Verkracht door vrienden


Op 27 augustus, 2008 plaatste Kurt-Walt Beager dit sexverhaal in de categorie Ranzig, en is inmiddels 39914 keer gelezen.

Het gebeurde op een lang weekend, alleen met de mannen, wij zijn met 24, van de club waar wij allen lid van waren. Wij deden dit alle twee jaar, en gingen dan zonder de vrouwen ergens op weekend, om ons eens goed te amuseren. Alhoewel wij allemaal getrouwd zijn of samenwonen met een vriendin, zijn de meesten toch niet vies van een “mannelijk” avontuurtje, en soms ging het er al eens ruw aan toe. Meestal moest iemand eraan geloven, en die werd dan de slaaf voor één avond. Zo ook deze avond. Wij zaten bijeen rond een tafel, in een lokaaltje dat ons ter beschikking was gesteld. Wij konden er een pintje drinken, wat tv kijken, enzovoort. Opeens zei iemand uit de groep, wij waren met dus 24,: ik heb zin in een spelletje. Laten wij de Kurt eens pakken, en de Kurt was ik dus. Jaja riep ze allen, en enkele handen grepen mij al vast. Op één twee drie werden mij de kleren van het lijf gerukt, en spoedig stond ik poedelnaakt te kijk voor iedereen.Wat een slappe lul heeft hij zei er een, en met met volle hand kneep hij er eens goed in. Mijn benen werden uit elkaar gezet, en terwijl enkelen mij goed stevig vast hielden, gaf iemand een ferme trap tegen mijn ballen. Ik riep het uit van de pijn, en iedereen maar lachen. Ook mijn tepels bleven niet gespaard. Iedereen wou er wel eens keihard in knijpen. Laten wij hem op tafel leggen riep iemand, dan kunnen wij ons een lekker verwennen. Zo gezegd zo gadaan, ik werd op de tafel gelegd, op mijn buik, en wel zo dat mijn benen naar beneden over de rand hingen. Zij werden gespreid en aan de tafelpoten vastgebonden. Mijn armen werden eveneens aan de twee ander poten vastgebonden, en onder mijn kin werd een klein kussentje gestoken, zodat ik recht vooruit keek. Ik was benieuwd wat ging volgen, en zou het spoedig weten. De mannen begonnen zich nu ook uit te kleden, en gingen naakt rond mij staan. Wie begint vroeg iemand. Uit mijn ooghoeken zag ik dat iemand naar achter mij ging, en na enkel minuten, hij was zijn lul aan het klaarmaken, zodat hij keihard stond, voelde ik iets warm tegen mijn kont drukken. Ik begreep direct wat ging volgen, en inderdaad, langzaam voelde in een ernorme lul in mij dringen. Ikmand anders wat zich voor mijn ogen aan het afrukken, en toe hij bijna klaar kwam, duwde hij zijn harige lul tussen mijn lippen. Soepdig voelde ik het hete zaad in mijn mond. Ook in mijn kont werd ik duchtig geneukt. In en uit voelde ik de harde paal in mijn pijnlijke kont gaan. Plots kwam ook hij klaar en kreeg weer een lading zaad te verwerken. Nu was het hek helemaal van de dam, want een aantal mannen gingen in een rij voor mij staan. Om beurten duwden zijn hun stijf geworden paal in mijn mond, en spoten hun lading diep im mijn keel. Telkens slikte ik het kolkhalzend door, en op de duur begon ik het lekker de vinden. Ook in mijn kontgaatje kreeg ik de ene lul na de andere te verwerken. Mijn gaatje deed nu behoorlijk pijn. Toen iedereen eindelijk klaar was, liep het zaad met brede stralen uit mijn mond, en ook mijn billen voelden plakkerig aan. Nu werd ik losgemaakt, en op mijn rug op tafel gelegd. Alles deed pijn nu, en mijn lul lag er slap bij.Zijn lul is nog altijd even slap en klein zei iemand, daar moeten wij iets aan doen. Hij kwam dichterbij, en met zijn ene hand mijn zere kloten maserend nam hij met zijn andere hand mijn slappe lul, en begon hem op en neer te bewegen. Spoedig werd ik opgewonden, en mijn lul richtte zich op. Tot slot was hij keihard, en stond bijna op springen. Iemand anderskwam nader, en begon mij te pijpen dat het lieve lust was. Zijn mond sloot zich om mijn eikel, en ging op en neer. Ik hield het niet meer, en spoedig spoot ik ook mijn lading in de mond van mijn makker. Ik dacht dat het nu wel gedaan zou zijn, maar er kwam weer iemand anders over mij zitten op tafel, met zijn achterwerk pal boven mijn lul. Terwijl iemand mijn nog steeds stijve lul omhoog hied, liet hij zich langzaan zakken. Mijn lul schoof nu in zijn hete kontgat, en zoals op een paard reed hij nu op mij, steeds heviger en heviger, zodat ik voor de tweede maal klaar kwam. Toen hij van mij ging sloot ik uitgeput mijn ogen. Tot slot werd ik nogmaals ondergespoten, van sommigen met hun hete zaad toen zij zich hevig rukkend klaartrokken, van anderen door hun hete zeik, die zij in stralen op mijn lul, mijn buik, en in mijn mond lieten spuiten. Druipend van het geil en de zeik, werd ik naakt de gang opgestuurd, naar mijn even verderop liggende kamer, waar ik mij uitgebreid kon douchen. Alhoewel ik vandaag het slachtoffer was, en alles pijn doet nu, heb ik mij wel een beetje opgewonden gevoeld, maar morgen hadden wij waarschijnlijk een nieuwe slaaf.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie