Zwemmen met vrienden 2


Op 29 september, 2023 plaatste Eric 2001 dit sexverhaal in de categorie Tieners, en is inmiddels 1475 keer gelezen.

Diane was echt poedel naakt tussen ons in komen zitten was echt wel even flink van de kaart wat er zojuist had plaats gevonden met Pascal en was echt een dikke volle room die er uit kwam lopen toen ze even onder de heerlijke douche heb nog nooit zo mooie meid mogen zien en had echt wel even meer tijd nodig om me te doen verlangen naar Amber waar ik werkelijk ook wel eens een borrel mee wilde drinken hier in de Jacuzzi was al echt bijna half uurtje niet meer voor mijn kijkers te zien zou even gaan douche en snel weer terug zijn maar hoorde Diane zeggen die is wel even weg nog denk dat ze even haar flinke bosje tussen haar benen onder handen aan het nemen is .

Die zus van jou is echt nog maagd volgens mij hoor daar tussen haar prachtige lange benen is geen dame die met Jan en alleman de liefde doet vervullen en wacht op de juiste persoon voor haar is niet het type vrouwtje dat met de Piloot eens een vluggertje doet ik ben daar echt wel anders in zeg nooit dat ik het elke kerel doe maar had echt wel even zin om heerlijke Paal van jou daar te pakken en wilde jou eens even lekker ook te pakken nemen Pascal had zoveel mooie verhalen over jou gehoord en vond super lief dat ze mee deed vragen jou zus om eens een weekendje met haar door te brengen niet wetende dat het hier zo mooie als een droom die uit komt wel super stout dat jij en die maat van jou me de hele emmer met koud water deden geven maar is wel heerlijke warm weer dus dat maakt het dan weer een beetje een ander verhaal is wel een probleem was mijn enige string die ik daar nu op de gras veldje in twee stukken zie liggen is erg weinig meer van over was wel duur broekje hoor .

Komt best goed heb nog een paar dingen van mijn zus die jou wel zullen passen zij ik met een gekke bek , Nou dat denk ik dus niet die heeft een M van maat ik had een XS aan dus die zakt zo van mijn kontje af is heerlijk hier en daar komen we vast straks wel uit toch .

Jeetje die jongens mogen wel eens een lekker drankje voor ons gaan halen na dat jij erg flink aan de buurt bent gekomen was onder de douche en kon letterlijk horen gillen Diane ….

Eric weet niet wat hij iet dat Amber in een mini kleine sexy pakje naar buiten komt lopen knal roze doet bijna pijn aan je oogjes ….

Amber wil erg graag eens lekker bij hun komen zitten in de Jacuzzi maar daar steken Pascal & Diane een stokje voor mag er prima bij komen zitten maar dan echt wel even net zoals wij zonder iets aan zie haar kijkers vuur spugen en weet dat ze ook echt alles uit zal moeten doen is daar niet zo van in het gezelschap van de twee knullen Diane zegt zet daar toch eens over heen zit hier ook zonder iets aan terwijl ik deze B O Y S niet kende wil echt dat jij ook dat sexy bikini laat zakken en de broer helpt haar eens even en Diane rukt een snelle actie geweldige ronde vormen naar buiten …

Eric kijk haar eens even aan en zegt mag erg graag naast mij komen zitten en helpt haar een handje met in de warme water te komen en de reactie bij hem is niet te missen de pik van hem wordt echt spijker hard en geeft haar een fijne warme knuffel en de eerste echt zoen tussen die twee is daar .

Amber is door en door weg van hem ziet haar broer wat bleef je lang weg zus van mij

Soms moet we even de vrouwelijke delen even lekker bij werken toch en ziet er echt prachtig en beeldschoon uit hoor zegt E R I C heb een kei mooie poes daar tussen je benen hoor was echt wel even toe eens moest het na weken van hot naar her vliegen er nog niet van gekomen en ben nu samen met Diane tien dagen vrij en voor dat jij het maar even weet Pa & Ma komen nog niet terug naar huis zijn met hun vrienden gaan varen naar A R U B A & Vervolgens naar C U R A C A O samen …

Dus hebben het rijk nog even met ons 4 alleen en vind het wel eens tijd worden dat we eens lekker een stukje gaan zwemmen in het warme zwembad waar Pascal met Diane nu ook heerlijk actief in zijn Niets van dat alles zeg ik heb zien om met jou eens even lekker te zoenen en bij te praten wil nu ook wel eens echt meer van jou weten en zien , Nou heb al meer gezien dan goed voor jou kijkers zijn ben daar niet zo van direct bij de eerste date totaal naakt te gaan maar ben er wel klaar voor om eens mooie dikke LUL van jou te moeten zien voelen en wie weet wel eens lekker te grijpen is wel flinke tijd terug dat er zo iets mooi bij een knul als jij mogen aanraken en vind jou erg leuke jongen weet van mijn broer dat jij echt wel klasse knul bent met mooie stuk mannelijk gereedschap .

O O Amber wat doen jij met mij daar tussen mij benen jeetje wat heerlijk handjes heb jij ga op de rand zitten wat zij aan mij vraagt en grijpt die volle harde pik van mij eens fijne manier laat dat mondje van haar eens lekker aan mijn ronde volle dikke eikel likken en weet dat er wel eens niet veel meer nodig is dat er eens een flinke dikke witte massa zou op gang zou kunnen komen door mooie en fijne uitzicht waar ik haar lekkere borsten eens flink weet te pakken en die prachtige knopjes weet naar buiten te laten komen van haar …

S T O P AMBER is echt niet gewoon wat er bij mij op gang aan het komen is en binnen paar tellen ziet zij volle vaart onder het dikke witte sperma dat naar buiten komt vliegen bij mij volle dikke slieten schieten naar buiten en heeft niet door dat er echt flinke masse komt naar buiten knallen bij mij en ziet met eerste drie volle golven flink onder en zie haar ogen en gezicht de volle vaart onder komen van dat dikke witte zaad van mij en is echt niet gewoon was echt niet erg weinig wat er kwam mannetje heb echt een flinke dosis zaad naar buiten laten komen is echt veel te lang aan het sparen van jou sperma geweest en wilde dit jou echt eens een keer laten voelen en geven ben al maanden weg van jou en moest er nu maar eens van komen dat er eens flink wat gaat plaats vinden tussen ons ben er aan toe om eens echt iets vast te krijgen met een knul als jij hebt alles wat ik zoek ik ben erg lang op zoek naar een fijn en leuk maatje en is echt eens tijd dat er weer eens daar eens lekker lul naar binnen gaat komen bij mij .

Hoe dit verder hebben jullie inspraak in in het vervolg deel 3

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie