Trouwfoto’s van mijn ex


Op 22 maart, 2006 plaatste eroscoop dit sexverhaal in de categorie Straight, en is inmiddels 4999 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 1,206. Geschatte leestijd: 7 minuten

In het middelbaar had ik één heel goede vriendin. Veel verder dan wat kussen en prutsen zijn we nooit geweest. Er hing altijd wel wat spanning in de lucht, maar het echte werk is nooit gebeurd. Na het middelbaar zijn we elk onze eigen weg gegaan, ik ging naar Leuven en zij ging naar Kortrijk. We zagen elkaar nog af en toe “en passant” en ook dan hing er telkens weer wat in de lucht, maar nooit echt concrete zaken. Ik heb haar dan een tweetal jaar uit het oog verloren. Ik had van m’n baas de opdracht gekregen om een personeelsfeestje te organiseren. Hiervoor had ik o.a. een gezellige ruimte nodig, dus ging ik op zoek naar verschillende zaaltjes in de buurt. Bij één van die zaaltjes zag ik een charmante verschijning terug. “Hey Sarah! Da’s lang geleden.” “Bart!!! Wat kom jij hier doen?” “Ik ben op zoek naar een gezellig en niet te duur zaaltje voor een personeelsfeest.” “Reken maar dat je een vriendenprijsje krijgt hier!” Ik kon m’n ogen bijna niet geloven. Sarah zag er fantastisch uit. In die 2 jaar dat ik haar niet gezien heb was haar figuur sterk veranderd. Grotere stevige borsten die fier in een strak bloesje zaten, een mooi gevormd buikje en een stevig kontje dat in een strak kort rokje zat. “Er is ondertussen veel gebeurd hoor in m’n leven.” vertelt ze. “Ik ben 4 maanden geleden getrouwd en ik woon nu op een appartementje aan de kerk.” “Jij, getrouwd?! Ik had me je nooit kunnen voorstellen in een witte jurk.” “Toch is het zo hoor… een mooie witte jurk. En als je me niet gelooft moet je maar eens naar het album komen kijken. Ik heb het vorige week gekregen van de fotograaf. Het is eindelijk klaar.” glimlachte ze breed. “Ok, waarom niet. Dan kunnen we nog wat meer bijpraten. Wanneer past het voor jou?” “Woensdagavond? 20u?” “Da’s genoteerd. Tot woensdag.” Ik nam afscheid met een vluchtige kus op haar wang. Het was vrij snel woensdagavond geworden. Ik had al om 15u gedaan met werken en had dan ook nog alle tijd voor een warme douche en voor het uitzoeken van een geschikte outfit. Om 5 voor 8 belde ik aan bij Sarah. “Kom maar naar boven. Appartement 2 op het eerste.” klinkt er krakend door de intercom. De deur van appartement 2 staat op een kier als ik boven aan de trap kom. Ik klop zachtjes op de deur en ga voorzichtig binnen. “Hallo?” “Hey. Blij dat je kon komen. Zet je maar in de zetel. Ik kom direct met het album en de versnaperingen.” haar stem komt van achteraan het appartement waar ik vermoed de keuken was. “OK.” Ik ga zitten in een zachte witte lederen zetel. Voor me staat een mooie glazen salontafel en daarachter een stijlvol TV-meubel met een grote LCD-televisie. “Hier ben ik.” Sarah verschijnt in de deuropening met een dienblad met een fles witte wijn en chips. “2 glazen maar?” vraag ik. “Ja, m’n man zit in het buitenland voor het werk deze week.” ze ontkurkte de fles wijn en schonk de 2 glazen vol. Daarna haalde ze van onder de salontafel een groot wit fotoalbum te voorschijn. “Tijd voor de foto’s! Straks kunnen we dan nog bijpraten.” Na een klein uurtje foto’s kijken en 2 flessen wijn later zit de sfeer er goed in. De herinneringen aan vroeger komen naar boven en natuurlijk komt het gesprek uit op wat er vroeger zoal wel en niet gebeurd is. “Ik moet wel zeggen dat ik het jammer vind dat er nooit iets gebeurd is tussen ons.” flap ik er lichtjes onder invloed van de wijn uit. “Meen je dat? Ik denk er ook soms aan hoor, hoe het zou zijn als wij samen waren gebleven.” “Dat zullen we wel nooit weten hé, nu je getrouwd bent en zo.” “Wie weet komen we ooit nog wel eens samen hé.” haar stem klinkt ook al een beetje dubbel. “Wie weet…” zeg ik. Ze schuift wat dichter bij me en streelt me door m’n haar. “Weet je dat het waarschijnlijk best leuk zou zijn, wij tweeën samen.” “Dat kan ik best geloven, Sarah.” Ik voel dat er iets gaat gebeuren. Er hangt weer van die spanning in de lucht. Traag staat ze op en komt voor me staan. Ze zet haar lege glas op tafel en gooit haar haar achterover. Ze begint zachtjes met haar heupen te wiegen en knoopt daarbij de bovenste knoopjes van haar blouse open. Haar bloesje gooit ze achteloos weg in de hoek van de kamer. Ze draait zich om en schudt haat kontje uitdagend voor me heen en weer. In m’n broek begint er ook enige spanning te ontstaan. Wanneer ze haar broek heeft uitgetrokken staat ze in een mooie witte kanten beha en dito string. “Dit had ik ook aan op m’n huwelijksnacht.” fluistert ze in m’n oor. “M’n man werd er gek van!” Ik kan mezelf nu niet meer bedwingen en ik grijp haar stevige billen vast. Ze knoopt m’n hemd los en ik wurm me uit m’n broek. M’n lul staat stevig afgetekend in m’n boxer. “Zullen we die dan maar snel bevrijden?” Haar ogen glinsteren. Ze stroopt m’n boxer naar beneden en kust dan zachtjes m’n eikel. Ze gaat op en neer met haar tong over m’n stijve penis en ondertussen zit ze met een hand in haar string. Ik ga languit in de zetel liggen terwijl Sarah haar string en beha uitdoet. Ze komt nu in 69 op me zitten en pijpt me diep en hard. Ik lik haar zalige kaalgeschoren kutje. Ze kreunt van genot met mijn lul in haar mondje. “Kom draai je om.” kreun ik. “Dan kan ik je nog meer verwennen.” “Nee, dat bewaar ik voor m’n ventje…” onverstoord gaat ze door met pijpen. “Ok dan.” Veel meer kan ik niet uitbrengen. Ze is gewoon te goed bezig om ertegen in te gaan. Steeds sneller en sneller gaat haar warme mondje op en neer over mijn lul terwijl ik als bezeten haar poesje lik en sabbel op haar clitje. “Ik ga komen!” “Doe maar, spuit je zaad in m’n mond.” Ik voel het zaad in m’n ballen opborrelen en houd het niet meer uit. Straal na straal sperma spuiten uit m’n penis recht in haar mondje, recht in haar keel. Zonder één druppel verloren te laten gaan zuigt ze me helemaal leeg. Net op het moment dat de laatste druppels uit m’n lul gezogen worden voel ik haar billen helemaal samentrekken en hevig schokkend komt ook zij klaar op m’n gezicht. “Dit moeten we vaker eens doen.” glimlacht ze als ik bij de deur sta. “Je moet maar laten weten wanneer je man nog eens op reis is.” Ik stap in de lift en duw op 0. (Dit is mijn eerste poging om een verhaal te schrijven. Ik heb al veel genoten van de verhalen die hier verteld worden en dus vond ik het ook leuk om zelf eens iets te schrijven. Wie vragen en/of opmerkingen heeft mag altijd mailen naar eroscoop@hotmail.com . Veel leesplezier en nog veel geile ervaringen gewenst.)

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie