Van verlegen joch naar een geil gaysletje


Op 27 mei, 2010 plaatste Anoniem dit sexverhaal in de categorie Homo, en is inmiddels 16561 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 549. Geschatte leestijd: 3 minuten

Ik ben een jongen van 18. Studeer bedrijfskunde. En naast me studie verdien ik geld met me kontje. Ik werk al een half jaar als hoertje. Geneukt worden door verschillende mannen vind ik vet gaaf!! Ik was erg verlegen. En werd er ook wel mee gepest. Na gym moesten we douchen en als ik klaar was lagen me kleren allemaal verstopt door het gymlokaal. En ik moest dus in me nakie op zoek naar me kleren. En zo zag de gymleraar mij voor het eerst in me nakie. Hij wilde me helpen. Moest in een spiegel kijken en zeggen wat ik van me zelf vond. Ik zag een klein onzeker joch. Fout, zei hij. Je bent een klein lekker ding. Dus, zei ik dat ik een klein lekker ding was. Wat ben je? een klein lekker ding…. Ik moest me er niets van aantrekken dat mijn kleren altijd verstopt werden en gewoon in me nakie rond gaan lopen alsof er niets loos was. Binnen korte tijd had ik een vertrouwensband met hem. Voelde gewoon veel sterker, schaamde me niet meer voor me lijfje. Liet gewoon me nakie aan anderen zien. En aan de leraar. Hij kikte op me beetjes en waar me beentjes samen komen… Lekker voelen tussen me billetjes kriebelde. Piemeltjesabbelen ook. Ik kwam inmiddels al bij hem thuis, waar altijd gelijk me kleren uitgingen. En ik liet gewoon alles bij me doen. Zijn vingers gingen in en uit me kontje. Zijn pik later in en uit me mondje. En hij heeft me ook ontmaagd. Na goed gevingerd te zijn, smeerde hij me gaatje in met glijmiddel. Zijn pik ging stukje voor stukje me kontje in, wat PIJN deed. Maar na een paar keer was ik al ruim genoeg om geen pijn meer te voelen. Ik werd een keer ingesloten door 3 grote jongens toen ik van school naar huis fietste. Had met de leraar afgesproken als het zou gebeuren ik de jongens gewoon af zou bluffen door gelijk me lijfje te laten zien. En dat hielp, want ik werd niet geslagen, maar bij me kontje gepakt. In het bos heb ik me geheel vrijwillig uit laten kleden, heb die jongens gepijpt en ben geneukt. Daarna werd ik nog steeds door jongens belaagd, maar niet meer om gepest te worden. Nadat ook mijn stiefpa me al tig keer vol had geneukt stelde hij voor dat ik wel geld met me kontje kon bijverdienen. Ik had inmiddels al een paar mannen waar ik regelmatig mee neukte. Toen ben ik es gaan kijken bij een kennisje die het werk al deed. Zijn baas heeft me grondig bekeken en getest wat ik kon hebben, hoe diep me kontje was. Heb 3 keer met iemand meegedraaid en toen mocht ik alleen. Zat lekker te wachten op een klantje. Beetje mijn bodyguard gek maken met me kontje. En toen kreeg ik me eerste klantje. Dat was gelijk een neuker. Was gelijk de eerste avond helemaal bezet. Inmiddels ben ik een ervaren hoertje. Ben niet echt kieskeurig, alleen als ze vies zijn en stinken, of zonder condoom willen, dan doe ik het niet. Maar die worden vaak bij de ingang er al uitgevist. Wat voor klanten het zijn? Getrouwde (hetero) mannen, zakenlui met geld die een keer een jochie willen proberen of juist alleen jochies willen. XXX

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie