindexamen doen, wist ik. Vandaar zeker dat boek: Indische Duinen van Adriaan van Dis. Toen hij terugkwam, vroeg ik, of hij dit voor zijn examen las, maar hij zei dat dit voor de lol was. We raakten aan de praat over het naderende examen, over welke boeken je moest lezen en welke hij me zou aanraden. Hij nodigde me uit om bij hem thuis te komen kijken, want hij had een behoorlijke verzameling boeken. Onze smaak op het gebied van muziek kwam op sommige punten overeen. Als ik kwam, kon ik meteen enkele cd”s lenen. Na een half uur, ging hij er vandoor nadat we een afspraak hadden gemaakt voor de volgende middag. Ik bleef helemaal opgewonden achter niet vermoedend hoe opgewonden ik de volgende middag wel zou zijn. Na schooltijd reed ik met Joost mee op de fiets naar zijn huis. Hij woonde in een voor mij deftige wijk en zijn huis bleek een kast van een woning te zijn met een enorme lap grond er omheen. In de immense keuken stond zijn moeder het avondeten voor te bereiden. Zij was een knappe vrouw van begin veertig, die meteen innig omhelsd werd door haar zoon. Hij kuste haar op de mond, zag ik. Vreemd. Ik stelde me voor en zij zei vriendelijk: “Leuk dat je met Joost meekomt. Welkom. Ik kom zo met thee boven. Ik neem aan, Joost dat je op je kamer gaat zitten?” “Ja, Bas komt naar boeken kijken en we willen wat muziek draaien.” “Goed, neem dan het theeblad meteen maar mee, dat scheelt mij weer twee trappen lopen.” “Goh, ja zeg, je wordt al zo”n oud vrouwtje. Het valt niet mee, he?” Joost sloeg een arm om haar heen en kuste haar nogmaals. Ik verbaasde me erover, want de meeste jongens van onze leeftijd toen zoenden hun ouders toch niet meer in het openbaar? We namen de spullen mee naar boven, inderdaad twee trappen op en met zijn elleboog duwde Joost zijn kamerdeur open. Ik stapte binnen in een heel lichte kamer, maar groot”¦.minstens zo groot als onze huiskamer. Er stond een bed, een bankstel, een bureau en een computertafel. Op een van de muren domineerde een grote poster met een schitterende blote man, die een sexy onderbroek droeg. Het was een reclameposter. Ik kon mijn ogen niet afhouden van dat schitterende lijf. Joost volgde mijn blik en zei: “Mooi, he?” Zonder het zelf te beseffen, knikte ik ademloos. Ik voelde Joost achter me staan met zijn handen op mijn schouders. Ik deed een klein stapje naar achteren en voelde hem tegen mijn rug aan. “Sorry,” zei ik verschrikt, maar hij drukte me even tegen zich aan en liet me meteen weer los. “Wil je thee?” vroeg hij gewoon. “Ja graag.” Hij schonk de thee in en legde er een koekje bij. Ik zweeg. Ik was in de war. “Wat is er, Bas, je bent opeens zo stil. Is het omdat ik je zojuist aanraakte? Ik knikte. “Ik vind het verwarrend.” “Ik dacht dat je wel gehoord zou hebben dat ik homo ben. Het spijt me als ik iets gedaan heb wat je vervelend vindt, maar ik dacht dat je het wist.” “Nee, ik wist het niet zeker. Sommige jongens hadden het er wel eens over, maar”¦.eh”¦ik vond het niet vervelend. Het kwam alleen zo opeens.” We zaten tegenover elkaar en nu legde hij zijn hand op mijn been. “Je hoeft nooit bang voor me te zijn, hoor.” Ik legde mijn hand op de zijne en zei: “Dat ben ik ook helemaal niet, hoor jochie.” Nu knielde hij voor me en kuste mijn lippen. Ik zat de eerste seconde verstijfd en kon niets doen, maar zijn lippen waren warm en ik begon hem terug te kussen. Ik voelde zijn tong zich tussen mijn lippen dringen. Ik sloot mijn ogen. Weer legde Joost zijn handen op mijn schouders en ik bewoog niet. Mijn hart ging te keer en de gedachten joegen door mijn hoofd, maar ik vond het lekker, ik werd er opgewonden van, maar ik durfde hem nog niet aan te raken. Joost begon mijn overhemd los te knopen. Ik keek naar zijn gezicht. Hij keek ook naar mij alsof hij toestemming wilde vragen en ik zei maar niets, dus ging hij door. Mijn overhemd ging uit. Hij leidde mijn handen naar de knopen van zijn hemd en nu begon ik ook zijn knopen los te maken. We zaten beiden nu op de grond en hij streelde mijn borst. Toen weer leidde hij mijn handen naar zijn borst en ik voelde de zachte , warme huid. Ik streelde de spieren, de tepels voelde ik rechtop staan en gleed naar zijn buik. Hij lachte naar me en kuste me weer en nu kwam ik eindelijk ook een beetje tot leven. “Kan je moeder niet binnenkomen?” informeerde ik bezorgd. “Nee, die komt bij hoge uitzondering hier binnen als ik met iemand ben.” Joost had de knopen en de rits van mijn broek te pakken en worstelde ermee. Ik stond op en trok mijn broek uit. Hij deed hetzelfde. Zijn schoenen en sokken vielen op de grond. Hij had een spierwitte onderbroek aan van het merk waarmee de jongen op de poster adverteerde. Even schoot het door me heen dat ik gelukkig ook een schone onderbroek aan had. We keken naar elkaar en ieder detail van ons lichaam werd bekeken. Langzaam trok hij nu ook zijn onderbroek uit. Zijn lul sprong naar voren, ik hield mijn adem in. Hij kwam bijna tegen me aan staan en trok ook mijn broekje uit. Wat een bevrijding voor mijn erectie. Weer sloeg hij zijn armen om me heen en ik hing nu tegen dat prachtige warme lijf aan en voelde zijn pik ook harder worden tegen mijn buik. Hij knielde voor me en nam mijn pik in zijn mond. Ik zoog mijn adem hoorbaar in. Hij bewoog met zijn lippen op en neer en ik werd met lust vervuld. Het schoot door mijn hele lijf. Ik greep nu zijn haar en trok zijn hoofd heftig heen en weer. Ik zag mijn pik in zijn mond verdwijnen en zijn wangen bolden soms op. Hij trok mijn billen uit elkaar en vingerde mijn gaatje. Ik werd gek. Hij was op de grond gaan liggen en trok me ook naar beneden. Ik raakte voorzichtig met mijn lippen zijn piemel. Het rook naar Joost. Ik likte, ik nam hem in mijn mond en toen was het hek van de dam. Ik zoog, streelde , kuste. Mijn lijf gloeide. Joost kreunde en kronkelde en zei dat het zo lekker voelde. Ik was trots dat hij dat zei En nam zijn ballen ook in mijn mond. Nu nam hij weer initiatief en trok aan mijn pik tot ik kreunend klaarkwam. Mijn barstensvolle ballen spoten met enorme jongenskracht het sperma uit mijn pik. Het spetterde op mijn buik en borst en het zat tegen mijn kin. Toen trok ik hem ook klaar en ook hij schoot zijn zaad over zijn buik. Uitgeput lagen we op de grond na te hijgen. Joost pakte een handdoek en veegde mij en zichzelf schoon. In onze onderbroek zaten we thee te drinken. Toen barstte ik los: dat het nog nooit zo lekker was geweest, dat het de eerste keer voor mij was met een andere jongen, of hij wel meer vriendjes had gehad, of hij het zijn moeder al had verteld. De boeken en de muziek waren vergeten. Hij heeft me die middag heel veel verteld over zijn ervaringen. Zo kwam het dat wij vrienden werden. En nu was ik naar die vriend op weg. We kenden elkaar zo”n kleine vijftien jaar en we gingen al vaker met vakantie met elkaar, maar dan nu op een langere reis. Dit alles overdenkend, kwam ik aan bij de flat van Joost. Toen ik aanbelde deed hij gelijk open en begroette me met een kus. Hij schonk wat te drinken in en we spraken over de vakantie uiteraard, maar ook verteld ik hem over mijn lifter die middag. “Bofferd,” zei hij lachend, “Hij wel. En ik maar op een droogje zitten. Zeg, ik moet vanavond nog wel even naar mijn ouders toe om een luchtbed op te halen. Kunnen we meteen even mijn broer en zus zien. Die zijn ook thuis.” Ik kreeg een vaag prikkelend gevoel tussen de benen. Ik kon wel vermoeden waar dat op uit ging draaien. Dus ik stemde er snel mee in.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie