Vrijen met mijn beste vriendin


Op 7 oktober, 2009 plaatste martin bernards dit sexverhaal in de categorie Vakantie, en is inmiddels 27823 keer gelezen.

Het is hartje zomer en ik rijd het laatste stukje naar de camping om daar het weekend te blijven. Deze week heeft een vriendin en haar man er gebruik van gemaakt. Nu ga ik met mijn vrouw er weer in. Als we aankomen zijn ze met de laatste dingen aan het schoonmaken. Ik sta op 5 meter afstand als Diny voorover staat en met een stoffer wat zand wegveegd. Dan blijf ik stokstijf staan omdat ik precies in haar truitje kijk dat laag is uitgesneden en nu haar pronte borsten voor meer dan de helft laat zien. Als ze overeind komt heeft ze in de gaten wat ik gezien heb en ze kleur in haar gezicht. De anderen hebben niets gezien.Toch is het niet zo dat Diny preuts is. Normaal praten wij regelmatig over relaties en sex. Laatst nog op een verjaardag hadden we het over mooie lingerie en zei Diny dat ze daar ook van hield en pas nog een nieuwe zwarte BH had gekocht. O die wil ik dan wel eens zien zei ik zomaar. Toen ik even later naar het toilet ging kwam ze naar de hal en tilde haar trui omhoog en zei: Kijk deze was het en toonde mij een volle BH.Ik vond hem wat klein omdat er veel borst te zien was.En de inhoud kom ik die ook nog te zien. Niet hier. Later. Dus toen ze klaar waren met de caravan schoonmaken en na een kopje koffie en thee vroeg ik of er nog iemand zin had om te wandelen voordat Diny naar het ging. Maar er wilde verder niemand dan Diny en ik. Dus gingen we op pad en zouden een klein uurtje wegblijven. We gingen naar een dieren observatie post in het bos een kwartier verder. Deze houten hut op een verhoging had div. uitkijkramen maar wel twee meter van de grond. Diny ging op de verhoging staan en ik ernaast maar wel op de begane grond. Wat is het hier nooi hoorde ik. Ja mooi he zei ik. Maar hier is iets anders dat ik ook wel mooi vind. Ze had het niet in de gaten en dus liet ik dat zo. Ik ging vlak achter haar staan, ging door mijn knieen en zei:Heb je nu je zwarte slip aan vroeg ik. Maar voor ze antwoordt kon geven had ik haar wijde rok aan twee kanten vastgepakt en razendsnel opgetilt zodat ik haar blote benen en het zwarte slipje in al zijn heerlijkheid te zien kreeg. Wat doe je nu vroeg ze. Wel je stond nog bij me in het krijt. Ik had nog nooit je zwarte slip gezien. Ja dat is juist zei ze en tilde nu zelf haar rok op. Kijk maar eens goed. Mag ik eens voelen hoe zacht hij is. He..nou toe dan maar. Ik legde mijn handen op de slip en wreef over haar billen. Die waren heerlijk zacht. Ze liet de rok weer zaken en we gingen even zitten en toen vertelde ik haar van even geleden toen ik inkeek. Het is dezelfde BH als laatst. Weet je ik vind hem toen wat klein en zou de inhoud wel eens wat beter willen zien.Mag dat. Ze kleurde maar zei: Omdat jij het bent ok. Ik schoof haar trui omhoog te trok die uit. Haar grote borsten puilen uit haar BH. Daarna schoof ik de bandjes van haar schouder en een voor een vielen haar borsten uit de cups. Zo die zijn de moeite waard, en ik nam ze stuk voor stuk in mijn hand. Ze voelden warm aan en ik bewerkte te dikke bruine tepels met mijn duimen en ze werden groot en dik. Vind je wel lekker gelooof ik haar aankijkend. Ze knikte ja en ik bracht mijn gezicht bij de hare en kuste haar wilt. Ze nam bijna gelijk de leiding. Ik ging naar haar oor en fluisterde er in. Dit is je kans hier komt niemand. IK WIL JE KUTJE ZIEN. Even leek ze stil te vallen maar toen ging ze door met zoenen. Ik drukte haar languit op de bank en schoof snel haar rok weer omhoog en keek naar de gespierde benen. Met mijn handen zocht ik een weg omhoog en was plotseling nieuwsgierig of zo mooi zwart schaamhaar had of geschoren was. Ik wreef haar aan de voorkant over haar slip en zag dat die nat werd. Ik wil deze slip houden is dat goed? ja toch als aandenken. Voordat ze wat zei trok ik de mooie slip van haar billen en de poes. Er kwam een redelijk zwarte poes uit en ik legde er snel een hand op en wreef over het stugge haar. Het is nu of nooit dacht ik en dus opende ik haar schaaamlippen en wreef over haar clitoris. Terwijl ik aan haar tepels bleef zuigen ging ik vanonderen bij haar naar binnen. Eerst met twee en toen met drie vringers. Ik merkte dan ze zo klaar zou komen en ik fluisterde in haar oor. Stil blijven liggen dan gaat er zo iets geweldig moois gebeuren. Ik ritste snel mij broek open en haalde mijn heer eruit. Kijk eens deze past best denk ik en bracht hem voor de schaamlippen trok ze wat van elkaar er schoof hem bij haar binnen. Hij werd dankbaar aangenomen. Ik ging nu op haar liggen en bereed haar en pompte mijn grote penis in en uit. In en uit. Toen kwamen we beiden klaar en spoot ik een grote kwak zaad in haar. Even later liet ik haar zien wat ik bij haar ingebracht had en ze was verbaast over mijn grote. Dat had ze niet verwacht. We kusten ons nog een poosje je bekeken erkaars lichaam. Ik vond haar poesje erg mooi. Zullen we dit nog eens vaker doen? Wie weet. Als je mijn jonge heer wilt zien mail me dan.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie