Verleid door mijn zoon


Op 9 april, 2011 plaatste Wendy dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 87444 keer gelezen.

Verleid door mijn zoon Het is alweer 3 jaar geleden dat mijn man en ik gingen scheiden. Ik woon nu samen met ons enig kind, onze zoon Frank. Frank is bij mij blijven wonen omdat hij ook niet echt goed kon opschieten met zijn vader. Ik ben nu 41 en mijn zoon Frank is 18. Ondanks de slechte periode die we samen hebben meegemaakt, met veel ruzies tussen mijn ex en mij, hebben we het nu toch goed voor elkaar. We hebben enorm veel steun gehad aan elkaar. We zijn ook altijd heel open en eerlijk geweest tegen elkaar. Ik ben ook beter voor mezelf gaan zorgen. Toen ik nog getrouwd was voelde ik mezelf vaak als een slons. Maar sinds ik gescheiden ben let ik daar heel erg op. Ik kleed me beter en vind me zelf nu op en top een vrouw. Ik voel me ook toppie de laatste 2 jaar. Kleed me ook moderner vergeleken bij vroeger. Ik trek nu ook veel sneller een leuk jurkje aan of een rokje met leuke bloesjes of strakke truitjes of een leuke jeans waarin mijn vormen dan goed tot hun recht komen. Terwijl ik vroeger altijd maar lange broeken droeg met slonzige truien. Ik besteedde nooit aandacht aan mezelf. Ik maakte me nooit op of trok nooit eens leuk of sexy ondergoed aan. Maar nu betrap ik me er zelf op dat ik niet meer zonder mooie lingerie kan. Leuke behaatjes, slipjes, stringetjes, nylonkousen al dan niet met jarretels. Ik voel me ook prettiger als ik me leuk kleed. Wat is er nou mooier en sexyer dan een vrouw in een leuke jurk met daaronder sexy lingerie? Wat sex betreft kwam ik, in de periode dat ik nog samen was met mijn ex, zelden of nooit aan mijn trekken. Als er al geneukt werd was het meestal een vluggertje. Zelden nam hij de tijd om mij eens lekker te verwennen. Hoewel hij donders goed wist dat ik erg veel van sex houd. Echt de moeite om me te verleiden nam hij zelden. Romantiek? Nooit van gehoord, kwam in zijn woordenboek niet voor. Of om lekker lang aandacht aan mij te besteden was ook zijn ding niet. Hij duwde zijn pik, meestal hardhandig, in mijn kutje en na een paar keer stootten kwam hij al klaar. Zelden bracht hij me naar een orgasme. Ik kreeg daar steeds meer problemen mee. Ook ik wilde lekker klaar komen, een hoogtepunt ondergaan. Maar nee hoor, steeds dacht hij alleen maar aan zichzelf. En dat werd nog erger toen ik uit ergernis wat leuke ‘speeltjes’ ging kopen. Een vibo en een heuse Tarzan behoorden al snel tot mijn favoriete verzameling, waarmee ik uren en uren door kon brengen. Ik had daar meer plezier van dan van hem. Toen hij er eenmaal achter kwam dat ik die ‘speeltjes’ voor mezelf had gekocht was hij furieus. En sindsdien als ik sex wilde of me geil voelde dan zei hij maar dat ik mezelf maar moest verwennen met mijn sextoy’s en wat ik dan ook deed. Dus je raad het al, ons (sex)leven werd er niks te beter op. Het werd steeds frustrerender en alles leidde dus uiteindelijk tot onze breuk met elkaar. Ik werd uiteindelijk goed opgevangen door Frank, die toen nog maar 15 was. Maar die al o zo volwassen bleek te zijn. We groeiden dan ook meer en meer naar elkaar toe. Wat uiteindelijk leidde tot de band die we nu hebben samen. Frank was degene die me altijd wist op te beuren als ik een slechte dag had. Hij liet me ook inzien dat ik een mooie vrouw was. Van hem kwamen de tips om me modieuzer te kleden. Ooit zaten we ’s avonds uren achtereen in een catalogus te kijken voor mooie kleren voor mij. Hij ging zelfs met me naar kledingzaken om mee te ‘keuren’ wat ik zou kopen. Het deerde hem totaal niet als we winkel in, winkel uit liepen. Op een avond zaten we in een catalogus te kijken en spoorde hij me aan om lingerie te kopen voor mezelf. Hij wees mee aan waarvan hij dacht dat het me wel sexy zou staan. Ik voelde me zo goed bij Frank. Zo veilig en zo lekker. Hij liet me weer inzien dat ik meer was dan een huissloof en slons. Wat me wel opviel bij Frank, dat was als ik ooit een vriend mee naar huis bracht hij me soms negeerde. Dan zei hij heel weinig die avond tegen me. Het was niet direct jaloersheid die ik speurde bij hem, maar meer bezorgdheid. Op de één of andere manier deed me dat toch wel wat. Meestal mondde die date dan ook tot niets uit. Als Frank zich niet happy voelde dan voelde ik me dat ook niet. En als we dan weer alleen waren dan deed hij zo lief tegen me. Dan smolt ik bijna. Het kwam dan ook niet vaak meer voor dat ik een date had. Ik kon mannen genoeg krijgen als ik wilde maar ik gaf er geen gehoor aan omdat Frank zich daar niet blij om voelde. Het was deze zaterdag dat ons buurmeisje ging trouwen. Frank is nog een paar maanden met haar gegaan. Frank was 16 en zij was al 21. Nu is ze dus 23 en gaat ze trouwen. Frank en ik waren uitgenodigd op het grote feest. Een paar dagen ervoor was ik al naar het winkelcentrum geweest voor een mooie jurk. Na lang zoeken vond ik een leuk jurkje waarin mijn vrouwelijke vormen heel goed tot z’n recht kwamen. En ik wist ook zeker dat Frank dit leuk en sexy zou vinden. Ik had het gekocht zonder dat hij ervan wist. Het moest ook voor hem een verrassing zijn als hij me zou zien. Ik had een superleuk zwart stretchjurkje gekocht. Lekker kort tot een heel stuk boven de knieën en met een sexy decolleté en deels opengewerkte achterkant. Het sloot prachtig rondom mijn lichaam. En ik ben trots op mijn lichaam hoor. Lekker strak figuur met lekker kontje en een stevig paar tieten. Ik trok er dan ook een paar uur voor uit om me helemaal top te maken. Eerst uitgebreid in bad. Nog wat spelend met mijn sextoy’s. Voor deze gelegenheid had ik mijn kutje helemaal kaal geschoren. Ik had dat nog nooit gedaan maar ik weet wel dat veel mannen dat supergeil vinden. Dus dat moest ik ook maar eens proberen. En dat had wel zijn uitwerking hoor. Naarmate alle haartjes beetje bij beetje verdwenen, bij mijn scheerbeurt, voelde ik me geiler en geiler worden. Dit gaf echt een kick echt een lekker geil gevoel. Dat ik dat niet eerder al had gedaan. Toen ik klaar was met scheren en ik mijn kutje bevoelde en ik voelde dat het echt spiegelglad was, werd ik supergeil. Geen haartje, geen stoppeltje was er meer te bekennen. Echt helemaal glad. Ik werd er meteen nat van. Mijn kutje gloeide er helemaal van. Speels liet ik mijn vingers tussen mijn kutlipjes glijden en voelde ik hoe mijn sappen naar buiten stroomden. Nooit durven dromen dat dit zo’n overweldigend gevoel zou geven. Ik had voor deze dag speciaal een nieuw lingeriesetje gekocht. Een vuurrood zijdezacht stringetje afgewerkt met veel kant, en daarbij een bijpassend behaatje ook van zijde en afgewerkt met kant. Toen ik dat stringetje aantrok ging er een rilling van genot door me heen. Wat voelde dat zijdezacht stof toch heerlijk tegen mijn blote geschoren kutje. Als finishing touch deed ik zogenaamde zelfophoudende glanzende zwarte nylons aan en mooie zwarte pumps met hoge hakjes. Ik maakte me op, en deed mijn halflange bruine haren in model. Toen ik me bekeek in de spiegel kon ik niks anders concluderen dan dat ik er nog verdomde goed uitzag. Lekker strak figuur, dat zo mooi uitkomt in het zwarte strakke jurkje. Als ik hier geen bekijks meer in had dan wist ik het niet meer. Toen ik helemaal klaar was ging ik met een goed en tevreden gevoel naar beneden om mezelf te showen aan Frank. Met grote ogen keek hij me aan toen ik voor hem stond. Zijn mond open van verbazing. “Wow” was zowaar het enige wat hij nu kon uitbrengen. Ik genoot ervan zoals hij naar me keek. Zijn mooie ogen dwaalden over mijn lichaam. Ik draaide me een paar maal in het rond terwijl Frank me bekeek. Op het moment dat ik me met mijn rug naar hem toedraaide voelde ik plots zijn hand op mijn billen. Ik schrok een beetje maar op de één of andere manier vond ik het toch lekker. Toen ik weer met mijn gezicht naar hem toestond keek hij me heel lief aan. Frank heeft zo’n mooie ogen waarmee hij je zo liefdevol kan aankijken. Ik weet zeker dat bijna iedere vrouw daarvan zou smelten. En daar komt nog bij dat hij een prachtig gespierd lijf heeft. Al met al is hij een lust voor het oog voor vele vrouwen. Denk ook dat hij elke vrouw om zijn vingers kan winden. En op de één of andere manier liet ook mij dit niet onberoerd. Hoewel het hier wel ging om mijn eigen zoon. Als hij niet mijn zoon zou zijn dan weet ik zeker dat ik verliefd op hem zou worden. Ondanks dat we zo’n 23 jaar in leeftijd verschillen. Dat zou me dus helemaal niks uitmaken. Ik ben van mening dat als je echt gek bent op elkaar en heel veel om elkaar geeft en je echt verliefd bent, dat dan de leeftijd er niet toe doet. Ik zou het in ieder geval best aandurven met een jonge knul. “Je ziet er echt fantastisch uit mam.” “Echt toppie.” Ik genoot van zijn vele complimentjes waarvan ik wist dat ze gemeend waren. Frank ging voor me staan en opeens drukte hij vluchtig zijn lippen op de mijne. Een vluchtig zoentje dat meer in mij teweeg bracht dan ik verwacht had. Er ging een raar maar aangenaam gevoel door mijn lijf en dat kreeg zelfs een uitwerking op mijn kutje. Daar begon het te kriebelen en vochtig te worden. Ik kreeg het warm en koud tegelijk. Wat was hier aan de hand? Ik wist het niet meer. Waarom kreeg ik dat gevoel over me heen? Hoe kwam het dat Frank dit gevoel bij me bezorgd had? Jeetje, het ging hier wel over mijn zoon. Kan een zoon zoiets bij zijn moeder teweeg brengen? Ik moest deze gedachten snel laten varen want dit was niet goed, toch? Even later liepen we naar het restaurant waar het feest was. Onderweg zei ik niet veel tegen Frank, ik was nog een beetje beduusd van de gevoelens die ik daarjuist had gehad. En dat allemaal door zo’n vluchtig kort kusje dat misschien helemaal geen verdere betekenis had. Het was een heel gezellig feest. De bruid zag er echt fantastisch uit. Een prachtige witte jurk met lange sleep. Het deed mij denken aan mijn trouwdag waar ik ook een prachtige jurk droeg. Eén van de mooiste dagen uit mijn leven. Trouwen heeft wel iets vind ik. Misschien als ik de juiste man zou vinden zou ik weer gaan trouwen denk ik. Ik zou in ieder geval wel alles anders aanpakken dan dat ik had gedaan met mijn ex. Ik zou heel goed voor mijn man zorgen en ik zou altijd open en eerlijk zijn tegen hem. Maar wie weet of ik ooit nog de man van mijn dromen tegenkom? Ik had veel bekijks ook deze avond. Ik werd veel ten dans gevraagd. Ik genoot met volle teugen van alle aandacht. En van alle complimentjes die ik kreeg van mannen en zelfs ook van vrouwen. En van de wijn die ik dronk werd ik een beetje aangeschoten van, maar niet dronken. Frank was een beetje stilletjes ten opzichte van mij. Toch was ook hij veel op de vloer te vinden met verschillende mooie vrouwen. Helaas kwam het er niet van dat wij met elkaar konden dansen. We hadden een zeer geslaagde avond gehad. En moe en voldaan liepen we diep in de nacht weer huiswaarts. Ik had Frank’s arm omklemd en zijn arm zat rond mijn middel. Lekker dicht tegen elkaar liepen we over straat. Gekscherend en na kletsend over de avond. We hadden veel lol. Eenmaal weer thuis aangekomen zette Frank een cd op met slowmuziek. “Wij hebben de hele avond nog niet gedanst samen mam.” Zei Frank en hij pakte mijn hand vast en leidde me naar het midden van onze huiskamer. Hij ging voor me staan en keek me recht in de ogen met zijn mooie ogen. Hij deed zijn armen om mijn middel en ik deed hetzelfde bij hem. Hij trok me dicht tegen zich aan. Op het ritme van de muziek schuifelden we door de huiskamer. Ik voelde me zo heerlijk toen Frank me zo vast hield. Ik liet mijn hoofd tegen zijn schouder rusten. Zijn handen gleden over mijn rug. Opeens gaf hij zachte zoentjes in mijn nek en hals. Die deden me sidderen van genot. Hij trok me nog dichter tegen zich aan en liet zijn handen vanaf mijn rug verder omlaag zakken tot op mijn billen. Ik genoot van zijn aanrakingen. Zijn handen kneedden zacht mijn billen. Ik voelde hoe alles binnen in me begon te gloeien. Het werd warm en koud tegelijk. Mijn tepels werden hard en gevoelig en drukten strak tegen het stof aan van mijn behaatje en jurkje. Toen keken we elkaar diep in de ogen. Hij glimlachte en streek de haren uit mijn gezicht. Toen kwam zijn mond dichter naar die van mij. Opeens voelde ik zijn zachte lippen op de mijne gedrukt worden. Het was weer zo’n vluchtig zoentje zoals op het begin van deze avond. Weer keek hij me aan en toen ik terug glimlachte drukte hij nogmaals zijn lippen op de mijne. Ik smolt bijna. Dit voelde zo lekker en zo vertrouwd. Ik kuste hem daarom ook meteen terug. Zachte zoentjes die steeds langer gingen duren. Hij was degene die het initiatief nam en plots zijn tong in mijn mond duwde. Hoewel ik het stiekem toch verwachtte schrok ik er toch nog een beetje van. Wat gebeurde hier allemaal? Tijd om daarover na te denken kreeg ik niet want zijn tong ging naarstig opzoek naar die van mij. Eenmaal gevonden volgde er een heuse hete tongzoen. Minuten lang stonden we elkaar te tongen en mijn kutje gloeide helemaal en werd dus ook steeds vochtiger. Wat was dit heerlijk. Zo intens en zo fijn. Dit voelde zo top ondanks dat het mijn eigen zoon was met wie ik hier stond te tongen. Ik hield met twee handen zijn hoofd vast bang dat hij terug zou trekken. Zijn handen zakten vanaf mijn billen tot aan de onderkant van mijn jurkje. Langzaam schoof hij zijn handen nu onder mijn jurkje en gleden ze over mijn benen weer terug omhoog naar mijn billen. Ik werd helemaal week en botergeil. Ik voelde mijn sappen al uit mijn kutje stromen. Doordat hij zo lekker dicht tegen me aanstond voelde ik zijn harde pik tegen mijn buik aandrukken. Daar gleed zijn ene hand naar de voorkant en schoof hij die tussen mijn benen. Ik deed ze iets verder uit elkaar zodat hij vrije ruimte kreeg. Daar gleden zijn vingers over het kruisje van mijn string. De adem stokte in mijn keel en ik werd heter en heter, geiler en geiler. Ook Frank voelde nu vast hoe nat het kruisje was geworden van mijn sappen. Hij oefende nu een lichte druk uit met zijn vingers wat zijn uitwerking weer kende aan mijn kutlipjes. Ze werden gevoeliger bij elke aanraking van zijn vingers. Daar trok hij het dunne stof van mijn string opzij en gleed zijn vinger daarna meteen tussen mijn warme natte kutlippen door. Ik had het niet meer en hield me nu stevig vast aan Frank door beiden armen om zijn nek te klemmen. Ineens duwde hij de vinger diep in mijn hete kutje. Er ging een rilling van genot door me heen. En dat werd nog erger toen hij over mijn gevoelige klit streek met de vingertop. Hij maakte me echt botergeil nu. En ik werd natter en natter. Rustig duwde hij me achteruit richting de bank. Ondertussen ritste hij aan de achterkant mijn jurkje los, en liet dat van mijn schouders glijden. Gehuld nu in alleen een string en behaatje en nylons werd ik zacht op de bank gedrukt. Ik ging iets achterover leunend en onderuit gezakt op de bank liggen. Op zijn knieën ging hij voor me zitten tussen mijn benen in. Met zijn vingers haakte hij onder de bandjes van mijn string en trok die nu van mijn billen. Intussen ontdeed ik me van mijn behaatje. Op mijn kousen na was ik nu naakt. Frank boog zijn hoofd en begroef die tussen mijn dijen. Hij begon me te zoenen, beginnend bij mijn knieën en zo omhoog. Steeds dichter kwam hij bij mijn hete geschoren kutje. Hij plaagde me door steeds langs mijn schaamlipjes te likken en zoenen. Hij raakte ze steeds nét niet. Dit gevoel alleen al was super, geweldig. Steeds als ik met mijn vingers bij mijn kutje aankwam om vervolgens mijn klit te strelen dan duwde hij mijn hand steeds weg. Alleen hij mocht daar komen. Ik had het niet meer. Ik wilde zijn hoofd nu vastpakken om zijn lippen nu op mijn kutlipjes te drukken. Maar ook dat liet hij niet toe. Daar kwam de eerste lik over mijn schaamlipjes. Een siddering van genot trok door mijn lichaam. “Toe schat lik me alsjeblieft” kreunde ik. En ja hoor, daar begon hij met zijn tong over en tussen mijn kutlippen door te glippen. “Je bent echt drijf mam” hijgde hij zacht. “Vind je dat gek dan?” giechelde ik, “Komt allemaal door jou hoor.” Nu begon hij steeds vlugger te likken. Zijn tong glibberde tussen mijn hete kutlipjes door. Ik hoorde hoe hij mijn geile sappen proefde. Dan weer drukte hij zijn tong diep in mijn kut om daarna weer vlug over mijn klitje te likken. Ik was echt bloedje geil nu en het duurde dan ook niet lang of ik kreeg een eerste orgasme. “Ohhh ja liefje ik ga komen.” Gilde ik luid. Heel mijn lichaam trilde en schokte ongecontroleerd op en neer. Wow, wie had dit durven denken dat ik ooit klaar gelikt zou worden door mijn eigen zoon? Als je me dit ooit had verteld enkele jaren terug dan had ik diegene voor gek verklaard. Maar nu, op dit moment, vond ik het heel gewoon, normaal zelfs. Mijn sappen stroomden nu rijkelijk en Frank deed er zich tegoed aan. Hij zoog en likte en steeds weer gleed zijn tong diep in mijn kutje. Ik kon me bijna niet meer bewegen zo intens was mijn orgasme. Misschien was het zo intens omdat dit alles nieuw voor me was? Of omdat het hier mijn zoon betrof die me had klaar gelikt? Ik had geen antwoord, wat ik wel wist en voelde dat het verdomde lekker en geil was. En Frank’s tong likte maar door en door. Hij bezorgde me binnen een mum weer een orgasme. Wat mijn ex man nog nooit voor elkaar had gekregen lukte Frank nu binnen een paar minuten. En het orgasme leek steeds intenser te worden. “Je smaakt zo lekker mam.” Hijgde hij nu. Even keken we elkaar aan en het deed me goed om te zien hoe Frank genoot. “En nu wil ik je pik in me voelen schat.” Kreunde ik na een poos. Ik stond op en kleedde hem nu uit. Toen zijn pik tevoorschijn kwam zag ik dat hij flink geschapen was. Als een speer stond zijn pik schuin omhoog. Dik en vooral hard met de paarse eikel die glom van zijn voorvocht. Ik duwde Frank nu op de bank en ging daarna over hem heen zitten, op mijn knieën met het gezicht naar hem toe. Met een hand greep ik zijn harde neukstaaf vast en leidde die naar mijn kutje. Langzaam zakte ik omlaag. Ik voelde zijn paarse eikel al tegen mijn lipjes gedrukt worden. Als vanzelf gleed zijn pik beetje bij beetje in mijn hete natte gleuf. Ik ging een paar maal op en neer met mijn onderlichaam en liet zijn pik verder en verder in mijn kut verdwijnen. En ja hoor, daar voelde ik ‘m helemaal in mijn kutje. Hard en dik en kloppend. Langzaam begon ik ritmisch op en neer te bewegen met mijn lichaam waarbij zijn pik steeds op en neer schoof in mijn kutje. Ik voelde zijn handen nu op mijn billen en zo wilde hij het ritme mee bepalen. Steeds tot aan zijn ballen toe zakte ik over zijn pik heen. Eindelijk weer eens een echte pik, van vlees en bloed, in mijn kutje. En wat voor een pik. De pik van mijn eigen zoon. Het deerde me nu niet meer. Maar ik genoot met volle teugen. Wat een onbeschrijfelijk lekker gevoel was dat. Ondertussen gleden onze tongen wild heen en weer in elkaars mond. Als een wilde amazone bereed ik zijn dikke neukstaaf. En ik wist verdomde goed wat ik moest doen om hem optimaal te laten genieten zonder té snel klaar te komen. En mijn sappen maakten zijn ballen drijfnat. Minutenlang bereed ik de pik van mijn zoon Frank. Tot ik aan zijn ogen zag dat het niet lang meer ging duren voordat hij zou gaan komen. “Rustig aan mam.” Opperde hij nu. Maar ik bleef nu in een ruig tempo doorgaan. “Toe maar liefje, spuit je hete zaad maar lekker diep in mijn kutje.” Hijgde ik. Verbaasd keek hij me aan want dit had hij niet verwacht natuurlijk. Maar toen ik geen aanstalten maakte om te stoppen ging hij nu ook door. “Jaaaaaa mama, ik ga spuiten.” Kreunde hij. ‘Toe maar schat, toe maar.” Moedigde ik hem nu aan. En een tel later voelde ik hoe hij zijn warme sperma diep in mijn kut spoot. De ene golf sperma na de andere werd met kracht in me gespoten. “Oh mijn god, ik voel het in mijn buikje stromen.” Kreunde ik nu. Eerst klaar gelikt worden door je zoon en daarna geneukt worden en daarna te voelen hoe hij zijn zaad diep in je spuit. Uitgeput ging ik nu tegen hem aanhangen. “Weet je wel wat je zojuist gedaan hebt stoute knul?” grapte ik. “Je hebt je moeder geneukt.” Lachend keken we elkaar nu aan en genoten van dit moment. Een poosje daarna stond ik op en voelde hoe mijn geil en zijn sperma uit mijn kutje stroomden via mijn been omlaag. “Ik wist niet dat ik zo’n geile moeder had.” Zei hij nu lachend. Ik ging naast hem zitten op de bank en weer zoenden we elkaar. Dit was echt de mooiste dag van mijn leven. Dit voelde allemaal zo lekker en zo vertrouwd. Na een poosje greep ik weer naar zijn pik die nog drijfnat was. Ik voelde hoe die langzaam steeds harder werd. Nu was het weer mijn beurt en nu ging ik op mijn knieën voor hem zitten. Ik boog mijn hoofd en nam zijn kloppende pik tussen mijn lippen. Het deerde me niet om mijn eigen sappen vermengd met zijn sperma te proeven. Integendeel ik werd er alleen mar geiler van. Ik begon hem te pijpen en binnen een mum was zijn pik weer keihard. Dan weer omklemde ik met mijn hand zijn pik en trok de voorhuid op en neer en steeds hield ik mijn lippen om zijn eikel geklemd. Soms dan zoog ik zijn pik diep in mijn mond tot aan zijn ballen toe. Ik had dit meer gedaan dus ik wist precies hoe ik dat moest doen zonder te kokhalzen. Ik gaf hem een pijpbeurt zoals hij nog nooit had gehad. Ik wist steeds de gevoeligste plekjes te vinden waardoor hij genoot. Heel lang duurde het niet voor hij begon te kreunen dat hij weer klaar ging komen. Ik wist dat hij me waarschuwde zodat ik het met de hand af kon maken. Maar daar had deze dame geen zin in. Ik ging daarom ook gestaag door. Steeds weer zijn pik diep in mijn mond zuigend en likkend over zijn eikel. “Ooohhh ja mama ik kom weer.” Gilde hij. Ik hielde mijn mond nu ver opengesperd met de tong naar buiten. En daar voelde ik nu zijn hete sperma op mijn tong neer kwakken. En een gedeelte werd al rechtstreeks in mijn mond gespoten. Gulzig slikte ik alles door. Wow dit was echt lekker. Beetje zoetig zelfs. Ik zoog nu aan zijn pik tot ik er van overtuigd was geen druppel verloren te hebben laten gaan. Het was een flinke lading meer dan ik verwachtte maar ik wist er gelukkig wel raad mee. Uitgeput kroop ik weer naast hem. Liefdevol pakte hij me vast. Een hele poos bleef ik zo tegen hem aanhangen. “Kom dan gaan we naar bed schat.” Zei ik. Ik pakte zijn hand vast en trok hem mee naar mijn slaapkamer. Het was een genot om hem naast me te voelen in mijn bed. In bed deden we alles nog eens dunnetjes over. Tot we uiteindelijk in een diepe slaap vielen. Ik had een heerlijke geile avond gehad en ik wist nu dat er nog vele zouden volgen. Samen met Frank.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie