Van poseren tot…..


Op 9 mei, 2008 plaatste Lucie dit sexverhaal in de categorie Lesbisch, en is inmiddels 13638 keer gelezen.

Ik ben Lucie en nu de ouderdom van 30 bereikt maar mijn verhaal is van bijna 15 jaar geleden. Mijn broer volgde op school de richting fotografie. Hij had een eigen donkere kamer. De meeste foto’s waren van de natuur of onze eigen huisdieren. Ik was een normaal meisje en dus had de juiste vormen maar mijn broer die dus 2 jaar ouder was was ene homo dacht ik keek niet naar mij of naar mijn vriendinnen. Tot op een zaterdagmiddag de ouders weg waren en ik zat tv te kijken samen met Caroline mijn beste vriendin. Luc mijn broer kwam binnen en zag ons zitten en denkelijk zat Caroline dus zo dat hij zeer veel naakte bil zag. Hij was dus geen janet want hij kwam erbij en vroeg zeg meiden mag ik geen foto’s van jullie maken? Ik keek hem aan en zei hoe bedoel je en hij zei gewoon foto’s van jullie alleen en samen. Caroline zag dat zitten en we zeiden ok begin maar maar hij zei eerst gaan opmaken he lippenstift en mascara enz. Na 20 min waren we klaar en ik droeg een jeans en een pulleke, Caroline dus een minirokje en ook ene pulleke. Niks wees erop dat hij iets meer wilde zien dan wat hij zag tot hij zei Lucie ga ook eens iets anders aantrekken of beter als jullie willen in bikini eventueel. Caroline had geen bikini bij maar ik zei doe er een van mij aan. Ik had een 80b en zij ik denk 85c. Haar tieten puilden eruit en ik zei dat is sexy waarop ze zei zal wel. We zagen elkaar dus naakt op mijn kamer en Caroline deed haar beha terug aan. Beneden keek Luc verbaasd maar we legden het uit. Hij kon Caroline wel overhalen om dan in lingerie te gaan. Opeens zei hij Luce ga eens voor Caro staan en Caro maak dat topje los en dan leg je jouw handen op haar borsten en dan omdraaien. Ik voelde Caro haar handen op mijn tietjes en mijn tepels werden keihard. We draaiden terug en hij zei zouden jullie tegen elkaar willen gaan staan en dan Caro die beha weg. Daar stonden we blote tieten stevig tegen elkaar gedrukt zodat hij niks zag. Maar hij vroeg dan zo gewoon ok Luce buig achterover en Caro doe alsof je haar tepel kust. We keken naar hem en hij zei toch niet pruets. Ik leunde achterover en hierdoor kon hij beide tieten goed zien. Hij liet me terug recht komen en zei dan kus elkaar. We kusten elkaar braaf maar hij zei heviger he dames en duw die bekken tegen elkaar. Ik zei viezerik gij staat daar wel aangekleed he niet beseffend dat ik nu frontaal voor hem stond enkel in broekje. Hij zei ok en deed zijn hemd uit en zijn broek los en zei dan samen de rest. Caro was de 1ste die haar slipje vastnam en allemaal gingen ze uit. Zijn pik stond schuin bijna stijf en hij keek en zei mmmm mooie poesjes. Hij liet ons tongen, maar ook elkaars poesje aanraken en dan elkaar likken. Ik keek toe hoe Caro hem pijpte en zag voor de 1ste keer hoe een man spoot. Zijn sperma vloog krachtig uit die eikel in Caro haar mond. Later heb ik dat ook eens gedaan bij ene vriend en bah sperma is vies vond ik. Maar mannen vinden het nu eenmaal geil om in vrouwen hun mond te spuiten

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie